View Full Version : Usuwanie tematów, zamiast ich przenoszenie.
Morfevious
26-10-2010, 10:36
Witajcie ponownie xd.
Dręczy mnie to, że tematy zamiast być przenoszone, z lenistwa są usuwane. Tak samo sprawy mają się, gdy w jakimś temacie jest spinka, ten cały jest usuwany, zamiast wyłącznie poszczególnych postów.
A Wy co na ten temat sądzicie?
Domcio666
26-10-2010, 10:40
powinny byc przenoszone i dobre tematy sa przenososze a te co nie maja sensu to po co przenosic jak ja usuwane ! ja sie nie spotklem z takim czyms ze tematy sa usuwane jak maja sens ;<.
Tematy, które są założone z głową (ale w złym dziale) raczej są przenoszone... Co innego jeśli temat nie ma sensu.
Skoro nie umiecie rozmawiać na poziomie i są spiny w jakimś temacie, to zostaje on raczej zamknięty.
Ostatnio malo widuje przeniesione tematy. To z lenistwa? Nie wiem. Moze tak maja robic ze jak jest w choy spiny w temacie to jest usuwany? :x
.Voorlon.
26-10-2010, 11:55
Ofc przenoszone.
Po co usuwać np. dobry temat tylko dlatego, że ktoś pomylił albo nie umiał określić działu.
Zarexoholik?
26-10-2010, 12:48
Co do tematów, które są w złym dziale to są przenoszone. Masz rację co do tematów z napinką, bo usuwane są całe tematy, a nie poszczególne posty.
Morfeuxsz
26-10-2010, 14:41
Według mnie powinny zostać przenoszone, bo od tego są moderatorzy. W temacie ze spinka najpierw powinny paść ostrzeżenia, a dopiero potem kasowanie lub zamkniecie tematu do odwołania.
Według mnie powinny zostać przenoszone, jak pan UP napisał wkońcu moderatorzy od czegoś są;)
Oczywiście ,że przenoszone.
Mozna uniknąć wtedy problemów na forum ,a takich jest bardzo dużo.
Od czasu do czasu przenoszą ,ale coraz bardziej im sie niechce ,bo przecież łatwiej jest kliknąć w usuwanie tematu.
#down
Przynajmniej ,jeden porządny Cleaner ;)
Ja nie mam problemu z przeniesieniem tematu, albo usunięciem zbędnych postów ze spinką w nim. Innym się nie chce, to ich sprawa ; d
Ale imo powinno się tematy napisane dobrze, tylko w złym dziale - przenosić
Sherlock
26-10-2010, 15:23
Powiem Ci tak, to zalezy od tematu, jezeli temat jest konkretny, starannie zalozony (estetyka wypowiedzi) i tresciwy to go przenosimy, natomiast jezeli jest zrobiony na tzw: Odpierdol (nieestetycznie) to zostaje usuniety. ; )
Jasne że tematy powinny być przenoszone.
I ja się dziwię że z dnia na dzień mam mniej postów :[
Azbestowy v.62.0
26-10-2010, 15:32
Moim zdaniem przenoszone. Przecież korona z głowy nie spadnie. Nawet jeśli taki temat jest napisany niechlujnie, to autor chciał nam coś przekazać. A to, że czasem mamy problemy ze zrozumieniem przesłania to jest bardziej zależne od nas.
.Vimpexx.
26-10-2010, 15:43
Moim zdaniem powinny być przenoszone.
No chyba, że ktoś sobie 'jaja' robi i w temacie nie jest dokładnie napisane O C B.
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
Assassin Mateusz
26-10-2010, 16:17
Oczywiście, że przenoszone! Nie widzialem takich przypadkow, w ktorych tematy zostaly usuniete bez powodu.
Przenoszone jeżeli są dobrze napisane a w złym dziale, ale jeżeli jest tak jak ktos tam napisał na odpierdol i sa spiny to trzeba usuwać.
jasne, ale wiesz..
zalezy kto pisze posta : D!
Sensimila <3
26-10-2010, 20:47
Tematy napisane z głową, wrazie co peniesione. A te beznadziejne usunięte.
Napinki-kasacja, jeśli są w złym dziale.
Napinki we właściwym dziale-closed+ organizator napinki warn.
Zwykła pomyłka w dziale (bez napinki)-nic, tylko przenieść.
To praca modow/cleanerow zeby usuwac przenoscic tematy itd, niech maja jakies zajecie ;)
Witajcie ponownie xd.
Dręczy mnie to, że tematy zamiast być przenoszone, z lenistwa są usuwane. Tak samo sprawy mają się, gdy w jakimś temacie jest spinka, ten cały jest usuwany, zamiast wyłącznie poszczególnych postów.
A Wy co na ten temat sądzicie?
Wybacz , ale to nie ty tu jestes Administratorem/Moderatorem/Clenerem kimkolwiek z obsługi że będziesz podejmował przez swoją frustracje tym decyzje na ten temat, czy tematy będą przenoszone lub też usuwane.
Jak ktoś np założy nonsensowy temat,tak aby nabić posta wtedy na pewno trzeba usunąć
#jestem za usuwanie tematów dalej ;x,nie ma co przenosić.
Ankieta zawiera niesprecyzowane pytanie, więc nie odpowiadam, a co do tematu to wiadomo, że sensowne i normalne tematy są przenoszone, a jakieś głupie (których coraz więcej) są usuwane.
Jedynie to mogliby usuwać i odpowiednio nagradzać napinki w tematach nie usuwając całego.
anonimowyalkoholik
28-10-2010, 16:59
oczywiście że przenoszone, tym nierobom cleanerom lub scoopowi sie tego nie chce
Jestem za przenoszeniem , dużo ważnych postów zostało usuniętych , a ci napinacze zawsze bedą czyli co kur. zawsze bedą usuwać?
Niech Wam będzie, postaramy* się przenosić tematy które są w złych działach zamiast je usuwać, lecz nie gwarantuje sukcesu gdyż niektóre tematy są po prostu niezgodne z regulaminem.
Wy też postarajcie się dokładnie i w 100% pewności wybierać odpowiedni dział.
* = KaZeK, Techniks, Empty, Tico, Crayon, Veto, Caav, Devix, Magik.
a ci napinacze zawsze bedą czyli co kur. zawsze bedą usuwać?
Od tego są Moderatorzy/Cleanerzy.
oczywiście że przenoszone, tym nierobom cleanerom lub scoopowi sie tego nie chce
Scoopa nie ma w ekipie?:/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.