View Full Version : 1 propozycja odno?nie SD a w?a?ciwie !sd
1. Pogrywając ostatnio druidem stwierdziłem iż miło by było gdyby runce zwanej SD również przydzielić komendę typu !sd jak wiadomo nie chodziłoby tu o to by automatycznie uderzała, ale ta byłaby przygotowana do strzału. Wydaje mi się że skoro wprowadzono komendy !mm i !uh to dlaczego nie ma zostać wprowadzona komenda !sd.
Zarexoholik?
01-10-2010, 02:53
I działałaby na zasadzie, co mamy zaznaczone w to leci sd? Jestem na NIE! Może od razu zrobić update klienta? -.-'
.Vimpexx.
01-10-2010, 05:43
Jestem na Nie, jest to tylko strata czasu na zrobienie czegoś takiego, bo i tak mała grupa osób by używała (same low lvl).
Anusiak Wielki
01-10-2010, 07:47
I po co Ci to!?
wlacz se wosso -> ustaw aim bot -> hotek z ktorego ma walic -.- i masz gotowe
I działałaby na zasadzie, co mamy zaznaczone w to leci sd? Jestem na NIE! Może od razu zrobić update klienta? -.-'
Autorowi chyba chodziło o taki efekt jakbyś kliknął prawym na sd, jednak uderzenie nie byłoby automatyczne.
I po co Ci to!?
wlacz se wosso -> ustaw aim bot -> hotek z ktorego ma walic -.- i masz gotowe
Używanie botów to łamanie regulaminu, jeżeli go nie czytałeś to radzę się z nim zapoznać.
@topic
Zbędne, na battle można dość szybko bić z sd.
Tylko dodatkowa robota dla administracji. Ms/Ed z małym poziomem są w stanie przeboleć te 30 minut expienia na sd'kach.
Jestem na nie.
Domcio666
01-10-2010, 12:51
a po co takie cos ?? jezeli jak wlaczysz battle to mozesz szybko bic z sd a poza tym mozna mozesz poexpic do tego 50 lvl z sd recznie to chwila czasu jest przeciez
Strata czasu. Jesli chcesz w potwory to battle, jesli w ludzi to jest wiekszy problem, ale po co sd jak mozna ue? (:
#Down
no wiadomo, nie moge zyc bez forum (: !
Ero Senin
01-10-2010, 14:30
Joogi
Uzależniony
Joogi forumowy no lajf :(
@top
Jestem na nie :P sd sa potrzebne max do 40 lvla
tyle chyba jesteś wstanie wbić bez hotka :C:
Knight Lukas
01-10-2010, 14:56
Nawet głupia tibiagg ma taką opcje więc dodając to na hota kilka osób mniej by używało bota na mniejszych lvl bardzo przydatne :P
#Lordzik#
01-10-2010, 15:35
Huehue. To 2.5k ms by po około 10k bił. XD Dajmy sobie spokój z tak miernymi propozycjami. Ofc. jestem na NIE.
Assassin Mateusz
01-10-2010, 15:48
Jestem na nie. Low lvl expi z sd'kami okolo 20 min. Potem juz expi sie z ue. :)
Adherent
01-10-2010, 17:06
Głupi pomysł.
Wydaje mi się, że uderzanie w PvP i PvM z run nie powinno być zależne od szybkości klikania w klawisze; leczenie owszem powinno, ładowanie many też.
Ale może wprowadźmy jeszcze na APO AutoPvP i AutoPvM żeby gracz się tylko logował i klikał miejsce gdzie ma się znaleźć i szedł z kumplami na piwo a reszta działaby się sama?
Wpiszcie się pod moim pomysłem, bo czasem mam ochotę wejść ale nie chce mi się expić, więc gadam z kolegami w tym czasie można by było poexpić :P
Jestem na nie. Już Wam się całkiem tą myszka nie chce klikać X D!
Demolka Knight
01-10-2010, 18:26
Dla mnie ten pomysl nie ma sensu. Moze na poczatku od 20-70 lvl max bd walic z sd a potem z czarow wiec...
Jestem na Nie.
PK (1000-2500 poziom) łątwo mogłyby wspomagać bijących się i po 5 osób atakuje jednego Knighta z SD co sprawia ,że ubicie go to już jest uderzenie z Combo ^.-
Azbestowy v.62.0
01-10-2010, 20:25
Jestem na Nie.
PK (1000-2500 poziom) łątwo mogłyby wspomagać bijących się i po 5 osób atakuje jednego Knighta z SD co sprawia ,że ubicie go to już jest uderzenie z Combo ^.-
A może właśnie taka sytuacja wprowadziłaby jakieś urozmaicenie w nudnym i przewidywalnym dotychczas pvp?
#topic
Trochę głupi i trochę mądry pomysł. Ciężko mi jednoznacznie to stwierdzić xd Głupi z powodów wcześniej już wymienionych. A mądry z powodu zmniejszenia roli wosso (często na niskich lvlach się to przydaje, gdy gra się prof. magiczną) Zamieszanie w pvp - owszem powstałoby, ale także nie można teoretyzować z osądami.
Nie, nie i jeszcze raz nie!
Po pierwsze to jest zbędne...
Po drugie mało kto i mało kiedy sd używa...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.