View Full Version : Waldemar Kasta (Wall-E) - ""Prawda Naga" Zapowied?"
Teotihuacan
22-10-2010, 14:43
KASTA prezentuje zapowiedź nowej płyty Waldemar KASTA "Prawda Naga". Już teraz możecie usłyszeć część prawdy o współpracy Waldemara KASTA z Donatanem. Trzymaj rękę na pulsie... więcej informacji o nadchodzącym krążku już wkrótce na Hip-Hop.pl i oficjalnych kanałach informacyjnych artysty.
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1287735323
Ja sie jaram. Na jesień płyta, czekam!
peace
Mikiel jak Cop Robo
22-10-2010, 14:48
Było już dawno pisane by nie dodawać takich news'ów, bo tylko zaśmiecają forum. Każdy potrafi wejść na hh.pl.
Coś Waldek mówił że ma być Rakim, albo źle sie usłyszało i mówił Rahim. Ale mówił cos że zapłacił, to raczej nie Rahimowi.
Kapitan Alkohol.
22-10-2010, 15:10
Waldemar zawsze dobrze jechał, zresztą jak większa część PDG Kartelu ;) Czekam na płytkę, zapowiada się fajnie.
Teotihuacan
22-10-2010, 15:36
Było już dawno pisane by nie dodawać takich news'ów, bo tylko zaśmiecają forum. Każdy potrafi wejść na hh.pl.
Coś Waldek mówił że ma być Rakim, albo źle sie usłyszało i mówił Rahim. Ale mówił cos że zapłacił, to raczej nie Rahimowi.
wchodze tylko do działu muzyka, jak narazie administrator, mnie nie upomniał za liczne tematy.
Pozatym to zapowiedz płyty,niektórzy nie wchodzą na hh.pl;\
Zarexoholik?
22-10-2010, 16:40
Jakoś nie jara mnie ten Waldek. Średnio mi się podobały jego kawałki, ale płytę przesłucham. Może mnie czymś zaskoczy. (:
Może lepiej zrobić jeden temat z nowościami,zapowiedziami ??
#Nie lubie kasty,nie słucham go a zapowiedz jest lipna
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.