View Full Version : mikeL Scout minimovie :)
Cześć, po dodaniu filmików przedstawiających moją grę wiatrówką i ujrzeniu miłych komentarzy dałem demko z mixa koledze a on się tym demkiem "zaopiekował". Przedstawiam Wam ace "no ta, jaki debil chwali się 1 marnym ace... ace mi co miks wpada więc jebać nie oglądałem filmiku"
Proszę tak nie myśleć i obejrzeć filmik bo ace ze Scouta nie zdarza się często ^^
Link : http://www.youtube.com/watch?v=YupMYUHlm-8&playnext=1&videos=mykmYY_kiL4&feature=mfu_in_order
Proszę o ocenę :
akcji
muzyki
no i obróbki filmiku.
#DOWN
Nie ja robiłem ten filmik OMFG!!! Zrozum, że ten typek co fraguje to ja a ten typek co zrobił ten filmik to MÓJ KUMPEL! Nie wiem czym on to robił bo ja jestem "ten odpalony" a kumpel się zajmuje moviemakingiem.
Devil murder v3
18-10-2010, 20:09
Ujdzie xd Sony vegasem to robiłeś? Jak zmontowałeś to intro? Tzn to 'rzucanie' napisu? xd
UNKNOWNq
18-10-2010, 21:37
Proszę o ocenę :
akcji
muzyki
no i obróbki filmiku.
AKCJA: 2/5 nie lubie jak ktos ze scoutem biega i do tego nuda (3lata celowac scoutem w glowe no sry ale sedan ktory rozklada namiot na aim_00_awp ma wiekszy rifleks))
muzyka: 2/5
obrobka: 1/5
nie wiem jak tak mozna zjebac filmik o csie, juz wole ogladac te bez obrobki na 10fpsach (za duzo pierdolenia za malo akcji)
AKCJA: 2/5 nie lubie jak ktos ze scoutem biega i do tego nuda (3lata celowac scoutem w glowe no sry ale sedan ktory rozklada namiot na aim_00_awp ma wiekszy rifleks))
muzyka: 2/5
obrobka: 1/5
nie wiem jak tak mozna zjebac filmik o csie, juz wole ogladac te bez obrobki na 10fpsach (za duzo pierdolenia za malo akcji)
HAHAHAHHA, bije Cię refleksowo na każdej mapie, pokaż to w grze a nie płacz na forum tibijskim XD btw. rozpal tam grilla za kolumną na awp_map_esl i zaproś kolegów na kiełbaski.
Ace w miarę, w miarę.. Scoutem bardzo przyjemnie się gra, tym bardziej jak się ogarnia mapy typu g2 itp.
Widać, że grałeś z jakimiś ulowami.. Tyle w temacie.
Degustator
11-11-2010, 01:55
Heh smierdzi mi akcja z 58 sekundy jak typ spada z bsa w dol a user scouta spada razem z nim z celownikiem przez skrzynke tyle.
KRZEMIENq
26-12-2010, 01:10
to juz ja jestem lepszym snajpersem h@h3 a co do obrobki to 0/5
5k x lepiej bym to zrobil na swoich 20 fpsach
to juz ja jestem lepszym snajpersem h@h3 a co do obrobki to 0/5
5k x lepiej bym to zrobil na swoich 20 fpsach
Bo zaczynam się Ciebie bać. Uważaj Serowy, krzemien to prawdziwy snajper XD
#top
Pisałem. Zrób nowe. ;d
mikeL Scout 4 zostało w Polsce zablokowane, co baaardzo mnie wkurwiło. Nie gram w kantera już tak jak kiedyś (no life xd) dlatego żeby nowy filmik zrobić to będę musiał się zajebiście postarać a wolę się pouczyć ;d Nie wiem może w styczniu jakiś 5 minutowy będzie ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.