View Full Version : Npc Mad u Npc Sonia
Proponuje dodac obok Soni tam na dole Npc Mada. Przydalby sie po jak ktos zapomnie albo niebedzie mu sie chcialo isc do Mada i do Soni to moglby pojsc tylko do Soni i tam sprzedac u Mada loot. Zaosczedzilo by to czas miedzy sprzedawania
Dobry pomysł, ale i tak kazdy musi wrócic do city, mniejsza z tym.. Jestem za xd
Devil murder v3
27-09-2010, 20:40
Nie, bo potem syf będzie (patrz na Mazura, jak dwóch npc skupujących jest obok siebie). Zresztą, dla 1k ek podróż od Soni do city to 15 sekund.
Delorian17
27-09-2010, 22:22
Bardzo dobry pomysł czasem zapominam o madzie :)
A do soni jest kawałek drogi :D
Było było było... Może jeszcze tp od Mada w City do Sonii? O,o Jestem na nie. I tak jest już wystarczająco łatwo.
Anusiak Wielki
27-09-2010, 22:32
Jestem na tak :)
Ile razy sam latalem do mada bo musialem xD a moglem na respa leciec :P
w sumie jestem na tak,lepiej byłoby zrobić sklep z więcej wartymi itemami pod sonią albo gdzie indziej
Nie Nie Nie na rooku trzeba lecieć po ihy co 2 (!!!) godziny a droga zajmuje 10 minut więc na mainie też takie rozwiązanie jest słuszne !!! Najlepiej jakby wam dali teleport na respy ,depo, npc co nie ? Tygrysa jeszcze nie ,,popiepszyło,, żeby zgadzać się na tak denne propozycje...
Zarexoholik?
28-09-2010, 00:30
Po co? Przecież tak czy siak będziesz musiał pojawić się w city lub innym mieście - więc pójdziesz do NPC Mad'a. Nie warto jeszcze bardziej ułatwiać tej gry, więć jestem na NIE!
Jestem na nie szkoda czasu na robienie takiej głupiej propozycji i czasu ekipy lepiej zajmij się czymś pożytecznym a nie jeśli ci się nie chce to idź do soni do parę dni :_
.Xienus.
28-09-2010, 08:04
Nie, bo potem syf będzie (patrz na Mazura, jak dwóch npc skupujących jest obok siebie). Zresztą, dla 1k ek podróż od Soni do city to 15 sekund.
15s?? hmm ciekawe...
jestem na tak... bo sam kiedyś taka propozycje napisałem
Adherent
28-09-2010, 14:52
Oczywiście, że tak.
Lub lepiej poszerzyć skupowanie przedmiotów u Soni.
Czemu tak?
Proste:
Serwer APO nie służy do sprzedawania i zwiedzania by zamienić itemki na kasę ale zabawy, expienia i bicia fragów.
Kinderek
28-09-2010, 15:03
Proponuje dodac obok Soni tam na dole Npc Mada. Przydalby sie po jak ktos zapomnie albo niebedzie mu sie chcialo isc do Mada i do Soni to moglby pojsc tylko do Soni i tam sprzedac u Mada loot. Zaosczedzilo by to czas miedzy sprzedawania
Jasne jestem na tak :D ponieważ często się zapomina o madzie a lecimy całkiem gdzie indziej niż city
Jestem na nie. Lecisz z lootem do Soni, to co ci zostaniesz sprzedajesz u Mada, do którego wracasz do city... Albo wpierw sprzedaj loot u Mada w city, a reszte do Soni :x. Nie kombinujcie.
@Top
nie. :/
.Xienus.
28-09-2010, 15:22
Jestem na nie. Lecisz z lootem do Soni, to co ci zostaniesz sprzedajesz u Mada, do którego wracasz do city... Albo wpierw sprzedaj loot u Mada w city, a reszte do Soni :x. Nie kombinujcie.
@Top
nie. :/
skoro od razu się wypowiadasz na temat to po co ci ten topic??
dziwny jesteś...
@topic...
wypowiadałem się...
#Lordzik#
28-09-2010, 17:34
Zresztą, dla 1k ek podróż od Soni do city to 15 sekund. Chyba jak padnie...
No i po co? Jest wystarczająco dobrze. Niech tak zostanie. Jestem na NIE.
Krulowiec
28-09-2010, 17:47
Proponuje TP z depo do soni , darmowy pacc ( na 10 000 dni ), 3k lvl na start, exp 1000000x, jestem na TAK.
Azbestowy v.62.0
28-09-2010, 19:25
Czasem mam taką sytuację, że chcę się ponapawać ilością sc z całego loota, a tu nie, lipa. Bo jeszcze część do mada.
#topic
Ani mi to nie ziębi ani mnie to nie grzeje. Ta propozycja jest czysto kosmetyczna, przecież nikt nie mówi o jakiś tp z temple do sonii...
Domcio666
28-09-2010, 19:43
jestem na nie bo po co npc mad u soni :< i tak predzej czy pozniej wrocisz do city wiec po co by tylko miejsce zajmowal
Palladyn Zlosci
28-09-2010, 21:03
Jestem na nie.
Ja mialem 2 postacie jedna u Soni i na nia przesylalem itemki, sprzedawalm i odsylalem kase. I tak ze tam mozna parcele kupic.
Nie jest wystarczajaco latwo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.