View Full Version : Potwory 7.6
Brak potworów:
Ots Queen Ghost
Ots King Ghost
One nie są tak jakby potworami. To wszystko Mortiis robił w c++ i lua. W pliku monsters nie ma tych potworów, jak i Hardkor czy maciek z klanu...
#up
Te potwory są w folderze monsters więc powinny być zaliczane jak zwykłe potwory. A w c++ podaje się nazwę potwora który ma być odradzany raz na x, a w lua się potwora robi
#up
Te potwory są w folderze monsters więc powinny być zaliczane jak zwykłe potwory. A w c++ podaje się nazwę potwora który ma być odradzany raz na x, a w lua się potwora robi
Jeśli nic o c++ i lua nie wiesz to japa. :/
Tych potworów nie ma (chyba) w folderze monsters. Napewno nie ma, jakby były to by były wyświetlane na stronie. :(
To po 1.
A po 2, połączenie c++ i lua i masz potwora i nic do monsters folderu nie musisz dodawać. :/
Może w folderze monsters są nazwane inaczej np. ghost_otsking.xml, ghost_otsqueen.xml a pobierane są TYLKO nazwy bez przedrostka ghost_ ? ;)
Jeśli nic o c++ i lua nie wiesz to japa. :/
Tych potworów nie ma (chyba) w folderze monsters. Napewno nie ma, jakby były to by były wyświetlane na stronie. :(
To po 1.
A po 2, połączenie c++ i lua i masz potwora i nic do monsters folderu nie musisz dodawać. :/
Jeśli wiem 3x więcej od ciebie o c++, lua nie umiem więc zamknij się... A potwory muszą być w tym folderze ponieważ inaczej by nie dało rady ich wyświetlać... Poza tym na arenie pvm jest ten potwór o ile się nie mylę.. Potwór to potwór więc powinien być tam ;)
Zarexoholik?
24-09-2010, 15:34
Tylko, że ghosty to summony, które dają expa. Więc moim zdaniem dobrze, że nie są tam zamieszczone.
Jeśli wiem 3x więcej od ciebie o c++, lua nie umiem więc zamknij się... A potwory muszą być w tym folderze ponieważ inaczej by nie dało rady ich wyświetlać... Poza tym na arenie pvm jest ten potwór o ile się nie mylę.. Potwór to potwór więc powinien być tam ;)
Jednak BDD miał racje mówiąc, że bierz się za ots'y! Mniej wiesz ode mnie niestety :(
Domcio666
24-09-2010, 19:12
one sa tam zbdne poniewaz daja tylko expa a loota ani nic nie daja :<
Sherlock
24-09-2010, 20:13
Nie jest to bledem, na stronie sa wygenerowane tylko te potwory, ktore znajduja sie na respach.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.