Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Koniec Wielkiej Przygody z Tibi? i z APO

GooHooNe
06-10-2010, 08:37
Przygode z Tibią zaczęła się od paru przyjaciół , a w szczególności od młodszego brata , okolo 6-7 lat temu.Jak brat pokazał pierwszy raz Tibie wysmiałem go , dokładnie za grafike tej gry.Pojakimś czasiezrobiłem sobie po cichu konto , dokładnie na RL TIBI na swiecie Celesta i zacząłem grac.Najwieksze osiagniecie to 40 lvl , dlaczego tak słabo??.Dlatego iż zostałem shakowany,I od tego czasu obiecałem sobie ze juz nigdy nie zagram na RL TIBI i też tak sie stało.Aż wkońcu dowiedziałem sie o APO.Grałem tutaj 3 lata , no może 4 lata z bardzo długimi odległymi przerwami nawet do 5 miesiecy.Pierwsza postać , która załozyłem właśnie na tym OTS'IE.ByłPetromancer.Grałem nim od 1-1525 , 1535-1565.Dzieliłem konto lecz brat nigdy nie pomogł wbijac mi lvl to tak na marginesie dla starszych graczy tego otsa , którzy i tak mi nie uwierza , z biegiem zasu grałem tez takimi postaciami jak:

Sunrsie Hope 1390-1515 (hack do 1300) 1300-1500 wymiana za Tal rasza
Nivelato 1700-2063
Luko the Master 1802-1806 sprzedany za kcc
Tal Rasz 1386-1390 sprzedany za zł
Mortalix 1380-1500 na sprzedaz

No i oczywiscie Pełno noob postaci 800-1100 lvl niechce mi sie ich wymieniac, jest ich naprawde dużo

Tutaj umieszczam screen z całym dobytkiem na tym serwerze oraz linka ze wszystkim czego bym sie chcial pozbyc http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=82316 (zachecam do kupna jest w czym wybierac) Dla ciekawych co z postacia prosze o kontakt gg, skype

http://tinypic.pl/i/00034/0922p2imb5qg.bmp

Chciałbym tez podziekowac znajomym za sprzedzony czas , który spędzilismy czesto przez skype

Show Man
Rafal palladyn
Norix
Antygone
Milva Baring
Godlike
Joogolas
Nemiks
Lukiss
Milek
Serafin
Szenu
Szymek Knight
Torusa
Fiszu
Wulfgara von Cookie
oraz lukasza "Don Ja"
DArk Bartek i inni

SZczególne pozdrowienia dla twory Mortis'a.Chciałbym podziekowac za to , że stworzyłes serwer.Dzieki niemu poznałem jak i w Real tak i w TIBI naprawde sporo fajnych przyjaciół , z ktorymi bede utrzymywac kontakty , a z innymi napewno sie spotkam

Życze wszystkiego najlepszego.Niech ten serwer sie rozwija , a nawet niech powstanie drugi server 7.6

Pozdrowienia takze Dla
Xantara "Mc Maciek"
Tygrysa
Santano
Coguara
i innych oprocz new tutorow
Dlaczego koncze ?? .Przyczyny wiadome .Musze znalesc czas dla innych

Pozostane na 4Fun , oraz stworze postac o nicku First Petromancer , dla tych ktorzy beda chcieć nawiązać kontakt . Lecz podam swoje gg i skype

GG 20164135 , 8276536
Skype Niv3lato , Bomba_tg

Wszystkiego najlepszego życzy First Petromancer (Patryk)