PDA

View Full Version : Resp na rooku z ...

Zdenio
14-10-2010, 17:48
Witam . Moja propozycja dotyczy zrobienia respu demon lord rooker , mianowicie :

1. Trzeba będzie zrobić misje na klucz np. demon key . By tą misje wykonać trzeba będzie zdobyć odpowiednie itemy np. ( silver key i demon shield ) i je oddać npc ( np. kowal ) by zrobił nam ten klucz po odczekaniu kilku godzin . Dzięki kluczowi będziemy mieli dostęp do respu.
2. Przejście na ten resp bedzie płatne np.( 25cc ) i bramka lvl np. 333 lvl .
3. Demon Lord Rooker by się respił co 30 min do 1h .
4. Dojście na resp by również nie było łatwe i by był dość daleko .
5. Resp proponuje zrobić na terenie PACC .

Tyle co do propozycji :rolleyes: chciał bym również zwrócić uwagę tym graczom którzy nie graja w ogóle na rooku to niech się nie wypowiadają .

Deads
14-10-2010, 17:53
nie opłacało by się dużo osobom,ponieważ,25cc za każde wejście to dużo,lot z Rokera może być słaby

#Jestem na tak,z kilkoma zmianami

Blood Raven
14-10-2010, 17:54
Jestem na tak przyda się takie coś bo po 200 levelu nie ma co robić już na rooku tylko expić.

1st R. Boonek
14-10-2010, 17:55
Jestem na tak ;d bo bedzie trzeba duzo wydac zeby tam w ogole wejsc + jeszcze key ;d

A bicie takiego monstera nie bedzie dla czystego zarobku a bardziej fun

LioneczeQ
14-10-2010, 18:03
moze byc rook jest juz coraz barzej nudny jak 666 juz na nim wjebali all potwory sa za slabe moze by dac np ots king ghosta na najazd? mieliby rokerzy zabawe ;] a ten reesp lord rokeara jestem zza

Stoner
14-10-2010, 18:08
Jestem na tak,
i tak macie tam maina, więc skoro my mamy tam sporo bossów to wam też się coś należy.
Proponuję zrobić coś takiego jak jest z devil atomem na cod.
Główny resp demon lorda rookera a w pobliżu bk/dark lordy.

Domcio666
14-10-2010, 18:18
hmm moze by tak bylo zrobic :) ale wejscei troche za drogo i zrobienie tego klucza za drogo proponuje wejscie 10 cc a za zrobienie klucza silver key i dsm ;p

ViVuSeK
14-10-2010, 20:35
Czym byłby Rook bez ciebie ;)
Bardziej mi sie podobała woja propozycja z Annihilatorem ,który mógłby zawierać inne nagrody niż Demon Set ale
Jestem za!
Ciekawy pomysł,najlepiej aby resp był od 444 poziomu (taki kosmiczny ale nic nie zaszkodzi) i byłyby 2 klucze ,dodatkowo przedmiot ,który wypadałby teraz z jakiegoś potwora.

Zrazik
14-10-2010, 20:41
Propozycja dobra ale widać że robisz ją pod siebie. Proponuje by od 300 lvlu był dostępny 1 respiacy sie co reset serwera boss

Morfeuxsz
14-10-2010, 20:43
Jestem na Tak. Byla by to jakaś rozrywka dla h lvl, a loot mógłby być taki żeby zwracało się za wstęp i czasem spadł jakiś lepszy item typu; Rookerki, Demonka.

Luko the Master -.^
14-10-2010, 21:04
TAK ! dobra propozycja . ;)
Po kilku dopracowaniach było by świetnie .

Przemas
14-10-2010, 21:53
jestem na nie bo fsza sie wzbogaci jak huj niech bd ten potwor raz na restart z takim lotem ze zwraca sie na wejscie + lekko ale lekko na plus lecz z bardzo duzym expem

Joogi
14-10-2010, 22:14
No tak, ciekawy jaki chcesz z niego loot, jak tyle kosztuje wejście oraz od 333 lvl. ;x Można zrobić, ale nie czuje jakiejś potrzeby zrobienia coś na rooku, może jeszcze 1 resp Demon Rookera PLATNY . ;x

Big Joe
14-10-2010, 22:28
No tak, ciekawy jaki chcesz z niego loot, jak tyle kosztuje wejście oraz od 333 lvl. ;x Można zrobić, ale nie czuje jakiejś potrzeby zrobienia coś na rooku, może jeszcze 1 resp Demon Rookera PLATNY . ;x
racja... skoro loot niczym by się nie różnił od zwykłego Demon Rookera a tylko więcej expa dawać by miał to już lepiej popracować nad mainem jakim respie ...

Krsix
14-10-2010, 22:33

Podbijam !
Demon Lord Rooker to już mi capi rozwiązaniami Maina. Dużo lepszym rozwiązaniem będzie dodać kolejny resp Demon Rookera ;)

Arcano Druid
14-10-2010, 22:40
jestem na tak ale wejscie z 5cc moze? ;o

Zdenio
15-10-2010, 06:27
Mowicie caly czas jaki lot bym chcial ... a lot juz jest ustalony na stronie

http://i56.tinypic.com/2uix8au.jpg

.Vimpexx.
15-10-2010, 06:27
nie opłacało by się dużo osobom,ponieważ,25cc za każde wejście to dużo,lot z Rokera może być słaby

#Jestem na tak,z kilkoma zmianami

Może, ale nie musi :f

@Topic

Jestem jak najbardziej na Tak, bardzo fajna propozycja i nareszcie coś związane z Rookgardem http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

Tygrys
15-10-2010, 11:39
No nie wiem... Ale ten Demon Lord Rooker miałby być tylko jeden i respić by się miał co 30-1h, tak?
Jeśli tak, to już prędzej.

No i jeśli chodzi o to, aby się płaciło za wejście do niego, to chyba mogłoby być + jakiś quest na to.

Chyba dało by się zrobić na takich zasadach.

@edit/down
Na Rooku jest jakiś quest na Djinn Blade?:s

Krsix
15-10-2010, 12:02
No nie wiem... Ale ten Demon Lord Rooker miałby być tylko jeden i respić by się miał co 30-1h, tak?
Jeśli tak, to już prędzej.

No i jeśli chodzi o to, aby się płaciło za wejście do niego, to chyba mogłoby być + jakiś quest na to.

Chyba dało by się zrobić na takich zasadach.

Możecie go zrobić np. na queście na Djin Blade, a możnaby go wykonać 1x na restart serwera.

Azielu$
15-10-2010, 12:31
@edit/down
Na Rooku jest jakiś quest na Djinn Blade?:s

Jemu chodzi o to żeby taki quest powstał. ;x

#topic
Moim zdaniem powinien być to potwór tylko na najazdy, więc jestem na nie. I tak macie dużo. Sl'e w loocie, a ostatnio nawet doszło jedno sca.

Zarexoholik?
22-10-2010, 02:34
Już dawno nie gram na rooku więc powinno być mi to obojętne, ale uważam, że taki moby powinien być bossem na najazdach. Robienie respawnów to zły pomysł. Lepiej robić więcej najazdów.

DilerFTW
22-10-2010, 16:01
Wysoko poziomowych graczy wyspy początkujących na pewno by się to bardzo spodobało, lecz administracja niech troszkę pomyśli nad tym kluczem i może będzie całkiem ciekawy qest który przyciągnie nowych graczy.

Sharks
29-10-2010, 11:41
Jestem na tak. Demon Rook , jest dobry ale juz większość go ubija jak chce. Taki Mr Fsza , a Demon Lord Rooker będzie dawał dobry loot , i przy okazji duzo expa , no i będzie dużo bił . Mniej więcej tak jak na mainie może troche mniej .

N<Sharks>H
03-11-2010, 00:19
Jestem na tak większe levele expiąc na demonach hmm. nie jest im banalnie no ale łatwo , a na pewno chcieli by lepszy loot , exp może nie bo jak raz na 30min-1h to nie było by szybkiego expa , no ale lootem by się wszystko nadrabiało. Dobry pomysł i dodam że można by było dodać quest na dostęp do tego Demon Lorda Rookera żeby nie było latwo.

Osuz
03-11-2010, 06:35
Jestem na Tak. Ale wyrobienie klucza zrobił bym dużo cenniejszy :P NP (dsm/sl/d shield/s key).....
I tak nigdy nie wbije 333 więc mi to obojętnie ale może kiedyś wbije :S

~Bocianex~
03-11-2010, 10:23
Hm..jestem na tak,ale trzeba rozbudowac bardziej ten quest i o wiele bardziej go utrudnic.

Maly
03-11-2010, 14:49
Jestem na tak, przyda sie ale tak od 400 lev.

Wnorekkk
03-11-2010, 16:40
Jeszcze ***** czego? Orshabaal Rooker? Wise Man Rooker? Nie, macie co macie i powinno wystarczyć.