View Full Version : Kretynizm - najliczniejsza choroba cywilizacyjna zdoby?a w pe?ni bramy tego forum.
Morfevious
20-10-2010, 16:57
Kretynizm - najliczniejsza choroba cywilizacyjna zdobyła w pełni bramy tego forum.
1. Początek ciężkich czasów - pierwsze dymisje.
Odchodzi Xantar, Blondi, Marcello... Scoop zostaje wyrzucony. Na ich miejsce pojawia się on - pogromca dobrych i sprawiedliwych, faworyzujący złych - BENN.
2. Niesłuszne warny.
No do chuja pana, ile to można?! To, że się jest z kimś w złych w stosunkach, nie znaczy, że musi to obligować niesłusznym warnowaniem i niesłuchaniem tego, co się do kogoś mówi (tj. zgłaszaniem nieprawidłowych postów*). W ciągu 'kariery' moderatora Benna, zarobiłem 2 (według mnie trzy) niesłuszne warny na 3 otrzymane od niego.
*
http://img199.imageshack.us/img199/3685/78408317.png
3. Strach przed prawdą.
W sprawie bana napisałem do Sherloka oraz Tygrysa, w dniu wczorajszym, godzin wieczornych. Aż zdziwiło mnie nadmierne dopytywanie się pana Krzysztofa o to, jak mi idzie odwoływanie. No cóż... Kiedy go poinformowałem o wszystkim... Dostałem bana na konto, na którym wysłałem odwołanie ;).
Tłumaczenie się:
Benn
16:22:35
ps dostajesz bana na devil murder
The Psycho Angel
16:22:55
aha
16:22:56
za? : ]
[Tutaj chyba przeczesywał regulamin i nie mógł nic znaleźć na mnie :(]
16:24:15
hm? : ]
Benn
16:24:49
masz nie zakładać nicków z początkiem devil murder
[Błyskotliwa odpowiedź]
The Psycho Angel
16:24:58
łał
16:25:01
a co to, kara?
16:25:09
że nie mogę się podszywać, sam pod siebie?
16:25:10
ahahaha
Benn
16:25:12
nie nadmierne łamanie regulaminu
[Jeszcze bystrza i sensowniejsza odpowiedź Pana Benna...]
Do czasu, aż nie powróci ktoś kompetentny, a Benn nie zostanie zdegradowany, ja opuszczam (ewakuuję się) to forum. Jak nie dostane unbana, to nie, nie będę się prosił o powrót do forum, jakiegoś podrzędnego, tibijskiego serwera.
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych;
- Kazka
- Marcello
- Truskawa (aka Poziomka ;) )
- Zalina (aka wykopka)
- Deloriana
- First Boonka
- Tygrysa
- Sase
- Arcusia xd
- Veto
- Vimpexxa
- Calii
- Saylora
- Monkeya (oddaj mi hajs, gnoju :d)
I wielu, wielu innych, o których zapomniałem ;).
Pozdrawiam i proszę o ew. kompetentne i bezstresowe wypowiedzi na ten temat.
Devil Murder v3
@Down
Temat jest jednocześnie pożegnaniem, więc ogar, okej? :< Zresztą... Gratuluję licznego pojawiania się w postach ludzi, w plebiscycie na największego głupola forum. Co za tym idzie, nie ja tam byłem, a głównie Ty, wraz z kolegą Kosą i podobnymi inteligentami ;).
Τettmeier
20-10-2010, 17:07
I jaki jest cel tego tematu? Jesteś jednym z kilku porządniejszych idiotów na tym forum, więc nie wiem jak możesz komukolwiek zarzucać błędy.. Benn nie świeci inteligencją, ale to nie znaczy, żebyś ty robił o tym temat i co najśmieszniejsze.. wypisywał w nim pozdrowienia. Zrób sobie bloga i tam umieszczaj nicki sweetaśnych forumowych kolegów. : /
@up
To się cieszę, że tam byłem. I się cieszę, że to pożegnanie.
Nie rozumiem czemu wgl nie możesz zakładać nickow z tym samym nickiem ?;o
Nie wiem na chuj trzymać takich ludzi jak Benn albo Domcio 666 jego posty są takie przejebane ,że kurwica mnie bierze jak je czytam.
A ty się trzymaj i dzieki za pozdro :)
"Miej Wyjebane":*
Marecki Hejter _/
20-10-2010, 17:09
1. Dzięki za pozdro.
2. Benn mi zaraz da warna, ale to taki szczegół.
3. Benn podsyła wszystko co się da aby tylko komuś zaszkodzić.
4. Benn nie zna się na żartach. Nie ma to jak warnować równego sobie rangą c'nie?
5. W kilku sytuacjach powinny polecieć żółte kartki.
6. Benn - Klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28603). Jest tu takie coś jak regulamin dla modków, co jak się kara. W razie wątpliwości pisz do wyższych rangą bądź osób będących dłużej w ekipie. A nie warnujesz za coś co powinno mieć max żółtą kartkę.
Za wyrażenie opinii pewnie będzie szukał posta do zwarnowania :D Więc strzeżcie się :D
Ogólnie rzecz ujmując sytuacja w ekipie forum nie jest zbyt dobra, chociaż ostatnio się nieco zmieniła ;) Jedynie jest jedna osoba która zapewne wprowadzi trochę bałaganu bo chce się wykazać.
Posta pewnie też usunie :(
Cze! _/
15 letni dzieciak dostał moderatora i myśli że jest tutaj nie wiadomo kim.
Mi dał warna za to że dałem kolesiowi link od jego aukcji na allegro :coolface:
żenada po prostu ;c
#edit
zapomniałem napisać !!
Wyjeb^ć go.
@up: jak kiedyś pisałem w pewnym temacie, który został usunięty: Benn uważa nowy regulamin za zły i, nie wprost, dał do zrozumienia, że się do niego stosować nie będzie.
Za wyrażenie opinii pewnie będzie szukał posta do zwarnowania :D Więc strzeżcie się :D_/
Cholernie dużo masz tych postów :D o.O dostanę warna za to, że użyłem słowa "cholera"?
Ja tam już swoje zdanie na ten temat wyraziłem kilkakrotnie. Do tego jeszcze jego głupie teksty dot. nowego regulaminu. Pewnie moda mu nie odbiorą, a jeśli nawet to za jakiś czas, żeby można było zweryfikować czy się nadaje czy nie.
odwoływać umiecie się tylko pisząc mi na pw " ku*** dzieciaku ogarnij się nie znasz regulaminu wy********* z tego forum"
Miałem napisać, że dostosowują się do twojego poziomu, ale zaniecham :D
G_R_U_L_I_X
20-10-2010, 17:14
Przecież od kiedy pamiętam na forum była faworyzacja znajomych. Teraz tu jest gówno na forum nie znam tego benego czy jak mu tam, więc nie będę się o nim wypowiadał. Temat jest zgodny z działem więc się ciesz, ze nie dostaniesz warna, ale każdy inaczej to interpretuje. Porządni modkowie gdzie się podziali? Tylko tygrys został, chociaż też go raz mortiis wywalił wraz z Elvanem, Nefrą itd.
#Grulix
KaZeK to porządny Moderator !
Może i ja się wypowiem?XD
No cóż Benn Benn Benn... Mały forumowy troll pf Modek (sorry =D)
Zostawcie już chłopaczka w spokoju i zajmijcie się sobą :/ a Ty Benn do jasnej ciasnej mniej warnuj i jak coś nie wiesz pytaj mnie lub Holmesa.
A co do tego warna to w 100% powinna paść czerwona (chociaż ja teraz mniej warnuje i usuwam posty) w przypadku Devila żółta a nie czerwona..
W Twoim przypadku widać że Benn za Tobą nie przepada i chciał się Ciebie jakoś pozbyć.
[Jak coś źle napisałem, poplątałem się to sory xd]
#down
Teraz mam się zacząć ciąć ? Ogarnij się =]
Czym mam się zająć? Coś źle robię? Tak btw. składałeś już podanie na Super Moderatora czy tam Administratora?
@Kazek
Wiem kiedy mam dawać warny ty się lepiej zajmij się sobą.
I zapamiętaj: Nie denerwuj się bo jak się denerwujesz to coś knocisz.
Ekipa Forum ma prawo zbanować użytkownika, który nagminnie łamie regulamin Forum.
@Kazek
Wiem kiedy mam dawać warny ty się lepiej zajmij sobą.
Znam regulamin, a jeżeli macie wątpliwości to piszcie skargi. Jeżeli nie nadaję się na moderatora, źle się spisuję to zostanę wywalony - proste.
Uwzięliście się na mnie tak jak było na początku z Lost Girl. Szczerze to nie obchodzi mnie co o mnie myślicie, gdyż wami targają emocje gdy dostaniecie warna, a odwoływać umiecie się tylko pisząc mi na pw " ku*** dzieciaku ogarnij się nie znasz regulaminu wy********* z tego forum"
#up
Jakoś ,nie wydaje mi się.
Benn ,być może ma pewną "gorączke" i jest w jakiś sposób "nieogarnięty" (przepraszam ,ale nie potrafię inaczej tego nazwać) ,ale wkońcu pamiętacie KaZeK'a na początku?
Może nie był aż tak "nerwowy" ,ale z czasem stał się moderatorem forum ,którego wszyscy (przynajmniej niektórzy) szanują!
Moja rada jest taka - zostawić Benna w spokoju ,administracja obserwuje jego prace na forum i gdyby wyglądała w pewnym stopniu "źle" to by został zdegradowany.
Myślę ,że dość już go namęczyliście ,ale trzeba się z tym pogodzić - Benn jest moderatorem forum ,nie ma Marcelllo ,nie ma ChatBoxa.
#Marcelllo
Sorry ,ale miałem na myśli statut Cleanera ;)
Ty dalej z nami trwasz ;)
@Kazek
Znam regulamin, a jeżeli macie wątpliwości to piszcie skargi. Jeżeli nie nadaję się na moderatora, źle się spisuję to zostanę wywalony - proste.
Uwzięliście się na mnie tak jak było na początku z Lost Girl. Szczerze to nie obchodzi mnie co o mnie myślicie, gdyż wami targają emocje gdy dostaniecie warna, a odwoływać umiecie się tylko pisząc mi na pw " ku*** dzieciaku ogarnij się nie znasz regulaminu wy********* z tego forum"
Uważasz, że znasz regulamin. Nagminnie łamał regulamin? Czym? Tym, że robił sobie nowe konto? Teraz już nie ma punktu w regulaminie dotyczącego "multikont". Jak mógł notorycznie łamać regulamin, skoro ostatnie konto miał kilka miesięcy? 5 warnów przez okres 120 dni http://i53.tinypic.com/34s2p7a.jpg nagminność. W przypadku mojego warna, też był on niesłuszny, baa nawet nie wiedziałeś co w takiej sytuacji zrobić. Zamiast usunąć/przenieść temat, to dałeś mi warna a temat pozostawiłeś.
Napisać "Ja znam regulamin" może napisać nawet soprano, ale nie koniecznie tak jest.
//Kazek
Dodam lekki komentarzyk
Benn - Źle interpretujesz regulamin forum!
Napisane jest:
Ekipa Forum ma prawo zbanować użytkownika, który nagminnie łamie regulamin Forum.
Jak ktoś spamuje tematami/postami o takiej samej tematyce, nabija wszędzie posty to wtedy go banujesz a nie szukasz kilka dni postów aby zbanować kogoś kogo nie lubisz :/
W skrócie - Sknociłeś sprawę i powinieneś napisać do Tygrysa/Sherlocka o unbana dla Devila.
Marecki Hejter _/
20-10-2010, 17:32
@Kazek
No nie powiedziałbym nie, że nie znasz regulaminu :( (w moim przypadku odpowiednia ilość "nie")
Myślę ,że dość już go namęczyliście ,ale trzeba się z tym pogodzić - Benn jest moderatorem forum ,nie ma Marcelllo ,nie ma ChatBoxa.
Jak to mnie nie ma? To, że nie mam modka/cleanera to nie znaczy, że mnie nie ma :(
Marcelllo czuwa! _/
Domcio666
20-10-2010, 17:34
na moje forum jest wlasnie od nabijania postow ... :< i co nie moge se nabic posta ??? boli cie to ze nabijam posty ??? jesli ci cos nie pasuje to napisz na mnie :) najwyzej warna dostane ... bede nabijac posty na TEMAt bo od tego JEST FORUM ...
Lagga v3
20-10-2010, 17:35
@Kazek
http://i26.tinypic.com/2eg8l0g.jpg
ja pierdole XD .
@top
Coz , dzieciak jak dzieciak . rownie dobrze mozna dac kosie moda . nie bedzie gorszy od beena . kazek musial na swoja funkcje pracowac dosyc dlugo . ty sie pojawiles nie wiadomo skad i masz od razu moda . jest wiecej osob ktore na to zasluguja . :)
Old-Don Ja
20-10-2010, 17:36
Serwer jak wiadomo upada, a co za tym idzie jego forum również. Zróbcie coś z tym bo to już żałosne żeby Benn dostał w 17 dni Moderatora!!!
No sorki ale takim rzeczą mówimy NIE!
Azbestowy v.62.0
20-10-2010, 17:42
Benio to taki Muflon tylko że w 3-4 razy lżejszej wersji.
Jest wielu innych użytkowników, którzy spokojnie daliby sobie radę i nie robili sobie wrogów. Ale nie. Przecież lepszy jest losowy człowiek próbujący się wykazać.
BĘDĘ MIAŁ BEKĘ JAK USUNIESZ
Arcano Druid
20-10-2010, 17:43
Wg mnie Mortiis olewa APO i tyle !
Nie zdziwilbym sie jezeli tenn benn to kuzyn MNortiisa albo kupil ta posade z rl kase -.-
Jestem wielce oburzony karygodnym zachowaniem Benna. W temacie o filmach podobnych do "Szybcy i Wściekli" zaproponowałem film "Harry Potter", ponieważ przy meczu Quidditcha, Harry jak i inni zawodnicy są bardzo szybcy, na nowych miotłach Gimbusach 2010 i jednocześnie wściekli, ponieważ nie mogą złapać złotego znicza. Jednak post został usunięty, a ja dostałem warna za "Wprowadzanie ludzi w błąd". No okej, jednego warna przeboleje, ale jestem ciekawy kogo wprowadziłem w błąd pisząc w poście 2 słowa. "Harry Potter". Jedyną osobę którą mogłem wprowadzić w błąd 2 słowami jest chyba nasz nowo upieczony młodszy moderator Benn. Ta sytuacja tak mnie zdenerwowała, że odechciało mi się trollować przez najbliższe 15 sekund.
P.S. Dziękuję za pozdrowienia. :):):):):):):):)
devil murder v4 -.-
Banned
omg xd
#
benn to ******, banuje za wszystko. Ogarnij się dzieciaku ;]
#top
Benn skończ już, bo Ci zrobimy to samo co sie z tupolewem stało... Jesteś dziwny i chyba starasz się dowartościować na tym biednym małym tibijskim forum. Cośbym Ci powiedział, ale mi zaraz dasz warna... Mam szczęście ze nigdy nie musiałem z tobą rozmawiać i mam nadzieję że nie bedę. Żegnaj Devil ;D
1st R. Boonek
20-10-2010, 18:01
Eh dzieki za pozdro xD
A co do tego pozal sie boze moderatora to wole sie nie wypowiadac bo jedyne slowa jakie moglbym o nim powiedziec sa wulgarne
Nie będę tu nikogo wywyższał, bo nie mam tego na celu, ale Kazek długo pracował na Moderatora i szanuje swoją pozycję i dobrze do niej podchodzi natomaist Benn dostał wpierw Vipa, później Moderatora za free i nie szanuje tego. Podchodzi do tego w ten sposób: "Źle wypełniam swoją pracę? Piszcie Skargi/Odwołania i wylecę." Jakby każdy miał takie podejście do swojej pozycji to nikt nie starał by się poprawie wykonywać swojej pracy. Benn jest niekompetentną osobą i w zupełności nie zasługuje na swoją posadę.
Dajcie spokój już E. Ben(n), tuż to robak jest :cool:
@Kazek
Rozumiem, że jest to jedyna sytuacja gdy mogę usunąć temat?? :|
Dobrze, że brak wiedzy na temat usuwania tematów nadrabiasz umiejętnością warnowania : D
Trochę mniej nadgorliwości człowieku, pracujesz jak machina, nawet Scoop tak nie predatorował jak ty na początku swojej kariery. Chillout, trochę!
A powinieneś trochę Kazkowi szacunku okazać, jest stażem moderatorem 'trochę' dłużej niż ty i na pewno wie więcej od Ciebie ; d
Jak ktoś spamuje tematami/postami o takiej samej tematyce, nabija wszędzie posty to wtedy go banujesz a nie szukasz kilka dni postów aby zbanować kogoś kogo nie lubisz :/
W skrócie - Sknociłeś sprawę i powinieneś napisać do Tygrysa/Sherlocka o unbana dla Devila.
Agreed. Benn chyba myślał, że znajdzie jakieś luki w regulaminie, tak jak było to możliwe w poprzednim 'wydaniu' ; d
Może i się stara, ale jak na razie wychodzi mu to całkiem na odwrót... ;s Większość forum go nie lubi i to nie tylko przez zazdrość. ^^ A co do Domcia to jest jebanym pajacem. :[ To tyle na ten temat. Dziękuję, dobranoc.
Bambucha Rook
20-10-2010, 18:20
Benn to jest kompletne 0 i nie wiem po co mu byla dawana na posada jak widac jej nie ogarnia
Zegnaj Devil!!
Niewiem dlaczego zatrudnili go jako Moderatora (wczesniej Cleanera).
Ta osoba nie zna wprawdzie regulaminu (nie mówię ,że nie czytał ,ale nie dokładnie robi wrażenie ,że go zna).
Co do tego ,że warnuje jak popadnie to już jest sprawa ,pewnego rodzaju ,którą trzeba zgłaszac administracji ,choć go widzą.
Moim zdaniem powinni nie dawać m za szybko Moderatora ,bo zrobi jakieś bzdurstwo jak bywało z takimi ;)
Patryk1551
20-10-2010, 18:54
na moje forum jest wlasnie od nabijania postow ... :< i co nie moge se nabic posta ??? boli cie to ze nabijam posty ??? jesli ci cos nie pasuje to napisz na mnie :) najwyzej warna dostane ... bede nabijac posty na TEMAt bo od tego JEST FORUM ...
Mnie boli jak chciałbym sobie poczytać normalne wypowiedzi, a widzę takiego idiotę :OOOOOOO
@top
No moim zdaniem Benn nadużywa tego modka. Ogólnie mi nic nie zrobił, ale bez powodu tylu skarg na niego nie ma ;o
Morfeuxsz
20-10-2010, 19:06
Skoro nieogrania, to po co w tak szybkim czasie dostał moderatora? Rozumiem, ze się stara no ale bez przesady ... Mi osobiście nic nie zrobił narazie, ale po tym co czytam boje się coraz bardziej : (
Devil piszesz, że odchodzisz z forum... Nie wiem po co ten puacz skoro Ty również jesteś idiotą (MUJ podpis) Dziecko dostało modka nic nie poradzicie więc zamiast puakać starajcie się nie łamać regulaminu lub łamać go tak, aby dostawać żółte kartki http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
cały czas macie jakieś problemy do benn'a szukacie tylko powodów aby dowalić.
#Topic
Normalny post,nie widzę aby w nim był jakiś powód do nabicia
Benn to porządny moderrator, sumiennie, sprawiedliwie i solidnie wykonuje swoją robotę. Nikogo nie faworyzuje,zna regulamin i go przestrzega, jedynie zazdrościcie mu tej posady i wytykacie wszystkie jego małe błędy.
Moim zdaniem ten post był na miarę punktu karnego ,ale to nie wasza,moja decyzja tylko administracji.
Dziękuję, żegnam i popieram Benn'a
Forumowa Partia Benn'a
`diGiel <3
20-10-2010, 19:38
Benn ty łamago,nie usuwaj postów które mówią prawde :)
@Topic
Wyrażę swoja opinię po raz drugi bo ten dzieciuch usunął mi posta.
Benn-15 latek z problemami emocjonalnymi ,byc może jego zachowanie jest spowodowane złą sytuacją w szkole w postaci ocen,braku znajomych w klasie lub w całym swoim zasranym życiu lub jest poprostu w jakiś sposób poniżany.Człowiek normalny nie zachowywał by się tak jak ty(czyt.Benn)tylko normalnie spełniał swoje fuknkcje i zył w zgodzie z użytkownikami a nie mścił się na każdym z nich,tu nasuwa się myśl 'Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie'.Benn,bierz się za nauke bo chyba w tym roku zdajesz egzaminy gimnazjalne więc żyj szkołą nie forum tibijskim na którym mozesz kozaczyć
Po raz drugi pozdrawiam Benna swoim krzywym palcem u nogi.
dobranoc
/eddit
Witaj `diGiel <3,
Złamałeś(aś) regulamin forum ARMIA Podkarpacki OTS.
Powód: Nabijanie postów
Macior15
20-10-2010, 19:46
Daj na gaz, zostaw SE kłopoty.
Normalny post,nie widzę aby w nim był jakiś powód do nabicia
Nie dziwię się, że według ciebie był to 'normalny' post. XDDD
#topic
Powinni cię odbanować, a Benn'owi zabrać moda. Cze.
Sub Zero 2
20-10-2010, 19:55
Na forum panuje wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. - Oczywiście. Każdy może wyrazić swoją opinie, ale musi zrobić to w sposób kulturalny i nie obrażający innych użytkowników forum, czy kogokolwiek innego. Musi wyrazić swoją opinie NA TEMAT. Jeśli jednak wypowiadając się, wypowie się w sposób nic nie wnoszący nowego do tematu, np. powtórzy tylko coś, co już ktoś wcześniej napisał, można wtedy taką osobę upomnieć w sposób z edytowania jego postu, lub też jeśli to konieczne, wlepić "żółtą kartkę". Raczej proszę nie dawać warna (czerwona kartka), chyba że wypowiada się dość często w ten sposób i upomnienia nic nie pomagają, można wtedy dać warna. Użytkownik wypowiadający się niestosownie, np. obrażający innych użytkowników, chmasko, wulgarnie itp. powinien zostać upomniany (żółta kartka), a w razie konieczności powinien dostać warna (pkt karny).
Za post (mój) który napisałem dostałem warna , chociaż w /\ pisze o "żółtej kartce" czyli upomnienia.Benn wyjdź.Coś czuje , że zrobili sobie takie losowanie z użytkowników i wypadło na Benna.Lipa z tym forum ;/.
Bardzo prosze , o zamknięcie japy.
Było bardzo uprzejmie.
Kapitan Alkohol.
20-10-2010, 20:10
Po pierwsze do autora tematu - nie płacz o bana, dostałeś go moim zdaniem słusznie :)
#top
Moim zdaniem trzeba się z tym pogodzić że on ma moda. Dla tych, którzy nie widzą kim jest Benn to 15 letni koleś który grał Wladca Smokow do 1550~ lvl'a wraz z bratem, kumpel jakże lubianych na serverze Deadsa 'Zgłedek' Shootera, 1st Dodxa, Descovera, Endrolida i reszty ;]. Benn nadużywa pozycji nagminnie - był temat w dziale muzyka o nowym teledysku PTP, lekka napinka kto ich lubi, a kto nie i tematu nie ma. Był temat Mikiela na największego debila forum, 80% wypisało Benna - tematu nie ma. Ale już nic nie poradzimy, dostał moda za raportowanie użytkowników i w kilka dni ma moda, a KaZeK, który pomagał ludziom dostał cleanera po dość długim okresie czasu i po też długim czasie awansował na moda. Sądzę że za jakiś miesiąc zobaczymy Benna jako Super Moderatora.
Tyle odemnie, pozdrawiam ;)
Co do Twojej rangi, gdyby nie Scoop aka Muflon alians Albert dalej byś pierdział jako zwykły użytkownik.
Zgadzam się w 1000% ;)
@up
Szkoda, że Twoje tematy, które wymieniłeś nie usunięte były przeze mnie, ale zostały usunięte słusznie.
Chciałem jeszcze dodać, że w tym temacie nie mogę usuwać postów więc ogarnijcie się trochę xD
Ja się nie przejmuję, że 99% tego forum nie lubi mnie, pisałem już kilka razy nie szukam tutaj net kolegów, trzymam się ziomków którym ufam i będe ufać Deads,Kevinek,Dodox,Torus,Endrolid, Szkarlatny Leon i inni również cenieni i lubiani w grze i na forum.
Devil od dawna chce zaistnieć i próbuje pajacować jak inni użytkownicy tego forum myśląc, że zdobywa sympatię.
Jako moderator staram się i błędów raczej nikt mi nie wytykał no chyba, że mój mistrz KaZek, który w każdym warnie widzi błąd.
Dalej się napinajcie na to ile mam lat i jakim jestem tyranem ;)
Chciałem jeszcze dodać, że w tym temacie nie mogę usuwać postów więc ogarnijcie się trochę xD
Ja się nie przejmuję, że 99% tego forum nie lubi mnie, pisałem już kilka razy nie szukam tutaj net kolegów, trzymam się ziomków którym ufam i będe ufać Deads,Kevinek,Dodox,Torus,Endrolid, Szkarlatny Leon i inni również cenieni i lubiani w grze i na forum.
Devil od dawna chce zaistnieć i próbuje pajacować jak inni użytkownicy tego forum myśląc, że zdobywa sympatię.
Jako moderator staram się i błędów raczej nikt mi nie wytykał no chyba, że mój mistrz KaZek, który w każdym warnie widzi błąd.
BEKA Z TYPA XDDDDD
@topic
Nadal czekam na rozpatrzenie sprawy z Harrym Potterem.
błędów raczej nikt mi nie wytykał no chyba, że mój mistrz KaZek, który w każdym warnie widzi błąd.
Ziom ogarnij, do każdego warna się nie przypierdzielałem tylko do tych które w 100% były niesłusznie dane..
kamyqs
18:04:43
Dlaczego dałeś perma Devilowi?
Benn [APO]
20:05:57
ma napisane w powodzie bana
kamyqs
20:07:03
Tylko że żadne z jego postów na koncie Devil Murder v4 nie nadawało się na warna.
Benn [APO]
20:09:57
to dobrze
kamyqs
20:10:17
Co dobrze?
Benn [APO]
20:10:19
jest on uczciwym użytkownikiem i nie powinien mieć bana na żadne konta
Benn [APO]
20:24:08
już się wypłakałeś?? xD
Mam nadzieje że po tym temacie trochę się uspokoisz bo z takim niekompetentnym pacanem nie mam ochoty pracować.
Tyle ode mnie na Twój temat.
Co do Twojej rangi, gdyby nie Scoop aka Muflon alians Albert dalej byś pierdział jako zwykły użytkownik.
ow3d... Benn albo ty jesteś taki głupi, albo jesteś masochistą, albo próbujesz być fajny, albo wszystko na raz.
Co do Twojej rangi, gdyby nie Scoop aka Muflon aka Albert (Dalej byś pierdział jako zwykły użytkownik)
Muflon chyba gdzieś pisał, że dostali bo są bardziej zaufani niż inni. Tylko dlatego Benn ma rangę.
Marecki Hejter _/
20-10-2010, 20:37
HEHE i ja bym miał moda a nie banned :(
Benn - próbujesz udowodnić, że jesteś tutaj najważniejszy i w ogóle o co mnie posądzałeś :) Nie zdziwię się, jak Santano nie odbiera maili (bo chyba wziął "Urlop") i jak wróci to będzie co nieco rozmowy ;) Bo nie wierzę, że Administracja nie reaguje na takie skargi :) Mi się raz od Scoopa zebrało (niesłusznie) żebym nie kasował postów podobnych do jednego (podał link oraz link do regulaminu moderatorów abym jeszcze raz przeczytał) z czego odpisałem mu kilka powodów za które powinien być post usunięty, dodana żółta kartka bądź nawet czerwona (wszystkie wyciągnięte z ów regulaminu).
No i raz dostałem naganę za straszenie Benna warnem, chociaż nie mogłem mu go dać <BEKA> :D
Assassin Mateusz
20-10-2010, 21:01
Benn jest wg. mnie nie odpowiedzialnym moderatorem, skoro nie stosuje sie do regulaminu, badz odbiera go w zly sposob. Administracja powinna postawic mu ultimatum - regulamin, albo pozycja. To tyle ode mnie, elos.
Jak czytam to niezła beka. Jest mi to obojętne czy go wywalą czy nie, nie ma sensu przejmować się tym forum. A co do Domcio666 to sie nie dziwcie. Chłopak miał coś 17 pkt na teście gimnazjalnym. Ale zaczyna wkurzać, że się tak wozi. To jakbym dał bana Crayonowi "bo eee... yyyy... no bo yy... wiem, to był punkt, że nie wolno mieć chińskich znaczków, a on ma fajeczke!!!!!!!!!!!"
No Deads to napewno zaufana osoba oraz lubiana w grze i na forum.
@topic
Mam rozwiazanie ! Wyjebac Benna ! http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
.:Speed Fireman:.
20-10-2010, 21:24
Czemu 15 latek ma rządzić na forum? Ta funkcja powinna być dla kogoś dojrzalszego i inteligentniejszego
Ban dla Devila nie słuszny
Knight Lukas
20-10-2010, 22:34
Benn może nie do końca oswoił się z tą pozycja, wy mu jeszcze w tym przeszkadzacie i ciągle go krytykujecie... Trochę czasu i powinien być z niego dobry modek...
@up no i co że ma 15 lat?
Czemu 15 latek ma rządzić na forum?
On nie rządzi forum. Jeszcze...
#Topic
No nie wiem, Benna nie lubię, ale jakoś mi warnów nie daje. Dostałem jedną żółtą kartkę, nie wiem za co ale niech mu będzie ta jedna. Dostał za szybko cleanera, potem moderatora, pewnie czeka już na niego coś więcej tylko nie chcą mu tak szybko dodawać ;x Czekam aż popełni jakiś błąd, niech idzie jak najszybciej stąd, trzeba tylko czekać... Administracja powinna powywalać tych cleanerów co nic nie robią (jest chyba paru takich) i dodać parę świeżych, zapalonych do pracy ludzi, np. mnie http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png.
Przekliniak
20-10-2010, 23:01
[/B]
i dodać parę świeżych, zapalonych do pracy ludzi, np. mnie http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png.
AHUSAHSUASHAUSA XD JOOGI NA CLEANERA !
jeszcze nie dostałem od niego warna ale z tego co widzę nie spisuje się dobrze i powinien zostać wyrzucony.
zielony kwadracik.,
20-10-2010, 23:27
Benn to idiota i powinien tak szybko wyleciec z funkcji modka tak jak szybko ja dostal.
ps
mozecie mnie warnowac banowac na ip sranie w banie szczerze mam to w dupie bo i tak rzadko kiedy wypowiadam sie na forum na serwerze?(haha) apo nie gram bo to jest syf mortiis ma wszystko w dupie, forum rzadza idioci pokroju benna
jak napisalem cos z bledami to sory
benn to idiota:cool:
Zarexoholik?
21-10-2010, 00:09
Benn - to ty ten co ma 14, czy ten starszy? Pewnie już nie pamiętasz jak rozmawialiśmy na skype po tym jak wygrałem naszą solówkę tj. ja vs twój bot. ; [
Śmieszny z ciebie człowiek, bo masz 14 lat, głos masz jeszcze śmieszniejszy niż argumenty, którymi starasz się bronić. Powinieneś się z lekka ogarnąć, bo to nie ma sensu. Co do bana, którego dostał ten błazen to jest mi to na rękę, bo to wygląda śmiesznie, że ktoś z tak niskim IQ zakłada temat o kretynizmie. xd
Uwielbiam przeglądać takie tematy, głupota goni głupotę.
Zbigniew Wodecki
21-10-2010, 00:15
http://i53.tinypic.com/2moc7mg.jpg
Moim zdaniem powinno na pozycje się zasłużyć, mogli zrobić np. sonde na 4um.
Czy chcecie zeby on zostal itd.
@top, za wszystkimi, wyjeb*ć.
http://i54.tinypic.com/25pn7dx.jpg
@up
Szkoda, że Twoje tematy, które wymieniłeś nie usunięte były przeze mnie, ale zostały usunięte słusznie.
ladny dobor kolegow : D nie , nie jestes tyranem ... poprostu idiota strzelajacym z ucha ; O w dzisiejszych czasach frajer moze daleko dojsc :D
Powiedz mi czemu nie chciales mnie na admina cs'a ? Bo jestem bardzo ciekawy ? hmm dlatego ze cisnalem na boxie ?; [
@@
nie chcesz sie tlumaczyc bo przez ten zatarg na boxie ;] nie jestes obiektywny wiec nie nadajesz sie na moderatora ;)
Benn - to ty ten co ma 14, czy ten starszy? Pewnie już nie pamiętasz jak rozmawialiśmy na skype po tym jak wygrałem naszą solówkę tj. ja vs twój bot. ; [
Śmieszny z ciebie człowiek, bo masz 14 lat, głos masz jeszcze śmieszniejszy niż argumenty, którymi starasz się bronić. Powinieneś się z lekka ogarnąć, bo to nie ma sensu. Co do bana, którego dostał ten błazen to jest mi to na rękę, bo to wygląda śmiesznie, że ktoś z tak niskim IQ zakłada temat o kretynizmie. xd
Najlepsze jest to, że wszyscy uważają, że powinienem wylecieć, bo dałem kilku osobom warny, ci twierdzą, że są oczywiście nie słuszne i narodziła się plotka, jaki jestem beznadziejny.
Sam za siebie się nie wypowiadam jak pracuję, ale uwagi do mojej pracy nie ma nikt z wyższą rangą niż mod.
Uwielbiam przeglądać takie tematy, głupota goni głupotę.
Mistrzuniu gadaliśmy może z 2 lata temu, a jeżeli nie umiesz liczyć to się nie wypowiadaj, na temat mojego wieku, gadać z tobą na skype nie będę, bo nie mam czasu na rozmowy z takimi ludźmi jak ty ;).
Wiem, że tylko ja mam 15 lat, a wy wszyscy jesteście dorosłymi i odpowiedzialnymi ludźmi, nawet jeżeli tak jest to wasze zachowujecie się gorzej niż dzieci.
Przykład odwoływania się :D Nawet na takie nie odpowiadam.
gdzie tu ***** jest nabijanie postów dzieciuchu?
@Farrah
Nie wiem kto ci udostępnił takich informacji , ale nie muszę się tobie tłumaczyć czemu nie chce ciebie na admina cs.
Ja już z wami nie będe dyskutować, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi, a wy znacie tylko jeden rodzaj rozmowy xD
Cya
@ok-ej
Twierdzą tak wszyscy, bo zazdroszczą, że mam tą pozycję :/
/Kazek
Ja też nie muszę się tłumaczyć dlaczego nie chce Ciebie na Moderatora forum =]
//Veto
Signed, nie bo nie xd.
Ale ja nie pytałem się ciebie o zdanie KaZek?? :/
Forum jest do nabijania postów, ale pisanie tego samego co poprzednicy nie ma sensu, chyba, że lubisz.
#top
Benn mi jeszcze nie dał powodów, aby go krytykować. Czasami łapie faile, ale to każdemu się zdarza. Pamiętajcie jedynie, że młodszy nie znaczy głupszy : D
Tak znamy tylko jeden rodzaj rozmowy, ale niestety ty jesteś ułomny i nie rozumiesz tego o czym piszemy. Zrozum, że skoro tyle osób twierdzi, że robisz coś źle, to raczej tak jest. Nie jesteś najmądrzejszy, ani nie jesteś doświadczony jako murzyn z zielonym nickiem. o; Nie wiem co próbujesz udowodnić, że masz władze? Że teraz możesz gnębić swoich wrogów? A ci twoi koledzy, szanowani i lubiani w grze, jak i na forum powiadasz? Chyba najbardziej nie szanowani. Tłumaczysz się żałosnymi argumentami, na dodatek zaczepiasz nieodpowiednie osoby.
ps. naucz się odmieniać wyrazy
__
Edit
Czego tu zazdrościć? Dla ciebie to jest duże osiągnięcie? Że masz moderatora na tibijskim forum? Dla ciebie to coś, czego można zazdrościć? Jak dla mnie to raczej nie bardzo. Sedan napisał, że młodszy nie znaczy głupszy. Zgadzam się z nim, ale nie w twoim wypadku. Jeżeli dla ciebie moderator na forum to duże osiągnięcie, którego każdy ci zazdrości, to jesteś po prostu idiotą. Tak wiem, obrażam administracje, ten post zasługuje na warna, ale nie kasujcie go, gdyż to moja indywidualna opinia na ten temat i jej nie zmienię.
Benn Benn Benn ....Chodźby i masz te 15 lat okej to w niczym nie przeszkadza , ale powiem , że masz zero ambicji i jeżeli byłbyś ciut mądrzejszy to byś się nawet tutaj nie wypowiadał i miałbyś gdzieś to co inni piszą o tobie tak wielce mówisz , że cię to nie obchodzi co kto o tobie gada w tym rzecz , że tak nie jest wszystko bierzesz sobie do serca i tym bardziej pogrążasz samego siebie swoim debilizmem , a ty nawet nie masz za grosz oleju w głowie jak czytam twoje wypowiedzi to żal mi po prostu , że tu wszedłam patrząc na takie dziecko jak Ty. Każdy się w tej chwili tutaj powtarza .. jaki on jest to jest jego sprawa nie nasza z biegiem czasu adm. zauważy to co powinna. I jeszcze dodam , żebyście tak nie narzekali na Mortiisa , że nic do cholery nie robi bo tak na prawdę nie jest. Robi to co robi kilka osób wie , wy tego nie widzicie bo w jaki sposób możecie zauważyć... w żaden !. Co do Benna kochanie to Ty się zachowujesz jak dziecko niedorozwinięte psychicznie .Bo w żaden sposób nie mogę cię określić inaczej .Cóż osobiście nie dostałam od niego warna , ale coś mi się cudownie wydaję , że szybko dostanę :) , ale nie będę nad tym płakała jak nie te konto to inne. Adam nie przejmuj się bo idiota nigdy daleko swoim głupim zachowaniem nie dojdzie.
ps. Dziękuje za pozdrowienia :)
diamondback#
21-10-2010, 14:03
Pisałem już to ,ale napiszę jeszcze raz :) Benn pewnie kupił moderatora za czasów scoopa za 75zł:)
odliczam czas do warna#
"Prawda w oczy kole.........''
Pako Kimg
21-10-2010, 18:17
Nie miałem jeszcze "zaszczytu" spotkać się z warnem od Benna.
Ale z tego co czytam...
Benn, OGARNIJ SIĘ.
Nie jestes zazdrosny ani nic jak napisałeś...
I naprawdę masz bardzo "cenionych" przyjaciół ;]
Zróbmy sondę kto chce żeby Benn był modem ? ; P
Pozdro ; D
Nie miałem jeszcze "zaszczytu" spotkać się z warnem od Benna.
Ale z tego co czytam...
Benn, OGARNIJ SIĘ.
Nie jestes zazdrosny ani nic jak napisałeś...
I naprawdę masz bardzo "cenionych" przyjaciół ;]
Zróbmy sondę kto chce żeby Benn był modem ? ; P
Pozdro ; D
"Naprawdę" to ty masz dużo do gadania, nie ty ustalasz kto jest moderratorem tylko administracja.
Martw się o swoich przyjaciół, choć wątpię żebyś ich miał.
"*Może zróbmy sondę kto chce żebyś wypier*alał stąd?"
@topic
Zdania nie zmieniam, Benn jest z mojej okolicy ,więc jak napiszę na niego złe słowo to mnie pobiję :(
A tak na serio, nic do niego nie mam, wykonuje swoją prace jak potrafi i tyle.
Nie jego wina ,że wokół ma mase hejterów -.-
Pozdrawiam.
marville(czyt. jakub budyla zamieszkaly w obornikach wlkp.) wyjdz z domu do chuja na jakies piwo a nie grasz w to scierwo. i sprzedaj tego jebanego chara.
@Topic:
jak cos sie nie podoba to nie siedz na forum nikt nikogo do tego nie zmusza. chyba ze chcesz cos komus pokazac co w tak dennej grze nie ma najmniejszego sensu ale to juz jest twoj problem. pzdr
Co Cię do cholery obchodzą cudze posty? Zadaniem ekipy jest ich wyszukiwanie.
W pierwszym przykładzie koleś nie nabijał posta, tylko próbował poinformować założyciela tematu, o tym, że Tygrys zagląda w tematy/czyta posty o bugach.
Ja nie czaje tego forum... Robicie taką aferę z tych postów jakby to było coś złego. Popatrzcie na inne fora. Warna za nabijanie postów dostaje się raz na 10 lat :|
Co Cię do cholery obchodzą cudze posty? Zadaniem ekipy jest ich wyszukiwanie.
W pierwszym przykładzie koleś nie nabijał posta, tylko próbował poinformować założyciela tematu, o tym, że Tygrys zagląda w tematy/czyta posty o bugach.
Ja nie czaje tego forum... Robicie taką aferę z tych postów jakby to było coś złego. Popatrzcie na inne fora. Warna za nabijanie postów dostaje się raz na 10 lat :|
Prywatne 25-08-2010
20:12 Expired 1 Nabijanie postów KaZeK
Prywatne 13-10-2010
17:25 12-11-2010
16:25 1 Nabijanie postów Benn
Kamor Wielki
22-10-2010, 22:58
http://img153.imageshack.us/img153/8363/370383jpeg.png
Naprawde te teksty wymiataja,nie wiem czemu karmicie trola ? :///
@
benn to gn i nie umie moderowac,veto kox bylby lepszy
Albo się nadaje na moda i daje sprawiedliwe bany, warny albo się nie nadaje i daje za byle gówno. Jak się nie nadaje to go wypierdol*** i po sprawie. :(
Sherlock
23-10-2010, 12:11
Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
Jezeli macie jakies zastrzezenia do wykonywanej pracy przez ktoregos z moderatorow/cleanerow prosze pisac tematy tylko i wylacznie w tym dziale, kazda skarge bede rozpatrywal osobiscie, wszystkie niejasnosci bede konsultowal z Santano.
Ps. Jezeli na jakas osobe z ekipy forum bedzie duzo skarg i faktycznie udowodnicie ze sie na owa pozycje nie nadaje, dajac warny jak wy to mowicie: Za free to zostanie zdegradowana ewentualnie zostanie jej zabrana owa opcja, ktora nie umie sie poslugiwac.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.