PDA

View Full Version : neko - historia prawdziwa

Ziomualdi
24-10-2010, 20:17
siema ;d zainteresowala mnie jedna rzecz, a mianowicie :

ktoregos dnia widzialem na allegro neka bodajze, i powiedzialem koledze, (dla jaj oczywiscie) ze go kupilem. Na to ten odparl mi, ze neko nie moze zostac sprzedany, ani nie moze zmieniac ownera. I stad moje pyt. ocb. z tym nekiem i co to bylo, ze nie moze sprzedawac czy nie mogl sprzedac chara. Pozdro :)

Rumix
24-10-2010, 20:20
z tego co słyszałem (nie wiem czy to prawda) , to neko miał układ z mortiisem , i jakby sellnał chara , to neko knight dostał by delete.;)

Xienu$
24-10-2010, 20:21
bo miał za dużo ownerow... i mu mortiis dal ultimatum.. albo koniec z sprzedawaniem albo deleted... ale od tego czasu i tak z 4 ownerow bylo

Kapitan Alkohol.
24-10-2010, 20:25
Z tymi ownreami Neka to jedna wielka bujda. Postać Neko Knight wcale nie miała XXX ownerów, wiele postaci na APO miało dużo więcej ownerów niż Neko. Kieeedyś owner Neka, tzw Koza nie mógł poważnie sprzedac postaci przez jakiś tam czas bo przeskrobał sobie u Mortiisa (boty, shar), ale po jakimś czasie postać trafiła na allegro jakoś na 1700 lvl'u i nkt jej nie usunął. Teraz wszystkie postaci ciągle zmieniają ownerów i każdy ma to w dupie ;)
Nie piszcie więcej głupot ze neko miał 50+ ownerów bo gówno wiecie.
Problem autora chyba został rozwiązany.

Przemas
24-10-2010, 20:30
neko juz dawno moze zmieniac ownerow kiedys nie mogl lub jakby sprzedal mial by tam 300 llvi mniej ale kazdy gada co innego