View Full Version : Reedukacja - Sesje nagraniowe (La Bomba Studio)
Zarexoholik?
23-10-2010, 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=8OOFLgGF7C8
Płytkę kupię - już widzę, że będzie zajebista. Hejterzy, którzy słuchają rapu, a przekreślają rap Ryśka tylko dlatego, bo ktoś inny go nie słucha są oczywiście - MILE WIDZIANI w tym temacie.
#edit
Od 5:14 do 6:03. MIAZGA!
#deads
Wiem, że wystarczy, ale to jest forum - dział muzyczny. Nie każdy siedzi całe dnie na youtube, czy innym gównie i śledzi, czy ktoś czegoś nie dodał.
`diGiel <3
23-10-2010, 19:20
zajebiste ale średnio zajebiste ;| ;D ale nie kupie ;>
Zarex,wystarczy wejść na Youtube i wpisać "pejaslumsattack" ten filmik jest już z dobry tydzień,dwa
#Ta zajebiste nuty,będzie na reedukacji Pih,paluch,Gandzior
Teotihuacan
23-10-2010, 21:59
zajebiscieee!!
kupuje na 100% ;]]]]]]]]]]]]]]]]
Dla pseudo słuchaczy - spier *****
W la bomba studio Pih, Sheller, Slon itd Nagrywali.
Szykuje sie mega.;]
Habemus Papam
01-11-2010, 11:29
Zajebiste bity ;d
Dobra płytka się zapowiada.. ale wkurwia mnie ich język.. dwudziesty czeci itd. czeci? co to ***** jest..? :| http://img222.imageshack.us/img222/5585/facepalma.png
zielony kwadracik.,
01-11-2010, 12:07
Nie lubie ryska :)
Plyty nie kupie.
Jedyne co fajne to ze jest tam Decks :)
#up
Tak sie mowi w Poznaniu : / jeszcze rysiu jest z Jezyc wiec tam tym bardziej sie tak mowi, osobiscie tez jestem z Poznania i tez tak mowie ;D
Ściągnę z ciekawości, nie kupię bo jak kupię to peja już nie będzie reprezentować biedy
Pewnie gdybym wchodził w dupę nauczycielom tak jak Zarexoholik to nie miałbym problemu ze zdaniem.
Dokładnie
Moja wypowiedź na ten temat znajduje się poniżej
TUTAJ (http://www.youtube.com/watch?v=roJzdXpG-TA)
I co ty dziecko myślisz, że to jest śmieszne? hehe
Płytka będzie dobra, a ty tylko pokazałeś jakim jesteś gimbusem. xDDDD
Tylko nie dziecko frendzlu, zajebiście śmieszne.
Ale przyznaj gimbie, że dobrze mi to wyszło ;DD.
PS, już otrzymuje PW z propsami za wykonaną robotę ;D.
A otrzymuj. Mnie to w ogóle nie rusza. Możesz robić takich filmików ile tylko chcesz. xDDDDDDDDD
I chyba jesteś dzieckiem, więc spokojnie mogę tak napisać. Nie unoś się tak, bo to nie ja nie zdałem w szkole tylko TY! : [
Chciałbyś! nie, nie będę. Szkoda mi na ciebie mojego cennego czasu, mam o wiele bardziej interesujące zajęcia - to było jednorazowe.
Mam nadzieję, że ty również nim jesteś (dzieckiem). Ja nie zdałem na własne życzenie, gdybym chciał to bym zdał bez większego problemu.
@up
No i co z tego że nie zdał w szkole? Najwyraźniej nie pucował się tak jak ty.
Pewnie gdybym wchodził w dupę nauczycielom tak jak Zarexoholik to nie miałbym problemu ze zdaniem.
Zarexoholik?
01-11-2010, 16:06
Płytka będzie dobra, a ty tylko pokazałeś jakim jesteś gimbusem. xDDDD
#wyżej
A otrzymuj. Mnie to w ogóle nie rusza. Możesz robić takich filmików ile tylko chcesz. xDDDDDDDDD
I chyba jesteś dzieckiem, więc spokojnie mogę tak napisać. Nie unoś się tak, bo to nie ja nie zdałem w szkole tylko TY! : [
Żeby zdać trzeba mieć mózg. : [
Chciałbyś! nie, nie będę. Szkoda mi na ciebie mojego cennego czasu, mam o wiele bardziej interesujące zajęcia - to było jednorazowe.
Mam nadzieję, że ty również nim jesteś (dzieckiem). Ja nie zdałem na własne życzenie, gdybym chciał to bym zdał bez większego problemu.
Na własne życzenie, dobre! Skoro nie zdałeś w gimbazie czy tam liceum/technikum to musisz być niezłym łbem hehe.
I chyba jesteś dzieckiem, więc spokojnie mogę tak napisać. Nie unoś się tak, bo to nie ja nie zdałem w szkole tylko .
Nie znam tak dobrze Google ale moge powiedziec ze nie dal by Ci skarpetek wyprac. Ludzi oceniasz bez zastanowienia co sie wiaze z samobojstwem wlasnej osobowosci w oczach ludzi ktorzy cenia sobie, bardziej dobre slowo niz lans przez kabel...
W nosie mam czy ktos przeszedl z klasy do klasy czy tez nie, lecz wiedz ze leserow wywyzszajacych sie, mozna wkomponowac np w grzejnik.
Zdrowka
Co do samego nie zdania, to każdemu może się zdarzyć wpadka. Lecz gdy siedzisz cicho, chodzisz na lekcje to raczej nie ma opcji abyś nie zdał(z wyjątkami). Filmiku troche nie ogarniam?, wyśmiewasz go za to, że słucha Peji?. Słucha co mu się podoba, prosta filozofia.
@Topic
Co za dużo to nie zdrowo, Rychu się skończył. Znowu zacznie się jego monotonne rapowanie. Chociaż może zaskoczy, tak jak płytą "Kochana Mamo". Zobaczymy ...
@Down
Pszepraszam utforem.
@Topic
Co za dużo to nie zdrowo, Rychu się skończył. Znowu zacznie się jego monotonne rapowanie. Chociaż może zaskoczy, tak jak płytą "Kochana Mamo". Zobaczymy ...
Płytą. Ok.
//Czekam i sprawdze bo wyglada zajebiscie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.