View Full Version : SE w995 - opinie
Krulowiec
24-10-2010, 20:31
Witam, planuje zakup tego oto telefonu SE w995i, aktualnie mam telefon również SE z serii walkman a dokładniej SE w810i.
Chciałbym zapytać o opinie, może ktoś ma może jakieś ciekawostki na stronach piszą komentarze w stylu ' świetny' , ' mam go , fajny '.
Aparat jest dosyć dobry, ponieważ 8.1 mpx.
Czy głośnik gra głośno i wyraźnie.
Nie wiem jak jest z Wi-Fi i czy tak dużo funkcji przekłada się baterie.
Jeżeli ktoś ma jakieś porady/zastrzeżenia/opinie proszę aby pisać w tym temacie.
Z tego co wiem jest to dobry telefon. Ma dobry głośnik, a aparat też niczego sobie. ;d Mimo, że nie ma symbiana/androida etc. to i tak jest bardzo funkcjonalny. Kup go! xD
Polecam, nie lubie telefonow z systemami np. symbian czy android, nie mam do tego czegos zaufania. Do dotykowych tez nie, a ten telefon jest chyba jednym z najlepszych nie-dotykowych telefonow. aparat dobry, lampa blyskowa choc nie xenonowa, to daje rade. 8,1 mpx jest git, przy dobrym oswietleniu zdjecia wychodza zajedwabiscie. Glosny tez jest, nie narzekam jak cos moge sobie glosniczek ktory dostalem w zestawie podlaczyc i jest jeszcze lepiej. 8gb tez w zestawie - to duzy plus nie trzeba dokupowac za dodatkowa kase karty. Ogolnie dobrze sie sprawuje mam do od sierpnia i 0 sladow zuzycia, dbam o telefony i czuje, ze mi posluzy na dlugie lata http://img177.imageshack.us/img177/9358/coolc.png
Mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony :)
Muza gra bardzo ładnie, aparat robi bardzo dobre fotki, tylko szkoda, że nie ma lampy błyskowej. Jeśli szukasz telefonu także do smsowania to ten model posiada zajebistą funkcję, dzięki której Twoja rozmowa z kimś jest w formie konferencji. Serdecznie polecam :P
@down
Wiem o czym mówię...
To jest według ciebie lampa błyskowa? Zobacz sobie SE K850i, ten to ma lampę :)
tylko szkoda, że nie ma lampy błyskowej.
Chodź do mnie to Ci pierdyknę flashem w twarz. Ma lampę błyskową, chyba o innym telefonie gadasz. A opcja z 'chatowym' wysyłaniem SMSów była już dostępna w C901.
SE W995 to kapitalny telefon, nie narzekam, dostałem go z kartą 8GB, słuchawki w zestawie dziwnie wyglądają, ale są zdecydowanie lepsze niż w W910. Trochę może irytować głupio usadowiony przycisk Walkman, który jest z boku telefonu i mając go w kieszeni czasami Ci się go przyciśnie. Trzy głośniki robią swoje, naprawdę - to jeden z najlepszych muzycznych telefonów jakie są dostępne na rynku.
Wi-Fi działa bardzo fajnie, tak samo jak przeglądanie stron internetowych. A bateria jest na tyle ciekawa, że wystarczy ją ładować 2 godziny. Szybko się ładuje, a korzystanie z internetu i jednoczesne słuchanie muzyki nie pobiera tak dużo energii, a nawet jeśli - 20 minut ładowania i już 3/4 baterii. No i kapitalna opcja postawienia na boku telefonu przez 'podstawkę'. Nic, tylko polecić ten telefon ; d
Dużo moich kolegów go juz ma,z tego co widziałem sprawuje się świetnie.Jego zalety - długo by wymieniać ,chociaż nie tak długo.
Według mnie najlepsze zalety to "profesjonalny" aparat ,tak ten telefon jest "bardzo" głośny ,a tak ogólnie możesz go miec bardzo długo okres czasu ,nie sądze aby był podatny na zniszczenia :D Co do WI-FI ,tez nie mógłbym narzekać ,bo nie ma na co.
Jednym słowem moge powiedzieć ,że ten telefon sprawuje się wspaniale ;)
Z tego co widzisz ,możesz śmiało go brać ,ja już mam w zapasie zakup tego telefonu.
Mam go, i polecam. Upadł mi już kilka razy z większych wysokości i działa (odpadł lakier z tyłu). Używam go od prawie roku. Na początku zawieszał się itp. ale po wgraniu nowego softa problem przeszedł. Co do aparatu - brata nokia 5630 robi lepsze zdjęcia. Wi-fi, hmm, zbędny bajer. Telefon nie nadaje się (wg. mnie) do 'chodzenia po internecie'. Przy grach troszkę się zamula, jak jest duuużo zdjęć i muzyki (cała karta zapełniona) meni z multimediami zaczyna się nieźle przywieszać. Filmy odtwarza dość dobrze, ale przy zmianie z jednego filmu na drugi telefon wariuje. Głośnik nie jest powalający, kolegi w200 grał głośniej. U mnie się psuje wejście od ładowarki i od słuchawek.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.