Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Konkursy na nicki nowych vipów/modów

Azbestowy v.62.0
24-09-2010, 20:41
Nie będę się rozpisywał, bo do tego talentu nie mam i mieć nie będę. Ostatnio często mamy doczynienia z dawaniem pozycji na forum przy jednoczesnej zmianie nicku. Moja propozycja polega na robieniu konkursów na nick dla takiego osobnika. Tzn mam na myśli takie coś: jakaś osoba z ekipy robi temat, w którym każdy użytkownik może dać 2-3 propozycje nowej tożsamości. Może wreszcie coś się ruszy na tym forum i przestanie ono umierać?

Crayon
24-09-2010, 20:46
Jeśli już muszą zmieniać nicki, chociaż dla mnie to nie jest zrozumiałe(że niby będą ich obrażać, bo kadra wybiera niekompetentne osoby? Co ich to obchodzi), to fajnie by było takie coś zorganizować. Troszkę zabawy jeszcze nikomu nie zaszkodziło :)

Krsix
24-09-2010, 23:34
Zmiana nicków jest śmieszna, ale jeżeli już mogliby organizować takie coś ;)
Trochę rozrywki wyjdzie forum tylko na dobre, ale moim zdaniem powinni nie zmieniać nicków wybranym osobą. Skoro im dają jakąś pozycje to muszą im ufać, a zmiana nicku tylko prowadzi do wielu nie potrzebnych tematów typu 'Kto to wgl jest' itp

Tak

Zarexoholik?
25-09-2010, 00:31
Jest mi to właściwie obojętne. Jak dla mnie to mogą mieć jakie chcą nicki i zmieniać co chcą, ale wymagam od nich tego by elegancko spisywali się na swoich stanowiskach. Jestem na NIE.

Delorian17
25-09-2010, 08:45
Jestem na nie, aby dostać nowy nick musi się dana osoba nadawać :)
A nie konkurs że byle komu dadzą :D

Stoner
25-09-2010, 19:36
Devixx, wygrał swoją rangę w jakimś tam konkursie.
Pare osób też widziałem ma jakieś inne rangi.
Co do nicków? Może być, bo czego nie.

Joogi
25-09-2010, 20:12
Jestem neutralny co do tej propozycji xd. W sumie mozna wprowadzic, ale nie bedzie z tego zamieszania? ;o

#Down
no fakt nie zczailem pomyslu. : / Jak tak, to sie zgadzam (:

Marcelllo
25-09-2010, 20:17
Widzę, że niektórzy nie zrozumieli przesłania.

Chodzi o to, że co jakiś czas dochodzi nowy cleaner bądź jak to teraz nastąpiło moderator (w tym przypadku nawet super mod). Jest to zazwyczaj osoba, która chce wystąpić pod nowym nickiem. No i Administracja (np.Santano) tworzyłaby konkurs aby wymyśleć nick dla tego nieznajomego osobnika :D Taki osobnik wybrałby sobie jeden z wymyślonych a wtedy Administracja rozstrzyga konkurs :)

Oczywiście jestem na tak.

Akananto
25-09-2010, 21:58
To w jaki sposób przebiega system rekrutacji nie jest w zakresie zwykłego użytkownika, jeżeli dana osoba wybrana na pozycje chce założyć nowe konto bądź zmienić nick - to też robi, to się nazywa tajemnica zawodowa. :cool:

Domcio666
25-09-2010, 22:06
jestem na nie :< poniewaz po co jakies nowe rangi na forum i po co zmienianie nickow wez sie zastanow zanim cos napiszesz ok ?