Zaloguj się

View Full Version : Rook skrzynka?

Bambucha Rook
08-10-2010, 17:29
Dodali nowa skrzynke na rooku 17:28 You see a sign You read: Wrzuc jakis przedmiot do skrzynki na szczescie! Im cenniejszy przedmiot, tym wieksze szczescie... ... dla znalazcy!. i ta skrzynka jest zamknieta i o co chodzi? czy ona bd otwarta?

Ktoś włoży item do skrzynki a inna osoba odnajdzie go w losowo wybranym miejscu na mapie tak trudno czasem pomyśleć ? :P

Jezeli to tak bd dzialac to nikt tam nic nie wlozy :)

#Down

Srodmiescie niedaleko Ronda Mickiewicza :)

!!sQaua!!
08-10-2010, 17:40
Mógłbyś dokładniej powiedzieć gdzie jest ta skrzynka?

P.s.
Jaka dzielnica Częstochowy? Ja Północ.

.Vimpexx.
08-10-2010, 18:13
Mógłbyś dokładniej powiedzieć gdzie jest ta skrzynka?

P.s.
Jaka dzielnica Częstochowy? Ja Północ.

Ta skrzynia jest niedaleko wyjścia z miasta Rookgard, od strony północnej, jest wyjście na tak jakby na dach domu. :D

@Bloody

A co z teg będą mieć osoby wrzucające tam item? :|
Raczej nie tak to wygląda XD

Luko the Master -.^
08-10-2010, 18:28
Na pewno coś planują z nią zrobić ; D
Może jakiś up ; D!

Lettis
08-10-2010, 19:30
Jestem przekonany ,że w pewien dzień skrzynke będzie dało się otworzyć ,i dla każdego będzie coś innego ,na przykład ktos wygra Crown Legs a ktoś Knight Axe.
W swoim czasie -dowiemy się wszystkiego ,ale jak na razie mamy nic innego jak czekać.
Bardzo ładne pomysły administracji :D

Domcio666
08-10-2010, 20:32
hmm fajan skrzynka :) pewnie wrzucisz 1 cc to mozesz wygrac cos fajnego ale nie wiadomo

Azielu$
08-10-2010, 20:33
Jestem przekonany ,że w pewien dzień skrzynke będzie dało się otworzyć ,i dla każdego będzie coś innego ,na przykład ktos wygra Crown Legs a ktoś Knight Axe.
W swoim czasie -dowiemy się wszystkiego ,ale jak na razie mamy nic innego jak czekać.

Lepiej już nie myśl...

@topic
Ciekawe co to będzie. ;D

ViVuSeK
08-10-2010, 21:02
Wiem co się stanie ,wyskoczy krasnoludek :D

Ja myśle ,że to coś w rodzaju loterii ,lecz bezorganizacyjnej.
Wypowie się tu ktoś z ekipy ,to będziemy wiedzieli ,a jak narazie pozostaje nam czekać i podziwiać skrzynkę tajemnic :D

Kaziu Extreme
08-10-2010, 21:38
Albo cos ze ktos wlozy items do skrzynki a kolejna osoba bedzie mogla to wyciagnac;p tak se fantazjuje xd.

Bloody
08-10-2010, 21:56
Ktoś włoży item do skrzynki a inna osoba odnajdzie go w losowo wybranym miejscu na mapie tak trudno czasem pomyśleć ? :P

Fast
08-10-2010, 21:58
Z ciekawości, próbował ktoś "rzucić" jakiś przedmiot "na" skrzynkę tak jak "rzuca" się parcele czy listy na skrzynkę pocztową?

!!sQaua!!
08-10-2010, 22:02
Z ciekawości, próbował ktoś "rzucić" jakiś przedmiot "na" skrzynkę tak jak "rzuca" się parcele czy listy na skrzynkę pocztową?

Próbowałem, przedmiot normalnie pojawia się na skrzynce i można go potem normalnie zdjąć.

Karpek
08-10-2010, 22:16
Albo cos ze ktos wlozy items do skrzynki a kolejna osoba bedzie mogla to wyciagnac;p tak se fantazjuje xd.

Tylko, że wtedy nikt by nie wkładał tam nic cennego. xd

#topic
Niedługo się pewnie dowiemy, do czego to jest. http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg

Assassin Mateusz
08-10-2010, 22:21
Moze to bedzie zwiazane z itemem 'ulitemate weapon'?! :)
Pozyjemy, zobaczymy.

Salik Shoter
08-10-2010, 22:34
Pozyjemy, zobaczymy.

pojebie to jest na rook wiec raczej UW nie bedzie na rook. pomysl zanim cos powiesz. i wnos cos do tematu a nie posta nabijasz.

@topic.

ja probowalem tez wszystkiego. uzywalem broni na skrzynie zucalem na nia, probowalem otwozyc i nic. mysle ze kiedys(moze niedlugo przy nastepnym upie czy cos) dowiemy sie ocb :>

1st R. Boonek
08-10-2010, 22:37
Normalnie to dziala wrzucasz full eq do skrzynki, idziesz lotka puscic i masz 10 mln omg ;|

Adherent
09-10-2010, 00:32
Ja myślę, że to może być skrzynka skarbów potrzebna w szczęściu ale dopiero gdy wykonamy tajemniczy quest, za który będzie opłata i w zależności od danego przedmiotu (lub kasy) wrzuconego do skrzynki będziemy mieli większą szansę jego wykonania xD
To jest moja teoria :)

#up
So nice theory! xD
Ty to stary masz niezłe pomysły xD

Stoner
09-10-2010, 10:26
Wnioskuję, że teraz jak ilość kasy się zmniejszyła to nadszedł czas na "oditemowanie".
Myślę, że jest to rodzaj loterii.

Krulowiec
09-10-2010, 10:31
Wnioskuję, że teraz jak ilość kasy się zmniejszyła to nadszedł czas na "oditemowanie".
Myślę, że jest to rodzaj loterii.

Dokładnie, pewnie jakaś zabawa typu loteria.

Azbestowy v.62.0
09-10-2010, 11:23

Jak tak patrze po domkach (i swoim dp xd) to faktycznie wszystkiego jest od chuja i jeszcze więcej :O Np takie c legi, czy rh :d

#topic
Dziwne trochę. Mam wrzucać przedmiot o wartości powiedzmy około 30cc i zarobi na tym ktoś inny? Dziękuję postoję.

Refresh
09-10-2010, 11:45
Pozyjemy, zobaczymy.

Haha. Dojebałeś ;D.

#topic
Nic innego tylko czekać na odpowiedź administracji...

#Lordzik#
09-10-2010, 13:54
Pewnie ta skrzynka postawiona dla picu.
Może za jakiś czas znajdzie się w niej jakiś nuub item. ;c

Zarexoholik?
09-10-2010, 14:53
Może będzie to coś dla nowych graczy. Lub w formie tego, że będzie można coś wylosować lepszego? Poczekamy zobaczymy.

Stoner
09-10-2010, 15:35
Może będzie to coś dla nowych graczy. Lub w formie tego, że będzie można coś wylosować lepszego? Poczekamy zobaczymy.

Pozyjemy, zobaczymy.

Czytając te dwie wypowiedzi przyszła mi do głowy pewna hipoteza.
Może jeśli w tej skrzynce znajdzie się odpowiednia ilość itemów o odpowiedniej wartości to komuś wyleci z niej właśnie ultimate weapon.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, dlaczego ona jest na rooku?

Azbestowy v.62.0
09-10-2010, 15:37
No żeby wszystko pokomplikować. Przecież to logiczne.

#topic jeszcze raz
Ciekaw jestem po co ją dali, skoro nie działa xd

LioneczeQ
09-10-2010, 16:19
moze to jest po to ze wlozy sie item a w zamian dostanie sie inny np wlozysz 1cc i dostaniesz cos co inny koles wrzucil np c armor a inny koles wlozy c armor a dostanie 1cc ;]

Zark
09-10-2010, 16:21
a moze na rookgaard przyplyneli piraci i przypadkowo zostawili swój skarb? i trzeba znalesc klucz żeby go otworzyć? XD!

#No nie wiem, coś planują :D

Cinasek
14-10-2010, 18:28
Ja próbowałem wrzucić do skrzynki plate arma XD i na skrzynie położyło xd ciekawe jak będzie to działać :D

Deads
14-10-2010, 20:16
Może dopiero myślą co z nią zrobić?
Dlaczego jesteście tacy niecierpliwi ? : D

Na pewno coś planują z nią zrobić ; D
Może jakiś up ; D!

Jesteś taki głupi czy udajesz ;>? robisz dwa takie same posty w tym samym temacie.

#Eagle Shield za nim quest został odkryty minęło trochę czasu. Wystarczy być cierpliwym i powolutku dochodzić o co w nim chodzi

Saylor
14-10-2010, 20:18
pojebie to jest na rook wiec raczej UW nie bedzie na rook. pomysl zanim cos powiesz. i wnos cos do tematu a nie posta nabijasz.

@topic.

ja probowalem tez wszystkiego. uzywalem broni na skrzynie zucalem na nia, probowalem otwozyc i nic. mysle ze kiedys(moze niedlugo przy nastepnym upie czy cos) dowiemy sie ocb :>

Uu, widzę ze szkołe się opuszcza. Przykre widzieć takie posty xD

Co do tematu to nie wiem po co poruszać w ogole taki temat. Nie wiadomo o co z tym chodzi. Trudno, zobaczycie jak bd już zrobione. Teraz to sobie mozecie myśleć i marzyć jak to będzie działać.

Żenada

`Arcuś
15-10-2010, 09:59
Cokolwiek to jest, to kolejny błąd ze strony administracji, wprowadzenie nimfy i dwarfa to już jest błąd, teraz ta skrzynka. go go demon armor :\

Tygrys
15-10-2010, 12:05
Niestety, muszę was rozczarować :(

Założenie było takie, aby to była po prostu zwykła skrzynka, do której można coś włożyć (cokolwiek, jakiś item), a ktoś później normalnie by sobie to wyciągnął. Niestety, zapomniałem, że tutaj skrzynki na 7.6 nie działają, tak jak na 8.42 ...

Jednak w najbliższej przyszłości, postaramy się coś z tym zrobić. Być może zrobimy tak, jak było zakładane, a może coś innego?;)

Lookey
15-10-2010, 13:40
Niestety, muszę was rozczarować :(

Założenie było takie, aby to była po prostu zwykła skrzynka, do której można coś włożyć (cokolwiek, jakiś item), a ktoś później normalnie by sobie to wyciągnął. Niestety, zapomniałem, że tutaj skrzynki na 7.6 nie działają, tak jak na 8.42 ...

Jednak w najbliższej przyszłości, postaramy się coś z tym zrobić. Być może zrobimy tak, jak było zakładane, a może coś innego?;)

Haha!
No to nas zaskoczyliście.

Woder (: !
17-10-2010, 14:58
Mysle ze temat mozna zamknac :).
Wszystko Tygrys wyjasnil.