View Full Version : [AKCJA] Odbanujcie Marcello
Lode Heath
06-10-2010, 21:24
http://i55.tinypic.com/any93a.gif
@down
nubq monkey here scharujemy gejuhu jeden
JAPIERPAPIER
MY SCHARUJEMY BO CHCIAL TEN MARECKI CB: |
Devil murder v3
06-10-2010, 21:25
Hahaha xd Sam siebie chce odbanować ;d Troche skromności D:
Ja ofc. jestem na tak =/.
@Up & @Down
Tak też się domyślałem XD. Ale nie byłem pewien, bo się wcześniej podszywał pod marcello xd
Jestem za, nawet samo konto, bez klinera... (:
1st R. Boonek
06-10-2010, 21:33
Konto niech mu odbanuja a marcellowi cleaner nie potrzebny (sam tak mowi :))
Nie, zasłużył na bana więc powinien dalej go mieć. Jak jego odbanują to odbanujcie też moje konto...
Kapitan Alkohol.
06-10-2010, 21:35
Nie odbanują go, bo narobił za dużo dymu na forum. Zresztą po rozmowach na gg z nim nie wiem czy sam bedzie chciał, ma inne rzeczy na głowie ;) Osobiście jestem na tak, jeżeli Marek chciał by wrócić ;)
Nie, zasłużył na bana więc powinien dalej go mieć. Jak jego odbanują to odbanujcie też moje konto...
Tak się składa że o pierwszego bana Marcelllo sam poprosił Santano - miał podpisane twoje konto zbanowane bla bla powód : na życzenie własne :)
Lode Heath
06-10-2010, 21:37
Nie odbanują go, bo narobił za dużo dymu na forum. Zresztą po rozmowach na gg z nim nie wiem czy sam bedzie chciał, ma inne rzeczy na głowie ;) Osobiście jestem na tak, jeżeli Marek chciał by wrócić ;)
Tak się składa że o pierwszego bana Marcelllo sam poprosił Santano - miał podpisane twoje konto zbanowane bla bla powód : na życzenie własne :)Konto ogólnie chciałbym odzyskać, bez posady itp ;d
Nie, zasłużył na bana więc powinien dalej go mieć. Jak jego odbanują to odbanujcie też moje konto...Akurat ban wygląda tak: "Na własne życzenie". W Twoim przypadku jest raczej inaczej. xd
PS. Nie ma to jak używać konta Monkeya. Od razu wszystko na mnie :D
Według mnie powinien zostać odbanowany, co do posady to już myśl i decyzja głównie Mortiisa. Czemu? Jego forum :cool:
Malahadus
06-10-2010, 21:45
Hehe nie znam go za dobrze,kilka razy cos tam w tibi zagadalismy,ale jestem za odbanowaniem ,poniewaz i tak kazdy wiedzial ze Muflon to Scoop raz sie przyznal na poczatku swojego 'panowania na 8.42' a to ze jedna osoba madra ujawnila to kim jest Scoop to nie powinno dawac im aby banowac go,wielki syf sie zrobil na tym forum,moja rada dla administracji ogarnijcie troszke :)
Kamor Wielki
06-10-2010, 21:50
Nie
taki dzieciak się nie nadaje na ta posade
robiąc ten podpis potwierdził to
Jestem na nie. Jeśli ktoś wykorzystuje swoją władzę w celach prywatnych, to dla mnie albo ma ~13lat, albo najebane w głowie. Sorry...
Jest jakaś nie pisana umowa, że trzyma się język za zębami w pewnych sprawach, a nie wykorzystuje powierzone zaufanie. Jestem za permem na 4um dla niego.
Byś miał swoje konto, ale głupolu poprosiłeś o zbanowanie, to teraz możesz chcieć : D
Wszystko mi jedno, czy Ci odbanują konto, czy nie
Marcelllo ujawnił rzeczy które nie mogą wychodzić z ekipy forum, bardziej odpowiedni byłby ban permamentny. Taka jest moja opinia, mimo wszystko szanuje go za dobrą robote.
Po co chciał bana jeżeli teraz chce unbana ?;x
zadymy narobił na forum to niech wypad robi.
#Nie
Jestem na tak, bo scoop'a nie ma :}!
Marcello na prezydenta xd!
@up
jestem za wyjebaniem Cie z ekipy sorq
Według mnie osoba, która zostaje haknięta przez zwykłego keyloggera jest debilem, albo ma ~12lat. http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg Sorry
Całe szczęście że wasze zdanie mnie gówno obchodzi...
Sam się dałeś hacknąć w grze jak ciota, a pierdolisz teraz na Marcelllo. Ogarnij się.
Dziwie się Mortiis'owi, że przywrócił tutora osobie która nie umie zadbać o swoje konto. ; o
#topic
Mi to jest obojętne. : }
Wytłumaczyłem jak doszło do tego hacka. Nie była to moja wina. Ale gówno mnie obchodzi co o tym myślicie, skoro zostałem przywrócony, to chyba z jakiegoś powodu.
Patryk1551
06-10-2010, 22:33
Według mnie osoba, która zostaje haknięta przez zwykłego keyloggera jest debilem, albo ma ~12lat. http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg Sorry
Hahahaha dobreee ! xd
@top
Oczywiście, że odbanować same konto. Marcelllo to dobry użytkownik zawsze dawał dobre propozycję może trochę nabijał, ale właśnie po to jest forum. Jak dla mnie to nie zrobił nic złego, a to, że udowodnił Scoop=Muflon ma dla mnie małe znaczenie, bo i tak wyjebane w to nigdy ze Scoopem nie pisałem/rozmawiałem więc zarzucić mu nic nie mogę.
To co ty tu jeszcze robisz? Jak cię gówno obchodzi to do domciu zapierdalaj grać w tibię leszczu.
skoro zostałem przywrócony, to chyba z jakiegoś powodu.
Za ile cleaner na forum? Inne jelenie były offline :(
Po co chciał bana jeżeli teraz chce unbana ?;x
zadymy narobił na forum to niech wypad robi.
#Nie
Ja pierdolę, ale łeb! Marcelllo chciał bana, żeby nie wyjebać Scoopa, ale Scoop napisał parę "miłych" słów do niego no i się stało.
->Chemical<-
06-10-2010, 22:35
Mój mistrz dostał bana więc i marcelllo też. Chodź szkoda bo nie będę dostawał reputito =/ Twoje zdanie i zdanie innych jest gófno ważne. Ekipa o tym decyduje nie ty i twoi koledzy ; o SCOOP TRZYMAJ SIĘ ! MARCELLLO TEŻ ! ; O
Maatinii
06-10-2010, 22:49
Przez niego nie ma cb -.- A co do jego posady to mnie to nie bardzo obchodzi.
btw. Anakonda na prezydenta i na moda.
Akananto
06-10-2010, 23:12
Zeby rozwiać wszystkie wasze wątpliwosci - toczy sie dyskusja dotycząca dalszych poczynań w kierunku Marcello, na odbanowanie konta bym nie liczył, dodam również ze nie jesteś w za ciekawej sytuacji kolego.
Jest jedno zasadnicze pytanie.
Czy uzytkownicy maja jakis wplyw na decyzje administracji?
Zdaje mi sie, ze nie.
GooHooNe
07-10-2010, 08:31
Jestem na nie
Niech Zrobi Nowe Konto i Od Nowa Zacznie Się starać o pozycje ....
Domcio666
07-10-2010, 08:39
Odbanujcie marcelllo to byl naprawde fajny gosc on wiedzial co trzeba robic nie to co inni. jestem za odbanowaniem marcelllo :)
Jestem za odbanowaniem Marcello ,możnaby moim zdaniem dac mu drugą szansę na "poprawę" jeżeli tak to nazwać mam.
Był to bardzo dobry Cleaner ,choć bana nie dostał bez powodów.
Mortalix
07-10-2010, 11:28
Marcelllo chyba myśli, że przez to co zrobił jest jakimś wielkim bohaterem czy coś.
Otóż nie wydaje mi się! xd
Sam sobie narobił przypału więc niech teraz płacze w kącie. ;d
#down
Taaak, proponuję go wysłać na Sybir, ale pod jednym warunkiem - że będziesz mu towarzyszył.
Niech idzie i nie wraca na to forum, narobił tylko dymu i x problemów. Teraz nie ma kto się zająć zgłoszeniami, można zgłaszać i nic.
Jestem za skazaniem Marcelllo jak najsurowszą karą.
Poza tym nie rozumiem Cię człowieku ban dostałeś na własne życzenie, zrobiłeś wszystko żeby coś rozwalić na forum/ w ekipie i teraz chcesz unbana xDDD
'Oxidosis'
07-10-2010, 13:36
Wytłumaczyłem jak doszło do tego hacka. Nie była to moja wina. Ale gówno mnie obchodzi co o tym myślicie, skoro zostałem przywrócony, to chyba z jakiegoś powodu.
Skoro Ciebie to gówno obchodzi, to równie dobrze marcella może gówno obchodzić co o nim myślisz, nie?
@Top
Obojętne mi to.
Krulowiec
07-10-2010, 13:51
Nie, nie i jeszcze raz nie.
Co dało to , że Scoop wyleciał ?
Ekipa straciła GM'a , któremu ufała.
Nie wiem, przeszkadzało to komuś, że Muflon = Scoop ?
Odbanować Marcelllo? Chyba kpicie.
Napisał do mnie, że mam go zbanować, bo w innym wypadku będziemy mieli nieciekawą sytuację na forum. Więc zbanowałem, podziękowałem za pomoc i dałem możliwość powrotu w dowolnym momencie.
Następnie Marcelllo zrobił coś, czego robić nie powinien: wykorzystał nasze zaufanie i funkcję sprawdzania IP, której Tygrys przypadkiem na jego koncie nie zablokował i dał wam dostęp do logów z IP. Od tego momentu nie chcemy go na tym forum.
Pewnie zauważyliście, że w ostatnim czasie nie udzielam się w grze. Nie miałem czasu nawet odpowiadać na maile i na PW.
Napisałem 2 dni temu do Mortiisa, że muszę wziąć 2 tygodniowy "urlop", przemyśleć parę rzeczy, potem do Was wrócę. Oczywiście, gdyby coś się działo w tym czasie na forum lub w grze - wejdę, tak samo będę się zajmował serwerem CS.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.