View Full Version : Nowy przedmiot.
Od razu do sprawy.
Nowy przedmiot dodający x % do skilla. Tzn. że jeżeli go nosimy np. na strzale to zwiększa on zdobywane skille o x % coś w stylu HOTA.
Magic Token: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:hg0L9Qbx_mV0bM:http://images.tibia.pl/static/items/shield/salamander.gif
To tyle proszę o wypowiedzi.
jestem na nie bo znowu balans sie zwali
pixelmax95
15-10-2010, 21:07
@up
Niby czemu ma się zwalić? =.= Skille tutaj prawie nic nie dają więc można takie coś dodać.
@up
Niby czemu ma się zwalić? =.= Skille tutaj prawie nic nie dają więc można takie coś dodać.
tak ale magowi da +do mlvl'a wiec i wieksze hity poza tym gdzie rp wsadzi golden bolta?
NIE! od tego są inne przedmioty, rabbit present,spy report itp.
Krulowiec
15-10-2010, 21:21
Rozumiem, że jest to OTS , ale przecież jakiś poziom trudności musi być.
Kiedyś 1k lvl wbijało się ponad rok, a teraz 2 , 3 miesiące i mamy 1k lvl. -,-
Devil murder v3
15-10-2010, 21:29
Masz już ringi, po co Ci dodatkowe itemki? Jestem na nie, zaproponuj coś bardziej konstruktywnego ;[.
Jestem na nie. Dlaczego? Myślę, że gra jest i tak już o wiele za łatwa. Nowe kombinacje są niepotrzebne ;p
Patryk1551
15-10-2010, 22:42
tak ale magowi da +do mlvl'a wiec i wieksze hity poza tym gdzie rp wsadzi golden bolta?
A skillujesz rpkiem g boltem? Do skillowania jest r lance or h spear.
@top
Jestem na nie po co dodawać items, które mają na celu tylko ułatwienie gry. Zero przyjemności z gry niedługo będą propozycję o Adobe itd.
@up
Skille tutaj prawie nic nie dają więc można takie coś dodać.
To po co dodawać?
Idziesz na trainera palkiem, w łapy spear i jedziesz.
@topic
Stanowczo na NIE!
Dlaczego? Po co ludzie męczyli się tyle czasu, aby teraz ktoś mógł osiągnąć ten sam rezultat w x% krótszym czasie?
.Vimpexx.
15-10-2010, 23:05
Jestem na Nie, tak jak napisał Fast, nie po to ludzie się męczyli nad wbiciem skilla, żeby teraz dodać itemka i mieć go szybciej. http://i56.tinypic.com/2e56z3m.jpg
@topic
Stanowczo na NIE!
Dlaczego? Po co ludzie męczyli się tyle czasu, aby teraz ktoś mógł osiągnąć ten sam rezultat w x% krótszym czasie?
Podbijam !
Poza tym śmierdzi mi to Orshaabaal Ots'em : |
NIE
Ja jestem za dodaniem przedmiotu, najlepiej ostrego, którym dostawał by w głowę każdy kto zrobi debilną propozycję.
Luko the Master -.^
16-10-2010, 00:13
Jestem na NiE !
Jest rabbit present , spy report.
Więc po co to ?
123 Untraceable widzi xd
16-10-2010, 09:25
dalem tak ale kurde zapomnialem ze by pall i kin znowu byli duzo lepsi;/
chyba ze mlvl by tez poleprzelo;d
Jestem ma nie, gdyż jest to zbędne. I tak w tej chwili skille tyle dają, że.......
#Lordzik#
16-10-2010, 09:31
Za dużo tych różnych itemów cóś tam dodających ;o
Także jestem na NIE.
Zarexoholik?
16-10-2010, 09:54
Jestem na NIE! Po co to komu? Skille i tak tu nic nie dają. :O
Domcio666
16-10-2010, 10:25
lol co to za prpozycja jakies magic token <lOl> jestem oczywiscie na nie masz rabbit present spy report i wgl i to daje criticala wiec po co jakis magic token ?? xD
Proste ze NIE dopiero zrobili balans a typ jakies x% skile chce dodawac smieszne to jest kolego...
Widac ze grasz knightem...
Do tych up:
skille dają w miarę dużo, jak np na 1k założysz broń z której masz 15 skilla, to walisz parę razy mniej niż z tej co masz skilla wbitego. Ale te 2 skille w te czy we wte to fakt nic nie daje. http://img524.imageshack.us/img524/8832/kujonc.png
#Topic
Nie, jest dużo nowych itemków do noszenia w miejscu na strzały, nawet możesz miśka trzymać xd
Tylko że mlvl u ms/ed stoi tak jak zawsze, a skille zostały zmniejszone. Chodzi mi o item który daje z 5% więcej ;s
Zbigniew Wodecki
16-10-2010, 11:29
Jest mi to obojętne, choć dobrze by było, jak by wprowadzili coś dla lov leveli.
NIE! od tego są inne przedmioty, rabbit present,spy report itp.
No tak są,ale można dodać ten przedmiot na określony czas,"10min".
Jestem na NiE !
Jest rabbit present , spy report.
Więc po co to ?
Yyy,moje jedno osobiste pytanie,umiesz coś sam z Siebie napisać??.
patrząc na twoje posty i mnie aż żal ściska że takie coś jak ty nie ma własnego zdania do niczego.
#Topic
Jestem na Tak
Arcano Druid
16-10-2010, 14:33
jestem na nie i tak np kaptur lub s set to jest przesada -.-
Panek Kitara
16-10-2010, 22:40
Przed następną twoją propozycją,zastanowiłbym się czy warto ją robić czy wysłuchiwać naszej krytyki.Propozycja jest denna,pomyślałeś o jednej profesji a co o innych? ludzie siedzieli po kilkanaście godzin dziennie by wbić jakiś tam skill,a ty chcesz mieć wszystko ułatwione? jeśli tak to zmień OTS.
Nie
Sensimila <3
16-10-2010, 23:22
Zdecydowanie NIE. Na moje narazie dodawanie nowych przedmiotów jest zbędne.
.Voorlon.
16-10-2010, 23:33
Zaznaczyłem Tak ponieważ połowa tego pomysłu mogła by być.
Myślę że mogło by być takie cos tylko w stylu hota które by się nosiło jak rabbit present :)
Assassin Mateusz
17-10-2010, 10:18
Jestem na nie, poniewaz ludzie dlugo pracowali na swoje skille, a teraz kazdy moglby to osiagnac szybciej.
Azbestowy v.62.0
17-10-2010, 11:16
Z jednej strony skille dają tak mało, że twoja propozycja nie ma sensu. Natomiast z drugiej strony taki item mógłby być jedyny na servie i oprócz dodawania % do skilla dawałby 1-2% do całego hp. Co sądzisz o takim rozwinięciu?
Alberto77
17-10-2010, 11:27
Jestem na NIE jest to zupelnie nie potrzebne gdyż skille nie daja zbyt wiele. ; )
Demolka Knight
17-10-2010, 11:28
Na 100% to nie wejdzie. Sa te amulety , rabbity itp a skille praktycznie nic nie daja.
Jestem na Nie.
Kolejny bezsensowny przedmiot ,nie dość w Queście u Santorra mamy itemków ,ogólnie propozycja dziwnie rozpisana(właściwie nie była wcale rozpisana).
Możnaby to dodać ale za 5 lat ;)
Jestem na nie ,nie potrzeba dodatkowych przedmiotów na APO ,z których nikt nie korzysta.
Zgadzam się ze wszystkimi wyżej, skille nic nie dają.
Można dodać to jako ozdoba, którą można nabyć w ty samym sklepie co sky report itp.
P.S.
Proponuję zamiast tego dodać do tego sklepu "Miecz króla Santano"- ofc. 1 egzemplarz na serwer ;)
GrubyLolo
17-10-2010, 14:19
Nie czaje o co ci chodzi,jeżeli o to,że zwiększy skille to może być,choć to z leksza bezużyteczne,bo i tak większość knightów wali z exori max'a,broń Meele jest drugo planowa,jeżeli chodzi Ci o zwiększenie szybkości zdobywania skilli,to pomysł chyba dobry,ale przedmiot musiałby być trudny do zdobycia,lub moja propozycja: 3 takie przedmioty do zdobycia np. od 200 lvl'a / od 800 lvl'a i od 1600 lvl'a,każdy kolejny zwiększałby tą prędkość.
Delorian17
17-10-2010, 16:12
Zanim zrobisz propozycje dobrze sie zastanów my nie jesteśmy kozioły a to nie jest pacanów.
@topic
Zdecydowanie nie potrzebne przecież skile praktycznie nie dają nic.
Nie rozumie na co to ;p
Jestem Na NIE!
.Voorlon.
17-10-2010, 17:30
Temat zbędny...
Proponuję zamknięcie .
Jest mi to obojetne.
Ani na tak, ani na nie.
Temat zbędny...
Proponuję zamknięcie .
Proponuję, abyś nie zarządzał w moim teamcie. Ja lub admin uznamy kiedy zamknąć temat. I nie nabijaj postów w moim temacie.
proponuje nabrac wody w usta . propozycja dobra, lecz troche za wczesnie na wprowadzenie jej ... za rok moze tak :) ale i tak reput za propozycje leci
CZokoroko
17-10-2010, 20:04
zajebista propozycja dalem nie bo wtedy by nikt nie zuwazyl tego a i do itemu dodal bym jeszcze zeby banowac magika
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.