Zaloguj się

View Full Version : Mo?liwo?? wej?cia do traina we w?asnym domku

Zakochana Rookqq
28-10-2010, 20:21
Mam taką propozycje. Aby Sorcerer/Druid miał możlwiość wejścia do Traina we własnym domku. Albo aby w podziemiach w każdym z rogów nie było PŻ(umożliwiało by to trenienie mlvl oraz nie atakowanie się graczy).
Co wy na to?
@DOWN
chodziło by to, że jak sobię kupi sorcerer pro elo ville to na co mu train? mógł by wykorzystać do trenienia mlvl. a bocic by nie mógł bo dźwignie i tak musi ciagnąć. a jak by miał boty na to to czemu pall i knight mogą bocić a sorc i drut nie?;l

@KTOS
kto ty?ja cie ojebalem? to chyba nie

@KOLEJNA PROPOZYCJA
Może by dodali chociaż 1 sqm w domku bez PZ, do trenienia mlvl(jesteś bezpieczny, że nikt cie nie zabije, nie trenisz shielda,wychodzi na to samo jak byś trenił kolo depo itd. tylko jest lepiej bo czujesz to coś że jesteś u siebie :D)

Juxxifi
28-10-2010, 20:31
A jaki to ma sens? Nikt normalny nie trenuje shielda w trainerze, a innej potrzeby nie widzę. Jestem na nie.

Morfevious
28-10-2010, 20:32
Mam taką propozycje. Aby Sorcerer/Druid miał możlwiość wejścia do Traina we własnym domku. Albo aby w podziemiach w każdym z rogów nie było PŻ(umożliwiało by to trenienie mlvl oraz nie atakowanie się graczy).
Co wy na to?

Co to PŻ? http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

Z tego, co mi wiadomo, nie da się zrobić, żeby ktoś mógł pizgać z exevo gran mas morta, ale jednocześnie nie mógł bić ludzi. http://img689.imageshack.us/img689/9955/niewinnyc.png

A po za tym - po co chcesz do trainerów wchodzić? :).

@Panek
AHAHAHAHAHAHAHA!! Minosach! XDD I chuj! XD

Minotaurach, jak już http://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.png

@James
BOŻE!

Zakochana napisała:

(umożliwiało by to trenienie mlvl oraz nie atakowanie się graczy).
Więc o co Ci biega? Xd.

Ebony
28-10-2010, 20:33
Jestem na NIE !

Jesli chodzi ci o Ed/Ms skilowanie shieldinga ? Wez ogarnij pomysl a nie wyjezdzasz jak ci sie podoba..
Bezsensu.

NIe gram na apo ale nie daje szans zeby ten pomysl wpadl w gust użytkownikom.

Panek Kitara
28-10-2010, 20:33
I zapomniałeś dodać, że każda magiczna profesja mogłaby do woli bocić magiczny level !

propozycja jest denna,kiedyś zamiast trainerów były minosy i były dla wszystkich. Teraz są trainy dla ek/rp i jest dobrze.

Nie.

Magik
28-10-2010, 20:52
Propozycja bez sensu...
Możesz stać przed domkiem i bić mlvl. :D

Nie.

Z tego, co mi wiadomo, nie da się zrobić, żeby ktoś mógł pizgać z exevo gran mas morta, ale jednocześnie nie mógł bić ludzi.
Jak by była jedna sqm bez pz, to nikogo byś nie mógł zaatakować. :p

I zapomniałeś dodać, że każda magiczna profesja mogłaby do woli bocić magiczny level !
I tak może do woli bocić. :s Aż nie zostanie przyłapana.

James
28-10-2010, 20:57
Co to PŻ? http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

Z tego, co mi wiadomo, nie da się zrobić, żeby ktoś mógł pizgać z exevo gran mas morta, ale jednocześnie nie mógł bić ludzi. http://img689.imageshack.us/img689/9955/niewinnyc.png

A po za tym - po co chcesz do trainerów wchodzić? :).

@Panek
AHAHAHAHAHAHAHA!! Minosach! XDD I chuj! XD

Minotaurach, jak już http://img155.imageshack.us/img155/8545/ayfkmc.png

Jak masz wyłączoną "piąchę" to nikogo nie bijesz...?

Co do tematu jestem na nie. Ludzie sobie pokupują trainery do domków i każdy z profesją magiczną będzie tam mógł wejść, a to wypaczy balans, kiedy ms/ed będzie mieć nagle xxx shielding...

Karpek
28-10-2010, 21:33
Jest to zbędne, więc jestem na nie. ed/ms ma do skillowania tylko mlvl, a go można trenić wszędzie. Lepiej jakby zrobili coś takiego, że jak wchodzisz do traina w swoim domku to wywala Cię z niego nie do temple tylko przed domek/drzwi do traina.

#edit

mozerz

: OOOOOOO

Stoner
28-10-2010, 22:35
W ostateczności może być, ale wtedy kupowałoby się inny rodzaj trainera tylko dla magicznych lub trainer dla wszystkich profesji.
A te które są obecnie byłyby tylko dla ek i rp.
Propozycja troche nie ma sensu, więc nie mam zdania,
chociaż dostrzegam minimalny plusy....
Po raz kolejny mniej kasy na serwie.

HpX3
28-10-2010, 23:31
lol ofc na tak, przeciez jak sie ma traina w domq to czemu by nie można z niego korzystać, zawsze mozna testować hity i trenować cos dla zabawy :)
Dlaczego profesje magiczne maja miec gorzej?

[James] - Bo na tym polega cały balans postaci?
Że postacie magiczne mają mieć MINIMALNY shielding. Trzeba myśleć, piszecie że Administracja robi zły balans, a sami dajecie kretyńskie i nieprzemyślane propozycje.

@ down
Tylko że druidem największy shielding jaki ci sie uda wbic to 35? co zmniejszy hity z np 2500 do 2400 ?
przy czym shieldingu wcale nie skilluje sie na trainach tylko na 100 valkiriach albo elfach.

.Vimpexx.
29-10-2010, 06:42
lol ofc na tak, przeciez jak sie ma traina w domq to czemu by nie można z niego korzystać, zawsze mozna testować hity i trenować cos dla zabawy :)
Dlaczego profesje magiczne maja miec gorzej?

LoL, wyobrażasz sobie Druida z 130 shieldingiem?, bo ja nie. =X

@Topic

Jestem na Nie, profesje magiczne mają to do siebie, że skill shielda jest niski, a hity możesz sprawdzać na potworach ;) http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg

Lipek Aldix
29-10-2010, 07:27
W ostateczności może być, ale wtedy kupowałoby się inny rodzaj trainera tylko dla magicznych lub trainer dla wszystkich profesji.
A te które są obecnie byłyby tylko dla ek i rp.
Propozycja troche nie ma sensu, więc nie mam zdania,
chociaż dostrzegam minimalny plusy....
Po raz kolejny mniej kasy na serwie.

Kiedyś rozmawiałem z Tygrysem i Mortiisem przy przerabianiu domku ,czy mogę zmienić trochę trainer na większy,odpowiedzieli mi ,że jest tylko jeden rodzaj trainerów dla każdego innych nie ma i nie można zrobić. Przyczyną tego jest pierwszy Rilisek ,który bocił magiczny ,zdejmował rs'y na bocie u Drako w villi ,po tym w każdej został usunięty trainer z Amazonkami. Ktoś kto gra tutaj dłużej wie o co chodzi.
@Topic
Propozycja beznadziejna ,jestem na nie.

Relonix
29-10-2010, 07:40
Głupi pomysł, sorc/druid to profesje magiczne i powinny trenowac mlvl tylko a do tego trainer jest nie potrzebny:)

ViVuSeK
29-10-2010, 16:11
Jestem na Nie.
Druid/Sorcerer to profesje atakujące z magi ,robiące wiele rzeczy magią.
Ogólnie ,mogłoby to być do skillowania Shielding ,ale z tego co wiem żadnego to nie obchodzi ,a od tego są przecież "specjalnie" miejsca na mapce.
Jak dla mnie propozycja do odrzucenia.

old kostel zibi
29-10-2010, 16:54
Pogielo Cie. Trainery sa do skillowania, a nie bocenia m lvla. Jak Ci zalezy na biciu bezpiecznie m lvla to schowaj sie gdzies i sobie tam tren.

LioneczeQ
29-10-2010, 17:34
nie bo nie ma skilla z wanda a mlvl mozerz trenic gdzie tylko chcesz. ew dodac mozliwosc kupna ogrodka bez pz

Sensimila <3
29-10-2010, 18:36
Yyyy, po co by bocić mlvl ? Jestem na NIE.

Deads
29-10-2010, 18:38
Oczywiście jestem na tak,tylko po co miałby trenować i co?

Trikol <3
29-10-2010, 20:20
Jestem na Nie.
Druid/Sorcerer to profesje atakujące z magi ,robiące wiele rzeczy magią.
Ogólnie ,mogłoby to być do skillowania Shielding ,ale z tego co wiem żadnego to nie obchodzi ,a od tego są przecież "specjalnie" miejsca na mapce.
Jak dla mnie propozycja do odrzucenia.

exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis exevo gran mas vis ?

@topic.
jestem na nie , schowaj sie gdzies i sobie boc tam mlvl ,bo widze ,ze ten train ci do bocenia potrzebny

.Voorlon.
29-10-2010, 20:38
OFC NIE !
Do tej pory ms/ed nie mogli wchodzić do trainera i dawali sobie radę.

Luko the Master -.^
29-10-2010, 20:43
Oczywiście że nie ;D
Po co to ?
Wyjdz przed domek i treń m lvl.

Domcio666
29-10-2010, 22:35
I po co to ?? sorc druid to profesje magiczne i one nie potrzebuja trenowac . A shield wchodzi przeciez jak idziesz expic albo jak masz z kims pvp JESTEM NA NIE

Adherent
30-10-2010, 00:23
Nie wiem jaki łoś mógł dać odpowiedź negatywną, bo jest to racja!!
Głównym atakiem ms/ed są czary i zależą od mlvla czyli inaczej niż w przypadku ek/rp gdzie liczą się skille danej broni, więc czemu nie dodać trenienia mlvla we własnym domku??
P.S. Jakby ktoś miał wąty to przecież do cholery rp i ek mogą mlvl trenować w trainerach a ed/ms muszą na otwartej przestrzeni!

Cinasek
30-10-2010, 11:00
Mi jest to obojętnie, ponieważ nie wiem po co trainy ed/ms.

Ale niech reszta się wypowie. Ale jak zobaczę odp GM to raczej będzie "nie" http://i54.tinypic.com/35i27gp.jpg

Azonka
30-10-2010, 11:56
Jestem na nie.

Shielding bylby zbyt wysoki.

Drunkus
30-10-2010, 11:58
Jestem na tak chyba jak ma sie domek to kazdy powinien moc wejsc na trainy nawet sorc zeby potrenowac mlvl bezpiecznie

Morfeuxsz
30-10-2010, 12:30
Jestem na nie. Znajdź sobie jakieś miejsce na mapie i tam trenuj, a jak chcesz shielda trenować, to idź na amazonki.

Lettis
30-10-2010, 12:36
Jestem na Nie
Druid i Sorcerer to profesje ,które nie potrzebują trainerów ,i treningu.
Pomyśl ,to tak jakby rookslayer atakował z exori max :D
Przestań pisać te propozycje.

.Vixen.
30-10-2010, 15:49
Zupełnie niepotrzebne.

Shield możesz trenować na Amazonach, a mlvl wszędzie oprócz "miejsc publicznych" :)

Zarexoholik?
30-10-2010, 18:38
Po co to komu? Możesz trenować swój poziom magiczny przed domkiem/villą. Zresztą chyba nie masz pojęcia jak zajebiście wolno rośnie shielding u profesji magicznych. Już lepiej jakbyś go trenował na amazonkach lub elfach koleżko. Także jestem na NIE.

Joogi
30-10-2010, 18:50
Mlvl mozesz trenowac wszedzie, gdzie nie ma pz... Jest duzo miejsc do tego, mozesz sie albo schowac gdzies i bocic albo byc na widoku, omg. Jestem na nie, tak bylo i niech zostanie, bo jest git (;

19NrX06
02-11-2010, 12:49
Tak , dlatego że powineły też mieć gdzie trenować mlvl jak ek/rp , powinni mieć all te same tzw.Bajery.

Seiren
04-11-2010, 10:12
Jestem na nie , prawda tylko dla ek/rp są trainery ale są do postacie stworzone głownie do blokowania prawda? muszą mieć większe skile żeby dostawali słabsze hity , a co do ms/ed trenować mlvl chcą niech idą w podziemia i trenują. a jak nie to niech expią sam idzie mlvl.

Wujcio Own3d
04-11-2010, 13:15
A więc tak co do trainerów to fajnie by było gdyby dało rade kupić takie coś tylko, że administracja by to stawiła albo coś...

pomozplz
04-11-2010, 14:05
Jedno wielkie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Ogarnij...

Miodzik
04-11-2010, 15:14
Jak dla mnie nie ;)
To nie ma sensu profesje magiczne powinny tylko mlvl skilac ;)

Solson.
04-11-2010, 21:16
Dla mnie jest to bez sensu propozycja ..
MS do traina ? Po jaki chuj ;D! Jak chcesz sobie poskilować magika , wyjdź przed domek. I sprawa załatwiona.

@topic
Oczywiście że jestem na NIE !