Zaloguj się

View Full Version : Paranormal Activity 2 (2010)

`Arcuś
24-10-2010, 11:25
http://epikz.net/i/tgkmx.jpg

Reżyseria: Tod Williams
Scenariusz: Michael R. Perry
Premiera: 22 października 2010 (Polska) 2010-10-22 20 października 2010 (Świat) 2010-10-20
Produkcja: USA
Gatunek: Horror
Info:
Pewna rodzina, po serii wydarzeń, które uznała za próbę włamania do ich domu, postanawia zainstalować kamery wokół posesji. Jednak prawdziwa przyczyna dziwnych zdarzeń jest o wiele bardziej przerażająca, niż przypuszczali...
#EDIT
Trailer z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4

Demolka Knight
24-10-2010, 11:26
Zapowiada sie bardzo ciekawy horror. Musze isc do kina :P

Krulowiec
24-10-2010, 11:45
Pierwsza cześć świetna, druga ? zobaczymy.

Kamor Wielki
24-10-2010, 11:54
jeszcze nie widzialem zadnego dobrego horroru,sam kicz

Woder (: !
24-10-2010, 12:48
Pewnie bedzie tak dobra , jak czesc 1 : > !

ViVuSeK
24-10-2010, 21:30
Zapowiada się bardzo ciekawy film ;)
Chętnie obejrzę go ,nie myślę aby był zaliczany do "Horrorów" bo wygląda mi to na coś w stylu W-11 ,ale się zobaczy bo Trailer nawet był dobry ;/

old kostel zibi
24-10-2010, 21:37
Bylem na tym w sobote - w promenadzie w Warszawie. Mam tylko jedno do powiedzenia mianowicie :

1 czesc filmu jest lepsza o jakies 9999999x od 2
2 czesc to maxymalny syf, na ktory wydalem 21zl
sceny jak i cala fabula sa tak beznadziejne, ze az opadly mi zeby

Nie polecam absolutnie nikomu pojscia na ten film. Gwarantuje wam, ze tylko zmarnujecie pieniadze. Oplaca sie go obejrzec tylko wtedy, gdy chcemy sie dowiedziec co sie stalo po pranormalu 1 ( chociaz 2 czesc to to co dzialo sie przed 1 czescia jak i w jej trakcie). Naprawde poczekajcie ew. sciagajcie z neta. Nie chodzi o to, ze sa gusta i gusciki, ale kazdy kto byl na tym filmie tak samo twierdzi. Jest on naprawde beznajdziejny. Caly film buduja maxymalne napiecie, a pozniej sie nic nie dzieje :) Nie polecam, mimo iz jestem wielkim fanem, a raczej bylym fanem parnormala po tym co zobaczylem - jak mozna spierdolic dobry film. Przekonajcie sie sami ! :D

Deads
24-10-2010, 21:45
Zawalisty film,obejrzę go z koleżanka haha ;d

old kostel zibi
24-10-2010, 21:47
Zawalisty film,obejrzę go z koleżanka haha ;d

tez tak myslalem jak poszedlem z kolezanka to caly czas sie smiala bo ani 1 strasznej sceny przez caly film nie bylo ;\

A TAK BTW. NIE WZORUJCIE SIE NA TYCH TRAILERACH Z YT ITP. BO TYCH SCEN WGL. NIE MA W FILMIE !!!! NP. TEGO JAK TEN LAMUS POLECIAL NA KAMERE ALBO Z TA DZIEWCZYNA W DRZWIACH :)

Zarexoholik?
24-10-2010, 22:40
Nie oglądałem ani 1 ani 2. Jednak ostatnio zainteresowały mnie horrory, więc film już jest w kolejce do obejrzenia.

#edit

1 zajebista! Przez 20 minut po obejrzeniu filmu zastanawialiśmy się czy nie był kręcony na faktach. :O

Morfevious
04-11-2010, 14:28
Szkoda mi kasy na to, żeby iść na horror do kina (: . Wolę jakąś dobrą komedię, lub sensację.

Paranormal Activity 1 był bardzo fajny, aczkolwiek zakończenie było za szybkie i chujowe xd.

tez tak myslalem jak poszedlem z kolezanka to caly czas sie smiala bo ani 1 strasznej sceny przez caly film nie bylo ;\

Tata Ci wchodzi do łóżka co noc, jak te duchy w tym filmie, więc się nie dziwię, że się nie bałeś. Po za tym, przy zapalonym świetle, z koleżankami, to każdy idiota potrafi. Sztuką jest obejrzeć o 4 w nocy, jak nikogo nie ma w chacie :D

A TAK BTW. NIE WZORUJCIE SIE NA TYCH TRAILERACH Z YT ITP. BO TYCH SCEN WGL. NIE MA W FILMIE !!!! NP. TEGO JAK TEN LAMUS POLECIAL NA KAMERE ALBO Z TA DZIEWCZYNA W DRZWIACH :)

Są dwie wersje zakończenia, tak jak w I am legend.

Gargamel
04-11-2010, 16:30
Bylem na tym. Bardzo slaby horror, dla mnie to komedia xd. Cala sala sie smiala w momencie gdy dziecko sie zaczelo 'unosic' nad lozeczkiem. Beznadziejny film, tyle mam do powiedzenia.bb

3rd Dimension
06-11-2010, 13:52
Ogólnie, to pierwsza część była bardzo dobra i urzekła mnei ; (. Dwójkę chcę w kinie obejrzeć, ale u mnie w mieście nie grają xd.. Btw. co do komentarzy up^ - wiele filmów tak ma, że pierwsza część jest "megawchujzajebista", a druga to już komercha xdd.

Są dwie wersje zakończenia, tak jak w I am legend.
Btw.

Paranormal Activity ma 3 różne zakończenia xD.

Ja oglądałem co ta ziomala zabiła tego typa i siedziała 2 dni na podłodze i się kiwała :d

Devorious
20-11-2010, 23:31
Nie wiem czy fajne, ale wgrałem na filesonic i dużo ludzi już ściągło dzięki czemu zarobiłem 1$ :>

Arcade
21-11-2010, 11:55
Ja nieoglądałem ale słyszałem że ponoć dobry horror i na psychę siada

Ryśku xD
21-11-2010, 13:04
No zapowiada się ciekawie zobaczymy jaki będzie ... :rolleyes:

xD Lukki xD
22-11-2010, 20:18
Mam zamiar ściągnąc ten film, chociaż zniechęcam się trochę bo pierwsza częśc do dupy była.

Nema LypY
23-11-2010, 15:52
Zjebana czesc dobrze ze przecena biletow w kinie byla, taka zmula zero prawie akcji ! Jedna wielka LIPA !!

Rzulf
23-11-2010, 16:31
Byłem z dziewczyną w kinie, ona niby się bała, a ja siedziałem, żadna scena nie działa w taki sposób, aby się wystraszyć...

Jedynie ta w dzień w kuchni, jak nagle wszystko z hukiem się otwiera, ale to i tak mało jak na cały film, jeden straszny moment...

Nie polecam, szkoda siana. Lepiej iść na 'Zakochany Wilczek' ; oo

Piko
24-11-2010, 12:09
Dno i wodorosty- takie jest moje zdanie o tym filmie...

Arczi
24-11-2010, 16:16
Dno i wodorosty- takie jest moje zdanie o tym filmie...

Dokladnie. Film zalosny, na ktory wydalem kupe kasy, zeby go obejrzec. Nie polecam absolutnie nikomu :) Myslalem, ze bedzie przynajmniej nie wiele gorszy od 1, ale to co zobaczylem w kinie przeroslo moje calkowite oczekiwania. 0 akcji, 0 emocji, 0 fabuly, jednym slowem zero. Zbedne budowanie napiecia przez caly film tylko po to, zeby widz na koniec wyszedl zamulony, ze nie bedzie wiedzial sam co ogladal. Nie ma co porownywac tego syfu do jakiegos normalnego filmu, bo ten osiagnal calkowite dno :)

Zbigniew Wodecki
25-11-2010, 22:05
Byłem dziś spalony z koleżanką, taką pompe mieliśmy że ch*j. Sceny w ogóle nie straszne, całe kino sie śmiało, ale najlepsze bylo na koniec, kiedy zrobił sie ciemny ekran przez 20sec, i wyscy mysleli ze cos zaraz wyskoczy ; o
Beka z filmu, bez zjarania, taki lipny by był ze masakra, a tak to pozytywnie. :)

~Bless! ;p

Saylor
04-12-2010, 12:18
Według mnie ten film to kompletna porażka. Pierwsza cześć była zajebista, ale gdy oglądałem 2 to wyłączyłem w połowie. Wszystko to samo, beznadziejna fabuła,gra aktorów udawana, wszystko jebnięte.