PDA

View Full Version : Double klick

HpX3
29-09-2010, 21:56
Mam takie pytanko czy macie takie cos na tym servie , że naciskasz myszką raz a wykonuje czynność jak by sie klikło dwa razy?
Mam to tylko grając na apo nigdzie indziej sie mi takie cos nie trafia , grając na innym kompie też czasem tak mam.
Wiecie może czym jest to spowodowane?

Kapitan Alkohol.
29-09-2010, 22:06
Również posiadam myszkę z funkją 2-wu kliku i jakoś nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem, kiedyś Deads wmawiał każdemu że nie ma bota tylko myszkę z double klikiem, ale nie było to realne, jedyna rzecz jaką możesz tym zrobić to zamykać po 2 backpacki czy cośw tym guście, żadnego podwójnego uhania się cyz coś w tym stylu.

Devil murder v3
29-09-2010, 22:28
Nie wiem o czym mówisz, ale jeżeli chodzi Ci o double click, to może to być spowodowane myszką (ja tak miałem jeszcze 3 dni temu, dopóki nie wyjebałem Ś.P. myszki przez balkon).

sarow
07-10-2010, 17:48
Może napisz dokładniej o jakie czynności ci chodzi :confused:
Ja bym obstawiał że jesteś niecierpliwy i po prostu klikasz 2x ;)

Santhianek
11-10-2010, 15:15
Może napisz dokładniej o jakie czynności ci chodzi :confused:
Ja bym obstawiał że jesteś niecierpliwy i po prostu klikasz 2x ;)
dokładnie to wina myszki. Jak masz Na Tak zwaną kuklkę to ją wyczyść albo wyrzuc. ;],a jak masz optyczna to poprostu zmien baterie.

Deads
11-10-2010, 15:20
Również posiadam myszkę z funkją 2-wu kliku i jakoś nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem, kiedyś Deads wmawiał każdemu że nie ma bota tylko myszkę z double klikiem, ale nie było to realne, jedyna rzecz jaką możesz tym zrobić to zamykać po 2 backpacki czy cośw tym guście, żadnego podwójnego uhania się cyz coś w tym stylu.

mi lepiej się trafia duble klikiem niż normalnie,wmawiałem bo grałem bez jakiś czas,potem przerzuciłem się na Wosso ;)

#też tak mam,a zwłaszcza jak klikam PPM