View Full Version : Co o tym myslisz?
[Argrest]
27-09-2010, 13:46
ja mysle ze gm sie nie potrzebnie wprowadzili test serwer , jeszcze bardziej pogorszylo to BALANS nad ktorym kazdy tak placze.
Po to są test serwery.
Zaproponowali nowy balans, graczom się nie podoba więc pozmieniają...
Metodą prób i błędów zrobią to jak należy :)
Delorian17
27-09-2010, 15:10
właśnie dobrze że wprowadzili dlaczego zawsze ek i rp koks ma być?
Wbij na test serwer tam przynajmniej jest dobry balans xd
diamondback#
27-09-2010, 15:27
Pewnie mimo tego ,że gracze nie będą chcieć balansu i tak go wprowadzą . Test Server jest tylko po to ,aby przyzwyczaić nas graczy do tego co wprowadzą:>
Chyba po to włączyli test server aby zobaczyć jak wygląda ich propozycja balansu.
Mi się on podoba ;)
Zarexoholik?
27-09-2010, 15:53
Test serwer jest po to by poprawić balans i to, że ek stał się troszkę słąbszy razem z palem nie znaczy, że wsystko jest gorsze synku.
Tak i na koniec zrobić sondę czy się godzimy na owy balans. I pasowałoby uprzedzić o sondzie aby gracze zrobili sobie konto i też zagłosowali jak trzeba ;] Zobaczymy wynik wtedy czy test był potrzebny :cool:
Domcio666
27-09-2010, 16:17
balans nie za dobry i mam nadzieje ze go nie wprowadza bo troche ludzi mi sie wydaje ze odejdzie jak przez hoty wiec lepiej zeby nie wprowadzali ;p
Jest już podobny taki temat, więc po co kolejny?
Autor tematu jest debilem. Jak to po co test serwer?! Żeby przetestować balans i zrobić tak, aby było wszystko dobrze! I tak jak ktoś up napisał, "metodą prób i błędów"...
OMG... Że tacy ludzie się rodzą...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.