PDA

View Full Version : [Rook] Zróbmy w ko?cu co? z tymi life fluidami

Toxic
23-10-2010, 10:45
Problem z lifefluidami występuje następująco:
-brak capa przez użycia 1x
-ciągłe otwieranie nowych plecaków utrudnia expienie ;/
-nie wiemy kiedy nam się life fluidy kończą,gdyż podaczas expienia nie mamy czasu na spojrzenie w gbp z lfami i często to się kończy deadem ;[

Mam 3 propozycję które jak najbardziej poprawią te problemy,nie są to propozycje czasochłonne ale jak bardzo ułatwią nam grę:

Propozycja numer 1:

Stworzenie nowych plecaków i bp z lfami wielokrotnego użycia np : bp lf25(31,5cc) bp lf50 (63cc), bp lf100 (126cc).

Skąd takie ceny? Otóź Koszt1 GBP po 1x uzyć wynosi=2,26k
Koszt 1 LF~0,063
Przykład
lf25(0,063*20*50użyć=63cc) 20-ilość lfów w bp 50-ilość użyć

Dwie małe propozycje a też potrafią umilić grę ;)

Propozycja numer 2:

Możliwość grupowania lfów tak jak np fooda kase itp

Propozycja numer 3:

Po użyciu lifefluida znika pusta fiolka

Oczywiście jestem za propozycją numer 1 ;)Fajnie by było gdybyś chociaż 1 weszła w życie ;D

Cinasek
23-10-2010, 10:59
Podoba mi się propozycja nr. 1. Przydałoby się takie coś. Ceny dobre. Nie warto się rozpisywać. Po prostu tak http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg

# Aha, to gracze odpowiadają na propozycje, potem administracja sprawdza tą propozycje, opinie graczy i udziela ostatecznej odpowiedzi. ; )

.Vimpexx.
23-10-2010, 11:03
Jestem na Nie, sam expiłem z life fluidami i jakoś nigdy przez to nie padałem, kończył mi się gbp fluidów, to wywalałem gbp z pustymi vialami i cap już był, a co do plecaków z fluidami, to otwierałem wszystkie i minimalizowałem.

Ogo.
23-10-2010, 11:03
Żadna propozycja mi się nie podoba, niech zostanie tak jak jest. Powinni zająć się mainem, a na rooku i tak już za dużo jest zrobione.

Kaziu Extreme
23-10-2010, 11:06
ostatecznie to ta 1 moze byc. Ale Rukhard to wyspa poczatkujacych wiec nie wiem po co to :p. Powinni ogarnac main a Rook ma az za duzo wszystkiego.

Toxic
23-10-2010, 11:06
proszę się o wypowiadanie osób które grają na rooku -.-

Bartolomeziom
23-10-2010, 11:07
1 propozycja ;D. Bo: 1.Mniej kasy na serwie czyli ceny rosną ;p. 2. Łatwiej expić ;p
A tak btw. Czemu apo off?

Azbestowy v.62.0
23-10-2010, 11:11
Problem z lifefluidami występuje następująco:
-brak capa przez użycia 1x
-ciągłe otwieranie nowych plecaków utrudnia expienie ;/
-nie wiemy kiedy nam się life fluidy kończą,gdyż podaczas expienia nie mamy czasu na spojrzenie w gbp z lfami i często to się kończy deadem ;[

Gówno prawda

Cap musi zajmować. Inaczej można by siedzieć na respie w nieskończoność. Plecak z następnymi lfami otwierasz przed końcem poprzedniego. Wiemy kiedy kończą nam się lfy, gdyż gbp muszą być otwarte.

Na moje oko wszystko jest ok. Jak lfy nie pasują, to są ihy.

Toxic
23-10-2010, 11:11
Jestem na Nie, sam expiłem z life fluidami i jakoś nigdy przez to nie padałem, kończył mi się gbp fluidów, to wywalałem gbp z pustymi vialami i cap już był, a co do plecaków z fluidami, to otwierałem wszystkie i minimalizowałem.

Wszystko fajnie a nie miałeś tak że nagle bileś np bk a nie starczyło ci lfow na zabicie go i zostawiasz go np przy redzie lub przy yellow,przeciez wiadomo ze w 5 sek nie zobaczysz ile ci zostało lfow :D

.Vimpexx.
23-10-2010, 11:14
Wszystko fajnie a nie miałeś tak że nagle bileś np bk a nie starczyło ci lfow na zabicie go i zostawiasz go np przy redzie lub przy yellow,przeciez wiadomo ze w 5 sek nie zobaczysz ile ci zostało lfow :D

To go zostawiałem, chyba proste?
Leciałem do City i z powrotem biłem :|

@Topic

Żadna.

@Topic

No i?
Szkoda Ci tego 3k na gbp?
lol.

Toxic
23-10-2010, 11:15
no tak tyle ze na bk sa chmurki wiec nie mogłeś go zostawić na później :P tak więc biłeś na darmo bk straciłeś lfy i poszłeś kupić nowe ;]

Morfeuxsz
23-10-2010, 11:57
Jestem na Nie. Wcześniej wbijali 300 bez ih'ow i nie płakali, a teraz Tobie zaczyna to przeszkadzać.

Tygrys
23-10-2010, 12:06
@up
Święta racja.

@topic
Niestety, ale lfy po ileś tam X nie powstaną.
Nie możemy za bardzo ułatwiać na Rooku gry. Jeśli nie chcesz LF'ów, zrób quest i używaj ih'ów.

Niestety, ale żadna propozycja nie zostanie zrobiona.