Zaloguj się

View Full Version : Po co nowi Cleanerzy?

.Xienus.
23-09-2010, 16:17
na grzyba robić nowych klinerow... jak można np dać Marcelllowi moderatora i klika działów...

kiedyś jak na 4um było kilkukrotnie więcej userow to było tylko 3 moderatorów i jakoś był porządek... Guest,Arhadus i Mc Maciek...
a teraz co drugi user to kliner albo moderator..
a teraz jacyś dwaj niezrównoważeńcy... Benn ktory ma konto od 2 miesiecy... i Xofer który a konto od 2 tyg...

i ja np teraz z działo "Forum Wielotematyczne" korzystać nie będę...
bo donosiciel mi będzie posty usuwac

Krsix
23-09-2010, 16:24
Dali im Cleanerów bo najwyraźniej reszta nie wyrabiała...
Za 'free, bo tak' by im nie dali [chyba?]

Stoner
23-09-2010, 16:24
na grzyba robić nowych klinerow... jak można np dać Marcelllowi moderatora i klika działów...

Tak, Marcelllo jest na pewno o wiele bardziej kompetentny niż Benn, 14 latek?
Co to ma znaczyć!? Wiem, że mówi się że większość społeczności to ludzie w wieku szkoły podstawowej bądź tez gimnazjum, ale żeby wybierać ich reprezentanta na Klinera?
Pojebało kogoś za przeproszeniem?

Moje zdanie jest takie, że posadę na takich stanowiskach powinny pełnić osoby pełnoletnie, bo to nie żarty, tylko poważne forum.

Azbestowy v.62.0
23-09-2010, 16:27
Przecież i tak zaraz sami odejdą, bo będą mieli dość. Tzn prędzej Benn.

Zark
23-09-2010, 16:27
Po co Benn dostał cleanera i za co? LOL's to jest śmieszne. Pomógł w czymś specjalnie czy wysłał smsa? : C

Kapitan Alkohol.
23-09-2010, 16:28
Tutaj sięz Tobą zgadzam. Benn nie ma zielonego pojęcia o grze, na forum też mu średnio idzie ta tak zwana pomoc graczom. Xofera pozostawie bez komentarza ...
Kto jak kto, ale Oni nie nadają się na tą pozycje. To co się tu dzieje to jest ostry kabaret i nic więcej ;)
Może to niech ogół forum (użytkownicy) decyduje czy chce tych 2 na cleanerów czy nie :)

Qυiet
23-09-2010, 16:30
A mnie tam na to zwis i powiew ;)

Co prawda więcej cleanerów może zrobić trochę zamieszana i dlatego powinni być raczej starzy awansowani na moda niż nowi na klina.

Benn
23-09-2010, 16:39
Tak, Marcelllo jest na pewno o wiele bardziej kompetentny niż Benn, 14 latek?
Co to ma znaczyć!? Wiem, że mówi się że większość społeczności to ludzie w wieku szkoły podstawowej bądź tez gimnazjum, ale żeby wybierać ich reprezentanta na Klinera?
Pojebało kogoś za przeproszeniem?

Moje zdanie jest takie, że posadę na takich stanowiskach powinny pełnić osoby pełnoletnie, bo to nie żarty, tylko poważne forum.

Chodzę do 3 gim i wiele innych cleanerów też miało tyle lat co ja więc w czym problem?
Poza tym to po to nas chyba powołano na brązowych aby zrobić porządek w danych działach, myślisz, że dostaliśmy te pozycje za darmo? Skoro mieliśmy vipa i awansowaliśmy na cleanera to coś jednak robiliśmy.
Jak będziemy się źle spisywać to nas wywalą - proste.

@down
Właśnie widziałem Twoje zdjęcie i wnioskuję, że masz mniej lat :/

James
23-09-2010, 17:15
Haha, skąd ja to znam... Ta sama zazdrość która towarzyszyła wyborowi wstępnych a później już stałych Tutorów :)
No ale cóż, taka jest ta nasza mała społeczność napinaczy :)

Xoferowi i Bennowi gratuluję i życzę powodzenia, oraz łącze się z nimi w bólu, że będą musieli czytać wasze debilne posty pełne zazdrości i napinki.

Domcio666
23-09-2010, 17:18
Podbijam, znam conajmniej 15 osob ktore bardziej by sie nadawaly :o

ty bys sie napewno nadawal co nie ?? boonek czy ty myslisz ze jestes najlepszy ?? uwierz sa od ciebie lepsi madrzejsi i wgl. boonek jestes psem i cie lubia tylko same psy :< ja nie wiem skad ty sie urwales xD . a co do tych nowych clearow bardzo dobrze ze zrobili

Zarexoholik?
23-09-2010, 17:43
Właśnie sam się zastanawiam. Moim zdaniem KaZeK oraz Marcelllo by spokojnie sobie radzili, ale nie lepiej, żeby 14 letni chłopczyk z problemami dostał cleaner'a. Xofera nie znam i mało mnie obchodzi, ale dziwne, że typek dostaje posadę cleanera na forum OTS'a na którym nic nie osiągnął i nic nigdy nie znaczył.

Brain
23-09-2010, 19:23
No Benn po prostu chyba raportował posty :confused: za to dostał VIP'a i cleanera. Osobiście jakoś to nie wpłynie na moje zachowanie w szkole, na osiedlu czy oceny więc się nie przejmuje. Po co sie napinać skoro i tak to nic nie da : D?

Axelo .
23-09-2010, 19:37
Wiesz tutaj mówię ogólnikowo.
Chciałbym, aby zarząd instytucji której jestem członkiem był jak najbardziej kompetentny.
Osobiście nie podoba mi się to co się tu dzieje.
14latek..., może rozgarnięty, ale to dalej 14 latek...
Jakbyś coś tu popsuł to twoi starzy idą siedzieć...

Również mam 14 lat i jakoś się nie rzucasz.

#topic

Racja, KaZeK i Marcelllo w zupełności wystarczają.
Nowi cleanerzy są zupełnie nie potrzebni, co lepsze gdyby powstała sonda publiczna, wątpie żeby nowi cleanerzy uzyskali jakieś wysokie poparcie jeśli chodzi o awans.

Scoop
23-09-2010, 20:02
Po co nowi? Bo starzy nie dawali sobie rady.

A dlaczego akurat Benn i Xofer? Bo byli bardziej zaufani niż 99% tego forum.