PDA

View Full Version : Mysz mi skrzypie

Crayon
07-10-2010, 22:52
Jak w temacie, mysz mi skrzypie, bo ją chyba w krzyżu rypie. Zaznaczam, że nie mam podkładki, bo mnie nie stać.
Jak ruszam w lewo to nic sie nie dzieje, tak samo jak w dół i do góry. Tylko jak poruszam w prawo to wydaje dźwięki jak damska mysz, a to brutalny gryzoń.
Jakieś sugestie, żeby ją odskrzypać?

Liczę na poważne komentarze. Pozdrawiam

http://merlin.pl/Mysz-A4-Tech-EVO-XGame-Laser-Oscar-X760-Blue-Fire-USB_A4-Tech,images_product,22,A4TMYS30396.jpg
I troche ma na górze zdrachane, bo skorupa odpadła

Crayon
07-10-2010, 23:01
Ta mysz chyba sera nie jada, bo już próbowałem raz i musiałem wydłubywać spod przycisków pensetą. A wyrzucanie przez okno nie pomoże, bo jeśli się nie uda, to nie mam pieniędzy, żeby kupić nową. Ale dzięki, że się staracie.

Jakieś inne propozycje?

@ Jak zwiększam intensywność ruchania myszką w prawo, to skrzypienie się nasila

Crayon
07-10-2010, 23:07
Po dłuższej analizie niniejszego postu stwierdzam, że to nie mysz Ci skrzypi, a Twoje stawy! Nie dziękuj za tę diagnozę - niedługo zrobimy z innymi konowałami jakiś fajny strajk pod NFZ, to dostaniemy podwyżki, więc wszystko gra!

Pozdro!
Kurde tylko że próbowałem lewą ręką i dalej skrzypi, a wiem, że tą mam niewyrobioną i nie powinno mi skrzypieć.

A Ty Demolka sie nie udzielaj, już wspominałem że wyrzucanie przez okno nie ma sensu, bo nie mam pieniędzy na nową mysz, a piątego piętra u mnie w mieście w okolicy nie ma(wiocha 3 domy na krzyż)

Crayon
07-10-2010, 23:15
Nasmaruj ją olejem Kujawskim, bo on na wszystko pomaga.
Myślałem że końska maść na wszystko pomaga : D

Dzięki za pomoc, wypróbuję jutro z samego rana, teraz idę oglądać House'a może on znajdzie jakąś trafną diagnozę

Pozdrawiam, Krajon

.Vimpexx.
07-10-2010, 23:25
A może ten sznur jej przeszkadza?
Jak coś to daj jej do zjedzenia psa, na 99% pomoże. ;)

Crayon
08-10-2010, 10:20
No ale mam ją dopiero pół roku, to przecież nie powinna okazywać starości. W ogóle, na pudełku napisane jest, że dwa lata trzyma.... to jak to jest?

Krulowiec
08-10-2010, 13:28
U mnie przynajmniej mam takie 4 ( pomagające przesuwać ) nalepki, takie czarne, może po prostu się odkleiły

Crayon
08-10-2010, 13:37
Ślizgacze są na swoim miejscu, a nie chce mi sie odpakowywać nowych. Nie wyglądają jak zęby Tony'ego więc raczej w tym nie tkwi problem. Jakieś inne propozycje?

Szugi Bugi
08-10-2010, 15:36
No ale mam ją dopiero pół roku, to przecież nie powinna okazywać starości. W ogóle, na pudełku napisane jest, że dwa lata trzyma.... to jak to jest?

To wszystko jasne... okres dojrzewania i skrzypi. No cóż musisz jakoś wytrzymać ten czas, uważaj bo może być nerwowa.

Ero Senin
10-10-2010, 12:32
Ciężki przypadek : P nie wiem co można jeszcze doradzić więc strzele że ma za długi ogon i się ruszać nie może? :/
Skróć go troszkę ( nie za dużo ! trzeba po trochu przycinać bo po co od razu tracić cały skoro może pomóc tylko lekkie cięcie?)

Niestety nie widzę postów moich poprzedników i nie wiem czy był już ten pomysł : / jeśli tak to bardzo przepraszam

P.S czy pożyczasz jeszcze te przecinki?