PDA

View Full Version : Pih - Gloria Victis(zapowiedz)

Tumanbuga
03-10-2010, 14:01
http://www.youtube.com/watch?v=DRZ5f4kN-oU

Trailer najnowszego klipu Piha do utworu Gloria Victis!

Za podkład w utworze odpowiada DNA oraz Marcin Pawłowski - Pawbeats, natomiast o cuty zadbał Dj Soina!

Singiel promuje najbardziej oczekiwane wydawnictwo tej jesieni - „Dowód Rzeczowy Nr 1".

Premiera klipu za który odpowiada Holeinmoon oraz Step Records przewidziana jest na wtorek i w tym momencie chcielibyśmy poinformować słuchaczy o tym co się dzieje z „Dowodem Rzeczowym Nr 1"...

Album jest już w tłoczni i wraz z premierą klipu ruszy jego preorder na www.Preorder.pl! zródło: pihszou.pl

Jak dla mnie bomba się zapowiada , pih jak zawsze dowalił !
@down
Uważaj jak chcesz , nigdzie nie pisałem , że się jaram , może zapuszczę sobie to do winampa i będe słuchał : / ? Psychofanem nie jestem i jak płyta nie będzie dobra to nie będe jej bronił , czy mówił , że jest wypas jaram się itd. Lubię twórczość Pih'a , w tym klipie pokazany bit(tak , nie cały , ale mi wystarcza) i fragment tekstu. Na płytę czekam z niecierpliwością i każda wiadomość o niej ma dla mnie jakieś znaczenie. To tyle , cze.

Mikiel Psowi
03-10-2010, 14:19
Jak można się jarać czymś gdzie jest tylko kilka sekund bitu i teledysku?xD

Widać że jesteś psychofanem Piha, najlepszy trailer w pl rapie co nie? W ogóle kiedy ta płyta wyjdzie, bo czekam już od 1410 i nadal nie ma a miała być na wiosne. Coś czuję że Detox Dr. Dre szybciej wyjdzie.

Rzulf
03-10-2010, 15:07
Tak mikiel, ja jaram się tymi 20sec - zjadają nie nie jedną płytę pseudoraperów.

Preoredry podobno już we wtorek. ;)

Joogi
03-10-2010, 16:08
No cos sie rusza z ta plytka, czekam z niecierpliwoscia jak bedzie w sklepach jak bd akurat w pl to sobie ja kupie (: !

#Down
Dokladnie curva. ;D

Τettmeier
03-10-2010, 16:29
Te całe czekanie i zapowiedzi juz zaczynaja irytować większosc słuchaczy PIHa, w tym mnie, lol. Video jak video, mógłby sobie już tego oszczedzic i zająć sie przyspieszeniem wydania płytki. : )

Krulowiec
03-10-2010, 18:48
Zmieniłem zdanie, jaram się tym ostro : ))

Crote
03-10-2010, 19:19
ogólnie w ogole nie slucham piha, wyjdzie plyta to sprawdze i tyle z mojej strony

Przeklety
03-10-2010, 20:03
Noo wreszcie bo "Brutalnej Leksyce" i ft, w paru piosenkach jest jego Piosenka.. Nie moge się doczekać ^^

1st R. Boonek
03-10-2010, 20:14
A tam to tylko zapowiedz... :X jeszcze troche minie zanim wyjdzie album wiec .. pozostaje czekac ];-]

Przeklety
04-10-2010, 16:31
Prawdopodobnie Pihu wyda już Jutro, lecz nie wiadomo czy odrazu będzie na youtube, miejmy nadzieje ^^

Stoner
09-10-2010, 15:48
Słyszałem to ostatnio w radio Zark&Keny.
Dobrze mu to wyszło.
Widać łacina na studiach prawniczych, które skończył PIH mu się przydaje.