Zaloguj się

View Full Version : Usuwanie tematów, zamiast ich przenoszenie.

Morfevious
26-10-2010, 10:36
Witajcie ponownie xd.
Dręczy mnie to, że tematy zamiast być przenoszone, z lenistwa są usuwane. Tak samo sprawy mają się, gdy w jakimś temacie jest spinka, ten cały jest usuwany, zamiast wyłącznie poszczególnych postów.

A Wy co na ten temat sądzicie?

Domcio666
26-10-2010, 10:40
powinny byc przenoszone i dobre tematy sa przenososze a te co nie maja sensu to po co przenosic jak ja usuwane ! ja sie nie spotklem z takim czyms ze tematy sa usuwane jak maja sens ;<.

Magik
26-10-2010, 10:50
Tematy, które są założone z głową (ale w złym dziale) raczej są przenoszone... Co innego jeśli temat nie ma sensu.
Skoro nie umiecie rozmawiać na poziomie i są spiny w jakimś temacie, to zostaje on raczej zamknięty.

Joogi
26-10-2010, 11:54
Ostatnio malo widuje przeniesione tematy. To z lenistwa? Nie wiem. Moze tak maja robic ze jak jest w choy spiny w temacie to jest usuwany? :x

.Voorlon.
26-10-2010, 11:55
Ofc przenoszone.
Po co usuwać np. dobry temat tylko dlatego, że ktoś pomylił albo nie umiał określić działu.

Zarexoholik?
26-10-2010, 12:48
Co do tematów, które są w złym dziale to są przenoszone. Masz rację co do tematów z napinką, bo usuwane są całe tematy, a nie poszczególne posty.

Morfeuxsz
26-10-2010, 14:41
Według mnie powinny zostać przenoszone, bo od tego są moderatorzy. W temacie ze spinka najpierw powinny paść ostrzeżenia, a dopiero potem kasowanie lub zamkniecie tematu do odwołania.

Relonix
26-10-2010, 14:48
Według mnie powinny zostać przenoszone, jak pan UP napisał wkońcu moderatorzy od czegoś są;)

ViVuSeK
26-10-2010, 15:04
Oczywiście ,że przenoszone.
Mozna uniknąć wtedy problemów na forum ,a takich jest bardzo dużo.
Od czasu do czasu przenoszą ,ale coraz bardziej im sie niechce ,bo przecież łatwiej jest kliknąć w usuwanie tematu.

#down
Przynajmniej ,jeden porządny Cleaner ;)

Crayon
26-10-2010, 15:13
Ja nie mam problemu z przeniesieniem tematu, albo usunięciem zbędnych postów ze spinką w nim. Innym się nie chce, to ich sprawa ; d

Ale imo powinno się tematy napisane dobrze, tylko w złym dziale - przenosić

Sherlock
26-10-2010, 15:23
Powiem Ci tak, to zalezy od tematu, jezeli temat jest konkretny, starannie zalozony (estetyka wypowiedzi) i tresciwy to go przenosimy, natomiast jezeli jest zrobiony na tzw: Odpierdol (nieestetycznie) to zostaje usuniety. ; )

Zark
26-10-2010, 15:24
Jasne że tematy powinny być przenoszone.

I ja się dziwię że z dnia na dzień mam mniej postów :[

Azbestowy v.62.0
26-10-2010, 15:32
Moim zdaniem przenoszone. Przecież korona z głowy nie spadnie. Nawet jeśli taki temat jest napisany niechlujnie, to autor chciał nam coś przekazać. A to, że czasem mamy problemy ze zrozumieniem przesłania to jest bardziej zależne od nas.

.Vimpexx.
26-10-2010, 15:43
Moim zdaniem powinny być przenoszone.
No chyba, że ktoś sobie 'jaja' robi i w temacie nie jest dokładnie napisane O C B.
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

Assassin Mateusz
26-10-2010, 16:17
Oczywiście, że przenoszone! Nie widzialem takich przypadkow, w ktorych tematy zostaly usuniete bez powodu.

Keszuwa
26-10-2010, 16:25
Przenoszone jeżeli są dobrze napisane a w złym dziale, ale jeżeli jest tak jak ktos tam napisał na odpierdol i sa spiny to trzeba usuwać.

Demon
26-10-2010, 20:09
jasne, ale wiesz..
zalezy kto pisze posta : D!

Sensimila <3
26-10-2010, 20:47
Tematy napisane z głową, wrazie co peniesione. A te beznadziejne usunięte.

Stoner
26-10-2010, 21:37
Napinki-kasacja, jeśli są w złym dziale.
Napinki we właściwym dziale-closed+ organizator napinki warn.

Zwykła pomyłka w dziale (bez napinki)-nic, tylko przenieść.

Neko^
26-10-2010, 21:44
To praca modow/cleanerow zeby usuwac przenoscic tematy itd, niech maja jakies zajecie ;)

Kecart
27-10-2010, 15:27
Witajcie ponownie xd.
Dręczy mnie to, że tematy zamiast być przenoszone, z lenistwa są usuwane. Tak samo sprawy mają się, gdy w jakimś temacie jest spinka, ten cały jest usuwany, zamiast wyłącznie poszczególnych postów.

A Wy co na ten temat sądzicie?

Wybacz , ale to nie ty tu jestes Administratorem/Moderatorem/Clenerem kimkolwiek z obsługi że będziesz podejmował przez swoją frustracje tym decyzje na ten temat, czy tematy będą przenoszone lub też usuwane.

Deads
28-10-2010, 11:10
Jak ktoś np założy nonsensowy temat,tak aby nabić posta wtedy na pewno trzeba usunąć

#jestem za usuwanie tematów dalej ;x,nie ma co przenosić.

Splaxor
28-10-2010, 11:21
Ankieta zawiera niesprecyzowane pytanie, więc nie odpowiadam, a co do tematu to wiadomo, że sensowne i normalne tematy są przenoszone, a jakieś głupie (których coraz więcej) są usuwane.

Jedynie to mogliby usuwać i odpowiednio nagradzać napinki w tematach nie usuwając całego.

anonimowyalkoholik
28-10-2010, 16:59
oczywiście że przenoszone, tym nierobom cleanerom lub scoopowi sie tego nie chce

Sharks
29-10-2010, 10:28
Jestem za przenoszeniem , dużo ważnych postów zostało usuniętych , a ci napinacze zawsze bedą czyli co kur. zawsze bedą usuwać?

KaZeK
29-10-2010, 19:40
Niech Wam będzie, postaramy* się przenosić tematy które są w złych działach zamiast je usuwać, lecz nie gwarantuje sukcesu gdyż niektóre tematy są po prostu niezgodne z regulaminem.

Wy też postarajcie się dokładnie i w 100% pewności wybierać odpowiedni dział.

* = KaZeK, Techniks, Empty, Tico, Crayon, Veto, Caav, Devix, Magik.

a ci napinacze zawsze bedą czyli co kur. zawsze bedą usuwać?

Od tego są Moderatorzy/Cleanerzy.

oczywiście że przenoszone, tym nierobom cleanerom lub scoopowi sie tego nie chce

Scoopa nie ma w ekipie?:/