Zaloguj się

View Full Version : Sonda! Benn moderatorem, jak oceniasz t? decycj? administracji ?!

Stoner
12-10-2010, 20:42
Witam,
chciałbym z wami porozmawiać jak użytkownik z użytkownikiem, co
sądzicie o Benn'ie jako moderatorze.
Jak wiemy w nieodległej przeszłości dostał on rangę VIP.
Już to było dla nas kontrowersją, ale jeśli zdaniem Mortiisa i Paczki sobie zasłużył to niech ma.
Było mówione przez Scoopa, że ta ranga jest tylko dla osób które zrobiły coś bezinteresownie dla serwera lub były w ekipie.
To skąd przepraszam was bardzo ten awans na Cleanera?!
A potem na Moderatora?!
Ktoś może pomyśleć, że jestem zazdrosny o awanse, zatem oświadczam wszem i wobec:
Nie nadaję na nikogo na tym forum, tylko na użytkownika.
Chcę tylko, aby moderacją na tym forum zajmowała się osoba w pełni kompetentna, a nie tylko 'zaufana'.
Ile on ma lat 14? Już Justin Bimberlake (czy jak on tam) byłby lepszym moderatorem.

Dziękuję, dobranoc.

#edit.
Wybaczcie za błędy w nazwie tematu, ale mam naprawdę bardzo brudną klawiaturę i czasem się zacina.

#edit2:
Właśnie się dowiedziałem, że skończył niedawno 15 lat.

Wnorekkk
12-10-2010, 20:49
Skoro zasłużył w sposób znany tylko sobie i Administracji, to dlaczego mieliby Mu nie zaufać?

James
12-10-2010, 20:50
Nie, to nie jest zazdrość... :) Na pewno nie.
Dajcie się mu wykazać, a nie już pierdo**cie zanim jeszcze cokolwiek zrobił.
Sam sobie tej pozycji nie dał, ktoś mu musiał zaufać.
Tak po za tym, to żadna nowość na tym forum, to samo było z Tutorami, dlatego wcale się nie dziwię że te zazdrosne dzieci będą teraz otwierać tematy o Bennie czy kimkolwiek innym.

Ps. Dział z sondami znajduje się znacznie niżej. Nie wiem ile masz lat, 10? nNwet Justin "Bimberlake" wiedziałby gdzie zamieszcza się dany temat.

Na moje oko to ten człowiek nie ogarnia nie tyle co moderatora, bo to jest prosta sprawa, ale myślenie, tutaj jest największy mankament. Ja rozumiem, że wiek i tak dalej, ale kurna - Ormin w wieku 13 lat już własne strony internetowe robił i nikt go tam nie poniżał, bo miał tyle lat. Poza tym - denerwuje mnie jego sposób bycia, używanie <ironia></ironia> jakbyśmy byli debilami i tego nie poczuli, chociaż wali nas tym prosto z półobrotu w pysk...

Ja myślę że to Ty nie ogarniasz myślenia, bo nie będę cytować kto (dość często) używa przytoczonego " a kogo lubisz i "szanujesz"?
I on jeszcze się nie wykazał jako moderator, bo jak to miał zrobić w jeden dzień?

Ktos_
12-10-2010, 20:52
Murzyn z Grenlandii bardzo zly

James go go go hack

Murzyn z Grenlandii go go go dead na sheepie

Ofkors no

James ale to jest o forum Pista(cjo)

Xofer nie ma cleanera ani Vipa bo czitowal podobno
A dal bug z paccem u npc: >>>>

Krsix
12-10-2010, 20:52
Na forum jest co najmniej 15 osób które byłyby lepsze na to stanowisko ;)
Moim zdaniem, Vip to wszystko na co zasłużył za raportowanie postów. Gdyby pomagał coś w skryptach, albo coś poważnego to ok.
Skoro Mortiis uważa, że zasługuje/jest kompetentny to niech ma. Trudno, już odchodzą ludzie :D.

1st R. Boonek
12-10-2010, 20:54
Temat bedzie usuniety ale moge sie wypowiedziec, uwazam ze za szybko dostal moderatora. Moderator to osoba ktora nie tylko pilnuje porzadku na forum ale powinna byc wzorem dla innych uzytkownikow a jak wiadomo benn nawet w 10% nie przypomina wzoru do nasladowania... jest zblazowanym 14 latkiem i nic poza tym

To moje zdanie Cze...

Demolka Knight
12-10-2010, 20:56
Tak zgadzam sie. On w ciagu 3 dni dostal Moda hah ciekawe jak. Administracja tylko dawala rangi do osoby zaufanej. A jak mozna zobaczyc czy ta osoba jest zaufana w ciagu 3 dni?
Osobiscie mysle ze nie zasluzyl na moda.

Axelo .
12-10-2010, 20:56
To nie nasz wybór, nie mamy tu nic do gadania.
Skoro jest moderatorem to widocznie na to zasłużył, chociaż troszke za szybko dostał awans.
Możecie też łaskawie odwalić się od jego wieku?
Zazdrościcie że w tak młodym wieku jest ogarnięty na tyle żeby sprawować jakąś rangę?

Crayon
12-10-2010, 20:59
@up
Problem w tym że nie jest ; ddd

@@@
Bo wybór Benna na moderatora to jest jedna z tych rzeczy, która się nawet fizjologom nie śniła : D

Na moje oko to ten człowiek nie ogarnia nie tyle co moderatora, bo to jest prosta sprawa, ale myślenie, tutaj jest największy mankament. Ja rozumiem, że wiek i tak dalej, ale kurna - Ormin w wieku 13 lat już własne strony internetowe robił i nikt go tam nie poniżał, bo miał tyle lat. Poza tym - denerwuje mnie jego sposób bycia, używanie <ironia></ironia> jakbyśmy byli debilami i tego nie poczuli, chociaż wali nas tym prosto z półobrotu w pysk...

Dziś wysłał mi wiadomość na pw, "Ale temat dotyczy czegoś konkretnego, i pisząc wyłącznie do użytkownika nabijasz posty. "
Tak rozumując to wszyscy powinni otrzymać bana na forum, bo dam sobie obie ręce uciąć że w zasadzie każdy użytkownik w przynajmniej 5 wiadomościach odniósł się w dyskusji na jakiś temat tylko i wyłącznie do jednego użytkownika.

Anyway, bez sensu takie rozumowanie, dziwię się, że ktoś jeszcze tego 'przestrzega' i używa tego ze starego regulaminu("Sprawy prywatne załatwiaj za pomocą pw") jako argumentu...

Xofer
12-10-2010, 21:01
Oj tam gadanie ;]
Pamiętam jak najeżdzaliście na mnie i na Benna, gdy awansowaliśmy na Cleanerów..
Z tego co wiem, Benn stara się bardzo aby utrzymać się na tej pozycji, dostał, bo mu zaufali, tak samo jak mi i całej administracji...

Qυiet
12-10-2010, 21:01
Mnie też się to nie podoba.

Też uważam, że Benn nie powinien być moderatorem, no ale co zrobić? Jak typ się pyta czy tylko za złamanie jednego pkt regulaminu może usunąć temat to coś tu nie halo.

Okey
12-10-2010, 21:12
Dziś wysłał mi wiadomość na pw, "Ale temat dotyczy czegoś konkretnego, i pisząc wyłącznie do użytkownika nabijasz posty. " Chodziło o tego posta o tu (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=770975&postcount=72) kłócił się, że łamie regulamin. ;[

->Chemical<-
12-10-2010, 21:13
"Potrzebowaliśmy zaufanej osoby, a jak wiadomo na apo jest ich naprawdę nie wiele" - facepalm :|
Wolałbym już aby tego moda/cleanera miał Stoner, Quiet, Crayon^. Tak samo Sherlock nie miał nawet moderatora, a ma super moderatora, a beke mam z ciebie niezłą ;p Ekipa powinna bardziej selektywnie wybierać osoby na forum, rozpatrzeć kto ile pomaga, a nie że ma rangę v.i.p (very imbecil person) i od razu modek.

sqlterpa
12-10-2010, 21:13
Nie mam zdania na ten temat, jest mi to zupełnie obojętne czy ma tego modka... jak dobrze wykonuje swoją prace to dobrze, jak źle to za jaja i na latarnie http://i51.tinypic.com/ip45rq.jpg

Stoner
12-10-2010, 21:16
Nie, to nie jest zazdrość... :) Na pewno nie.

Czy Pana myślenie ogranicza się tylko do zazdrości?!
Co Pan sobie myśli?! Panie.
Są na tym świecie inni ludzie, np.: Ja.
Nie chcę aby Benn miał modka nie dlatego, że sam go chce, tylko
żeby forum działało dobrze i prężnie.
A wchodzenie na nie było przyjemnością.
Nawet jakbyście mnie prosili o zajęcie posady jakiejkolwiek to bym się nie zgodził.
Dlaczego? Bo znam siebie i wiem, że bym się nie nadawał.

Nexav.
12-10-2010, 21:19
Dla mnie to jest troche dziwne, bo np. zanim Marcelllo, bądź KaZeK dostali modka to musieli wiele 'pracować' nad tym. A tu sie pojawił taki Benn i już Moderator, hmm.. trochę dziwne : /

Sherlock
12-10-2010, 21:20
Tak, macie racje, nie nadaje sie, nic nie potrafi, popelnia blad na bledzie, mimo to Santano dal mu moderatora chociaz mial do wybrania 1 052 innych aktywnych uzytkowników, dodam ze kazdy z nich nadawalby sie 100x bardziej na moderatora niz Benn.

^Crayon, cieszie sie, ze podzielisiles sie z nami swoja opinia, ale to nie Benn chcial odrobic bana na chatbox w zamian za kablowanie do mnie przewinien innych uzytkownikow.

Temat zamykam, jezeli komus sie nie podoba to, ze ktos ma moderatora/cleanera zapraszam do pisania skarg i zazalen do mnie na pm.