PDA

View Full Version : Assasin Creed Brotherhood

karol powrocil
28-10-2010, 21:59
Witam!Mam pytanie czy ktos sie orientuje kiedy wyjdzie owa gra na pc poniewaz sa rozne wersje jedna ze 19 listopada a 2 ze luty/marzec.Chcialbym to wiedziec bo chce sobie zamowic ale jak w lutym to moge potem bo po co tera kase tracicxd

edit1
Kurde ta gra jest najlepsza xd a tera jeszcze multiplayer! omg nie wychodze z domu xd

edit2
No bo tego sie spodziewam xd i mam nadzieje ze tak bedzie.Wiem ze opinie byly rozne xd

Morfevious
28-10-2010, 22:01
Przestudiowałem paręnaście stron - i widzę, że na 'poważniejszych' serwisach piszą, że 16.11.2010, więc pozostało naprawdę niewiele czasu. Sam może przejdę się do sklepu, jeżeli jeszcze trochę zarobię i kupię sobie oryginał :).

Maatinii
28-10-2010, 22:47
Up. Skąd wiesz jak sie gra? Było 10min multi na ps3 i ludzie nie byli zachwyceni. A Ty z góry wiesz że jest najlepsza. Oczywiście nie wątpię w to że singiel ass będzie prze kozacki ale co do tego multi to bym sie wstrzymał.

edit
Ale trzeba przyznać że pomysł na zrobienie multi i fajnego systemu że każdy dostaje zlecenie na jakiegoś innego gracza i każdy na każdego poluję. ciekawe ciekawe ; d