View Full Version : Rook skrzynka?
Bambucha Rook
08-10-2010, 17:29
Dodali nowa skrzynke na rooku 17:28 You see a sign You read: Wrzuc jakis przedmiot do skrzynki na szczescie! Im cenniejszy przedmiot, tym wieksze szczescie... ... dla znalazcy!. i ta skrzynka jest zamknieta i o co chodzi? czy ona bd otwarta?
Ktoś włoży item do skrzynki a inna osoba odnajdzie go w losowo wybranym miejscu na mapie tak trudno czasem pomyśleć ? :P
Jezeli to tak bd dzialac to nikt tam nic nie wlozy :)
#Down
Srodmiescie niedaleko Ronda Mickiewicza :)
!!sQaua!!
08-10-2010, 17:40
Mógłbyś dokładniej powiedzieć gdzie jest ta skrzynka?
P.s.
Jaka dzielnica Częstochowy? Ja Północ.
.Vimpexx.
08-10-2010, 18:13
Mógłbyś dokładniej powiedzieć gdzie jest ta skrzynka?
P.s.
Jaka dzielnica Częstochowy? Ja Północ.
Ta skrzynia jest niedaleko wyjścia z miasta Rookgard, od strony północnej, jest wyjście na tak jakby na dach domu. :D
@Bloody
A co z teg będą mieć osoby wrzucające tam item? :|
Raczej nie tak to wygląda XD
Luko the Master -.^
08-10-2010, 18:28
Na pewno coś planują z nią zrobić ; D
Może jakiś up ; D!
Jestem przekonany ,że w pewien dzień skrzynke będzie dało się otworzyć ,i dla każdego będzie coś innego ,na przykład ktos wygra Crown Legs a ktoś Knight Axe.
W swoim czasie -dowiemy się wszystkiego ,ale jak na razie mamy nic innego jak czekać.
Bardzo ładne pomysły administracji :D
Domcio666
08-10-2010, 20:32
hmm fajan skrzynka :) pewnie wrzucisz 1 cc to mozesz wygrac cos fajnego ale nie wiadomo
Jestem przekonany ,że w pewien dzień skrzynke będzie dało się otworzyć ,i dla każdego będzie coś innego ,na przykład ktos wygra Crown Legs a ktoś Knight Axe.
W swoim czasie -dowiemy się wszystkiego ,ale jak na razie mamy nic innego jak czekać.
Lepiej już nie myśl...
@topic
Ciekawe co to będzie. ;D
Wiem co się stanie ,wyskoczy krasnoludek :D
Ja myśle ,że to coś w rodzaju loterii ,lecz bezorganizacyjnej.
Wypowie się tu ktoś z ekipy ,to będziemy wiedzieli ,a jak narazie pozostaje nam czekać i podziwiać skrzynkę tajemnic :D
Kaziu Extreme
08-10-2010, 21:38
Albo cos ze ktos wlozy items do skrzynki a kolejna osoba bedzie mogla to wyciagnac;p tak se fantazjuje xd.
Ktoś włoży item do skrzynki a inna osoba odnajdzie go w losowo wybranym miejscu na mapie tak trudno czasem pomyśleć ? :P
Z ciekawości, próbował ktoś "rzucić" jakiś przedmiot "na" skrzynkę tak jak "rzuca" się parcele czy listy na skrzynkę pocztową?
!!sQaua!!
08-10-2010, 22:02
Z ciekawości, próbował ktoś "rzucić" jakiś przedmiot "na" skrzynkę tak jak "rzuca" się parcele czy listy na skrzynkę pocztową?
Próbowałem, przedmiot normalnie pojawia się na skrzynce i można go potem normalnie zdjąć.
Albo cos ze ktos wlozy items do skrzynki a kolejna osoba bedzie mogla to wyciagnac;p tak se fantazjuje xd.
Tylko, że wtedy nikt by nie wkładał tam nic cennego. xd
#topic
Niedługo się pewnie dowiemy, do czego to jest. http://i56.tinypic.com/34dqzhe.jpg
Assassin Mateusz
08-10-2010, 22:21
Moze to bedzie zwiazane z itemem 'ulitemate weapon'?! :)
Pozyjemy, zobaczymy.
Salik Shoter
08-10-2010, 22:34
Pozyjemy, zobaczymy.
pojebie to jest na rook wiec raczej UW nie bedzie na rook. pomysl zanim cos powiesz. i wnos cos do tematu a nie posta nabijasz.
@topic.
ja probowalem tez wszystkiego. uzywalem broni na skrzynie zucalem na nia, probowalem otwozyc i nic. mysle ze kiedys(moze niedlugo przy nastepnym upie czy cos) dowiemy sie ocb :>
1st R. Boonek
08-10-2010, 22:37
Normalnie to dziala wrzucasz full eq do skrzynki, idziesz lotka puscic i masz 10 mln omg ;|
Adherent
09-10-2010, 00:32
Ja myślę, że to może być skrzynka skarbów potrzebna w szczęściu ale dopiero gdy wykonamy tajemniczy quest, za który będzie opłata i w zależności od danego przedmiotu (lub kasy) wrzuconego do skrzynki będziemy mieli większą szansę jego wykonania xD
To jest moja teoria :)
#up
So nice theory! xD
Ty to stary masz niezłe pomysły xD
Wnioskuję, że teraz jak ilość kasy się zmniejszyła to nadszedł czas na "oditemowanie".
Myślę, że jest to rodzaj loterii.
Krulowiec
09-10-2010, 10:31
Wnioskuję, że teraz jak ilość kasy się zmniejszyła to nadszedł czas na "oditemowanie".
Myślę, że jest to rodzaj loterii.
Dokładnie, pewnie jakaś zabawa typu loteria.
Azbestowy v.62.0
09-10-2010, 11:23
Jak tak patrze po domkach (i swoim dp xd) to faktycznie wszystkiego jest od chuja i jeszcze więcej :O Np takie c legi, czy rh :d
#topic
Dziwne trochę. Mam wrzucać przedmiot o wartości powiedzmy około 30cc i zarobi na tym ktoś inny? Dziękuję postoję.
Pozyjemy, zobaczymy.
Haha. Dojebałeś ;D.
#topic
Nic innego tylko czekać na odpowiedź administracji...
#Lordzik#
09-10-2010, 13:54
Pewnie ta skrzynka postawiona dla picu.
Może za jakiś czas znajdzie się w niej jakiś nuub item. ;c
Zarexoholik?
09-10-2010, 14:53
Może będzie to coś dla nowych graczy. Lub w formie tego, że będzie można coś wylosować lepszego? Poczekamy zobaczymy.
Może będzie to coś dla nowych graczy. Lub w formie tego, że będzie można coś wylosować lepszego? Poczekamy zobaczymy.
Pozyjemy, zobaczymy.
Czytając te dwie wypowiedzi przyszła mi do głowy pewna hipoteza.
Może jeśli w tej skrzynce znajdzie się odpowiednia ilość itemów o odpowiedniej wartości to komuś wyleci z niej właśnie ultimate weapon.
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, dlaczego ona jest na rooku?
Azbestowy v.62.0
09-10-2010, 15:37
No żeby wszystko pokomplikować. Przecież to logiczne.
#topic jeszcze raz
Ciekaw jestem po co ją dali, skoro nie działa xd
LioneczeQ
09-10-2010, 16:19
moze to jest po to ze wlozy sie item a w zamian dostanie sie inny np wlozysz 1cc i dostaniesz cos co inny koles wrzucil np c armor a inny koles wlozy c armor a dostanie 1cc ;]
a moze na rookgaard przyplyneli piraci i przypadkowo zostawili swój skarb? i trzeba znalesc klucz żeby go otworzyć? XD!
#No nie wiem, coś planują :D
Ja próbowałem wrzucić do skrzynki plate arma XD i na skrzynie położyło xd ciekawe jak będzie to działać :D
Może dopiero myślą co z nią zrobić?
Dlaczego jesteście tacy niecierpliwi ? : D
Na pewno coś planują z nią zrobić ; D
Może jakiś up ; D!
Jesteś taki głupi czy udajesz ;>? robisz dwa takie same posty w tym samym temacie.
#Eagle Shield za nim quest został odkryty minęło trochę czasu. Wystarczy być cierpliwym i powolutku dochodzić o co w nim chodzi
pojebie to jest na rook wiec raczej UW nie bedzie na rook. pomysl zanim cos powiesz. i wnos cos do tematu a nie posta nabijasz.
@topic.
ja probowalem tez wszystkiego. uzywalem broni na skrzynie zucalem na nia, probowalem otwozyc i nic. mysle ze kiedys(moze niedlugo przy nastepnym upie czy cos) dowiemy sie ocb :>
Uu, widzę ze szkołe się opuszcza. Przykre widzieć takie posty xD
Co do tematu to nie wiem po co poruszać w ogole taki temat. Nie wiadomo o co z tym chodzi. Trudno, zobaczycie jak bd już zrobione. Teraz to sobie mozecie myśleć i marzyć jak to będzie działać.
Żenada
Cokolwiek to jest, to kolejny błąd ze strony administracji, wprowadzenie nimfy i dwarfa to już jest błąd, teraz ta skrzynka. go go demon armor :\
Niestety, muszę was rozczarować :(
Założenie było takie, aby to była po prostu zwykła skrzynka, do której można coś włożyć (cokolwiek, jakiś item), a ktoś później normalnie by sobie to wyciągnął. Niestety, zapomniałem, że tutaj skrzynki na 7.6 nie działają, tak jak na 8.42 ...
Jednak w najbliższej przyszłości, postaramy się coś z tym zrobić. Być może zrobimy tak, jak było zakładane, a może coś innego?;)
Niestety, muszę was rozczarować :(
Założenie było takie, aby to była po prostu zwykła skrzynka, do której można coś włożyć (cokolwiek, jakiś item), a ktoś później normalnie by sobie to wyciągnął. Niestety, zapomniałem, że tutaj skrzynki na 7.6 nie działają, tak jak na 8.42 ...
Jednak w najbliższej przyszłości, postaramy się coś z tym zrobić. Być może zrobimy tak, jak było zakładane, a może coś innego?;)
Haha!
No to nas zaskoczyliście.
Woder (: !
17-10-2010, 14:58
Mysle ze temat mozna zamknac :).
Wszystko Tygrys wyjasnil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.