View Full Version : HIFI Banda feat. Pyskaty, Numer Raz, Kaszalot, Rak, Tede - Puszer Remix 1
Belfus Adri
21-10-2010, 16:37
HIFI Banda feat. Pyskaty, Numer Raz, Kaszalot, Rak, Tede - Puszer Remix 1 (http://www.youtube.com/watch?v=5cv4LY7dHqc&feature=channel)
Dobre gówno.
Mikiel jak Cop Robo
21-10-2010, 16:42
Już czekam aż idioci zaczyną pisać, 'zajebiście ale co tam robi ta gruba świnia żal' hahaha
^top
zajebiste, prawdziwy hip-hop. tede, pysk i diox miazga
Hmm, całkiem fajne ;) Spodobało mi się. Taki spokój panuje przez cały track. http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
tede wszedł i zjebał ;/
A dlaczego? Bo go nie lubisz? Nawet pewnie nie przesłuchałeś i tylko przeczytałeś że tede gra. ;x
Τettmeier
21-10-2010, 17:08
Ale super :D Jaram się ;] Nie będę wypisywać kto najlepiej pojechał bo nie na tym to wszystko polega. Zajebiście zrobione, cuty wy*ebane w kosmos! Props, czekam na #2 i zwrotę VNMa! :O
Franxi Druid
21-10-2010, 17:11
Tede miazga, pyskaty too , nuta wyjebana w kosmos : D
wszystko dobrze,nawet dobry teledysk.
tylko z tych wszystkich bym wywalił tedego XD
Krulowiec
21-10-2010, 17:20
Tak jak psowi napisał, prawdziwy HH Tede , Pysk
Dobry , props
#ZeroNick
21-10-2010, 18:11
zajebiste, ale co tam robi ta gruba świnia tede : //////////////////
Już czekam aż idioci zaczyną pisać, 'zajebiście ale co tam robi ta gruba świnia żal' hahaha
^top
wszystko dobrze,nawet dobry teledysk.
tylko z tych wszystkich bym wywalił tedego XD
już się doczekałeś zioom haha
track rozpierdala każdym wersem, nic do zarzucenia nie ma, ekipa podwyższonego ryzyka ziooom, siema!
XD!
zajebiście ale co tam robi ta gruba świnia żal
a tak obiektywnie, to Pyskaty rozje*ał wszystko i ich wszystkich! Tede jest cianki, i nie chodzi mi tera o to że go nie lubie, ale ogółem niezbyt podoba mi sie jego zwrota tu.
Kamor Wielki
21-10-2010, 18:28
no i dobrze
bardzo mi sie podoba
zaraz drah wpadnie i hejcic zacznie :/
wyjebany track, wszyscy pojechali bardzo ladnie, bit pelen konkret
Habemus Papam
21-10-2010, 19:15
Zwrota Pyska chyba najlepiej, reszta też dobrze ;d
czekam już na 23:55 ;d
zajebiste, dlatego wlasnie lubie hifi bande a szczegolnie dioxa :)
No i to jest muzyka :D
Podoba mi się ,szybko wpada w ucho ,dobry "podkład".
I co piszecie ,że "gówno" ,to jest dobre a nie ,nawet nie przesłuchacie i już komentujecie (przynajmniej w niektórych przypadkach) :D
Dobra piosnka, wszyscy ładnie chociaż czegoś mi w tym brakowało ale nie wiem czego :/
Zajebiste. Zwrotka Pyskatego oczywiscie najlepsza, na Tedeuszu tez sie nie zawiodlem : )
Elegancko.
HiFI Bandę lubię, a remix jest zaj*bisty!
Nawet Tede aka zebra z klasą pokazał klasę hehs :>
Pomimo hejteropodobnego nastawienia do Tedego, zostałem mile zaskoczony jego zwrotą ; d
Lajtowe.
jaram się, że ostatni skrecz jest ze Zwyczajnie Niezwyczajnych. A i Hades nawinął fajną zwrotke, Numer też.
Ryśku xD
21-10-2010, 22:43
A po co tam jest tede ? boże bez niego by było okey>.:p
Tumanbuga
21-10-2010, 23:27
Mega propsy za ten track , każda zwrota mi się podobała , wyróżniają się Numer Raz,Tede i Pyskaty. Zapętlam to odkąd usłyszałem , dzięki ;]. Nawet Wilku się załapał ^^.
@up
Nie rozumiem takiej postawyy , zwłaszcza , że Tede pojechał naprawdę dobrze , <sv_obiektywizm 1> plx.
Już buraki hejtują, że Fiodor się znalazł na remixie. Zajebiście tutaj poleciał - będąc obiektywnym. Zakompleksione dzieciaki.
Dlaczego Peje nie zapraszają na tego typu projekty? Odpowiedzcie sobie sami, po prostu by się nie nadawał - tyle w tym temacie.
Kozacki RMX, wszyscy polecieli świetnie a w szczególności Pyskaty, który jak dla mnie od ponad roku jest czołówką naszej sceny.
Zarexoholik?
22-10-2010, 02:45
Kawałek nie jest zły, ale nie lubię gdy do jednego kawałka dogrywa się 100 osób. ; [
Już buraki hejtują, że Fiodor się znalazł na remixie. Zajebiście tutaj poleciał - będąc obiektywnym. Zakompleksione dzieciaki.
Dlaczego Peje nie zapraszają na tego typu projekty? Odpowiedzcie sobie sami, po prostu by się nie nadawał - tyle w tym temacie.
Zważając na to w jakich klimatach kąpie sie Tede, a w jakich nawinął w owym tracku nie możesz z góry założyć, że Peja by sie nie nadał. Na upartego duet Rysia z Nergalem mógłby być nawet wypałem, jesli by sie postarał ; > Oczywista kwestia chcenia i klimatyzacji.
Kapitan Alkohol.
22-10-2010, 14:59
^top
Każdy ma swoje zdanie, Ty hejtujesz 50% tematów o Polskich raperach, bo ich nie lubisz. Powiem to po raz kolejny - jesteś żałosny ;)
#top
To wejście Tedego - 'e joł człowieku' było najgorsze z całego tracku. Ogólnie zajebisty, Pysk praktycznie najlepiej pojechał. Gdyby nie Tede to byłby to naprawdę dobry track, ale że jego zwrota jest ostatnia to można zawsze zakończyć nutę przed końcem ^^ Nie jestem fanem Peji, ale Tedego nie lubię jeszcze bardziej, proszę - hejtujcie mnie że mam swoje zdanie i nie lubie Tedego aka ermaksy trampki ;]
#Dałn
Akurat Kobrę i Gandziora słucham ewentualnie na gościnnych zwrotach np u WSRH, oczywiście Shellera i Słonia też nie lubisz, a ja nie lubie Tedego, który jest dla Ciebie zajebistym raperem, a dla mnie marnym komercyjnym śmieciem :)
Mikiel jak Cop Robo
22-10-2010, 15:03
Każdy ma swoje zdanie, Ty hejtujesz 50% tematów o Polskich raperach, bo ich nie lubisz. Powiem to po raz kolejny - jesteś żałosny ;)
Nie 50, tylko z 75%, bo tylko z 25% polskich raperów trzyma jakiś poziom, ale o czym my mamy dyskutować, jak dla ciebie dobry raper to Korba czy Gandzior Bandzior.
^top
Czekam na 2 remix i zwrotę Erosa, najlepszego rapera w dziejach polskiego rapu. Mam nadzieję że Kosi jebnie dobrą zwrotke znów oraz VNM pokaże że potrafi jak na I żeby było normalnie.
^up
marnym komercyjnym śmieciem
Jaki marny argument hahaha, innego nie masz?
Słonia nie lubię, bo typ ma teksty bez sensu dla gimnazjalistów którzy jarają się takim czymś że gwałcił zwłoki, człowieku. Typ duka albo recytuje swoje teksty zamiast rapować, monotnnie i nudno. Dem~ to powielanie Chorych Melodii.
^down
Co mam argumentować? Że Tede wydał 2 z największych klasyków polskiego rapu? Że po słabej formie znów wznosi się na wyżyny? Że ma jedno z najlepszych flow w Polsce? Że ma olbrzymi dystans do siebie? Że beefu w których brał udział przechodzą do historii polskiego hh? Można tak dużo..
Co do bitów na płycie Słonia, są ok.
Jaki marny argument hahaha, innego nie masz?
Akurat w tym momencie sie wtrące - argumentuj jesli masz jakies 'ale.
JDem~ to powielanie Chorych Melodii.
Pierwotnie tez tak myslalem, ale po namysle teksty są bardziej chore od poprzednika, a bity bardziej wpadają w ucho. Jak Krystian powiedział (podsumowując) - kwestia gustu.
To wejście Tedego - 'e joł człowieku' było najgorsze z całego tracku.
Święte słowa.
Gdyby wyciąć to jego wejście jak dla mnie było by bosko. Mimo iż go nie lubie zarówno jako człowieka jak i rapera nawinął on nieźle i z całego kawałka nie podobało mi się jedynie jego wejście...
A tak poza tym to miłe zaskoczenie ze strony HiFi, bo słuchając wielokrotnie Puszera przyzwyczaiłem się do innego tekstu pod ten bit, ale ten jest równie zajebisty jak oryginał. :D
HI FI BANDA rządzi!!!!!!!!1
Morfeuxsz
23-10-2010, 14:57
Kawałek niezły, bardzo mi się spodobał ; P
`mam superNajki !:* /IG.
23-10-2010, 15:29
Lubisz kawałki Tedego, więc piszesz tak. Jedni nie lubią, więc go wyzywają. Każdy ma swoje zdanie, także.. Osobiście też za nim nie przepadam, ale w tym tracku wypadł nieźle :)
@top
fajne;)
Hajfi się sprzedała na vivie więc hejtuje
@dałn
usUHEsuhEuhssUHE ale mi pojechałeś ;/
czekam na v2. zwrotka vnm mi siada, liczę na konkrety od era. ;)
#Masstiv (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=23670).
sam się sprzedajesz, tylko że Ty na ulicy i taki z Ciebie hejter. haha ;d
Kozak nuta ;)
Wszyscy pokazali wysoki poziom, czekam na więcej.
HiFi Banda - Puszer RMX feat. Tede, Numer Raz, VNM, Rak, Tomasina
http://arcz1.wrzuta.pl/film/9zHdGTt08Np/hifi_banda_-_puszer_rmx_feat._tede_numer_raz_vnm_rak_tomasina (?)
http://www.youtube.com/watch?v=OS_8e82lV1I (?)
Belfus Adri
25-10-2010, 20:36
HiFi Banda - Puszer RMX feat. Tede, Numer Raz, VNM, Rak, Tomasina
http://arcz1.wrzuta.pl/film/9zHdGTt08Np/hifi_banda_-_puszer_rmx_feat._tede_numer_raz_vnm_rak_tomasina (?)
To był pierwszy remix tera powstaja 2 nowe(znaczy jeden juz wyszedl) sa wykorzystane zwrotki z tego rmx ale i nowi artysci :)
http://www.youtube.com/watch?v=OS_8e82lV1I (?)
To jest zwykly Puszer bez rmx :)
sfykly puszer jest dla mend
puszer rmx rlz
ale co tam robi gruby?
http://www.youtube.com/user/PROSTOtv#p/a/u/0/ieLKVrsDrNY v2!
http://www.youtube.com/user/PROSTOtv#p/a/u/0/ieLKVrsDrNY v2!
spodziewałem się czegoś więcej...
Kamor Wielki
26-10-2010, 15:23
eee,V1 remix lepszy
myslalem ze ero i vnm rozjebia a tu bez fajerwerkow
Zwrota Ero i Dioxa spoko, reszta średniak. Ogólnie v1 o niebo lepsze, joł. ;)
Τettmeier
26-10-2010, 15:46
Dla mnie zajebiste. VNM i Ero trzymają oczywiście poziom - tego się spodziewałem, Diox również nie odstaje. Kosi zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, Hades na swoim optymalnym poziomie. Jaram się również v2!
A, jeszcze chciałem coś dodać. Przesłuchałem sobie jeszcze raz remix jeden po drugim, żeby porównać chłopaków i powiem, że Kosi, Zawodnik i Tomasina dużo, dużo lepiej jadą niż Kaszalot i Rak, których zwrotki mi nie podpasowały. :/
VNM i Ero <3
Pewnie zahejcicie ale na moje nawet Sokół nie najgorzej w porównaniu do poprzednich pseudo-produkcji. ;d
//A tak swoją drogą - Niewiedza związana z pyskiem VNM'a byla lepsza... xd
Sprzedali się i teraz na siłe remixy z kim się da trzaskają
No dla ciebie to sie chyba cały legal i podziemie sprzedało, pierdoło.
Belfus Adri
26-10-2010, 16:23
Bardzo dobrze podeszli mi Ero i Kosi, co nie zmienia faktu ze reszta tez zajebiscie pojechala, ogólnie rmx 2 podoba mi sie bardziej od jedynki.
Sprzedali się i teraz na siłe remixy z kim się da trzaskają
jak ktoś mówi, że Ero nawinął słabą zwrotke, to chyba jej nie zrozumiał ...
Mikiel Gandzior Bandzior
26-10-2010, 17:41
Ero i wszystko jasne, nie słyszałem żadnego słabego tracku w którym Ero dał zwrotkę.
Bardziej rajcuje mnie Puszer Remix 2. Ale TDF skreślony przez was totalnie rozjebał system. Propsy.
Tedego zwrotka rozjebala ogolnie wszystkie 2 remixy i nawet uniwersalną wersje Puszera ; d
Najbardziej podobali mi sie oczywiscie Jacek zaraz po nim HADES!, Sokól ofc, Kosi, ERO!
Ogolnie wszyscy na poziomie oprocz tych dwoch z v1 Rak i Kaszalot? Natomiast Zawodnik z v2 mnie zaskoczyl pozytywnie i Tomasina rowniez nie najgorzej.
to chore gówno! <pozytywnie>
7ede z WJ jak dla mnie wypadł najlepiej:D
Pede jak zwykle popsuł całą impreze
Maatinii
28-11-2010, 18:50
Jaram się w chuj. Najlepiej Pysk i Tede <3
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.