View Full Version : Um-y na exp?
Co myslicie aby na exp dorobic respy Undead mastah?:P bylo by ich tam dajmy 8. To samo mozecie dodac demony czy orshe dla mniejszych lvl-i. Albo dwa pietra, co o tym myslicie?
Demolka Knight
17-10-2010, 19:36
Oj nie nie. Jest tam bardzo duzo repsow wiec masz w czym wybiera. To by ulatwilo bardzo gracza gre :D
Nie gram tam już ale jestem na tak.
Bramka np. od 500lvla ;PP
Luko the Master -.^
17-10-2010, 19:37
Oczywiście że jestem na TAK !
BRAMKA od 450 lvl (:
Jest bardzo dużo respów um'ów np: Ank,na exp jest dobrze wszystko,nie ma co już tam coś dodawać .
Nie wiem po co robic takie tematy jak i tak to nie przejdzie? Mimo to jestem na nie bo jest wiele respow gdzie są puste
G_R_U_L_I_X
17-10-2010, 19:47
Kiedyś na wyspe exp, chodziło się tylko jak się chciało expić od 15 do 150, ale to tylko z pacc. Teraz przerobili tą wyspe zbyt wystarczająco, a wy jeszcze tylko chcecie.
.Vimpexx.
17-10-2010, 19:48
Oj nie nie. Jest tam bardzo duzo repsow wiec masz w czym wybiera. To by ulatwilo bardzo gracza gre :D
Wiesz ile rzeczy tu ułatwia grę?
Po pierwsze te uh'y na hota i manasy, po 2 manasy po 280 użyć itd.
@Topic
Jestem na Tak.
Najlepiej dodać jakieś Demon Lordy, Elder Demony itp. dla low lvl. http://i52.tinypic.com/350tlds.jpg
Nie.
Um to mumia.
Mumie kojarzą mi się z piaszczystymi terytoriami.
Nie pasują tam umy zwyczajnie.
Poza tym, całą grę można by spędzić na wyspie exp.
Za dużo respawnów jest już na expgardzie.
Ma być jeszcze UM ,na ,którym siedziec można całą noc?
Przesada ,moga ewentualnie dodać potwory innego typu ,słabsze ,ale UM jest za mocny jak na takie respowisko.
Ogólnie expgard z ciekawej wyspy ,zmienił się w normalne City of Dreams.
Wszędzie pełno respów ,i przebywa tam o 2 razy więcej osób niż przedtem.
Nie ma potrzeby dodawać tam UM ,jest dużo respów więc jestem na Nie.
Respów um'ów jest już wystarczająco, ale mogliby w sumie dorobić jeszcze kilka na Exp. Np. 5 respów po jednym umie.
.Voorlon.
17-10-2010, 20:11
Wg. mnie to bardzo dobry pomysł... Przyda się.
Ta kurw* i tak już taki 1k lata w kółko: ots, ms , mady ,ds.
Ja proponuje jeszcze dopierdoli^ z 4 piętra.
Tam i tak już jest za dobrze..
to ze ty nie możesz ustać nawet 2 umów to nie znaczy ze ma ich nie być
jestem na tak
bramka od 900
#Lordzik#
18-10-2010, 15:35
Ogólnie rzecz biorąc te nowy respy na exp to nieporozumienie (czyt. lvl leci zbyt szybko). Dodawać tam jeszcze Um'y? Zapomnij. Jest wystarczająco Mastahów na Ank. Jestem na NIE.
Zarexoholik?
19-10-2010, 16:47
Jestem na NIE. To tylko zwiększy ilość kcc na serwerze albo przyczyni się do tego, że administracja osłabi loot.
Jest już dużo umów. -,- Więcej respów na expgardzie jest już niepotrzebne, bo i tak każdy lvl do 1,5k może tam szybko expic. (:
Domcio666
19-10-2010, 17:01
NIE!!! poniewaz masz tam duzo respow i i tak lvl leci szybko w chu.... a respy um masz na ank i to wystarczy
Jestem na tak , chociaż umów może nie bo to by było jak ots ale za to dla słabszych lvli dodałbym . Respy jestem na tak i nie , a umów jest sporo. Idz na ank:D
Nie bo po co? i tak tam sie bardzo szybko expi...
Może jeszcze wardy albo nie 3 apo bo broszek jest za mało i cena tego przedmiotu jest bardzo wysoka?
Lesny Ludek
29-10-2010, 14:12
Umy? Jak najbardziej na tak ;) Orshe i demony nie wiem czy jest sens robić.
Blood Raven
29-10-2010, 15:26
Jestem na nie za łatwo by było już i tak latają 2,5k+ lv ;D
LioneczeQ
29-10-2010, 17:37
ja proponuje dodac dziure z 10 omenami nikt tego nie zabije i choy
DilerFTW
29-10-2010, 17:44
NIE!
Dlaczego?
Server 2 lata temu a teraz to dwa inne servery kasa obecnie jest tak łatwa do zdobycia że po prostu za łatwo. A ty proponujesz UMY? Na dokładkę 8...Nie!
Nie masz wystarczająco respów na ank się przejdz człowieku um-ów jest aż za dużo , powineli dodać respy z queen.
Berol :)
22-11-2010, 11:23
Jest to bardzo głupi pomysł.http://img176.imageshack.us/img176/4419/nervousc.png Respów um masz bardzo dużo ,i tak większe lvl już expią na 5 nowych respach w exp... jakby były jeszcze umy to za szybko by się expiło http://img176.imageshack.us/img176/4419/nervousc.png
Esine Palladin
22-11-2010, 20:08
Hmm...
Tak!
Dla lov sie takie coś przyda :)
Demon, Demon Lord, UM i inne gówienka ;)
Dobry pomysł
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
Allonsey
22-11-2010, 20:21
Jestem na TAK bardzo dobry pomysł już dawno powinni zrobić respy każdych potworów na każdy lv na exp
SlimShady
23-11-2010, 13:39
To jest jakiś zart? Idz na cod wiesz ile tego tam masz? Na ank ile tego jest.
Propozycja bez sensowna , lepiej gdyby dodali respy : Bally , Dogów.
To na tyle. Jestem na nie .
Dziś w ciągu 1h wbiłem ponad 2 lvl na Umach to jest mały exp ?
BusiakNH
29-11-2010, 09:45
Nie , masz dużo expowisk szczególnie na ank . Na lvl do 1k nie wyrobisz żeby się nie zrespiły . Według mnie temat do zamknięcia jak widać większość na Nie. i tak powinno zostać. ja 1.2k druidem expiłem tam na dole. To się zrespiały ciągle.
MI tam pasuje :]
pozdro!!!
Jestem na Nie :( ponieważ umów jest dużo chcesz na nich expić to idź na ank..
Kierownik
07-12-2010, 12:36
Kolejny resp i więcej noobów, jestem na nie, umy macie na Ank po co jeszcze na Exp?
@top
NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.