Zaloguj się

View Full Version : B??d z IH-em

Adherent
28-10-2010, 23:35
Witam!
Expię sobie jak zwykle na dark lordach swoim rookstayerem i jak zwykle mała szansa by mi się cokolwiek stało na 1 dark lordzie, więc idę na następnego nawet jak mam 1500 HP. Jednak dzisiaj expiąc sobie spokojnie natrafiłem na niespotykany dotąd problem z IH-ami!
Mianowicie jak się IH-a to wiadomo, że jak się kliknie za szybko to jest drobna przerwa w IH-aniu i można się IH-ać dalej bez problemu.
Dziś miałem taką sytuację, że idę na tego dark lorda z 1500 hp. Klikam IH i za 1 razem wyskakuje exhausted!, więc trudno klikam dalej ale już red HP.
Nadal exhausted! Rozpaczliwie szukam rozwiązania, bo już 200HP i klikam myszką! Exhasuted!!! W końcu padam, bo nie miałem szans wyciągnąć żadnej runy z plecaka!
Co się okazuje po deadzie jeszcze przez kilkanaście sekund nie mogłem użyć runy IH!!
Czy jakiś admin może mi wyjaśnić o co chodzi??

#down
Chyba nie przeczytałeś dokładnie!
Wcisnąłem dokładnie 3 razy tak jak napisałem wyżej. Nie trzymałem hota! I jakim cudem to możliwe, że nawet po deadzie nie działał? Hm?

signed. Jakbyś się tak nie spieszył to byś nie pad :C Zbyt wiele razy klikasz exhausted :)
Doradzam pójście do okulisty...
Czy na pewno przeczytałeś wszystko co napisałem w temacie??
Bo zdaje mi się, że chyba nie!

Okey
28-10-2010, 23:38
Jak wciśniesz hota i przytrzymasz przez jakiś czas, to później zmęczenie masz przez nawet kilka minut.

Przemas
29-10-2010, 13:24
blad w silniku nic nie poradzis;p tylko odrabiac lvl;d

Neko^
29-10-2010, 13:51
Wpadłes prawdopodobnie w schizofrenia paranoidalną. Ihy działaja normalnie , to nie problem administracji , ze masz ciezkie łapy (palce) |;

Bloody
29-10-2010, 14:56
To nie pierwszy bug z ihem. Akurat ten jest negatywny ale jest jeden pozytywny jeśli administracja chce wiedzieć jaki proszę się ze mną skontaktować ponieważ już kilka raportów zgłaszałem o nim lecz niestety nikt nie raczył mi nawet odpisać...CHCECIE WIEDZIEĆ ??? PISAĆ DO MNIE !!! i tyle na ten temat...

PS.Chodzi oczywiście o ih na rooku...

Orson_Pall
29-10-2010, 15:49
poprostu spamujecie hota z ihem jak vite, i sie dziwicie ze exth...

Salik Shoter
29-10-2010, 16:05
poprostu spamujecie hota z ihem jak vite, i sie dziwicie ze exth...
signed. Jakbyś się tak nie spieszył to byś nie pad :C Zbyt wiele razy klikasz exhausted :)

Domcio666
29-10-2010, 22:38
blad w silniku albo jakis bug napisz raporta do gma albo ci tu odpisze co jest malo mozliwe ;p

Romus
30-10-2010, 12:34
@Up
Nie dosc ze powtarzasz to jeszcze zle. To nie jest blad z silnikiem. To po prostu jest zwykle exhusted. Napierdalacie w hota to i sie pixel meczy ;0

Cinasek
30-10-2010, 19:01
A czy przypadkiem nie trzymałeś hota przez jakiś czas? Bo jak przytrzymujesz hota przez 4-5 sec to przez jakiś czas nie możesz użyć danej runy.

sarow
31-10-2010, 12:19
Jak nie gracie na rook i nigdy nie używaliście ih to japa bo ih nie mozna zaspamować, ja czasami trzymam chwile hota i normalnie mi się iha

Musiałeś wciskać jeszcze jakiś czar e poxa albo utevo gran lux bo inaczej samym ihem nie da rady ;]

HpX3
01-11-2010, 18:33
to poprostu nie mogą tego naprawic??
90% dedow jakie zaliczam jest przez ten posrany exhuasted.
niech to ogarną bo tak sie grac nie da

Solson.
08-11-2010, 18:24
Radzę Ci skończyć używać Wiceps Bota ;)

Nie ma takich problemów ;O

3rd Dimension
11-11-2010, 12:34
Proste - Jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy.