PDA

View Full Version : Samsung I8510

Muciu
16-10-2010, 21:04
Posiada ktoś owy telefon?
Chodzi mi o wasze opinie , plusy i minusy telefonu itp.

Szugi Bugi
16-10-2010, 22:40
Test 1 (http://www.symbianos.pl/artykuly/telefony/280-samsung-i8510-test-uzytkownika)

Test 2 (http://www.symbianos.pl/artykuly/telefony/395-samsung-i8510-8gb-test-uzytkownika-jordan23)

Dziękuję, dobranoc.

Azielu$
18-10-2010, 18:49
Telefon dobry, ale symbian to nie zabawka dla takich dzieci jak ty. Po 1 dniu użytkowania zaczniesz płakać, że po włączeniu kilkunastu programów będzie ci się wieszał. Polecam telefon stacjonarny. :)

Jurassko
18-10-2010, 19:06
Moim zdaniem samsungi są lipne ekrany się szybko psuja
ale jak ci sie podoba to se kup :D

Muciu
18-10-2010, 20:16
Moim zdaniem samsungi są lipne ekrany się szybko psuja
ale jak ci sie podoba to se kup :D

Nie prawda,
od roku posiadam sgh aville i nie zauważyłem żadnej usterki ;)
Może trafił Ci się model z defektem :p

@Aziel
Nie martw się ,umiem się obsługiwać telefonem z systemem :)

Ps. Ten model jest bardzo zbliżony do Nokii N95.

@Top
Czekam na dalsze wypowiedzi.

Muciu
19-10-2010, 16:51
Symbian chyba sobie ***** ßartujesz. Za ile moßesz mieŚ ten telefon? Jak za jakieÖ 500-600zÓ to masz Samsunga Galaxy Spice z Androidem a nie z tym głwnianym, przestarzaÓym, niefunkcjonalnym Symbianem od Nokii. Ew. moßesz teß si zainteresowaŚ HTC Hero, teß z Androidem, podobna cena do tego Galaxy.

ten telefon moge miec za 250zI i tylko on mnie interesuje /nowka/

Wujek Margoth
19-10-2010, 18:25
Symbian chyba sobie ***** żartujesz. Za ile możesz mieć ten telefon? Jak za jakieś 500-600zł to masz Samsunga Galaxy Spice z Androidem a nie z tym gównianym, przestarzałym, niefunkcjonalnym Symbianem od Nokii. Ew. możesz też się zainteresować HTC Hero, też z Androidem, podobna cena do tego Galaxy.

Niefunkcjonalny masz mózg i małego w spodniach :P

@topic

Polecam Ci forum o telefonach, które nazywa się ipmart. Mega forum ; )

GladeQ
20-10-2010, 16:59
@up
W symbianie jest ten plus ze to juz stary system i na nim można praktycznie wszystko zrobić xD Od smarowania kanapek do skryptów na koszenie trawy.

Co do tematu, to telefon mi sie nie podoba, ze względu na marke :/
Samsung powinien wyjebać swoich projektantów na zbity pysk i dobić traperem, bo telefony może i robią fajne ale za to wygląd to jakaś masakra.

GladeQ
20-10-2010, 20:02
To była ironia. Jeśli o mnie chodzi to ja jestem szcześliwym użytkownikiem Androida Froyo i bym go na nic nie zamienił. No ale jeśli ktoś nie jest zbyt wymagający to Symbian mu w zupełności wystarczy, jak sie go potrafi poprawnie obsługiwać to i na mulenie nie ma szans :P No i z tym, że symbian juz umiera to się zgodzę. Chyba, że Symbian^3 zrewolucjonizuje rynek <lol2>

sorry za offtop,
nie brałbym Samsunga

Muciu
20-10-2010, 20:12
Ok dzięki za wypowiedzi ,telefonu nie wziąłem.
Można zamknąć :)