View Full Version : Czy rodzice stosuj? wobec Ciebie kary cielesne?
Devil murder v3
18-10-2010, 18:59
Jak w temacie. Czy rodzice stosują wobec Ciebie kary cielesne? A jeżeli tak, to jakie? Proszę o poważne wypowiedzi xd.
#Top
Mnie osobiście stara czasem dźgnie sztachetą w żebra, ale na tym się kończy :/.
NIE SPINAĆ SIĘ, BO WUJEK DEVIL PRZYJDZIE DO WAS I SIĘ ZEMŚCI.
U mnie już za późno na kary cielesne teraz się mnie o wszystko muszą zapytać "Czy raczy Pan..."
Li$ek Von Lid3n
18-10-2010, 19:01
Nie i nigdy tak nie bylo :Ppp i raczej nie bedzie
Patryk1551
18-10-2010, 19:02
Może jeszcze parę lat temu jakiś klaps na dupę był, ale jak zacząłem się z nich śmiać to dali sobie spokój. W ogóle nie mam problemów z dogadywaniem się z rodzicami, a oni ze mną.
@
Zaznaczyłem "starsi nie żałują sprzętu agd i rtv..."
Τettmeier
18-10-2010, 19:32
Nie kłócę się nawet z rodzicami, a co mówić o jakichś karach. :/ Nie spotkałem się z takim czymś, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale specjalnie wyróżniony się przez to też nie czuję. :)
Nie.
Jak byłem mały to pare klapsów w dupę było :rolleyes:
Dobrze się dogaduje z rodzicami i takie sytuacje nie mają już miejsca od paru lat ;)
Czasem dostane po pysku.
A tak na serio to nigdy nie stosowali kar cielesnych.
Kary cielesne są stosowane chyba tylko w domach co już na prawdę rodzicom odbija na bani ;s Totalny psychiatryk XD
#t
Nigdy żaden z rodziców nawet nie podniósł na mnie ręki ;d
Raz mi starsza mówiła że nawet by się nie odważyła bo jakbym jej odwinął ręką to .. ;s [słaby jestem]
Nigdy mnie starzy nie bili,jedynie miałem szlaban na kompa.
#Bicie dzieci nic nie da,obije się tylko potem na nich samych
Ryśku xD
18-10-2010, 20:45
Nie , nie stawiają...
Tylko kary pieniężne ... xD
Flamaster
18-10-2010, 20:55
Jak jestem najebany to Ciężko mnie trafić ponieważ nie panuje nad swoim Ciałem, więc nie wiadomo gdzie zrobie unik:D
A tak na poważnie : mam raczej spoko sarszych. Problemów z dogadywaniem się nie mam, kasą sypną jak trzeba, więc jest całkiem luźno
@Kazek
Raz mi starsza mówiła że nawet by się nie odważyła bo jakbym jej odwinął ręką to .. ;s [słaby jestem]
Osz ty brutalu!:D
Nie raczej nie przynajmniej nie przypominam sobie żeby takie coś miało miejsce u mnie :P
Sensimila <3
18-10-2010, 20:59
Nie ma takiej opcji. Żaden z rodziców nie podniósł by ręki.
@KaZeK
Faktycznie, to musi być już totalna patola ;d
Raz mama walnęła mnie lekko ścierką, ale to się do przemocy nie zalicza.
Ojciec nigdy mnie nie uderzył.
Może w końcu powinni mi wpierdolić, byłbym lepszym człowiekiem xd.
@Kazek jakbyś widział te familoki to by cie serce scisło!
@ Ja jestem grzecznym synem i żyję w zgodzie z rodziną, chociaż czasami mnie straszą, że za 'ten ryj' to mnie kiedyś na ulicy zabiją : D
Devil murder v3
18-10-2010, 21:24
@ Ja jestem grzecznym synem i żyję w zgodzie z rodziną, chociaż czasami mnie straszą, że za 'ten ryj' to mnie kiedyś na ulicy zabiją : D
PODBIJAM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mam to samo. Matula mnie straszy, że kiedyś, jak będę komuś pyskował tak jak jej, to takowa osoba zmieni mi znacznie rysy twarzy XD
Jak bylem maly to moze kilka razy dostalem lekko w tylek, ale teraz to juz nie :D
Nie wiem co to naczy miec kare czy cus
Grunt do dogadywanie się z rodzicami. Deads mądrze napisał że bicie nic nie daje, jedynie może odbić się na nich samych. Jeżeli dobrze się wychowa dziecko, to nie ma z nim potem problemów ;]
#Nie.
Nie, kiedyś może jak miałęm 6 lat.
A temat to nie wiem czy na serio czy z głupoty bo takie odp ...
Woder (: !
19-10-2010, 14:27
Nigdy tak nie mialem , nie mam i nie bede mial xd !
Krulowiec
19-10-2010, 14:32
Nie, ale znam przypadek gdzie Ojciec dosyć często katował syna, syn podrósł i zamordował Ojca. :|
#Bicie dzieci nic nie da,obije się tylko potem na nich samych
A ja slyszalem zupelnie co innego :(
@Top
Nigdy nie dostalem od rodzicow :)
Też nigdy nie dostałem, to nic nie pomoże, jedynie może bardzo pogorszyć... http://img340.imageshack.us/img340/3200/synekc.png
mnie biją kablem od pilota :mad:
Jak byłem mały to parę razy zdarzyło się dostać jak coś przeskrobałem. :P Aktualnie za stary na to już jestem. http://i52.tinypic.com/350tlds.jpg
Jak byłem mały to dostałem chyba kilka razy za coś :D
Ogólnie z rodzicami nie ma sie co kłócić ,w tej chwili od już dawna nie dostaje ,wcześniej jak mówiłem byłem mały i cos przeskrobałem to klapsa w tyłek i już.
A więc ogólnie to nie ,bo to juz jest taki wiek ,że niczego to nie rozwiąże ;)
Ja dostałem tylko raz od ojca w pysk, w wieku 10 lat za palenie fajków :D
Teraz pytanie z mojej strony:
Kto zagłosował w tej sondzie zgodnie z prawdą, kto dla jaj zaznaczył, że go biją, a kto zataił prawdę o przemocy w swojej rodzinie?!
Oczywiście, że mnie biją. Ale teraz tata kupił nową drukarkę igłową i wydrukowałem sobie urywek kodeksu karnego o biciu dzieci. Teraz jak stary chce mi zajebać to mu karteczką przed ryjem macham i się uspokaja.
Zarexoholik?
19-10-2010, 17:03
Hehe, często robiłeś przerwy w grze, ale to przez te kary tak? xd
#topic
Nigdy. Kary cielesne to patologia.
Domcio666
19-10-2010, 17:10
Kiedys moze jakis klaps na dupe ale to tylko tyle ... ale to pare lat temu jak stary ze mna mieszkal... stara mnie nigdy nie uderzyla ;p ...
Z dzieciństwa prawie zawsze dostawałem po dupie i czasami bonusik za niewyparzony ryj tzn. kabel od radia. Uwierzcie, że ciężko mi o tym pisać na forum. W Szwecji tą sprawą zająłby się już prokurator : D
A tak rly to takie kary do niczego dobrego nie prowadzą, wręcz przeciwnie.
No co ty, tato. Oczywiście że nie :(
Codziennie pałką teleskopową po ryju dla zasady
A tak na serio nigdy nie zostałem uderzony :).Z rodzicami b. dobrze się dogaduję.Bicie dzieciaka przez rodzica to patologia
Azbestowy v.62.0
19-10-2010, 19:54
Raz w życiu (w wieku 5 lat) dostałem po dupie ścierką. Od matki. Pamiętam to do dziś i teraz wspominam ze... wzruszeniem/sentymentem (?) Nie potrafię tego określić
Byłem, jestem wychowywany bezstresowo - nikt w rodzinie nie nadużywał przemocy, poza tym jestem za stary na jakiekolwiek kary cielesne.
.Voorlon.
20-10-2010, 08:36
Na mnie matka nie żałuje sprzętu agd, rtv :DDD
Ofc Joke :d Może raz dostałem pilotem od Tv ale to bardziej ona tego żałowała :DD
Mnie też dźgają sztachetą w żebra : \
@top
Nie. Tylko w dzieciństwie, praktycznie jak każdy dostałem co i raz po dupie, jak coś zmajstrowałem ;]
Mateusz Soprano
22-10-2010, 14:13
Kiedyś w podstawowej jeszcze dostawałem pasem w dupę.Nawet bolało,ale teraz już inny wiek,jedynie dostane ochrzan albo przyjdę do domu ze szkoły i nie będę miał klawiatury ani myszki.Ogólnie nie pije,nie pale(petów dopalaczy narkotyków) potrafię się zachować nawet wśród złego towarzystwa,chociaż czasem trudno,ale wtedy tylko rozrabiam troszkę,nic nie pije,nie pale;d
Dexter Rook Sorcerer
22-10-2010, 14:18
Moi rodzice się potrafią opanować, no i z reguły nie robie nic złego, coś czym mógłbym zasłużył na jakieś akty przemocy :d
Hehe, często robiłeś przerwy w grze, ale to przez te kary tak? xd
#topic
Nigdy. Kary cielesne to patologia.
Hmmm,nie ?,nigdy na Tb rodzice nie stosowali kar cielesnych bo ich nie masz -.-,od tego zacznę ;]. nie musisz mi tu cwaniaczyć,zawsze ci dojadę jednym tekstem po którym się gasisz z miejsca ;[
A ja slyszalem zupelnie co innego :(
@Top
Nigdy nie dostalem od rodzicow :)
wiesz RomulusiePe****,chciałbym ci oznajmić to co słyszałeś "niby"
to jak zwykle twoja bujna wyobraźnia,mówiłem ci idź do psychologa to leczyć!
Za kare wsadzaja mnie do piekarnika na godzine przy 360 stopni.
jak 360 stopni to kolo ://
nie
Lagga v3
28-10-2010, 16:05
Nie , nigdy nie zostalem uderzony .
rodzice nie zaluja jednak sprzetu agd XD
old kostel zibi
29-10-2010, 15:22
3/4 sie nie przyzna, a pewnie starzy napierdalali ich cale dziecinstwo :< mnie nie bija - mam swoje lata i juz dawno z nimi nie mieszkam.
up no i co im zrobisz jak cie uderza>> >?
nie bija mnie rodzice nie bili i nie beda bili
Haha xD
Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić ;d;d
Moja mama niższa ode mnie, tata taki jak ja. Poza tym za stary jestem już na kary cielesne :P
"Starsi nie żałują sprzętu agd i rtv, żeby wyrządzać mi krzywdę"
Prędzej ja bym im najebał, niż oni mnie :)
UAHUAUHAH
#topic
Nie.
Rock of Golden
01-11-2010, 15:29
Nigdy nie było a teraz to nawet rady by nie dali. hehe :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.