Zaloguj się

View Full Version : Ots Quest-pare pyta?

pogromca pasztetu
25-07-2007, 10:08
No więc dzś wybrałem się z kumplem na ots quest (ja 150 drut-on 180 knight), pięknie nam szło, pokonaliśmy orscha aż doszliśmy do kilku tp, włazimy a tu ots king:P
miałem pecha i mnie przybloczył w rogu ściany, i gdy ots king miał już red hp niestety skoczył mi się mana shield:P
ots sie przerzucił trzy sekundy i ded:)
kumpel przeszedł kawałek dalej ale też pad i teraz sie pojawiają pytania:
-Czy długa droga była jeszcze do nagród?
-Ile ots kingów po drodze jeszcze było?
-jakie inne potwory na nas czekały dalej?
-czy uważasz że mamy szanse go wykonać (we dwóch)
-i ostatnie: Czy jest osoba chętna wyczyścić go (za darmo)

seko
25-07-2007, 10:42
byles blisko nagrod jak byscie zabili tego 1 kinga to potem by byly jeszcze 2 kingi i koniec nagrody wasze :P

Dark ninja
25-07-2007, 11:56
powyzej kingow sa nagrody wiec trzeba zrobic tak : wlaczamy utamo i utani dajemy na manasa use with i terzymamy na sobie jesli bedzie pierwsze obrazenie to uzyc manasa i ile mozecie gonic do gory tam jest mal pokoik z nagrodami i tp cza szybko zamknac dzwi i macie qest za to ze pomoglem daj erputa :)

wiatrak
25-07-2007, 16:23
mozesz isc z blokerem i dla bezpieczenstwa wez utamke, on exetke res i zgarniaci nagrody:P

pogromca pasztetu
25-07-2007, 17:21
Czyli w ostatnim pomieszczeniu mówicie że łącznie są 3 Ots kingi?
Pomysł z utamką-biegiem nie wypali, ots wali do 2k a jak bede biec wszystkie 3 bede mnie lały więc jest spora szansa że po 5 sekundach stracę 4k many+1,5k hp.
Dodaj do tego 1-6 warlocków tłukących mnie (przywołane) oraz 1-9 black knightów blokujących drogę (przywołane).
Mimo to jakoś se poradze.

Naiczer
25-07-2007, 17:35
Eh na OTS QUEST pzred nagrodami sa 2 kingi a nie 3. Zrobcie to tak: ty w tp nie wchodz a ten 180 knigh niech se luruje pod sciane po 1 kingu (chyba da mu rade) i tak zluruje drugiego zabije go i juz

pogromca pasztetu
25-07-2007, 20:00
@up
dzięki za rozjaśnienie sytuacji, jedyny problem jest taki że ten knight nie tryska umiejętnościami (jak sie kiedyś ots king na mnie przerzucił ten zareagował po 15 sekundach:/).
Pierwszego kinga zabił (jak padłem miał red hp king) a na drugim pad więc wątpię żeby sam sobie poradził, a ze mna jest spory problem bo zdaża mi się że net mi się wyłącza na 10 sekund...Ale mimo wszystko damy rade.
thx za odpowiedzi, proszę już nie odpowiadać w temacie.

przemek xd
28-07-2007, 13:17
Ja mialem 172lvl knight i padlem na zombim :( nie uhalem sie tylko szlem przed siebie czy to blad a jesli nie to ktory lvl trzeba miec zeby to przejsc

przemek xd
28-07-2007, 13:23
Ja mialem 172lvl knight i padlem na zombim :( nie uhalem sie tylko szlem przed siebie czy to blad a jesli nie to ktory lvl trzeba miec zeby to przejsc

Cfaniak2d
28-07-2007, 13:24
Blisko byłeś do nagród, ale ja bym i tak poszedł z kimś kto ma czas. Dużo ludzi stoi pod depo bez celowo, a tak to by przynajmiej lvl nabili przy pomocy w tym quescie :)

Demizoss1005
29-07-2007, 11:45
Ludzie to latwy quest ;PPP Napiszcie do Demiz to Wam go Wyczyszcze pzDr

Greko Knight
06-08-2007, 15:19
No to wszystko wyjaśnione co nie? Close topic plax. Ps. pzdr dla pogromcy pasztetu (ty amatorze pasztetu drobiowego ^^ )