View Full Version : Loteriada 7.6 Main/Rook
Dnia dzisiejszego (tj. 27.09.2010r. godz. 15:30) została otwarta loteria, która będzie trwała do poniedziałku (tj. 04.10.2010r. godz. 14:00).
Loteria została otwarta zarówno dla graczy na Main'ie, jak i dla graczy Rookgard'u.
Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Main, to 50. Cena jednego losu 1 scarab coin.
Nagrody Main:
1. Cursed Cowl + 10x Dragon Eggs + Spy Report + 20x Gold Rings + 100x Magic Wall Rune + 90 Dni PACC
2. Magic Bunny Slippers + Brooches + Helmet of The Ancients + Magic Axe lub Magic Mace lub Golden Bolt lub Silver Wand + 5x Dragon Eggs + Post Officers Hat + Broken Hilt + 50x Magic Wall Rune + 8x Gold Rings + 60 Dni PACC
3. Magic Bunny Slippers + Brooches + Helmet of The Ancients + Magic Axe lub Magic Mace lub Golden Bolt lub Silver Wand + Cobrafang Dagger + Rabbit Present + 30x Magic Wall Rune + 30 Dni PACC
Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Rook, to 5. Cena jednego losu 1 crystal coin.
Nagrody Rook:
1. Magic Sword lub Thunder Hammer lub Stonecutter's Axe + 90 Dni PACC
2. StarLight + Bright Sword lub Daramanian Waraxe lub Skull Staff lub Hunting Spear + 60 Dni PACC
3. 2x StarLight + 100 crystal coins + 30 Dni PACC
Przypominamy, że im więcej losów kupisz, tym większe szanse na wygraną, co jednak nie oznacza, że kupując tylko jeden los, nie wygrasz ;)
Przewidziana jest również nagroda pocieszenia dla osoby, która kupi największą ilość losów. Tyczy się to zarówno na Main, jak i na Rook.
Nagrodą pocieszenia jest 45 Dni PACC.
Domek Loterii na Rookgardzie znajduje się w mieście, obok młyna. Domek Loterii na Main'ie znajduje się w mieście Evul, obok statku.
Wyniki zostaną ogłoszone w dniu zakończenia Loterii, lub w dniu następnym.
Życzymy wszystkim graczom naszego ots powodzenia i namawiamy do wzięcia udziału w Loterii :)
Ekipa APO
Fajnie, już lecę kupić parę losów :)
##
z tymi broniami na rooku wydaje mi się że jest troche przesadzone.
Moon Red
27-09-2010, 15:29
LoLoLo co na rooku :> ale ktos wyda kasy na to :> może wezme udział
P.S na rooku przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azbestowy v.62.0
27-09-2010, 15:30
No to ktoś się dorobi na sprzedaży tego sca/sova xd
To wcale nie jest przesada. Jedna sztuka chyba może być :s
HAHAHAHAHHAHAHH takie bronie na rooku? /facelamp
I nie za drogie troszkę te nagrody? No ale ok
Panek Kitara
27-09-2010, 15:31
Loteria main nic nowego,co do roka z 1 nagrodą przesadziliście i to bardzo.
Widać, jednak czytacie propozycje użytkowników.
Marcelllo
27-09-2010, 15:31
Heheszki :D Trochę mocne te nagrody na rooku ale cóż...
Oczywiście wezmę udział i tu i tu :o Pomimo, że szkoda trochę kasy XD
o sc na rook ale czas idzie w górę nie w dół ;P Dnia dzisiejszego (tj. 27.09.2010r. godz. 16:00) zostanie otwarta loteria, która będzie trwała do poniedziałku (tj. 04.09.2010r. godz. 14:00). nie czasami to. 4.10.2010 :)
Za dużo na rooku :eek:
Może też na 8.42?
Fajnie, ze coś robicie.. :D
Royal Shi
27-09-2010, 15:35
Dnia dzisiejszego (tj. 27.09.2010r. godz. 16:00) zostanie otwarta loteria, która będzie trwała do poniedziałku (tj. 04.09.2010r. godz. 14:00).
Widzę ,że loteria szybko się zakończy
#
Co do maina żadnych zastrzeżeń ,ale to co chcecie dać na rooku to już przesada.Proponuje przemyśleć to jeszcze raz i dać inne nagrody
Dziekuje,pozdrawiam,
Bestyja
Lol jakie nagrody na rooku. o.o
Na pewno wezme udzial w loterii, chociaż i tak nic nie wygram. x d
No niby nagrody na rooku przesadzone ale co tam i tak na rooku jest wiele innych itemków które nie powinny się tam znaleźć.
Of course wezmę udział w loterii na main ;d Chce wygrać kaptur :D!
Serwer ma już kilka latek na rooku jest 600 + lvl to trochę chujowe żeby latał z tym samym co 20, nie? Nagrody dobre. Fsza to wyjebie tam kilka sc. xdd
Wezmę udział w loterii na mainie, Kapczer się przyda. p.p
Wiem, wiem, wiem... Przesadziłem z nagrodą za pierwsze miejsce na rooku... Ale co z tego? Długo nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że jedna taka broń, taki rar item chyba może być na cały Rookgard? Prawda?
A wy potraficie tylko narzekać i narzekać... Chcieliście loterię? Zrobiliśmy... Jeszcze wam źle?
Chciałem dać nieco inne nagrody niż ostatnio... Nie cały czas tylko to samo...
P.S
Wybaczcie za błędy, jestem dziś nieco rozkojarzony (a nad nagrodą na rooku, myślałem gdzieś już od początku wakacji) :s
poprawione już.
beka z nagrod rook haha
nagroda first main ciekawa jak dla mnie, szkoda, ze nie mam kcc :c!
GOOD LUCK!
Nagrody Rook:
* 1. Magic Sword lub Thunder Hammer lub Stonecutter's Axe + 90 Dni PACC
No chyba was poyebalo?! Dajcie im od razu bolta i macke.
1. Magic Sword lub Thunder Hammer lub Stonecutter's Axe + 90 Dni PACC]
own3d... Dajcie im jeszcze MPA, MMS, G Legs, D Helmet i będzie full set na rooku!
Sama loteria to dobry pomysł, ale nagrody główne na rooku to przesada. Na szczęście, będzie to tylko jedna sztuka.
Delorian17
27-09-2010, 16:07
Wg mnie te nagrody to troche przesada przez takie coś nie zmniejszy sie ilosc kcc skoro sa takie nagrody.
Moze jeszcze do wygrania 2500 lvl? xd
troche żal ale cóż
haha.. dobrze ze sca na rook brawo ..!! duży plus .. dla TYGRYSA .. ale po 1 .. loss powinien kosztować dużo więcej .. a jaki tam items jeden.. xd zaraz będą questy :)) może dodajcie msa na rooku xd solo na tym queście ... i tak nie wygram ale napewno zagram tyle ile grałem nigdy nie wygrałem .. xd cczy na main czy na rook czy ukryte items ..
`diGiel <3
27-09-2010, 16:08
Wiem, wiem, wiem... Przesadziłem z nagrodą za pierwsze miejsce na rooku... Ale co z tego? Długo nad tym myślałem i doszedłem do wniosku, że jedna taka broń, taki rar item chyba może być na cały Rookgard? Prawda?
A wy potraficie tylko narzekać i narzekać... Chcieliście loterię? Zrobiliśmy... Jeszcze wam źle?
I Bardzo dobrze Tygrysie ,bo można zrozumieć ,że dajcie WIELKI RAR na jeden wielki rook -,- ,nie pierdolcie się z tymi ***** ludźmi bo piszą ,że chcą to a potem zawsze coś nie ten teges. Banda rozpuszczonych tibijczyków
own3d... Dajcie im jeszcze MPA, MMS, G Legs, D Helmet i będzie full set na rooku!
Sama loteria to dobry pomysł, ale nagrody główne na rooku to przesada. Na szczęście, będzie to tylko jedna sztuka.
Chyba Tygrys mówił, że to tylko jeden taki item najlepszy. Jedna osoba raptem będzie go miała, proszę przestać płakać już
Bardzo dobry pomysł, wezmę oczywiście udział, ale na rooku ;)
Krulowiec
27-09-2010, 16:30
Magic sword na rooku, propsik !
Wy macie najebane w tych głowach...
Najpierw kasy chcą się pozbyć a teraz co robicie ?
Gz wam, że jeszcze gorzej noobicie ten serwer...
.Xienus.
27-09-2010, 16:39
P.S
Wybaczcie za błędy, jestem dziś nieco rozkojarzony (a nad nagrodą na rooku, myślałem gdzieś już od początku wakacji) :s
poprawione już.
no to jeszcze hota daj :D
@top
fajnie :D
Sherlock
27-09-2010, 16:51
Wszystko fajnie, ale nagrody za pierwsze miejsce na rooku zmienilbym na nieco mniej "wartosciowe". Oczywiscie jak tylko zaloze postac i wbije lv to wezme udzial w loterii.
Na Rooku dobry pomysl mojm zdaniem!! na rooku bedzie rar item i tylko bedzie miala 1 osoba na rooku!! Wygra Napewno Mr Fsza! :D
Bambucha Rook
27-09-2010, 16:52
Zapewne jakis Noobek wygra na Rooku tego itema i bd najbogatszy bo tylko 1 taki Item zapewnie dodadza jakis quest i bd to mozna zdobyc Rook Przesada !!!
Sub Zero 2
27-09-2010, 16:53
Fajnie , że zrobiliście "loteriade".Nagrody na rook przesadzone , ale ok,ej!Bym wziął udział w tej jakże fajnej loterii , gdybym dysponował sumą 50cc.
hmm? rook, nie lekka przesada? moze jeszcze out dwarfa/nimfy jako nagroda na 1 miejsce :)
Super wreszcie coś się dzieje. :)
Czekamy na konkursy na forum.
Salik Shoter
27-09-2010, 17:09
najsuwa ; D juz kupilem 5 losow na main i 10 na rook xD
Zakochana Rookqq
27-09-2010, 17:14
Na rook by mogli zrobić quest na 300 lvl i do wyboru SOVA/SCA/Thunder Hammer/100x uh
xD Lukki xD
27-09-2010, 17:15
Z pewnością wezmę udział i szczerze mówiąc bardziej bym chciał chyba drugą nagrodę na main :D
HaHa jakie items na rooku zalos!! Na nastepnej loterii bedzie pandemka + magic axe lub items z QOD na rooku -.-
Lece kupic losy na Main;p
Ja na twoim miejscu dałbym nagrody:
Twin Axe (Atk: 44, Def: 25) zamiast Stonecutter Axe (Atk: 50, Def: 30)
Hammer of Wrath (Atk: 44, Def: 25) zamiast Thunder Hammer (Atk: 49, Def: 35)
Djinn Blade (Atk: 44, Def: 25) zamiast Magic Sword (Atk: 48, Def: 35)
Oczywiście tym broniom należy zmienić atak i to, że można trzymać w 1 dłoni.
Kto się zgadza? Zielone xd
.Solihull.
27-09-2010, 17:33
Poyebauo?
Z Drakuli usuneliscie DH i SCA na nowego bossa nikt nie chodzi bo nie leca rary i jest trudno
sorry ale ta nagroda jest zyebana z drakuli usuneliscie to czego dajecie w nagrode? :|
Zarexoholik?
27-09-2010, 17:35
Wszystko fajnie, ale nagrody za pierwsze miejsce na rooku zmienilbym na nieco mniej "wartosciowe".
Zgadzam się. Th/sca oraz sov to dużo. Chociaż w sumie mi to nie przeszkadza, bo jak dla mnie to mogą być pojedyncze rare items. Dobry pomysł z loterią. Wezmę udział. (:
Seth Drut
27-09-2010, 17:35
Wszyscy mówicie "zal, ale nagrody na rooku!11!1 zaraz będą sety!! zal zal!1111"
Przecież jedna taka broń strasznie nie zaszkodzi.
Zresztą fajnie, że coś się dzieje ;d
Ero Senin
27-09-2010, 17:37
Wygram na rooku ! to już jest ustawione : ))
Bardzo fajnie że coś się dzieje :)
Demolka Knight
27-09-2010, 18:10
No i superr !!!! Mortiis nareszcie juz czekam i czekam na ta loterie :D
p.s Jak to jest kto najwiecej loosów da ten ma wieksze szanse?
Też myślałem, że na rooku sca to przesada ale w sumie 1 taka rarka na tyle rookslayerów to bedzie bajka:D dobry pomysł. wydalem 5cc może coś wygram:D
Dokladnie, byl temat ze jest za malo konkursow i loterii, teraz placz ze jakas zrobili, hah.
Dobrze, ze cos zrobiliscie, troche kasy pojdzie, zawaliste nagrody zarowno na rooku jak i mainie. (: Powysylam troche losow, bo i tak nie mam co robic z kasa
http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
Przeklety
27-09-2010, 18:36
Dobrze jest, Jeden Rar może być. Wezmę udział tylko na Main, może będę miał szczęście ;D
<<Treczer>>
27-09-2010, 21:16
Bardzo fajny pomysł:) POZDRAWIAM!!!!!!!
Xardax aka Wargacz
27-09-2010, 21:18
Lol myslicie ze bedziecie fajni jak zrobicie taka loteria? >.<
APO i tak smierdzi noobami i thiefami ; )
A ja właśnie popieram pomysł z takimi nagrodami. Jeżeli będą one wartościowe to więcej osób będzie chciało wygrać i będą brali udział, w to chyba jest najważniejsze nie?
Druga sprawa - nic się chyba nie stanie jak jedna osoba będzie posiadała takiego rara na rooku?
Lol myslicie ze bedziecie fajni jak zrobicie taka loteria? >.<
APO i tak smierdzi noobami i thiefami ; )
To nie graj i sie nie wypowiadaj na forum.
Top@
pomysł z rarka dobry 1 nic nie zepsuje a masa cc zejdzie z otsa.
Pewnie ktoś weźmie sca na rooku ;D Ładną sumkę za niego zgarnie. xdd
#topic
Wezmę udział na rooku i na mainie. :d
Boshe dzieci muszą sobie popuakać że ktos wezmie th na rooku ...
Ja pierdziele ogarnijcie te dupy bo to co wy piszecie jest żałosne , piszecie tak jak po tej loterii dramatycznie rook miał by sie zmienić. Pff Nie pierdolcie juz bo mi sie żygać chce jak h lvle rook piszą że chcą nowe questy a 50 lvle nazywaja admów że za duzo jest na rooku.
Ps. sorry za moją badziewną stylistyke , ale mam wyjebane na język polski
I tak nie wygram..........
Domcio666
28-09-2010, 12:02
fajnie ze jest loteria jakas w koncu a do nagrod nic nie mam bo tylko wyrozniony bedzsie miec tego sova th lub sca :) nagrody bardzo fajne jak dla mnie
no w końcu coś się dzieje...
szkoda w sumie kasy tylko na to,zapewne i tak nic nie wygram więc szkoda jak zawsze; d
Annihilion
28-09-2010, 18:30
Hmmm...po namyśle , napiszę wam , że jeden rar nikomu nie zaszkodzi ;)
#Tygrys
Na Apo 8.42 też zróbcie jakąś loterię :D
Moon Red
28-09-2010, 18:35
Mi to zwisa czy na 7.6 bd loteria czy nie na 8.42 nigdy nie było i raczej nie będzie :> a czemu to już odpowiedzcie sobie sami :>
Sasha Rookslayer
28-09-2010, 22:30
Wkońcu Jakaś Loteria ; )
Może Znowu Wygram Jak W Ostatniej Loterii ; )
Troszke Przesadzili z nagrodą za 1 miejsce ale co zrobić , chcieliście coś nowego go macie ; )
PS.
3 nagroda lepsza niż 2 xD
To jest wielka przesada mówcie co chcecie ale na rooku sov albo sca? no proszę was ;(
Aha i można by usunąć jeszcze te 90 dni pacc z pierwszej nagrody ,wystarczy że wygra mega rara.
Ładne nagrody, dla mnie jest lekka przesada z drugim a trzecim miejscem.
Na drugim miejscu są nagrody o połowę mniej warte niż na 3, może zamienimy to miejscami? Ogólnie luz, spoko nagrody. :)
Adherent
29-09-2010, 16:16
Wy macie najebane w tych głowach...
Najpierw kasy chcą się pozbyć a teraz co robicie ?
Gz wam, że jeszcze gorzej noobicie ten serwer...
Tobie się chyba w głowie poprzewracało...
Czy myślisz, że jak przybędzie jakichś zajebistych itemów to powiększy się ilość kasy?
Przecież do jasnej cholery nie możesz ich sprzedać u NPC to jak zamienisz je na kasę? Ludzie kupią? To dadzą kasę, która już na serwerze jest. No chyba, że jesteś Jezusem i zrobisz cudowne rozmnożenie, bo ja inaczej tego nie widzę.
Wielki + dla administracji za loterię.
P.S. Jeśli to pisałem, to wybaczta ale pomysł poparłbym 100 razy:)
1st R. Boonek
29-09-2010, 16:48
Heh fajne nagrody :D Zycze wszystkim powodzenia XD!
Hmm :rolleyes: jeden rarek nie zaszkodzi , no ale ok . :)
Luko the Master -.^
29-09-2010, 17:18
Nie macie co kupować losów i tak wszystko zgarne xD
123 Untraceable widzi xd
29-09-2010, 17:44
Teraż wszyscy happy a jak zrobiłem temat o konkursach i loteriach to 60% poparło;d
Ja oczywiście za sam wydałem 2kcc prawie main i 3cc rook;d
.Vimpexx.
29-09-2010, 18:05
Nagrody trochę przesadzone, ale jak już wszystko było, to nic innego nie było żeby dać.
Oczywiście wezmę udział, ale tylko na Mainie.
Vimpuś Jeżeli twierdzisz , iż nagrody są w jakimś stopniu przesadzone to się mylisz :) , już od pewnego czasu na rooku ciągle jest to samo i to samo ... i w ciągu dalszym to , że zrobili wkońcu jakąś loterie i przy okazji są takie małe niespodziaki to powinniście się cieszyć , a nie narzekać jednym słowem chodźby i zgodzę się z Tygrysem :). Owszem co do propozycji nad nagrodami to myślę , że jednak to jest w 100 % dobre .Dobrze , że jedna osoba będzie miała korzyść z nagrody nawet i jeśli w pewnym czasie i tak zostanie dodany quest.
Assassin Mateusz
30-09-2010, 13:09
Nie gram na APO, ale wezme udzial w loterii... Wydam ok. 5kcc na 7.6 i ok. 20cc na rooku. :P Jak wygram to moze wroce na APO, ale watpie, ze to akurat ja bd szczesliwcem... :>
hehs, kupilem 1 los, bo na wiecej mnie nie stac XD!
good luck o.o
בּ וֹ לֹ שׁ
30-09-2010, 20:04
Świetnie, że robicie loterię ;] Niestety nie mam kasy aby wziąć w niej udział ;/
a mam pytanie jeslij bylem na roku i kupile losa a poszlem na maina czy los sie nadal liczy?
Esine Palladin
30-09-2010, 21:35
Uff 250cc na to żuciłem jak wygram to (sca) sellne komus heh :>
Poszło 10kcc, może coś z tego będzie : P
Powodzenia wszystkim.
Old Capitan Rook
01-10-2010, 16:40
Moim zdaniem Sca czy magic sword nagrodą na rooku jest przesadą Dlaczego ?? Ponieważ rook i tak już ma dużo itemów które nie powinny wgl być mówię tu o Rook Bootsach czy Demon Shield wprowadzenie Dsm questu juz było dla mnie Przesadą :) Ale wezmę udział w Loteri bo zawsze jest szansa na wygrania Takiego Rara jakim jest Magic Sword czy Sca :) heh
Bardzo dobra wiadomość , mam nadzieje przynajmniej jak 400 osób ,że wygram przynajmniej 3 miejsce.
Bardzo dobrze zachodzące zmiany, gdyby było więcej najazdów to serwer byłby super :D
Widać ,że pracujecie na każdym etapie :D
Na rooku jeżeli mi się dobrze wydaje już można było zdobyć sca, ponieważ wypada z draculi. Ale nie jestem pewny http://i51.tinypic.com/oqbpqh.jpg
Wziełem udział w loterii dużo losów kupiłem jeszcze parę kupie http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
.Solihull.
01-10-2010, 19:50
@up
wypadalo :\\
@top
nie mam kasy :/
To dobrze ;)
Nareszcie jakaś "rozrywka" jeżeli tak to nazwać.
Na pewno wezme chętnie udział w loteri ,nie licze ,że wygram choć byłoby bez wątpienia wspaniale :D
Gdyby było więcej najazdów,konkursów jeszcze :D
#Lordzik#
01-10-2010, 20:56
Ja tam standardowo 3 losy, czyli do trzech razy sztuka. XD Nie ma co szaleć ;c.
Nagrody na rooku hmm... bardzo ciekawe, że tak to ujmę ^^.
First Kosa
02-10-2010, 14:22
Bardzo fajnie ze zrobiliscie loterie, ale z tymi nagrodami za 1 miejsce na main przesadziliscie, napewno wezme udział tutaj i tutaj, po 100 losów kupie. Plus dla ekipy APO.
Coterson
04-10-2010, 14:15
14:12 Pierwsze miejsce Luko the Master
14:14 Drugie miejsce: Artak
14:14 Trzecie miejsce: Kaziu Knight
Gratulacje dla wygranych ;)
Nie macie co kupować losów i tak wszystko zgarne xD
hahhha ;D
a jak na rooku? ^^
news by sie przydal xd
Kanibaal
07-12-2010, 06:30
Jak zobaczylem nagrody to mnie zgielo w pol. :< za pozno na APO wrocilem. :/
Lagga v3
07-12-2010, 07:15
Nie wiedziałem o tej loterii , nawet 1000 losów bym kupił bo nagrody były ekstra. Gratulacje zwycięzcom , możecie oddać nagrody jak nie chcecie haha^
Mozesz skonczyc nabijac bezsensowne posty odswiezajac temat sprzed 2 miesiecy?;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.