View Full Version : Test ots 7.6
Zapraszamy do testowania ustawień profesji.
Test serwer na porcie 7173
można się logować swoimi hasłami lub 1/1
Na waszą prośbę runa UH dla EK została polepszona na test serwerze.
juz plakali ze ek za slaby oslabcie go wkoncu niech teraz oni beda mieli gorzej...
juz plakali ze ek za slaby oslabcie go wkoncu niech teraz oni beda mieli gorzej...
Widzę że nie rozumiesz co to jest balans... Nie chodzi o to żeby ktoś miał lepiej albo gorzej tylko żeby to było zrównoważone.
#top
Sprawdziłem i wydaje mi się, że jest już dobrze :)
Tak też tak sądzę. UH jest zdecydowanie lepszy i może taki zostać.
Show 2.9.1
22-10-2010, 14:45
Wcislem nie ale Głosuje na TAK : x przypadek : D
Tak Balans jest odpowiedni ze zwiekszonym uh !
Biorac pod uwage G bolta Palladyna i Combo Ms/Ed.
sqlterpa
22-10-2010, 14:49
Ja bym dał tego uha takiego jak na poprzednim test servie... Wydaje mi się, że ten znowu polepszony uh będzie znowu sporem, gdyż teraz postacie magiczne zaczną płakać (czyt. denerwować się) o to że uh jest za mocny http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
jestem na nie :(
//Potrzebny jest jakis kompromis, moze teraz knight nadal bedzie zbyt mocny, ale i tak jednak troche slabszy niz obecnie na glownym serwerze.
Moim zdaniem wcześniejszy słabszy uh był lepszy, profesje były bardziej wyrównane, a teraz knight ma trochę za mocnego tego uha.
.Vimpexx.
22-10-2010, 14:59
Moim zdaniem wcześniejsze ustawienia uh'a były lepsze, teraz ek znowu jest dobry.
Jestem na Nie http://i56.tinypic.com/2po8eid.jpg
Strycnine
22-10-2010, 15:01
Ek znowu jest dobry?
A ma byc zly? :D
#Lordzik#
22-10-2010, 15:06
Jeżeli można wiedzieć o jaką wartość uh został ulepszony?
Editne, ponieważ zaraz wbije na test serwa.
edit# Jeżeli ek ma trochę mózgu, to raczej ms/ed go nie poskłada.
Uh'a minimalnie bym osłabił.
Reszta OK.
Orson_Pall
22-10-2010, 15:14
zabijam ekow na moim lvlu nawet msem, a nie gralem ponad rok na apo... zdaje mi sie, ze uh jednak za slaby :D
No i już zaczyna się płacz ms/ed, że uh jest za mocny. hahahahah xdd
#topic
Teraz balans jest w porządku. UH jest już dobry, nie trzeba go już zwiększać ani zmniejszać. ;)
Uh'a minimalnie bym osłabił.
Racja. Uh powinien byc minimalnie slabszy.
#Lordzik#
22-10-2010, 15:48
No i już zaczyna się płacz ms/ed, że uh jest za mocny. hahahahah xddNie, że płacz, ale ms/ed bynajmniej na teście na 1k lvl'u moze naskoczyć ek'owi. Jak wyżej wspominałem jeżeli ek ma trochę "musku" to ms/ed go nie wyspamuje, wręcz przeciwnie ek'iem ich dość szybko składałem.
Prosiłbym kogoś z administracji o informację o jaką wartość procentową został polepszony uh w stosunku do tego poprzedniego z test serwera.
Luko the Master -.^
22-10-2010, 15:59
Dobry balans .
Ale znów uha polepszać? Nie wiem czy to dobry pomysł. ;D
Strycnine
22-10-2010, 16:00
Wedlug mnie jest troche ok, mogli by podniesc minimalnie % uh.
Arcano Druid
22-10-2010, 16:02
Wg mnie ten uh to powinien byc wyj***ny wgl z tego hota -.-
mi się wydaje, że taki balans nikomu nie będzie przeszkadzał :) profesje są teraz zrównoważone i da się grać jestem na TAK
http://img830.imageshack.us/img830/2863/happyfacec.png
Niektórzy u góry tego nie wiedzą :
Balans profesji to takie ustawienia każdej profesjii ,które odpowiadają im i graczom danego serwera (każda profesja jest równa).
Przynajmniej jak to tak interpretuję :D
Według mnie w tej chwili profesje są ostatecznie zbalansowane ,jakieś małe "niedociągnięcia" typu hity trochę słabe/większe ,nie liczą się bo balans jest 5x lepszy niz był 1 miesiąc temu.
Dobrze ,że zdecydowaliście się podjąć jeszcze jedną próbę ,choć myślę ,że podejmiecie dla serwera jeszcze kilka :D
Może przyrośnie graczy ,kto wie :D
Noo teraz jest git.
RP rozwalałem kine, ms i ed biją ciut więcej i jest elegancko :D
#Jest dobrze.
Coterson
22-10-2010, 16:34
Jeśli już robicie chary po 1k lvl, to zablokujcie możliwość logowania na swoją własną postać ..
1st R. Boonek
22-10-2010, 16:48
NIE! Bylo dobrze ***** ... a to ze wiekszosc osob tu gra ek nie znaczy ze ma byc tak jak oni chca :| Bylo dobrze na poprzednim tescie...
btw. ktos tam plakal "ale ja 1500 ekiem padam na 1 wardzie" ***** smiech na sali 2k ed/ms pada na 2 szybkie od 1 warda bo maja jakies adhd smieszne...
Jak najbardziej, obecny balans na TS jest w sam raz.
Każdy z każdym ma szanse, PVP jest wyrównane.
@TAK.
Zarexoholik?
22-10-2010, 16:51
Lepsze to niż ten syf na normalnym 7.6.
Patryk1551
22-10-2010, 16:52
Teraz jest dobrze i chociaż mam palka na APO to i tak było widać, że uh jest za słaby. Lepiej się denerwować, że trudniej ubić niż na to, że ek się tylko uha.
Zambijczyk
22-10-2010, 17:09
NIE! Bylo dobrze ***** ... a to ze wiekszosc osob tu gra ek nie znaczy ze ma byc tak jak oni chca :| Bylo dobrze na poprzednim tescie...
btw. ktos tam plakal "ale ja 1500 ekiem padam na 1 wardzie" ***** smiech na sali 2k ed/ms pada na 2 szybkie od 1 warda bo maja jakies adhd smieszne...
Popieram! Teraz 3/4 APO to ek, jaki sens robienia sondy? Ek i tak ma lepsze combo niz ms/ed (co bylo pokazane na wykresach Mortiisa), to po KIEGO zwiekszac jeszcze sile uha...?
@down
Kazda profesja uzywa manasow, watpie, zeby komukolwiek podobal sie pomysl pomniejszenia ilosci many, ktora daje manas :>
@Up
A po kiego chuja w ogole uh byl zmniejszany przy wprowadzeniu hotow? Jezeli uh zostal zmniejszony to dlaczego manas nie daje mniej? Przestancie ***** plakac. Wam nigdy nie da sie dogodzic :O ]
@Top
Jest dobrze!
Old Vienio
22-10-2010, 18:05
Ek jest zamocny .
Ek jest zamocny .
... grasz ed/ms/rp to jest ek za mocny a jakbys gral ekiem to bylo by Ci dobrze
jak uh by byl slabszy to ek nie byl by rowny z innymi profesjami a takto jest ZRÓWNOWAŻENIE :)
Octavious
22-10-2010, 18:46
widze ze ek musi byc lepszy pozdro
//wolisz zeby byl o tyle lepszy co teraz na glownym czy o tyle lepszy co na tescie?
Assassin Mateusz
22-10-2010, 19:12
Na TS'ie sprawdzalem, czy wyuham sie od MS'a i nie bylo szans! Jest dobrze, bo z bieganiem ek nie padnie, a w miejscu ofc. zostanie zespamowany.
No Super Balans !!! Ek sie uha 6-7k to dobrze !!!
1k RP vs 1k MS/ED po równo liczy sie u nich tylko: skill pkowania lub eq ;]
Ek widać dalej sie gra jak grało mysle ze to najlepszy i ostatni balans !!! Miodek !
Strycnine
22-10-2010, 20:10
Ja to widze tak, ze chcecie udupic EK poniewaz mial swoj czas i teraz trzeba go ponizyc. Gdy zmiejszy sie sila uh, ciezko bedize nawet w PvM, co dopiero PVP.
Wedlug mnie bardzo dobry balans ;)
TyruS aka Tyr'ek XD
22-10-2010, 20:44
Myslę, że Obecny balans jest dobry, ek'a moze i nie wyspamuje na rownym lvl'u ale troszeczke techniki i taki ek leży. Jak najbardziej jestem na tak.
@karel
Dodaj też, że ode mnie dostałeś w pizdoche :S
każdy widzi wady i zalety,Polepszenie uha znowu polepszyło również "Knighta".zmieńcie trochę tego uha ;/
.Voorlon.
22-10-2010, 20:59
Wg mnie teraz jest zaje****** :DD
Domcio666
22-10-2010, 21:13
JESTEM NA TAK !!! niech wprowadza taki balans poniewaz bedzie rowny dla wszytkich profesji .a a mam pytanko czy sila uha bedzie tez lepsza na servie 7.6 tym naszym ;p
N-series
22-10-2010, 22:10
źle jest , bolt jest dobry na normalnym apo i tak już1.5k różnicy w hitach jest(nie siada równo cały czas)
nie placzcie że ms/ed słabi są bo nivelato 3razy mnie ubił , trzeba umieć grać
jest dobrze wystarczy troszkę e maxa ek osłabić i już
nie placzcie że ms/ed słabi są bo nivelato 3razy mnie ubił , trzeba umieć grać
No właśnie.
Ty zawsze płaczesz o profesję, którą grasz.
#temat
Jest w porządku.
JESTEM NA TAK !!! niech wprowadza taki balans poniewaz bedzie rowny dla wszytkich profesji .a a mam pytanko czy sila uha bedzie tez lepsza na servie 7.6 tym naszym ;p
Skoro robią to na test serwerze, to znaczy, że to testują i chcą wprowadzić w życie, o ile spodoba się graczom - logiczne.
#top
Balans dobry, nie narzekam, choć R. Boonkiem nie za wiele mogę zdziałać na tym test servie. ;c
Bloodwyn
22-10-2010, 22:34
Uważam ,że teraźniejsze ustawienie siły UH'a na test serwerze jest bardzo trafne :)
!!sQaua!!
23-10-2010, 00:04
Moim zdaniem pvp na tescie jest znakomite.
Jeżeli jeszcze poprawicie te 'spamy' potworków z łapy, to będzie ułatwienie gry msowi/edowi w Pvm.
Mam pytanko. Czy tylko siła silver wanda, golden bolta i uha została zmieniona?
Luko the Master -.^
23-10-2010, 00:09
Po długim sprawdzaniu doszedłem do wniosku że wszystko jest zajebiście dopracowane, taki balans się nadaję.
@topic
Kiedy zamierzasz wprowadzić ten balans? :)
Idealnie !... czekam na wprowadzenie.
1st R. Boonek
23-10-2010, 08:14
Postanowilem z Danielkiem sprawdzic balans na tescie walczylismy do 3 kazda profa na kazda po czym dokladnie takie same walki tez do 3 tylko ze profesje odwrotnie wyszlo tak:
RP VS EK - 3:4
RP VS ED - 4:4
RP VS MS - 5:4
ED VS MS - 4:4
ED VS EK - 4:4
MS VS EK - 4:4
Wiec czekamy na wprowadzenie : D (oczywiscie balans z tego co mowi Mortiis ulega zniszczeniu na 2.3k lv.. wiec i tak bedzie trzeba w przyszlosci zmienic)
Teraz to profy się wyrównały http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
No i jest dobrze, tak zostawić i nie zmieniać http://i51.tinypic.com/14t8r47.jpg
Trochę nie rozumiem sensu tego testa. Jakiemuś 2k nudzi się i nie ma grania ;o
#Lordzik#
23-10-2010, 11:38
Po wielu testach, stwierdzam iż nie jest aż tak najgorzej (z pewnością dużo lepiej niż obecnie...). Chociaż tak jak napisał Zarex zobaczyć jeszcze rozwiązanie z 1hp/lvl dla ms'a/ed'a, myślę, że wtedy byłoby już dobrze.
Napinator
23-10-2010, 12:49
Byście podnieśli exp na tescie bo każdy woli grać swoim charem ;d np do 200 razy. A i m lvl do 40razy np.
Dragos Pal
23-10-2010, 12:51
Ja uważam, że troszke zamocny knight bo od 1500 to sie nieda ded nawet;/
minimalnie czar zmniejszyc knighta i bd bardzo dobrz POZDRAWIAM:)
Knight nie jest za mocny, może to twoje pvp jest za słabe? : |
Ekiem teraz w ch*j trudno ubić msa na równym poziomie 1k vs 1k, mając reda można spaść na spama i się nie wyuhać. ;s
Knight nie jest za mocny, może to twoje pvp jest za słabe? : |
Ekiem teraz w ch*j trudno ubić msa na równym poziomie 1k vs 1k, mając reda można spaść na spama i się nie wyuhać. ;s
To prawda, ale mi się wydaje, że taki powinien być koszt tego, że jest uh na hocie (wiem sam bym wolał bez hotów i mocniejszy, ale cóż...). Dla mnie teraźniejszy elite knight to gówno, nawet nie przypomina knighta. jo
Morfeuxsz
23-10-2010, 13:32
Po chwili testów myślę, ze balans jest całkiem niezły. Idę dalej testować, elo.
Reksio Palek
23-10-2010, 14:43
omg wy jestescie zalosni wczesniejszy tak zwany "balans" bym 1 slowem do dupy jak wpadl 1k ms NIE DALO RADY SIE WYUHAC EKIEM OD MSA ; O 5-7k uh na 1k lvlu ? bez przesady// uwazam ze tak jak jest teraz jest dobrze ;-)
norbix1995
23-10-2010, 14:50
niech uh dla ek zostanie taki jaki jest. Poprostu obniżcie hity ek w broni
Taki balans zajebisty ze ms vs ms ed vs ms i ed vs ed mają sie na 2 hity +silver wand, faktycznie ciezej troche zabic eka i rp ale to jeszcze nie jest ten balans :/
Osobiscie jeszcze bym nie wprowadzał tego balansu na głowny bo on jest jeszcze niedopracowany, jest wiele niedociągniec.
#up
Bron eka zostala zmniejszona, biłem po 11.3k a teraz 9.5?
Zarexoholik?
23-10-2010, 16:36
Tak jest dlatego, bo ze zwiększeniem siły ms/ed powinno iść dodanie 1hp/lvl, żeby w walce ms/ed vs ms/ed się nic nie zmieniło, a walka z rp/ek była łatwiejsza.
Reksio Palek
23-10-2010, 18:16
no nie mam pytan czar dla eka zmniejszyc?? ogarnij sie juz ; o dobry balans jest wedlug mnie i zapewne nie tylko wedlug mnie...
Pozdrawiam Grainst
GooHooNe
23-10-2010, 18:54
jak dla mnei serwer upada haha tyle odemnie see you letter
Strycnine
23-10-2010, 18:56
Balans bardzo ....... Dobry ;)
Zdecydowanie nie!
Uh knight;a był dobry, teraz znów ek rządzi.
Ma większego uha, przewagę w hp i duże combo!!!!
Bezsensu, proponuję cofnąć ta zmianę.
Ej no teraz jest lepiej, wczesniej od warda sie skladalem szybko na 1,550, a teraz jakos idzie... Dajcie dla eka troche swobody, teraz i tak juz nie ma tak swietnie ; D
Ej no teraz jest lepiej, wczesniej od warda sie skladalem szybko na 1,550, a teraz jakos idzie... Dajcie dla eka troche swobody, teraz i tak juz nie ma tak swietnie ; D
Bo przy wardzie się nie stoi :C
Ja na 1klvl z wcześniejszą silą uha warda zabijałem :C
Bo przy wardzie się nie stoi :C
Ja na 1klvl z wcześniejszą silą uha warda zabijałem :C
Ogarnij, goni mnie 10, wchodze w trapa gdzie mnie jeden bije, nie? :/ Na 1klvl jak masz miejsce to mozesz sobie latac z jednym, ale tak jak expisz to nie idzie xdd Na Apo wczesniej bylo ciezko sie wyuhac jak glaca przywolal, teraz lepiej ^^
Balans jest dobry, tylko nie wiem po co poprawiliście uh, na wcześniejszym test był lepszy.
Teraz jest git, wczesniej byl troche za maly ^^
Raczej pytanie, kiedy to zostanie wprowadzone?! : D
Demolka Knight
23-10-2010, 22:24
Noo teraz idzie grac. Kazdy ma szanse ;)
Dodajcie to na serva i bd luzik :)
.Vimpexx.
23-10-2010, 22:30
Raczej pytanie, kiedy to zostanie wprowadzone?! : D
Właśnie!
O to jest pytanie http://i54.tinypic.com/25pn7dx.jpg
@Topic
Balans jest dobry, tylko nie wiem po co poprawiliście uh, na wcześniejszym test był lepszy.
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
Balans jest teraz bardzo dobry, pall/ms/ed mają jakieś szanse z knightem.
pijany ludek
24-10-2010, 12:45
Ciezko wprowadzic dobry balans zawsze ktos ma gorzej teraz chyba knight bo ciezko sie wyuhac od 1,5k ms'a na 1.6k ek ciekawe jak sie bedzie expilo ; d ale pogramy zobaczymy
old kostel zibi
24-10-2010, 21:42
Co do tsa - nie wiem. A co do normalnego apo to tragedia jak chuj palek napierdala z bolta po 9k to jest smiech na sali. Zmniejszcie mu tego bolta o jakies pare k. A najtowi zwiekszcie uhy bo to smiech zebym sie po nie wiele ponad 10k leczyl na 1.7k levelu :\
Co do tsa - nie wiem. A co do normalnego apo to tragedia jak chuj palek napierdala z bolta po 9k to jest smiech na sali. Zmniejszcie mu tego bolta o jakies pare k. A najtowi zwiekszcie uhy bo to smiech zebym sie po nie wiele ponad 10k leczyl na 1.7k levelu :\
olol beka z ciebie XD! jeszcze niech dadzą ekowi broń na dystans która zadaje magiczne obrażenia, albo polepszą czar, żeby bił tyle co ms, no nie?
Na test serwerze jest wszystko ok ; D knightem nadal można pojechać all profki, a za to ms i ed nie dostają tak w dupe z bolta od rp. Chociaż na teście ten "Biberkus" ma 109 dist i mało bije z tego bolta -.- Jakby miał przynajmniej z 120 to by bił około 200 więcej ;x Tak czy inaczej pozytywnie, powinniście to wprowadzić jak najszybciej ; d
Napinator
26-10-2010, 17:13
Może podnieście tego ekspa ? Bo każdy by pewnie chciał zobaczyć jak to idzie z potworami a nie tylko z ludźmi.
Luko the Master -.^
26-10-2010, 17:20
Tragedią jest to co piszesz ; D
Napierdala tyle pallek ale jaki lvl ? 2700..
To co mówisz o kązdych pallach?
Ek musi dostać po dupie , skończy się kozaczenie noobów z allegro.
Pallek ma za małego bolta na ts
ALe chuj da się przeżyć.
Zarexoholik?
26-10-2010, 17:40
Dobry balans .
Ale znów uha polepszać? Nie wiem czy to dobry pomysł. ;D
Nie rozumiem cie. Piszesz, że dobry, a potem, że zły? o.o
Tragedią jest to co piszesz ; D
Napierdala tyle pallek ale jaki lvl ? 2700..
To co mówisz o kązdych pallach?
Ek musi dostać po dupie , skończy się kozaczenie noobów z allegro.
Pallek ma za małego bolta na ts
ALe chuj da się przeżyć.
Tu grasz palem.
Pall za duży bolt.
Ek jest dobry.
NA tym Torusus nie działa co chwilę Sio.
Ms jest dobry ; )
Tu grasz knightem.
Po długim sprawdzaniu doszedłem do wniosku że wszystko jest zajebiście dopracowane, taki balans się nadaję.
@topic
Kiedy zamierzasz wprowadzić ten balans? :)
Tu grasz sorcem.
Z tego wynika, że jaką byś profesją nie grał to zawsze ona jest dla ciebie za słaba i inne trzeba udupić. Nie rozumiem cie typie. :O
#Topic
Ile można czekać na ten balans. ; [
Luko the Master -.^
26-10-2010, 21:58
Nie rozumiem cie. Piszesz, że dobry, a potem, że zły? o.o
Tu grasz palem.
Tu grasz knightem. Tu się pomyliłeś ;)
Tu grasz sorcem.
Z tego wynika, że jaką byś profesją nie grał to zawsze ona jest dla ciebie za słaba i inne trzeba udupić. Nie rozumiem cie typie. :O
#Topic
Ile można czekać na ten balans. ; [
Balans jest chujowy , ty grasz ms to chcesz żeby jak najlepiej miał ms.
Proste. Jak pallek sie nie wyvita od ms ; D A z ekiem dno.
TyruS aka Tyr'ek XD
26-10-2010, 22:21
@up
Zarexowi chodziło o to, że gdy grałes ek to rp był za mocny, jechałes wszystkich msem to twierdziłeś, że jest ok, grajac rp piszesz ze bolt jest zbyt słaby. Zdecyduj się...
tak btw. co chciałeś przytoczyć pisząc "ty grasz ms to chcesz żeby jak najelpeij miał ms" Miałeś ms'a to trzeba było się nie zamieniać.
Aha i jeszcze jedno, piszesz, że ek to dno, a wczesniej w ktorymś z postów napisałeś, że ek jest dobry, mimo, że dopiero teraz polepszyli uha. Skoro wtedy był dobry, a mniej sie uhał to teraz się wiecej uha a jest dnem, aha lus.
@topic
Od początku byłem tego samego zdania, wedlug mnie balans jest mniej wiecej wyrownany. Teraz pytanie, kiedy to wprowadzicie?
Nadal jestem za to zeby oslabić uha knightowi. 1,5ek spokojnie uha sie z spamu 2.1rp z full eq..
Pozatym jest dobrze!
Nadal jestem za to zeby oslabić uha knightowi. 1,5ek spokojnie uha sie z spamu 2.1rp z full eq..
Pozatym jest dobrze!
a grasz knightem czy rp??
juz teraz kight w pvm nie moze sobie dac rady... a ja zrobią ze na 1,8k będę sie leczyl po 5k... czyli 8% hp... to nie bedzie sensu grac
chyba ze obnizymi hity knighta z m axa ale powiekszymy leczenie o 20%
bo ek ma byc forteca nie do zdobycia w jena czy 2 osoby...
według was balansem będzie jak ms/ed expiace najszybciej będą tez miały najlepsze pvp
teraz knight najgorzej (do dpoki nie moze spokojnie bic wardow i nie padać od bibera)
to może być kox w pvp... zmniejszcie hp ms/ed zęby nie mogly spokojnie expic taki 650 ms/ed na kingach lost island...
a jezeli wy padacie sorcem/eden to zmiencie profe... bo po co grac ms/ed jak go nie ogarniacie?
up#
Moim zdaniem knight powinien być blokerem a do tego potrzebne mu jest tylko hp!
Jakie 5khp, skąd ty to bierzesz?
Teraz na test 1k ek uha sie od 6 do 7k hp -.- a to jest zdecydowanie za dużo, powinien uhac się od max 5 do 6.
Pozatym jest dobrze!
A czemu 1,5 ek miałby się nie wyuhać od spamu 2.1k rp? o.0 Ek to nie ms/ed ogarze.
Nomnmonom. To może w ogóle usunąć uhy? Ciekawe jaki knight wybloka teraz na tych zajebistych uhah omena na kapturze. Chyba tylko Szymek bo Toca już nie da rady.
Pograłbyś knightem i zobaczył jak trudno jest zabić takiego ms/ed na równym levelu, a nie grasz tylko rp i płaczesz, że jest ci źle.
up#
Teraz na test 1k ek uha sie od 6 do 7k hp -.- a to jest zdecydowanie za dużo, powinien uhac się od max 5 do 6.
Żeby nie mógł się wyuhać od spamu 1k ms'a? Pozdrawiam. I tak wyuhanie się z reda graniczy z cudem, a ty chcesz jeszcze slabszego uh'a... Ogarnij.
#topic
Moim zdaniem broń ek'a jest minimalnie za słaba. 1k ek bije w ms/ed przeważnie po 300-400, a to lekka przesada... Można by lekko zmniejszyć def'a tak żeby siadało minimum 500.
Lethornek
27-10-2010, 17:02
Mortiis kurde tak bylo jest i bedzie EK sa na tak inne profesje nie... wez na nastepny raz ( o ile bedzie ) bez zadnych test serwerow, bez pytania graczy tylko ***** wprowadz i koniec... bo z tymi debilami (czyt. graczami) nie dogadasz sie nie wazne jak bys chcial....
Jestem Knightem to dalem na tak bylbym MS/ED/RP dalbym nie proste :) i 100% graczy by zrobilo tak samo tylko nikt sie nie przyzna -.-
TyruS aka Tyr'ek XD
27-10-2010, 17:22
@up
Jestes idiotą.
Przecież to, że są zmiany jest na korzyść ed/ms... Ci ci co graja ek/rp zaznaczają "nie"
@topic
Musiałem nabic posta bo ten kolega up ma cos nie tak pod głowa...
Kiedy to wprowadzicie?
up#
ma byc blokerem i dlatego bez sio ma padac na patworkach ktore kazda inna rofa lekko daje rade??
a co z questami gdzie trzeba solo potworka zabić??
jak dla mnie mozecie w pvp knighta osłabić ile tylko chcecie... ale w pvm za to ma byc kozak... a teraz na test ani w pvp ani w pvm nie jest dobry...
a co do palla to super... jak ms bierze na spam + sprite palka o podobnym lvl
a jak nawet nie zabije na spam to pall jeden raz exura vita i ms dalej spam...
i już palka nie ma...
ms/ed sa od tego by zabijać w 5s a padac w 2 ;/ taka prawda... a wy zmieniacie realia tibi tylko...
#Lordzik#
27-10-2010, 17:58
Czeczen kupiłes 1.8 ek'a i wielki znawca HAHA.
a co do palla to super... jak ms bierze na spam + sprite palka o podobnym lvl
a jak nawet nie zabije na spam to pall jeden raz exura vita i ms dalej spam...
i już palka nie ma...I wtedy się obudziłeś? To rp nie ma bolta i erexa? Nie pisz o czymś o czym nawet nie wiesz. Śmieszne są te twoje dywagacje jeśli wiesz co to :/.
Wprowadzać jak najszybciej, obojętnie co wprowadzicie będzie lepsze niż ten syf teraz.
anonimowyalkoholik
28-10-2010, 16:56
oslabcie uh to jest zenada
Jestem na tak , wiekszy uh jest lepszy bo na combo sie szybko nie spadnie . Patrzcie na to wy macie exure vite a my nie raz mozemy nie trafic uhem.
Precision
29-10-2010, 17:11
Balans można powiedzieć jest prawidłowy lecz ms/ed nadal cieniutko moim zdaniem wypadają z knightem. Osobiście pograłem 'Xixeusem' :p - byłem sześć razy z Sarumarusem na 'solo'. Oczywiście wygrałem 6:0..
#Lordzik#
29-10-2010, 17:44
Jeżeli coś nie z uh'em to osłabić minimalnie exori maxa.
Tak czy siak jest lepiej niż teraz na głównym...
Nie wiem czy administracja sama coś testuje czy co, bo na tym teście juz dawno syf się zrobił. Ogólnie dość "długo" zwlekają z tym balansem.
Jeżeli coś nie z uh'em to osłabić minimalnie exori maxa.
Tak czy siak jest lepiej niż teraz na głównym...
Nie wiem czy administracja sama coś testuje czy co, bo na tym teście juz dawno syf się zrobił. Ogólnie dość "długo" zwlekają z tym balansem.
dlugo bo chyba sprawdzaja wszystkie mozliwosci
Reksio Palek
30-10-2010, 00:33
albo dlugo albo maja to w dupie po prostu i sie nie zajmują... jak by cos robili to by chociaz odpisali na forum co i jak bez przepierdalania
Tal Rasz
30-10-2010, 13:25
moim zdaniem powinni zwiekszyc siele uha bo i tak etraz trudno sie wyuhac z takim samym lvlem ms,ed albo rp bo rp duzo bije z bolta;p
#Lordzik#
30-10-2010, 13:56
Up# nomnom. Może dać takiego uha jak kiedyś? -.-
Jak ek ma trochę mózgu to walka z każdą profesją jest wyrównana.
Nie wiem czy coś było teraz jeszcze zmieniane na teście, ale myślę, że wygląda to dość dobrze. Wiadomo, że bolt dalej kosmiczny, ale jak będzie zmieniony to znów będzie o to płacz.
Co do uh'a sam do końca nie wiem. Zależy czy trafi się na kogoś z "muskiem" czy bez.
Blokus001
30-10-2010, 23:42
Nie wiem wgl dlaczego wy zmienialiscie te uhy i poty na hota bylo dobrze jak bylo a wiadomo, ze jak dacie na hota taka sama moc uha jak przedtem to knighta tak latwo nie bedzie szlo zabic-.- moim zdaniem powinniscie zmiejszyc dmg knightowi jezeli chcecie robic z niego takiego tanka... bo wali prawie tyle samo co Palladyn
PS
Tal Rasz wiem ze masz 1.6k Ek'a i dlatego tak piszesz -.-
sasuke634k
05-11-2010, 23:03
ej god mam prosbe nie chcacy wlaczylem bota zeby sprawdzic i dostalem bana naprawde nie chcialem 1 raz mi sie to zdazylo mogl bys cos zrobic prosze
To ma być balans? http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Jeżeli tak to raczej http://i54.tinypic.com/25pn7dx.jpghttp://i54.tinypic.com/2qbd5kz.jpg
Lesny Ludek
05-11-2010, 23:24
Balans można powiedzieć jest prawidłowy lecz ms/ed nadal cieniutko moim zdaniem wypadają z knightem. Osobiście pograłem 'Xixeusem' :p - byłem sześć razy z Sarumarusem na 'solo'. Oczywiście wygrałem 6:0..
Widocznie miałes 'solo' z jakimś nieogarem. Bo ja sadze ze osobiscie bym Cie poskładał jak psa... :| Tak jak juz mówiłem balans jest zajebisty.
Zarexoholik?
05-11-2010, 23:53
Bolt jak to bolt stałe uderzenia w stosunku do broni knightów gdzie jest możliwość uderzenia max hita oraz zadania tzw. 'dymka', ale nie o to się rozchodzi. 2580 msem, nie jestem w stanie wyspamować rp na 2150 lvlu. :O
Bolt jak to bolt stałe uderzenia w stosunku do broni knightów gdzie jest możliwość uderzenia max hita oraz zadania tzw. 'dymka', ale nie o to się rozchodzi. 2580 msem, nie jestem w stanie wyspamować rp na 2150 lvlu. :O
Podbijam , nie da rady wyspamować takiego palla ;D!
Exura za duża.
Fan Alkoholika
10-11-2010, 16:27
Mortiis na dzisiejszym test servie ek ma za slaby uh w porownaniu do msa ue!!
Ty sobie żartujesz? Z gold ringiem, nie mogę zabić takiego samego lvla ek, a ty mówisz o słabym uhu...
___
Ten balans jest chyba najlepszym rozwiązaniem jakie wymyśliliśmy... Balans ok, ej!
No chyba ci się coś pomieszało kolego. Na chwilę obecną ten balans jest najlepszy w porównaniu do tych co były po dodaniu hotów, aczkolwiek dużo lepiej byłoby po ich usunięciu. ;d
Fan Alkoholika
10-11-2010, 17:11
No chyba ci się coś pomieszało kolego. Na chwilę obecną ten balans jest najlepszy w porównaniu do tych co były po dodaniu hotów, aczkolwiek dużo lepiej byłoby po ich usunięciu. ;d
Dla ciebie najlepszy bo z placem w dupie ms'em zabijasz ek , ktory bez pandy nie moze sie wyuhac ;ss Takie jest moje zdanie i tak jest... ze ms wiecej nap..ierdala niz najt sie leczy.
Zreszta chu..j robcie jak chcecie... Siedzialem dzis 1h na tescie i wiem swoje.
@edit
sredni uh ek :12875 hp, natomiast attk ms wand+ue : 14486 obrazen
kowalfps
10-11-2010, 17:44
oslabicie uha i 1,6k ek znowu nie bedzie wstanie sie wyuhac od spamu 1,5k eda : o rotfl uh musi taki zostac inaczej ek bedzie gownem ktorym nikt nie bedzie gral
1st R. Boonek
10-11-2010, 19:01
oslabicie uha i 1,6k ek znowu nie bedzie wstanie sie wyuhac od spamu 1,5k eda : o rotfl uh musi taki zostac inaczej ek bedzie gownem ktorym nikt nie bedzie gral
I tu sie pajacu grubo mylisz :) Sprawdzalismy z mortiisem dlugo ta sile uha i ek wygrywal z ed i ms bez wiekszych problemow jak nie umiesz ogarnac to twoj problem :)
Maciejas
10-11-2010, 19:44
Ladnie sie teraz Ms/Edem gra ;p Kolejny balans jak wg mnie udany :)
Ms Hity 21k z ue a z wanda 5.5k-6.5k (na 2050 lvlu)
Dla ciebie najlepszy bo z placem w dupie ms'em zabijasz ek , ktory bez pandy nie moze sie wyuhac ;ss Takie jest moje zdanie i tak jest... ze ms wiecej nap..ierdala niz najt sie leczy.
@edit
Ale ja gram ek'iem i jakoś nie podzielam twojego zdania. : o
#down
Sorry koksie, ale jakbyś nie zauważył to ek może użyć czasami 2x uh'a na raz. :[
Fan Alkoholika
11-11-2010, 14:27
Realia sa takie ze nie da rady wyuhac sie od msa ataku sprawdzcie sobie obrazenia jakie zadaje ms oraz uha ek zobaczycie roznice ;] tu nawet nie trzeba filozofii, prosta matematyka.
a grasz knightem czy rp??
juz teraz kight w pvm nie moze sobie dac rady... a ja zrobią ze na 1,8k będę sie leczyl po 5k... czyli 8% hp... to nie bedzie sensu grac
chyba ze obnizymi hity knighta z m axa ale powiekszymy leczenie o 20%
bo ek ma byc forteca nie do zdobycia w jena czy 2 osoby...
według was balansem będzie jak ms/ed expiace najszybciej będą tez miały najlepsze pvp
teraz knight najgorzej (do dpoki nie moze spokojnie bic wardow i nie padać od bibera)
to może być kox w pvp... zmniejszcie hp ms/ed zęby nie mogly spokojnie expic taki 650 ms/ed na kingach lost island...
a jezeli wy padacie sorcem/eden to zmiencie profe... bo po co grac ms/ed jak go nie ogarniacie?
Osobiście uważam ze masz coś z głową ale to juz moje zdanie ;) Jeśli chcecie żeby knight był "czołgiem" - blokerem ;d to niech Pan Szanowny Mortiis osłabi jego hity o 30 % ale zwiększy siłę ucha o xx% ;)
Nooo pewnie zróbcie tak żeby 650 ed/ms musiał expić na 1 kingu !! Tak żeby na 2 padał ! Będzie ... fajnie ; ]
Flamaster
14-11-2010, 18:02
Z tego co pamiętam to w piątek balans był dobrze zrobiony, lecz pallek był odrobinę za mocny i Mortis mówił, że lekko obniżyli siłę bolta, lecz to było w granicach 300hp, więc raczej nieodczuwalne. Teraz wydaje mi się, że balans jest mniej więcej zróżnicowany;)
Kurde też zrozumcie, że nie da się dogodzić każdemu i zawsze jakaś profesja będzie minimalnie lepsza lub słabsza.
Musze coś napisać.
Mortiis zrób dla mnie specjalna prof.
Zabierz bolta rp, będę nosił krzesło! Tylko zwiększ vitke tak abym mógł się
wyleczyć od spamu ms/ed plis!http://img689.imageshack.us/img689/9955/niewinnyc.png
Nie ma co gdybać już nad tym balansem, wczoraj testowaliśmy ok. 20 osób, i moim zdaniem czas go wprowadzić w życie.
@edit
Nie wytrzymam.. skomentuje to..
JAK MASZ 0 PVP TO SIE NIE DZIW ZE PADASZ. Knight ma wiecej hp walnie z lapy 2x i z exori maxa i pan ms/ed sie musi leczyc odrazu.
Moze od razu Morti ustawi tak aby kazdy kazdego mial na hita i nie bedzie problemu, kto pierwszy ten lepszy..
Wczoraj siedziałem baardzo długo na tsie, grałem wszystkimi profesjami.
Jeżeli ktoś ogarnia to nie ma prolemu ubić ms/ed np. ek
Jest wyśmienicie _/
A ja chce dobra vite i krzesło zamiast bolta, jest taka możliwość ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.