Zaloguj się

View Full Version : Prawdziwe oblicze Sashy...czyli bez zmian :)

Bloody
27-10-2010, 18:18
http://i51.tinypic.com/24g87kx.jpg

http://i51.tinypic.com/4lr41t.jpg

http://i51.tinypic.com/am8wlu.jpg

http://i52.tinypic.com/2m2gr40.jpg

Azbestowy v.62.0
27-10-2010, 18:39
część o trainach najlepsza

KaZeK
27-10-2010, 19:06
"Sasza: Była to grubsza akcja na 170kcc"

HHAHAHAHAH XD Nie no pado.
Jeżeli dla Ciebie 170kcc to dużo to puknij się w głowę xD

#top
Sasza okrada na 1kcc rook/main i cieszy miskę, thief z niego jak z Kosy.

Stoner
27-10-2010, 19:16
Nie rozumiem tego człowieka.
Jakbym mu zazdrościł nieuczciwie zdobytego 'majątku' to bym musiał posiadac też jego banie, skończył w Abramowicach, bo z taką banią pełną marzeń to nie umiałbym normalnie funkcjonować.

Krulowiec
27-10-2010, 19:28
' On nie kupuje na allegro, tylko wasza elitka ; ))) '

Pozdro dla 11-letniego typa http://i56.tinypic.com/2qncs9y.jpg

^Hmm^ o.O
27-10-2010, 19:32
co do SCA moge potwierdzic to co napisal Mortiis do Blood'a bo stalem obok niego :) a co do Sashy , noob i tyle :P Blood nasteonym razem ignore mu daj , chociaz posmiac sie tez bylo z czego xDDD

Ruhk
27-10-2010, 19:40
Erhm. żenada,nic nie mam więcej do powiedzenia ;/

Keni
27-10-2010, 20:20
Obydwoje jesteście debilami. http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

Karpek
27-10-2010, 20:37
Ten sasha jest chyba krewnym deadsa. :x

Lagga v3
27-10-2010, 20:44
i zawsze ta sama reakcja

"zal ci dupe sciska ze ja mam a ty nie"

Wole nie miec niz opierdalas 24/7 sory.

Joogi
27-10-2010, 20:50
Debil, po prostu debil. Inaczej nie moge tego nazwac xd

Niech sie szczyci tym, ze okrada dzieci na pare kcc ;p

aa i on nie wie chyba co to gruba akcja. :mad:

Posiu
27-10-2010, 20:57
z Tym noobem Sassza nie ma po co gadac dzieciak i pies.

.Vimpexx.
27-10-2010, 21:08
Nic dziwnego, idiota robi z siebie większego zjeba :)
Normalka.

Ktos_
27-10-2010, 21:11
Najwieksi debile z APO:
Kosa aka morze
Sasha aka ja mam a ty nie
Capitan Rook aka Opierdalam i boce i chuj ci do tego
Deads aka ZgŁedek
Ciag dalszy nastapi...

Bloody
27-10-2010, 21:25
Nie dam mu ignora bo śmiech to zdrowie :)

Zdenio
27-10-2010, 21:29

Koleś piona :D rozwaliłeś Mnie tym hasełkiem :P

Nie dam mu ignora bo śmiech to zdrowie :)

PODBIJAM HAHAHA !!!! :D

HAHAHAHAHAHAHA Sasha to kompletny kid bez jaj . Świadczy to po jego piśmie ... nawet nie umie ułożyć jednego zdania ... co do jego ' zdań ' ALE WY NOBBY JESTESCIE PLOTY PUSZCZACIE , JESTESCIE ALLEGRO KIDY JEBANE ' wysyłało mi to chyba z 6 osób , nie ma własnego zdania tylko jak jedno napisze to wszystkim to wysyła i myśli że się o tym nikt nie dowie HAH !! I najbardziej Mnie rozpierdala jego zdanie ' JA MAM A TY NIE ' kompletne zero ' 0 ' . Tyle co mam do powiedzenia na jego temat :eek:

Old Capitan Rook
27-10-2010, 22:00
Najwieksi debile z APO:
Ciag dalszy nastapi...

Nie skomentuje Ciebie tylko tyle Zal..

Co do Sashy to on zna moje zdanie :)

Sasha pisze bajeczki ja od początku wiedziałem że nie ma żadnego sca a wy w temacie ceny mu dajecie a on ma beke przy kompie <lol>

Ruhk
27-10-2010, 22:02
Nie skomentuje Ciebie tylko tyle Zal..

Co do Sashy to on zna moje zdanie :)

Sasha pisze bajeczki ja od początku wiedziałem że nie ma żadnego sca a wy w temacie ceny mu dajecie a on ma beke przy kompie <lol>
Jeszcze nie wiadomo czy Vojska będzie miał delte ;/

Old Capitan Rook
27-10-2010, 22:07
Jeszcze nie wiadomo czy Vojska będzie miał delte ;/

5. 24/10/2010 23:53 James Uzywanie cave bota

Dalej wątpisz??

Najlepiej żeby się ktoś z ekipy apo wypowiedział na ten temat i wszyscy sie dowiemy jak będzie :)

HpX3
27-10-2010, 22:08
Najwieksi debile z APO:
Kosa aka morze
Deads aka ZgŁedek
Ciag dalszy nastapi...

Singned 100%

sasha to największa cipa na rooku i nic juz sie nie da z tym zrobic :(

Ruhk
27-10-2010, 22:11
No najlepiej żeby się ktoś z ekipy wypowiedział.

Febim
27-10-2010, 22:42
Mogę wam potwierdzić , że Vojska deleted na 100% :) Ale nie będę dawał ss'a , gdyż osoba chce zostać anonimowa chyba , że się sama wypowie ;) A Sasha za przeproszeniem ch*** ma a nie sc'a :) A co najlepsze napisał , że będzie miał domek Vojski shaushuahsua Jak domek zostanie wyczyszczony jak inne których osoby się nie logują od dłuższego czasu i dane na licytacje ;) Pozdroo Dawipek

Sasha Rookslayer
27-10-2010, 22:44
Ale mam z was beke chłopcy ;)))
Grubooo , 170kcc 1,5 roku temu to było dużo ;)
Może mam sca , a nawet jak mam to chu* was obchodzi ;P

Robie was w chuja dalej po 10x a by dajecie się dalej robić a pózniej są napinki na forum , hehe , jakoś tyle razy sprawdzali mnie GMowie i co ? nie wpadłem ;)))

Zarobiłem Swoje SC na rooku , KCC na mainie , ZŁ na real a was dupe sciska hehe.Ta CAŁA elita to allegro kidy i myślą ze są najlepsi bo co ? maja najwieksze lvl w gilid ? hehe wszyscy , no może nie wszyscy to boty , którzy napierdalają non stop , i nie mają zycią prywatnego , np taki bloodrook , trenuje po 15 godzin , trzeba być naprawde zjebe**** żeby tyle czasu spędzać na grze a w szczególności na trainach ;** hehe

Pozdrooo ;)
Sorry za bł EN dy bo mam 11 lat jak to ktoś powiedział ;)

Kurczak
27-10-2010, 22:54
My z ciebie także

dużo? już 2 lata temu były przypadki, że ktoś stracił 500kcc

nie masz

Robie was w chuja dalej
Czy w tym temacie ktoś napisał, że ty masz sca? nikt ci nie wierzy, więc jak możesz kogoś w bambuko robić?

jakoś tyle razy sprawdzali mnie GMowie i co ? nie wpadłem ;)))
bo oni się opierdalają jak zwykle

Zarobiłem Swoje SC na rooku , KCC na mainie , ZŁ na real a was dupe sciska hehe.
No pochwal się wszystkim ile zarobiłeś zł przed ponad 3 lata gry... 500zł? obliczmy: 500zł / 365 dni / 3 lata = 0,45gr dziennie... PRO
http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg

James
27-10-2010, 22:55

Robie was w chuja dalej po 10x a by dajecie się dalej robić a pózniej są napinki na forum , hehe , jakoś tyle razy sprawdzali mnie GMowie i co ? nie wpadłem ;)))

Zarobiłem Swoje SC na rooku , KCC na mainie , ZŁ na real a was dupe sciska hehe.Ta CAŁA elita to allegro kidy i myślą ze są najlepsi bo co ? maja najwieksze lvl w gilid ? hehe wszyscy , no może nie wszyscy to boty , którzy napierdalają non stop , i nie mają zycią prywatnego , np taki bloodrook , trenuje po 15 godzin , trzeba być naprawde zjebe**** żeby tyle czasu spędzać na grze a w szczególności na trainach ;** hehe

Pozdrooo ;)
Sorry za bł EN dy bo mam 11 lat jak to ktoś powiedział ;)

TEN (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=778615#post778615) temat, otwórz, włącz wyszukiwanie fraz/słów i wpisz sasha rookslayer. Mi wyświetliło się 14 wyników, czyli 14 osób oskarżyło Cię o oszustwo :)
Nie mów również że to nie prawda, bo gdy grałem swoją postacią to mnie również oszukałeś 2-krotnie.

Co do deleta Vojski... Hmm, nie komentuję :) Nie wszystko musicie wiedzieć, ale jeśli ktoś pisze "delete na 100%" to ja pytam, na jakiej podstawie tak twierdzi? :) Sami znawcy na tym forum :)

Następnym razem kiedy ktoś robi interes z Sashą niech się zastanowi i przemyśli to 2-razy i nie wierzmy w te baśnie niektórych graczy na APO, których nicków nie wymienię :)

Sasha Rookslayer
27-10-2010, 23:08
James powiem ci ze 14 osob mnie oskarżyło bo to noobki ;)
Tak naprawde było 14x100 :P

Przez 3 lata gry niby oszukiwałem ? w 2009 rooku w chuja waliłem ostro i dużo , naprawde dużo zarobiłem ;) a was chuj strzela , nie wypowiadam się już na ten temat bo macie taką napikne i żyła wam skacze że to mała bania ;))

PS.
Dzięki za eq,sc ;*

BYWAJCIE ^.^

[James] - Kolokwialny język, oraz wiele powtórzeń. Moim zdaniem również nie ma się co chwalić że jest się marginesem społecznym, bo tak nazywam złodziei.

Kurczak
27-10-2010, 23:14
PS.
Dzięki za eq,sc ;*

trzeba biednym pomagać zarobić na chleb, bo z tego co piszesz to twoje jedyne źródło utrzymania. jako jedyna osoba która opierdala ludzi na apo co chwile o tym pisze w swoich postach

Lagga v3
28-10-2010, 06:57
James powiem ci ze 14 osob mnie oskarżyło bo to noobki ;)
Tak naprawde było 14x100 :P

Przez 3 lata gry niby oszukiwałem ? w 2009 rooku w chuja waliłem ostro i dużo , naprawde dużo zarobiłem ;) a was chuj strzela , nie wypowiadam się już na ten temat bo macie taką napikne i żyła wam skacze że to mała bania ;))

PS.
Dzięki za eq,sc ;*

BYWAJCIE ^.^

[James] - Kolokwialny język, oraz wiele powtórzeń. Moim zdaniem również nie ma się co chwalić że jest się marginesem społecznym, bo tak nazywam złodziei.

pozwol ze nawet tego nie skomentuje . nawet kosa nie wypowiada sie tak otwarcie ze opierdalal. widac , jestes z siebie dumny ze nie umiesz dojsc do niczego sam . moze jak tak lubisz opierdalac to bank okradnij , to wiecej warte niz twoja ukochana tibia ktora traktujesz ponad zycie .

Zodika Rook
28-10-2010, 06:58
n/c sasza:) blood gz udanej prowokacji ale azbest lepszy w tym:D

Patryk1551
28-10-2010, 07:04
No dobra prowokacja blood. Sasha jakiś jebany kid jeszcze głupszy niż kosa. Nie rozumiem tej administracji przecież oni wiedzą, że ten idiota kradł, kosa kradł to po chuj trzymają tych psów na serwie. Usunąć im chary i wszyscy zadowoleni, a po stracie 2 graczy Mortiis nie zbiednieje xd

noe89
28-10-2010, 10:01
Bloodek naprawde, bocisz xD nie wiedzialem :D Gz saha, jakos zawsze kiedy pisalem do Blooda odpisywal, nie musialem czekac zbyt wiele czasy, ale skoro jest teraz afk jakies 20 min w trainie to hmmm.. mam patrzec w ekran, ty moze tak bo kazdy inny wlaczy TV, pojdzie sobie zrobic kawe/herbate cos na przekaske, cokolwiek, 20 min mozna odkurzyc dom, pojechac po pizze juz zamowiona, cokolwiek a nie siedziec i pierdziec w stolek,
Bloodek znamy sie nie od Dzis takze cala Ekipe, gralem z tymi osobami, NIGDY nie zostalem oszukany ani obrazony przez nich, wiec respekt wam chlopaki, i pozdro :D ^^

Jakby co to macie moje gg, a jak nie macie to Marecki ma moze podac :D ma tez Old Xavian i przysto :D misiek i jeszcze chyba ktos :D P0zDr0 :D