View Full Version : Dodatkowe respy msow, kingow i mad dogow.
Darken Shadowbolt
11-10-2010, 19:51
Witam !
Moja propozycja jest nastepujaca. Proponuje aby dorobic na nowych respach na exp jeszcze jakies mad dogi, kingi i msy. Praktycznie calymi dniami jest tam zajete.
@Demolka Knight
Smieszny jestes. Lost island to swietny resp i exp dla 700 eka, ale jest caly zajebany ludzmi.
@all
Ludzie nie rozumiecie ze jest bardzo duzo respow ale nie takich jak trzeba i te dobre sa wszystkie zajete. Ktos wspomnial o msach ank.
Rozbawilo mnie to, poniewaz gdybyscie mieli 700 eka gdzie wolali byscie expic, na takim respie jak jest na exp ? Ze wchodzisz i jest okolo 7 msow, lece dalej 7 mad dogow lece dalej 7 kingow. Przeciez nie zbiore na respach ank 7 msow. Zaraz pewnie powiecie cod, na cod zanim zbiore 7 msow same siebie pozabijaja. Te respy na exp jedynie o te respy mi chodzi. Sa zajebiste lecz caly czas zajete.
#Lordzik#
11-10-2010, 19:54
pies z Al jazeera 800 ek i gowno mu zrobie, jeszcze bedzie cwaniakowal. No, 800 ek'iem można pokozaczyć ostro...
Jest wystarczająco respów wyżej wymienionych potworów. Także jestem na NIE.
Kapitan Alkohol.
11-10-2010, 20:29
Jestem na nie. MS'y są na ank koło bally, ank koło um, cod, senja, exp. Mad dogi na cod (duże 2-3 poziomowe respy), oraz na exp. Kingi masz na vol, evul, can, magic, lost island, cod, exp, a do tego na kingach expi się najszybciej na lvl'ach 600~ - 1200, a potem są komenty 'omg 1k lvl i 1 raz cie widze'. Tych potworów masz multum, trzeba wiedzieć gdzie iść ;)
Kingów jest w sam raz,
msów też.
Mad dogi można by delikatnie powiększyć.
Na senja moznaby było dodać respy Mad Dogs ,albo w Evul ,co do reszty potworków -jest ich doskonale dużo na mapie serwera 7.6.Więc dodawanie kolejnych ,powiekszanie respów jest zbędne ;)
Jestem częściowo na tak.
Demolka Knight
11-10-2010, 20:51
Jest duzo miejsc do expienia. Zrobili wyspe Lost Island wiec tam mozna poexpic. Jestem na Nie.
P.s Jak ci nie daja expic to kup wiekszy lvl ;O
Połowa respów na serwerze jest wolna , praktycznie zapomniana (np. bally ank)
Więc udaj się na takie respy i jesteś pewien ,że nikt Ci tam nie przyjdzie i nie wbije na respa.
A co do Twojej propozycji to jestem na Nie, jest zdecydowanie za dużo respów , lepiej skupić się na czymś innym, poprawić błędy serwera bo jest ich naprawdę masa.
pomozplz
11-10-2010, 20:58
wypowiadaja sie kapitany alkoholoe z 2k lvl a prwada jest taka, jak kolega napisal wiecej respow bo nie ma miejsca przyjda zabija ty zabijesz przyjda gildia zabijesz gildie przyjda z nabbami z 2.5k lvl taka prawda ;p jestem na tak.
Jak dla mnie tez starczy wszystkich respow, a nawet powiedzialbym ze jest ich za duzo (: Kiedys bylo wiecej osob, mniej respow i malo narzekali http://i56.tinypic.com/2e56z3m.jpg
Sensimila <3
11-10-2010, 21:34
Kretyński pomysł, za mało masz repsów? zajęte są ? Od tego masz pvp. Na moje respów jest wystarczająco.
Panek Kitara
11-10-2010, 23:00
Powiem tak, na serverze gra już mało osób i robienie nowych respów z tymi potworami nie ma sensu z tego powodu że są praktycznie cały czas wolne. Jedynie zgodzę się z powiększeniem respów mad dogów bo jest ich bardzo mało.
Propozycja nie przemyślana,dlatego jestem na nie.
Domcio666
12-10-2010, 10:39
jestem na nie poniewaz masz bardzo duzo respow z kingami i ms :) wiec jezeli exp zajety idziesz na cod jezeli cod zajete idziesz na lost island nie ma problemu :<
@Up
Czy twoja klawatura nie posiada przecinkow i kropek?
@Top
Jestem na NIE. Juz wystarczy tych respow. Kiedys 1k wbijala sie z pol roku przy dobrych wiatrach a teraz w miesiac lajtowo. A to wszystko dzieki respom kingow/orshy/msow :(
Mad dogi s na cod sporo ... kingi także cod msy ank/cod/senja. Masz sporo expów jak jest zajęte na exp to idz gdzieś indziej. http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Kapitan Alkohol.
12-10-2010, 16:14
wypowiadaja sie kapitany alkoholoe z 2k lvl a prwada jest taka, jak kolega napisal wiecej respow bo nie ma miejsca przyjda zabija ty zabijesz przyjda gildia zabijesz gildie przyjda z nabbami z 2.5k lvl taka prawda ;p jestem na tak.
Haha kapitany alkohole beka XDDD Synku, nie grałem tylko dużymi lvl'ami, grałem jakieś 2 miechy temu 600 edekiem i stwierdziłem że to obecne tempo expienia jest śmieszne - kiedy 2,5 roku temu grałem Mystic Healingiem na 600 lvl'u na respa msów musiałem czekac kilak godzin, a 1 lvl szedł 30 min. A teraz ? Na dziurach na exp na 600 lvl'u - 1 lvl biłem 7-10 min. Jak napisał Boonek - expie się stanowczo za szybko, potem jest zdziwienie prawie 1,5k lvl, a nikt go nigdy nie widział. Do tego w moim pierwszym poście opisałem Ci ile jest respów msów, kingów - moim zdaniem wystarczy ;)
#top
Wypowiadałem się już ;)
Azbestowy v.62.0
12-10-2010, 19:14
Witam !
Moja propozycja jest nastepujaca. Proponuje aby dorobic na nowych respach na exp jeszcze jakies mad dogi, kingi i msy. Praktycznie calymi dniami jest tam zajete.
Na msach cod zawsze się jakaś wolna część. Dogi są często puste. Ale owszem, kingi by się przydały. Na msach 600lvl nie usiedzi, ale na kingach już tak co ciągnie za sobą przeludnienie respa i spiny xd Ale w sumie masz racje. W cod msy są za daleko od siebie i można maksymalnie 4-5 lurnąć. Więc może by tak poszerzyć ten resp i walnąć kilka/kilkanaście msów więcej?
Delorian17
12-10-2010, 21:52
Jestem na nie :<
Po co więcej tego skoro i tak 1 klvl to kwestia kilkunastu dni :)
Kiedyś 1 k lvl wbijało sie rok ponad xD
.Vimpexx.
13-10-2010, 06:21
Jestem na Nie, respów MS'ów jest dużo (senja,cod,ank itp) kingów jest duzo (magic,cod,lost island itp) mad dogi są na (cod, exp itp)
Z tego co wiem, da się expić, nie ma tam aż tylu ludzi, żeby nie dało się wbić lvl :D http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpghttp://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
Bartolomeziom
13-10-2010, 08:12
Ludzie... Po 1. To na exp ma racje że się expić nie da :)
Ale jemu chodzi o to żeby mu szybko leciało... Ja tam czasem expie pomimo tego że mi sie nie nadążają respić ms... Ale jak ja i np vimpexx mieliśmy 700... to nie było takich fajnych respów gdzie lvl 5min... I się ograniczaliśmy do czekania po xxx h na kingi magic albo ms ank... A ty Draken może byś się przebiegł po mapie tak na ank. Bo tam jest masa respów o których nikt nie wie. Polecam płatne ms a jak ci mało to te przy orbie ;)
Kingów i msów jest w sam raz, mad dogów nie jest tak dużo, więc można dorobić jakiś resp.
Może w najbliższym uptade dodadzą jakieś nowe respy. ;)
Luko the Master -.^
13-10-2010, 18:58
Kingi i ms??
Pokręciło Cię??
Jest respów w chu..
Bambucha Rook
13-10-2010, 23:09
Po co jest wystarczajaco respow Md najwieszky na Cod kingi Magic/Lost Island/Cod Ms Cod/Ank/Senja
Darken Shadowbolt
13-10-2010, 23:25
No musze sie nabic posta bo to jest zalosne co piszecie. Przeczytaliscie tylko temat nic wiecej. Nie chodzi mi o to zeby byly dodatkowe respy msow itd. TYLKO JESZCZE JEDNO PIETRO NA EXP CZAICIE ? Normalnie tepaki omg.
1st R. Boonek
14-10-2010, 01:16
Witam !
@Demolka Knight
Smieszny jestes. Lost island to swietny resp i exp dla 700 eka, ale jest caly zajebany ludzmi.
.
Szkoda ze usunales to z nabem, 800 lvlem i al-cioteeria
Dogi msy moze po 30 na respie tak zebys wszedl i mial odrazu lv? ; o
Nie jest caly zajebany ludzmi jak ci nie pasuja ludzie to expij w nocy, w nocy zawsze wolne
@all
Ludzie nie rozumiecie ze jest bardzo duzo respow ale nie takich jak trzeba i te dobre sa wszystkie zajete. Ktos wspomnial o msach ank.
Rozbawilo mnie to, poniewaz gdybyscie mieli 700 eka gdzie wolali byscie expic, na takim respie jak jest na exp ? Ze wchodzisz i jest okolo 7 msow, lece dalej 7 mad dogow lece dalej 7 kingow. Przeciez nie zbiore na respach ank 7 msow. Zaraz pewnie powiecie cod, na cod zanim zbiore 7 msow same siebie pozabijaja. Te respy na exp jedynie o te respy mi chodzi. Sa zajebiste lecz caly czas zajete.
Jestes pojebany wbilem na expie moze pare lvli (z 7) a cala reszte (1270) na innych respach i jakos dawalem rade wiec co ty pierdolisz ze powoli idzie, grasz najlepsza profesja i jeszcze placzesz? ogarnij sie troszke .. kiedys lv szedl powoli a teraz wrecz zapierdala i jeszcze malo?...
No musze sie nabic posta bo to jest zalosne co piszecie. Przeczytaliscie tylko temat nic wiecej. Nie chodzi mi o to zeby byly dodatkowe respy msow itd. TYLKO JESZCZE JEDNO PIETRO NA EXP CZAICIE ? Normalnie tepaki omg.
Jeszcze jedno pietro a ono puste? niee ty chcesz tam nowe respy ms/dogow i kingow i tak wlasnie napisales wczesniej wiec zamknij morde i nie obrazaj wiekszosci osob w tym temacie bo maja racje
Nie, nie i jeszcze raz nie :|
(i ***** nie usuwac mi znow posta )
http://img840.imageshack.us/img840/1503/fuu2c.png
Darken Shadowbolt
14-10-2010, 10:01
Up
Co niektorzy nie siedza na kompie 24, nie graja w nocy zeby sie dorobic .
były już tematy na temat respów "Ms'ów,kingów,mad dogów" wystarczy wykorzystać "szukaj" przed zrobieniem tematu Pozdro ;)
#Luko jesteś tak mądry inaczej że się cały czas w koło powtarzasz ?
#Topic
Jestem na nie. Dlaczego ? proste, jest bardzo dużo respów na których nikt dniami nie siedzi. Można z tego skorzystać
Morfeuxsz
14-10-2010, 20:29
Jestem na nie, jest bardzo wiele respów tego typu mobów. Bardziej przydały by się już respy Queen'ów, bo nie jest ich zbyt dużo. Na których expia nawet 2k lvle.
Niestety, ale żaden z wymienionych przez Ciebie respów nie powstanie.
Myślę, że respów jest wystarczająco. Ja wiem, że te lepsze respy są wiecznie zajęte. Ale o to chodzi. Lepsze zajęte? Idź na te "gorsze". kolejnym razem Ty zajmiesz ten lepszy, a ktoś ten "gorszy" - proste.
A te jaskinie na exp - owszem, wiem, fajne są :D
Znacie jednak takie powiedzenie? "Co za dużo, to nie zdrowo".
Wolę się już skupić na czymś innym, niż na robieniu nowych respów. Bo tak jak ktoś napisał up, kiedyś było znacznie więcej osób i znacznie mniej respów, a ludzie jakoś sobie radzili. Teraz jest na odwrót, a chcecie nowe respy - po co?:/
Nie możemy aż tak bardzo iść wam na rękę...
@up
Jeśli już, to zgadzam się, aby zrobić nowe respy Queen'ów - jest ich trochę mało.
Odrzucam/Zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.