Zaloguj się

View Full Version : Wcg 2010

kaczor.wtf
01-10-2010, 00:36
jak myslicie, kto wygra cale zawody?:D ogladal ktos meczyk fxow vs duskbin ktory wlasnie sie zakonczyl 'nasza' wygrana 22;8 na tuscanie:D
ja osobiscie licze na fxow, mam nadzieje, ze im sie uda;d co do dzisiejszego spotkania to wszyscy ladnie zagrali ale pasha zaczal sie rozkrecac i pokazuje coraz czesciej co potrafi; xxx

Patryk1551
01-10-2010, 08:44
Nasi zawsze byli koxami to stawiam na nich
HMM
http://www.counter-strike.pl/news-15229

Dark Devorious
01-10-2010, 14:47
@up zmień kompendium wiedzy na cybersport, counterstrike.pl to syf.

Ogólnie to nasza czołowa Polska drużyna FX, zawsze jest brana pod uwagę na miejsca medalowe. Od ich lokaty w tym turnieju, głównie będzie zależało jak będą się z sobą dogadywać, i oczywiście muszą nie lekceważyć żadnego przeciwnika.
Dodatkowo uczestniczyć w tym turnieju będą z nowym sponsorem QPAD, oraz będą grać na nowych słuchawkach za 1000zl ^^

`diGiel <3
01-10-2010, 15:17
W Tym sezonie nasza drużyna zdobywa coraz większe sukcesy z porównaniem z tym co działo się rok temu,Pasha pokazuje coraz częściej ,że jest graczem doświadczonym i tym z najlepszej czołówki.W Wakacje nasza drużyna zajęła 2 miejsce ,były wielkie emocje,przegrali godnie i zdobyli swoje miejsce zasłużenie.
Mam nadzieje ,że tym razem będzie jeszcze lepiej :)

Polecam oglądać Live na Cybersporcie

KILER
01-10-2010, 16:29
Podsumowując - FX największe szanse na wygraną, fnatic nie ma na finałach, Na`Vi ostatnio traci formę, może potrenowali przed WCG drużynowo jak i indywidualnie to coś pokażą, markeloff pewnie znowu pokaże klasę z awp. SK i MTW też ostatnio dobrze sobie radzą.

TOP3
1# FX
2# MTW
3# NAVI/SK

Diabolix
01-10-2010, 19:02
Podsumowując - FX największe szanse na wygraną, fnatic nie ma na finałach, Na`Vi ostatnio traci formę, może potrenowali przed WCG drużynowo jak i indywidualnie to coś pokażą, markeloff pewnie znowu pokaże klasę z awp. SK i MTW też ostatnio dobrze sobie radzą.

mTw dobrze sobie radzi? Chyba kpisz. Wiesz, co się działo na kwalifikacjach do WCG w Danii? Poczytaj trochę.
Według mnie, drużyny mogą zaskoczyć, WeMadeFOX ładnie gra, dobrze są zgrani, pooglądajcie ich grę na e-Stars w Seulu. Myślę, że FX może wiele ugrać, ale nigdy nic nie wiadomo, to w końcu CS.

@Down
Skoro oceniamy ich szanse na tym turnieju, to czemu nie mam podsumować ich z ostatnich tygodni? Tu się nie liczy cały rok, bo to nie jest wybór najlepszej drużyny w roku, ale drużyny, który wygra event, jeden event.

@ 2x Down
Pobij mnie! Wybacz, że nie mogę się tu odzywać, napisz, żeby mi skasowali tego posta, bo wszystko wiesz. W ogóle to po co ja tu piszę? Przecież wCrea grac nie potrafią, nikt z nie grał w Ravens, są ciency. Myślisz, że ja nic nie wiem o drużynach esportowych na świecie w Cs'a 1.6? Wiem i to sporo, więc nie mów mi, że mieli "życiówkę", bo tam grają nieźli zawodnicy. Czytaj mojego posta jeszcze raz. Myślisz, że pisząc o tym, iż w csie wszystko jest możliwe, nie miałem na myśli kilku meczów? Z resztą, mTw znalazło się na WCG "fartem", bo Dania mogła wysłać więcej niż 1 drużynę na tę platformę.

KILER
02-10-2010, 08:35
#up

Podsumowuje się cały rok, nie tylko ostatnie wydarzenia (WCG krajowe) chociaż teraz przegrali z k29, to lipnie coś ;)

Dark Devorious
02-10-2010, 11:47
@diabolix

Ogladales mecz w wCrea z mTw? BO widze ze nie wiec sie tutaj nie wypowiadaj. wCrea zagrala najlepszy mecz w zyciu wszystko im wychodzilo.

Serowy
02-10-2010, 15:17
Oglądałem na żywo mecz FXów z Tyloo i grali "średnio" Oczywiście te średnio to i tak dla mnie nieosiągalny poziom ale mam nadzieję, że z SK poradzą sobie lepiej :D Tyloo mogło wygrać z FXami ale zajebisty rash w ostatniej rundzie remis uratował xd

Sądzę, że top 1 będzie FX lub Na'Vi ;>

kaczor.wtf
02-10-2010, 22:37
Fx wygrywa jak chuj;d widzialem tylko tuscana jak wygrali sk z tego meczu a dalej nie moglem obejrzec;d teraz graja z wemade fox;d

dust2 dla navi ;c jak wygramy tuscana to na trainie powinno byc dobrze;d

Serowy
03-10-2010, 00:47
Teraz grają z Na'Vi i dostają baty. Jednak mam nadzieję, że podniosą się po zmianie i rozjebią ukraińców! :D

Patryk1551
03-10-2010, 02:14
Przejebalismy ale jest szansa na 3 miejsce :)

kaczor.wtf
03-10-2010, 02:33
i dupa ;ccccccccccccccccccc

Laluś
03-10-2010, 11:38
A liczyłem na to, że wygrają z Na'Vi.. :/

_woto_
03-10-2010, 12:41
gdzie ogladacie mecze?

Patryk1551
03-10-2010, 13:18
gdzie ogladacie mecze?
na cybersporcie masz dzisiaj ejst o 18 o 3 miejsce z complexity

@edit
no i 3 miejsce nasze xd

kaczor.wtf
03-10-2010, 14:47
ja na hltv (http://www.hltv.org/)
.................................................. .................

Serowy
03-10-2010, 16:28
FX mogło wygrać dd2 z Na'Vi mieli duże szanse choć po pierwszej dogrywce 2:1 dla Na'Vi było. W drugiej dogrywce przy wyniku 1:1 i ostatniej rundzie zagrali "na odpierdol", gdyby się bardziej postarali i wygrali tą ostatnią rundę sądzę, że wygraliby dd2 a potem zmotywowani maksymalnie dużą szansą na finał też by rozwalili Ukrainców. No ale niestety tak się nie stało. lecz głowa do góry i oby powalczyli o brąz ;)

Domcio666
03-10-2010, 16:50
i co przegrali naszi i wam napialem xDDDDDD a mogliscie wygrac i to ladnie :)