PDA

View Full Version : Santor-poor or rich?

Excorus
02-10-2010, 15:25
Witam, mam taki problem wykonuję sobie santor'a i jak próbuje wykonać zadanie "poor or rich?" to pisze, że nie mam tych przedmiotów!
http://i56.tinypic.com/fjqk94.jpg
@edit
Nie pisać poke-poke pomógł ^.-
@KTOŚ
Robiłem tak wcześniej i nie pomagało, tak wgl to mówiłem nie temat do zamknięcia!

Pokémon
02-10-2010, 15:27
Rots musi być kupiony a nie dropnięty. ;)

Azbestowy v.62.0
02-10-2010, 15:28
Wyjmij wszystko z bp i włóż tylko itemy potrzebne do questa. Powinno pomóc. Ewentualnie nie masz jakiejś wcześniejszej misji (o ile jest potrzebna xd)

Ktoś II
02-10-2010, 17:08
Wyjmij wszystko z bp i włóż tylko itemy potrzebne do questa. Powinno pomóc. Ewentualnie nie masz jakiejś wcześniejszej misji (o ile jest potrzebna xd)

Bzdura.

Ułóż itemki w kolejności: 20 pomarańczy, szalik, rots.

Dowaliłeś ;p
Rots musi być kupiony, a itemy muszą leżeć w głownym bp nie gdzieś w innym.
Jeżeli nie pomoże spróbuj zostawić w głownym backpacku tylko te 3 items xd

Miałem identyczny problem jak założyciel tamtu. Wszystko było w głównym bp- rots i szalik ze sklepu, tylko pomarańcze były z Volcano. Santor nie chciał przyjąć przedmiotów. Jakaś osoba na game-chacie napisała, że wsztstko musi być w odpowiedniej kolejności. Tak też zrobiłem i wykonałem misje poprawnie ^^.

Delorian17
02-10-2010, 17:11
Bzdura.

Dowaliłeś ;p
Rots musi być kupiony, a itemy muszą leżeć w głownym bp nie gdzieś w innym.
Jeżeli nie pomoże spróbuj zostawić w głownym backpacku tylko te 3 items xd

James
02-10-2010, 17:24
Bzdura.

Miałem identyczny problem jak założyciel tamtu. Wszystko było w głównym bp- rots i szalik ze sklepu, tylko pomarańcze były z Volcano. Santor nie chciał przyjąć przedmiotów. Jakaś osoba na game-chacie napisała, że wsztstko musi być w odpowiedniej kolejności. Tak też zrobiłem i wykonałem misje poprawnie ^^.

Rots musi być kupiony a nie dropnięty. ;)

I to wszystko w tym temacie :) Więcej opcji nie ma, quest działa poprawnie na 100%.