View Full Version : Cz?stsze Najazdy.
Luko the Master -.^
07-10-2010, 15:53
Czy jesteście za wprowadzeniem częstszych najazdów?
Np. jeden na tydzień w każdy piątek ( ostatni dzień szkoły w tygodniu i najwięcej osób gra) ? Około 18-20?
Oczywiście mogą być inne dni.
Odp w komentarzach .
_/
No dobra to co 2 tygodnie by było zaje? :DD
Najazdy mogłyby być częściej, ale nie aż tak. Powiedzmy raz na 2 tygodnie :)
Elite Vegox
07-10-2010, 16:07
Jezeli byl by raz w miesiacu to byloby lepiej niz teraz
Wnorekkk
07-10-2010, 16:09
No i co to da? Będą robili przez 3/4 tygodnie takie najazdy i zapomną o sprawie.
Mimo to jestem na tak.
Przekliniak
07-10-2010, 17:01
Tak ! najazdy sa najlepsze : ] uwielbiam ale może raz na 2 tygodnie ?
Demolka Knight
07-10-2010, 17:24
Przypominam iz najazdy sa niezapowiadane. Bezsensu co tydzien bedzie najazd i za 4 tyg sie to znudzi...
Jestem na Nie!
Luko the Master -.^
07-10-2010, 18:17
Przypominam iz najazdy sa niezapowiadane. Bezsensu co tydzien bedzie najazd i za 4 tyg sie to znudzi...
Jestem na Nie!
I właśnie fajnie by było.
Dużo ludzi by logowało bo by wiedzieli kiedy jest najazd ; D
Można zrobic co 2 tygodnie ;)
Tak ! najazdy sa najlepsze : ] uwielbiam ale może raz na 2 tygodnie ?
I co Ty zrobisz na najezdzie Twoim 230 lvl'kiem? http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg
#Topic
100% za, pomimo ze najazdy sa dla 1k-1,5k+, to dla 200 lvl'a rozrywka, ze padnie na **** atomie. ^^
Tak, ale tak zajebyście trudnych, żeby noobkom się odechciało latania chuj wie po co.
Tak, np. co 2-3 tygodnie. Ale nie taki, że dadzą kilka glacków, queenów itp. potem jednego Devil/Master Atoma, 20~ min minie i po najeździe. (tak jest prawie zawsze). Ostatnio zrobili najazd na rooku, a na mainie ofc nic. Na mainie ostatnio najazd był chyba z 3 miechy temu, jak nie więcej. : 0
sqlterpa
07-10-2010, 19:29
Wątpie żeby to poprawiło sytuacje na apo;D
{precz z hotami!!!}
ale jeżeli mój głos na tak pomoże to zagłosuje ;d
a i żeby to byly porządne te najazdy a nie kilka fw/queen, kilka kingów umów/ msc potem omen czy coś i koniec;/
@Stoner
po lota =/
.Xienus.
07-10-2010, 19:35
jakiś porządny najazd raz na 2-3 tyg był by mile widziany...
ale nie zapowiadany tylko tak znienacka
#Topic
100% za, pomimo ze najazdy sa dla 1k-1,5k+, to dla 200 lvl'a rozrywka, ze padnie na **** atomie. ^^
/fp xd
#
Róbcie codziennie najazdy. Może będzie raz choć 300 graczy na serwie xd
Krulowiec
07-10-2010, 19:51
Zależy co nazwać najazdem, bo ostatnio " najazdy " na apo polegają na tym, że dają 50 x bally , 25 x queen , Devil Atoma lub Master Atoma.
Chciałbym aby na APO były prawdziwe najazdy, które trwają po 2 - 3h.
1st R. Boonek
07-10-2010, 19:58
Przydalyby sie najazdy .. nic sie na apo nie dzieje od jakiegos czasu ;X
Mialbyc update... nie ma
Mialbyc balans... nie ma
Najazd raz na rok do tego to chuj nie najazd xd
Jestem na tak
Kaziu Extreme
07-10-2010, 20:01
Jestem na tak. Po co ktos ma Gamemastera? Zeby porzadku i bawic sie z graczami ze ktos np. rozpierdolil devil atoma to GM wzamian pizga obok niego 10x fw albo wis i w kilku innych miejscach naraz zeby ciagle moby przybywaly a nie zeby byly tak dlugo az nie zabija.
Luko the Master -.^
07-10-2010, 20:58
Może nam się uda przekonać administracje ; )
Więc głosujcie ! XDDDD
Devil murder v3
07-10-2010, 22:10
Temat był poruszany tyle razy, że nawet Chuck Norris pogubiłby się w ich liczeniu.
Ja jestem oczywiście, jak najbardziej za. Gadałem ostatnio na PW z Tygrysem i z jego wypowiedzi wywnioskowałem, że coś ciekawego szykuje :). Pozostaje nam bacznie czekać.
Pozdro
Jestem za, ale żeby nie były w kółko te same potwory, i nie za często Omeny, Miniony itp.
.Vimpexx.
07-10-2010, 22:33
Jestem na Tak, ale nie same Omeny i Miniony, czy coś takiego, tylko słabsze też ... i dla low lvl'i też : D
nonsens,tak samo jak byłyby konkursy o 45dni pacca co piątek
#nie.
może być raz na jakiś czas ale nie co piątek...
Teraz najazdy to nic fajnego. Dadzą apo, max 20 sekund i znika. : | Nawet Omen to małe wyzwanie. Gracze są zbyt mało zgrani na jakiekolwiek najazdy. Jestem na nie.
Temat był poruszany tyle razy, że nawet Chuck Norris pogubiłby się w ich liczeniu.
Ja jestem oczywiście, jak najbardziej za. Gadałem ostatnio na PW z Tygrysem i z jego wypowiedzi wywnioskowałem, że coś ciekawego szykuje :). Pozostaje nam bacznie czekać.
Pozdro
Taa, też mi ostatnio (ponad 3 tygodnie temu) Santano pisał, że "coś niedługo będzie" i jakoś nic nie ma. W chuja tną i tyle. ^^
Czestsze najazdy?
To tam w ogole sa jakies najazdy?
Ok, postaramy się robić częściej najazdy. Np. zrobię dzisiaj. Na rooku i na mainie.
O której? Myślę, że gdzieś tak o 15/16, czyli niedługo =>
Jednak nie wymagajcie od nas, aby były co tydzień, czy co dwa o tej samej porze i w ten sam dzień. Dlaczego? Nie zawsze mamy na to czas... A nóż coś nam wypadnie, lub też będzie więcej pracy przy czymś... Dziś akurat mam "luźniej", dlatego zrobię najazd.
Luko the Master -.^
08-10-2010, 14:53
Ok, postaramy się robić częściej najazdy. Np. zrobię dzisiaj. Na rooku i na mainie.
Jednak nie wymagajcie od nas, aby były co tydzień, czy co dwa o tej samej porze i w ten sam dzień. Dlaczego? Nie zawsze mamy na to czas... A nóż coś nam wypadnie, lub też będzie więcej pracy przy czymś... Dziś akurat mam "luźniej", dlatego zrobię najazd.
No i spoko. Wielki koleś z Ciebie o to chodziło ; D
Co tydzień to przesada masz rację ; D Tylko wiesz napisałem tak aby was zachęcić :)
Rook.Men.Mariusz.
08-10-2010, 15:08
Nie zapomnijcie o 8.42,bo jak wiemy stracilismy Scoopa,który co jakiś czas orgaznizował nam najazdy więc mamy nadzieje,że będzie rekrutacja gm'ów na serwer 8.42?
No lus, ale co wy tak z tym rookgardem? Chyba na mainie powinny być częściej najazdy niż na rooku. : O!
2 czy 3 dni temu był najazd na rooku, a na mainie nie...
Ja wam powiem moją opinie i radze słuchać.
Po pierwsze to jesem na tak ,ale po drugie to najazdy ożywiają grę.
Gdy jest najazd gra ponad czasem o 100 więcej osób a serwer nie jest bezlitosną doliną idiotów.
Zarexoholik?
09-10-2010, 10:38
Jestem za tym, aby były częstsze i silniejsze moby atakowały by bić je w grupie. Dodatkowo można by było ustawić, żeby najazdy nie były sterowane przez administrację, a żeby było ustawione kiedy ma być najazd, czego i o której.
Luko the Master -.^
09-10-2010, 10:48
Jestem za tym, aby były częstsze i silniejsze moby atakowały by bić je w grupie. Dodatkowo można by było ustawić, żeby najazdy nie były sterowane przez administrację, a żeby było ustawione kiedy ma być najazd, czego i o której.
Nom wiesz że mi się to podoba ? xD
Mogło by to być.
Jestem za , to bardzo dobry pomysł i niech zrobią również dla low lvli żeby high się nie wd*pcały, zeby np : gm pilnował.
DilerFTW
21-10-2010, 18:59
Najazd przyda się, zawsze zmarnuje z 2kcc na dedy :) Ale tak jeden na tydzień byłby bardzo dobry. Ja proponuje piątek między 20-22.
Turok Rookslayer
21-10-2010, 19:49
Przydalyby sie najazdy ...
Na Apo robi się już nudno :/
Luko the Master -.^
22-10-2010, 16:43
Można już zamknąć.
@
Będzie więcej najazdów.
Jestem na TAK !! czemu? ponieważ moim zdaniem poprawi to sytuacje na apo .. Może więcej osób będzie grac jak coś biedzie się działo.. Bo teraz zdeka STYPA !
:D
Jestem na tak , można by było troche sie pobawić również mniejsze lvle mogłby by coś se pozbierać lub poubijać i ponabijać lvli :D Jestem za , najazdy dla high i low . Reput i 10/10
Jestem na tak , można było by się pobawić również low lvle , mogłyby by coś poexpic i bardziej przekonać się do OTSA.
Mogliby zrobić częstsze najazdy.Tak jak mówisz piątek-sobota. Te dni bo wtedy gra najwiecej osób. Ofc zmniejszyłoby to kasy na mainie. Byłoby super:cool:
//James - Wczoraj był najazd, który trwał ponad godzinę :) Był podzielony i wejść mogły osoby tylko do danego lvla, a próg z czasem się zwiększał.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.