View Full Version : Warny, których mie? nie powiniene??
Czy macie może (lub myślicie, że macie) warny za które nie zawiniliście? Ja miałem takich 4 od Groma jak odchodził to dał mi je w prezencie. 1 mi zdjeli by odbanować konto, 2 został zdjęty chyba przez Muflona za pomoc. 2 dalej są aktywne.
Od razu mówie, że to nie jest jakiś wjazd na administracje, nie wyżalmy się tutaj jakie to "zuo" jest na forum czy tym, że osoba x ma moda "bo wysłała sms'a" : ) (i od razu apelacja do was przestańcie już z tą nagonką)
Devil murder v3
25-09-2010, 14:08
Jak mnie kiedyś Scoop nie lubił, to wsadzał mi na każde konto 3/5 niesłusznych warnów. Dzięki interwencji Mc Maćka, na tym koncie został zdjęty ban.
#up
Scoop cię nie lubił :D Nie martw się nie byłeś pewnie jedyną osobą ,której nie nawidził.
Ja osobiście nie miałem ,ale na forum jest wiele osób z takim problemem jak ty.
Napisz do administracji ,że w pewnym czasie otrzymałeś niesłuszne warny i odwołujesz się do tego by ci je skasowali :D
Proste niż robienie szumu na forum :D
#down
:D
#up
Scoop cię nie lubił :D Nie martw się nie byłeś pewnie jedyną osobą ,której nie nawidził.
Ja osobiście nie miałem ,ale na forum jest wiele osób z takim problemem jak ty.
Napisz do administracji ,że w pewnym czasie otrzymałeś niesłuszne warny i odwołujesz się do tego by ci je skasowali :D
Proste niż robienie szumu na forum :D
Nie, nie chce robic szumu. Pytam się z ciekawości : D.
Zarexoholik?
25-09-2010, 15:49
No ja też dostawałem warny od Scoopa, a kiedyś Dexoti dał mi warna za obrazę aministracji za to, że się z niego śmiałem. Jednak już wszystkie został zdjęte. ;o
Ja mam tylko jeden taki, od Pamaliniego, ale dostałem go przy okazji tego całego zamieszania jakie wtedy wystąpiło, nie wiem dokładnie o co chodzi.
Domcio666
25-09-2010, 22:01
ja mialem 2 warny ale chyba sluszne i dwa za nabijanie postow jak narazie nic nie mam do administracji
Ja też dostałem warna a dokładniej około 2-3 za niby kopiowanie postów których nie ma . Ale co zrobie? Nie lubią mnie i tyle. Ha .
Tumanbuga
30-10-2010, 07:45
http://i52.tinypic.com/34xlv6u.jpg
Sub Zero 2
30-10-2010, 11:33
Ja dostałem od Pampy 10 pkt karnych za nic :O.
Ja nie mam ani jednego warna, dlatego nie bede gadal na administracje.
Bez sensu sa te warny ja dostalem za przyzywanie mariuszka a jak inni mnie przezywaliu to nic nie dostali jestem o tym przekonany ..
Ja osobiście nie mam żadnego warn'a przyznanego nieczciwie (ogólnie nie mam warnów) ,ale większość forum ma z tym problemy.
Jeżeli jakiś GM/Tutor ,Cleaner,Moderator itd. ,da ci niewłaściwego warna radzę ci( i każdemu z takim problemem na forum) odwołać się od niego.
Właściwie ,dobrze ,że założyłeś temat ,tylko szkoda ,że ktos go zamknie o ile znam życie ,i forum ;)
Panek Kitara
30-10-2010, 13:34
Ja mam tylko jeden taki, od Pamaliniego, ale dostałem go przy okazji tego całego zamieszania jakie wtedy wystąpiło, nie wiem dokładnie o co chodzi.
Dostałeś go z mojego konta,lecz nie ode mnie :>
Ja dostałem od Pampy 10 pkt karnych za nic :O.
to samo co up,tyle że nie byłeś jedyny,zbanowano wtedy ponad połowę forum.
Warn czasami jest przypadkowy,jeżeli uważacie że jest nie słuszny,piszczcie w odpowiednich działach ^.-
Ja kiedyś dostałem dawno temu 3 warny, cały czas były aktywne, skorzystałem z opcji pomocy na forum i tak oto jestem szczęśliwym posiadaczem 0 punktów ostrzeżeń. W 10 minut!
+ napisałem do Dexotiego, że dwa lata temu dał mi warna i troche niesłuszny był. Sciągnął bez płaczu ; ddddd
Ja warnów mam 5, ale zero ptk, bo wszystkie expired! ; D
I KAŻDY BYŁ NIESŁUSZNY BO JA BO PRZESTRZEGAM REGULAMIN :)
Hm, warny to mialem chyba wszystkie sluszne, na poprzednim koncie przynajmniej. Teraz jestem posiadaczem 0 warnow, 4 upomnien. (:
Na starym koncie byl chyba jeden za nabijanie w dziale gdzie sie posty nie liczyly ;o
jasne, na starych kontach od Scoop'a c.c
teraz dostaje od Been'a, za posty, ktorych nie rozumie :_)!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.