View Full Version : Konkurs
123 Untraceable widzi xd
26-09-2010, 09:31
Witam
Zapewne każdy by chciał konkursy?
Tak?!
Ale konkurs nie spadnie z nieba
Musi się zgodzić ekipa
Pomyśleć, że niektórzy nie chcą konkursu
A co będzie leprze??
1.Ekipa zdecyduje
2.Niezapowiedziany co 2miesiące
3.Kilka razy w roku
4.1Konkurs w miesiącu
5.0konkursów
Konkursy polegały by tak, że.....
Ja nie wiem więc niech ekipa zrobi najlepiej
Konkurs to fajna zabawa, ale nie za często, gdyż na APO i tak jest tyle kasy ile zapragniesz ;c
Myślę, że 2-3 razy w roku zupełnie by wystarczyły.
Możliwe, że wkrótce będzie nowy konkurs. Czekam na odpowiedź Santano, który czeka na odpowiedź Mortiisa. Jeśli się zgodzą to będzie dosyć ciekawy konkurs.
123 Untraceable widzi xd
26-09-2010, 10:50
@up
Właśnie widze jaki edit http://i53.tinypic.com/25pkb3a.jpg
@topic
Ekipa zdecyduje. Ale jestem na nie
dostał raport;d
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 20 znaków.
A co będzie leprze??
lus.
#Topic
Jak ekipa widzi potrzebe zrobienia owego konkursu, loterii to robi, ale nie jest to za czesto, bo po co nowe kaptury, klapki i pandemki. ;x
Domcio666
26-09-2010, 12:23
moim zdaniem niech konkursy sa niech ekipa zaddycudje ale jak by byl raz w miesiacu to by bylo dobrze. konkursy by mogly polegac na znalezieniu gm lub gm gdzies zostawi pandemonium armor i ktory gracz znajdzie to jest jego :)
Metaxa Grzesiek
26-09-2010, 13:20
1 konkurs w miesiącu, ale dni były by losowe :)
Zapewne urozmaiciło by to życie na apo :P
Wnorekkk
26-09-2010, 13:28
edit, zapomnialem dodac ten konkurs na zasadzie znajdz gma
Tak i same 1/2k+ by wygrywały, bo GM by się schował na Zombie...
#top.
Konkurs powinien być raz na jeden lub dwa miesiące, ze zmiennymi dniami.
Konkurs mógłby się składać z kilku etapów. Tylko nie szukanie itemów/GMa
Jak konkurs moż być niezapowiedziany skoro jest co 2 miesiące?
Jestem za tym aby kilka razy w roku powiedzmy 5-6 albo raz na miesiąc wystarczyło by w zupełności.
Więcej nie jest potrzebne a w dodatku byłyby jeszcze najazdy ewenty loterie to sobie pomyśl.
123 Untraceable widzi xd
26-09-2010, 14:11
myślę, że jakby konkurski były to dobrze jakby to wyglądało tak, że raz na 2miesiące konkurs na rune 5dni pacc a raz na miesiąc konkursy na wyspach pacc to by zachęciło innych do kupna pacc i apo by zarobiło ;p
Adherent
26-09-2010, 15:15
Nareszcie coś mądrzejszego z Twojej strony.
Jestem zdecydowanie na tak!
Ale żeby brać w konkursie będzie trzeba zapłacić jakąś kaskę :)
Na przykład 2sc na main i 4cc na rook i w każdym konkursie tyle samo.
Dodatkowo dawno nie było loterii i może by tak stworzyć APOLOTTO?
(10cc na main i 2k na rook jeden los i wybierasz 6 cyfr na stronie APO byłyby wyniki losowań i maksymalna liczba zakupionych losów byłoby 20szt., żeby ktoś 10000 nie kupował na przykład bo ma tyle kcc, że nie ma co z nimi robić a nooby nie będą mieli szans bo stać ich na 1 los)
Jak Ci się pomysł mój podoba to wrzuć w topic :)
Może tak jak w roku ubiegłem konkurs na najlepszego użytkownika forum.
Starzy zwycięzcy utraciliby swoje super rangi (albo i nie).
Administracja wie jak taki konkurs zrobić, może jeszcze na najlepszą osobę z obsługi i jest gitara.
Zarexoholik?
26-09-2010, 18:55
To jest gra, w której konkursów raczej nie powinno być. Jak chcesz mieć konkursy to siedź przed telewizorem. W przerwie Milionerów zawsze jakieś są. Jestem na NIE?!
Nic nie będzie leprze, a już na pewno nie twoje propozycje. Nikt o konkursy nie prosi, a ekipa je robi więc bądź cierpliwy, a się doczekasz. Wszystko zależy od nich kaprysu...
Salik Shoter
27-09-2010, 16:43
kilka razy w roku by sie nadal ; D
Dareluss v0.5
27-09-2010, 16:48
Jest loteria wiec juz nie pyskowac , nara.
123 Untraceable widzi xd
29-09-2010, 20:21
Może dzięki temu tematowi jest loteria?:D
kto wie:)
123 Untraceable widzi xd
12-10-2010, 18:45
mozna zamknac temat?
Demolka Knight
12-10-2010, 18:56
Loteria jest ale raz co pare miesiecy konkurs by sie przydal.
P.s Kup slownik plxx
.Vimpexx.
12-10-2010, 19:03
Witam
A co będzie leprze??
Będzie leprze to, że nie będzie wgl. konkursów.
http://i52.tinypic.com/2hs2eqh.jpg
Konkurs- dobra sprawa ;)
Nagrody nie muszą być jak w ostatniej loterii (kaptur itp.)
Mogłyby to być jakieś trofea, domki, pacc lub specjalna ranga na forum (np. wpiszą to co chcesz :D)
ofc TAK
Sensimila <3
12-10-2010, 19:07
Moim zdaniem niech ekipa decyduje gdzie, jak, co i kiedy. My możemy rzucać propozycje, aczkolwiek nie narzucać.
Baczeq 95
12-10-2010, 19:15
Nie chce żadnego konkursu!
1st R. Boonek
12-10-2010, 19:17
Jak dajesz propozycje, to ma byc propozycja a nie "niech ekipa wymysli" nastepnym razem zastanow sie nim zalozysz kolejny temat bo to juz nie pierwszy twoj temat z tak debilna trescia...
http://img844.imageshack.us/img844/6877/wtfcv.png
Jestem na nie
Azbestowy v.62.0
12-10-2010, 19:22
Jak dajesz propozycje, to ma byc propozycja a nie "niech ekipa wymysli"
No ale z drugiej strony oni chyba nie lubią jak im się pisze dokładnie co mają robić. Główna myśl tematu jest zawarta i w tej sytuacji to chyba wystarczy, bo tutaj nie jest wiele rzaczy do opisywania.
#topic | sam sobie zaprzeczę, ale dobra xd
Wyobraziłem sobie jak ktoś z ekipy pisze na czerwono że jest konkurs i za 30 sekund będzie na gc podane głupie i podchwytliwe pytanie. Coś jak "jakie buty ma XXX i za ile je kupił?"
Kaziu Extreme
12-10-2010, 19:26
Nie zapowiedziany co 2 miesiace aha czyli 2 miechy to niby 8 ogar... . Konkursow powinno byc jak najmniej i wtedy kiedy ekipa o tym zadecyduje a piszac takie tematy masz niski poziom IQ.;/
Co to za propozycja, skoro nie ma żadnej propozycji? Głupota... Najpierw przemyśl coś, a następnie zakładaj temat...
A nie kur* propozycja typu: "nie mam propozycji, wy macie jakąś?" ... I kolejny niepotrzebny/zbędny temat.
Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.