View Full Version : HIFI Banda feat. VNM, Kosi, Sokó?, Ero, Zawodnik, Tomasina - Puszer Remix 2
Kliknij (http://www.youtube.com/watch?v=ieLKVrsDrNY)
Zamieniłbym tylko dwóch ostatnich wack mc's - Tomasinę, Zawodnika.
Nic dodać, tak jak w temacie!
Poprzedni remix podobal mi sie bardziej, ale nie powiem tez ze ten jest chujowy. Po prostu tamten mi sie bardziej podobal xd
Co tam robi ta chuda ciota Ero ?!
@down
Dobre prowo nie jest złe uSUHEsuShsuEuhusshSuEhSuHEusHuhSuHE nie puacz
Co tam robi ta chuda ciota Ero ?!
Ero - jeden z kluczowych zawodników polskiej rap-sceny a ty mówisz o nim, że jest ciotą? W takim razie ty jesteś tylko ograniczonym hejterem, który zamienił się z mrówką na umysły i z kolibrem na chuje. Współczuje teraz temu kolibrowi, że musi się pokazywać z takim małwym wack'iem jak ty.
GrubyLolo
26-10-2010, 19:41
Moim zdaniem to Hifi Banda przesadza,wydali płyte na nielegalu kilka lat temu,następnie wydali ją poprzez Prosto. Teraz żeby utrzymać się na topie wydają jakies remixy/teledyski :|
Tragedia.
Najpierw jakieś głupstwa ,teraz to ,nie ma czego się doczepić ,bo to dno.
Każdy ,z każdym remixem jest coraz głupszy ,wole już patrzeć na profil Wolly'ego.
#Mikiel
Wcześniej ,pisałem jak sądziłem ,teraz to jest dla mnie beka z remixu :D
#down
Jak zrobią 3 remix ,to dopiero pokażą dno.
Remix fajny, myślę że lepszy nawet od v1
Ale nie ma sensu chyba robić v3 :D bo się najzwyczajniej znudzi :pp
Mikiel Gandzior Bandzior
26-10-2010, 20:13
Tragedia.
Najpierw jakieś głupstwa ,teraz to ,nie ma czego się doczepić ,bo to dno.
Każdy ,z każdym remixem jest coraz głupszy ,wole już patrzeć na profil Wolly'ego.
No i to jest muzyka :D
Podoba mi się ,szybko wpada w ucho ,dobry "podkład".
I co piszecie ,że "gówno" ,to jest dobre a nie ,nawet nie przesłuchacie i już komentujecie (przynajmniej w niektórych przypadkach) :D
CZY TY KURVA IDIOTO WIESZ CO PISZESZ?
^top
Ero zniszczył, nie ma się do czego przyczepić.
Morfeuxsz
26-10-2010, 20:32
Fajne, ale według mnie v1 lepsza. ; )
Habemus Papam
26-10-2010, 21:09
Myślałem, że Ero rozjebie całego puszera ale wypadł średnio.
Nigdy nie jest tak by gorzej być mogło? wtf? Tomasina fail
Remixy puszera ogólnie wypadły zajebiście xd
Łohoho, VNM, Diox i Ero roz*eb!! :D Reszta też dobrze, narazie oba remixy wypas :D
Sokół i Ero rozjebali system!.
"Możesz mieć na facebooku przyjaciół nawet milion, my mamy tutaj kilku, ale znaczą dla nas wszystko!" - z dedykacją dla wszystkich internetowych gimbusów ; )
sfykly puszer jest dla mend
puszer rmx 1 rlz
puszer rmx 2 jest dla szarych zjadaczy chleba
ale co tam robi gruby?
ilovehh.
30-10-2010, 18:48
Ma ktoś w mp3?
/dobry track.
#Daniel
Ta i szum jak vinyla. ;d btw. od mikiela juz mam ale i tak chuj nie mogę ściągnąć ;x
Mikiel Gandzior Bandzior
30-10-2010, 22:39
Ma ktoś w mp3?
/dobry track.
Ja mam xd
http://rapidshare.com/files/428019618/HIFI_Banda_feat._VNM__Kosi__Sok_u0102_u0142_u0139_ u201A__Ero__Zawodnik__Tomasina_-_PUSZER_REMIX_2.mp
Przecież można z yt ściągnąć i przekonverterowac na mp3, uciąć początek i masz! Ja tak zrobiłem XD Kubuś jak chcesz to mogę ci zarzucić > ;
Masz dobrą jakość, ale bez uciętego końca. tuu (http://w235.wrzuta.pl/audio/6KNFwSCq234/hifi_banda_feat._vnm_kosi_sokol_ero_zawodnik_tomas ina_-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.