Zaloguj się

View Full Version : Benn moderator

Devil murder v3
12-10-2010, 15:42
Benn dostał Moderatora? Aha. od 22.09 do 12.10 przeobraził się z VIP'a na moda. N/c. Kazek męczył się parę miesięcy, mimo, że wykonywał swoje obowiązki wzorowo, a ten Pan nie ogarnia nawet regulaminu :O. Wszyscy byli przeciwni dania mu Cleanera, a teraz dostał Modka... Aha. Gogogo Kosa na GM'a.

Tak na marginesie;

Witaj Devil murder v3,

Złamałeś(aś) regulamin forum ARMIA Podkarpacki OTS.

Powód: Spamowanie
-------

-------

Przyznane punkty karne: 1
Punkty karne są przyznawane na czas określony przez Moderatora lub Administratora. Użytkownik ma prawo odwołać się do słuszności ostrzeżenia bądź upomnienia, jednak nie do ilości punktów karnych przyznanych za dane wykroczenie jak i czasu ważności ostrzeżenia. Użytkownik, który chce, aby niekończący się warn został zdjęty ma prawo prosić o usunięcie punktu karnego zgodnie z warunkami, które postawi Moderator bądź Administrator. Warunki te są również dostępne w przyklejonym temacie w dziale "Forum". Administrator, jak i Moderator ma prawo odmówić anulowania ostrzeżenia bez podania powodów. Ostrzeżenia przyznane za obrazę administracji jak i wszystkie tzw. "bany permanentne" nie podlegają zasadom zdejmowania warnów.

Oryginalny Post:
770826

A co mamy sądzić? W tibi codziennie umiera parę tysięcy ludzi!

A tak poważnie - ZaPaLmY śWiEcZuSzKi!

Pozdrawiamy,
ARMIA Podkarpacki OTS

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza także spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu). Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.

Kolega nawet regulaminu nie umie interpretować :O.

@Kosa
I już Ci więcej nie dam reputa, nawet jak będziesz mnie znowu błagać na kolanach.

Refresh
12-10-2010, 15:45
Jego powinni wywalić, a Kazkowi dać Super moda, oraz Marcelllo przywrócić na stanowisko cleanera.

Go go Kosa na GM. [2]

Joogi
12-10-2010, 15:45
Dla mnie to jest facepalm, to tu sie dzieje... Benn nie jest jak dla mnie na niekompetentny :/. Nie wiem, jak mozna z vipa przeobrazic sie w cleanera, adma cs i modka tak szybko, Benn zdradz nam swoja tajemice, normalnie bys tak szybko niczego nie dostal (:

Go go Kosa na gm. [3]

Lettis
12-10-2010, 15:46
Dostał moderatora szybciej niż KaZeK ?
Nie kwestionuje wybor administracji -ale jestem zaskoczony ich postawą.
Cleaner powinien sprawdzać się ponad kilka miesięcy a nie przez tak krótki okres w jakim miał te pozycję.
Może jest to jakiś stary dobry znajomy administracji?
Na to pytanie odpowie tylko on sam.

Qυiet
No spam dla mnie to też nie jest, ale i tak nie powinieneś zawalać całego posta debilnymi świeczkami...

Też uważam, że Benn nie powinien być moderatorem, no ale co zrobić? Jak typ się pyta czy tylko za złamanie jednego pkt regulaminu może usunąć temat to coś tu nie halo.

Z VIPa w Cleanera. Z Cleanera w Moderatora. Jak motyl :D (gąsienica - kokon - motyl).

Truskaw
Benn na moderatora to już porażka na całej linii, gorzej chyba nie można było wybrać.

@edit
Przynajmniej mam beke z jego poczynań. XDDD

ViVuSeK
12-10-2010, 15:49
Moderator?
Nie sensowniej byłoby KaZeK'owi dać Super Moderatora za kilka miesięcy (jeżeli mu zaufacie do tego stopnia) niż osobie ,która ma Cleanera od bodajże 1.5 miesiąca?

Przeczytałem pewien post i pisało tam ,że to może byc jakiś znajomy Tygrysa/Santano/Mortiisa.
To raczej nierealne ,ponieważ już miałby Super Moderatora od początku.
Sugeruję konsultacje na ten temat z administracją ,ponieważ za szybko mu zaufali -i być może będzie tak jak z Marcello.
Co do twego warna -moim zdaniem otrzymałeś go słusznie i nie obrażaj się na mnie ,że nie trzymam twej strony :D

//KaZeK
Super Moderatora nie otrzymam gdyż nie posiadam pozycji w grze (GM) i nigdy owej posady nie będę miał ;s

Benn
<ironia>No dobra dałem najpierw Scoopowi talon na 200 zł do saturna, a potem jakoś poszło</ironia>

Tajemnica jest taka, że nic nikomu nie płaciłem, nie mam znajomości, moda dostałem, ponieważ brakowało moderatorów i wyraziłem chęć dostania wyższej pozycji. Uznano, że można mi zaufać i już jestem gotowy.

@topic
Warn słuszny.

Veto
Niestety, ale tak się składa, że warn jak najbardziej słuszny. Wystarczyło wkleić ze 3 "znicze" i dać spokój - takie coś to niepotrzebne rozciąganie forum.

KaZeK
12-10-2010, 17:22
Dodam swoje marne 3 grosze.

Warn słuszny ? No ja bym dał ostrzeżenie gdyż jest to pierwsze takie Twoje przewinienie lub po prostu usunął marne świeczki (-.-')
Nie będę tu krytykował pracy Benna jest tu nowy (?) i rozbryka się na początek i wejdzie bardziej w strefę loozu.

Co do jego awansu powiem tak: Moim zdaniem jest tu za krótko aby awansować na Moderatora, ale to już decyzja Administracji i tutaj mam gówno do gadania.

Do wszystkich: Daje Wam tydzień i znudzi Wam się krytykowanie Bena : /
Do autora: Zły dział + nazwa tematu, temat powinien zostać usunięty (np. przez nazwę)