View Full Version : Jot feat Jazzy - T.N.M.T.B
Mikiel Gandzior Bandzior
29-10-2010, 16:37
http://www.youtube.com/watch?v=I7qW17R0arg
mistrz lamusy, wy jarajcie się Pihem który sam już nie wie o czym nawija, a prawdziwy hh siedzi w ud pajace!
'inteligentny hh górą? nie w tym kraju' diss na was idioci
Czillowy klimacik, lubię takie kawałki. PRAPSY Jot.
Nie ma sensu zakładać tematu o Jocie, gdzie 95% forumowych gimberów ogranicza się do rapsów czołowych mc's z mainstreamu.
Od siebie dodam tyle, że zajebiście zrealizowany klip - Madzie bym wypierdolił, bo nie jaram się jej wokalem.
Osobiście wolę Jurka na szybszych bitach (moongooz (http://www.youtube.com/watch?v=15XB0KDSuWE) <3). Mam nadzieję, że pozamiata ten rok. Gratki legala.
Kamor Wielki
29-10-2010, 18:04
dobry zaplon mikiela nie jest zly
a track jak najbardziej ok,bit mi sie podoba,czekam na wiecej materiału od jota
glos madzi jakis taki zbyt pospolity
@down
: D
Mikiel Gandzior Bandzior
29-10-2010, 18:08
dobry zaplon mikiela nie jest zly
a track jak najbardziej ok,bit mi sie podoba,czekam na wiecej materiału od jota
glos madzi jakis taki zbyt pospolity
Przecież ten track nie ma nawet doby, więc co ty mi tu pierdolisz.
Hmm, fajny track taki na rozluznienie :) Po prostu pelen relaks xd
Tylko wokal tej laski jakos mi nie pasuje ;p
Chujowe. Chujowy bit, chujowy tekst, chujowe flow.
Nie ma porównania do Piha,zero jesteś i tyle
#Szajs,nic więcej
Mikiel Gandzior Bandzior
29-10-2010, 18:41
Nie ma porównania do Piha,zero jesteś i tyle
#Szajs,nic więcej
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHA AH
wyjdź dzieciaku, przecież Chada zjadl PIHA.
Jak mi zinterpretujesz Puszke Pandory to dostaniesz reputa i oficjalne przeprosiny.
No super. Kawałek jak i klip dobry, ale co ty się tak jarasz? Człowieku ty się czerwony pewnie zrobiłeś po przesłuchaniu tego kawałka i udawania, że się znasz na rapie. Skoro Pih nie wie o czym nawija - trudno. Ty za to nie potrafisz nawijać - jesteś tylko zbunkrowanym za ekranem monitora dzieciaczkiem! : [
fioletowy przecież :mad: zawsze mam beke z ciebie że kogoś nazywasz dzieciakiem, a jesteś rok starszy hahah, nie wiem, może u ciebie jakaś patola jest i pomiędzy ojcem a dzieckiem jest 1-5 lat różnicy : D Pozdrawiam :)
Konkretne klimaty, podoba się
Chujowe. Chujowy bit, chujowy tekst, chujowe flow.
Bardzo dokładnie wszystko opisałeś :D
#temat
Może być ,ale zgodzę się z tym kolegą ,że bit mi się nie podoba.
Tekst jest dobry ,kaw. może ustać ,ale jak powiedziałem - nie podoba mi się bit ,nie pasuje zupełnie do tekstu i innych "czynników" :D Jakby go się zmieniło ,byłoby g;o;od.
Zarexoholik?
29-10-2010, 20:41
No super. Kawałek jak i klip dobry, ale co ty się tak jarasz? Człowieku ty się czerwony pewnie zrobiłeś po przesłuchaniu tego kawałka i udawania, że się znasz na rapie. Skoro Pih nie wie o czym nawija - trudno. Ty za to nie potrafisz nawijać - jesteś tylko zbunkrowanym za ekranem monitora dzieciaczkiem! : [
Degustator
29-10-2010, 22:57
Nie ma to jak wrzucić jakiś kawałek i od razu pocisnac jezeli komus sie nie spodoba wrzucic na piha zeby siac ferment.. Słabe gówno zasypiam po 10 sekundach.. nie lubie takiego gówna wole firme buziak mikiel bandziorze
Habemus Papam
29-10-2010, 23:17
Jot na wysokim poziome ale nie jaram się ;d
kawałek do przesłuchania 2-3x. :)
mikiel jebło cie na ryj do końca
@top
<ironia>to jest prawdziwy hip hop nie znający się na niczym hejterzy dobrego hip hopu</ironia>
rly nawet nie słuchałem
Tumanbuga
31-10-2010, 08:24
http://www.youtube.com/watch?v=I7qW17R0arg
mistrz lamusy, wy jarajcie się Pihem który sam już nie wie o czym nawija, a prawdziwy hh siedzi w ud pajace!'inteligentny hh górą? nie w tym kraju' diss na was idioci
http://i53.tinypic.com/90nd6v.jpg
Japierdole typie wez to obczaj , że każdy ma swój gust , upodobania których się trzyma i chuj ci do tego. Uważasz więc , że w mainstreamie jest shit , nieprawdziwy hh tak? Gratuluje , słuchaj sobie tych swoich tracków i się jaraj , nie każdy musi lubić takie same rapsy co ty , pjontka.
@topic
Średnia pozycja , ładnie płynął , tyle.
Mikiel Gandzior Bandzior
31-10-2010, 09:45
Beka z dzieciaków co łapia się na marną prowokacje i spinają hahahahahahhahaha
^down
Nie pisałem że dobre, ale jakoś kilku idiotów się nabrało.
Naspinam się na 4um i na końcu powiem że żart.
Proponuję szybką wizytę u lekarza psychiatry.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.