Zaloguj się

View Full Version : Mo?lwio?c wykupenia w domku strefy bez PZ

Zakochana Rookqq
30-10-2010, 12:00
Witam. Mam taką propozycje aby była możliwośc wykupienia w domku max 1 SQM w podziemiach strefy bez PZ. Co by tu umozliwilo? Skilowanie mlvl w domku. Jak Pall/Knight może skilowac w domku to może ed/ms powinien mieć to sqm aby trenić mlvl. Shielding mu rosnąć nie będzie a wychodzi na to samo jak by trenował pod depo, tylko tam ma pewność że go nikt nie zabije i może się cieszyć że treni we włąsnym domku ;d co wy na to?

Albo można zrobić Traina dla ED/MS, potwory w nim WOGÓLE by nie atakowały, tylko ty je możesz i tam możesz wbijać mlvl oraz sprawdzac na nich hity to po 1. a po 2 była by tam dźwignia jak w normalnym trainerze = nie można bocic ;)

Jaka cena za ten "trainer" bez atakująćych potworów.
Nad powierzchnią - 80kcc
Na powierzchni - 100kcc
Pod powierzchnią - 60kcc

@DOWN
Bocić jak ED/MS chce to i tak boci, pójdzie gdzieś do ank na ubocze i może bocić z alarmem.

ViVuSeK
30-10-2010, 12:13
Niemożliwy pomysł.
Możliwy ,ale w sensie ,że jest bardzo głupi ,i nieprzydatny.
Pomyśl ,że nie muszą być ,ale mogą się natrafić botterzy ,i tak mają bardzo szybką możliwość wbijania MLV.
Sugestia nieprzemyślana ,jestem na nie.

Lettis
30-10-2010, 12:34
Co to za idiotyczna propozycja!
Nie pomyślałeś o tym ,że zaraz pojawi się po 100 botteró ,śmigających spokojnie bez żadnych obaw poziom magiczny.
Jestem na nie.

Zakochana Rookqq
30-10-2010, 12:36
ale 100 botterów które skilują mlvl i skile (knight i pall) wam pasuję bo wy gracie pallem albo knightem tak? To jeżeli wy możecie bocić to czemu sorc/drut nie?;o może najlepiej zlikwidują trainy i tylko na rook zostaną? - najlepsze to jest.

Joogi
30-10-2010, 12:38
Omg, nie robi to roznicy i tak boca i tak? To bedzie to samo, tylko ze zamiast gdzies sie ukrywac beda to robic w domku. ;x

HAHA a potem zdziwko O.o , że 1000 ms ma 150 mlvl .

NIEE

Przeciez czy tak czy siak gm moze sprawdzic czy owa osoba nie boci, c'nie? ;x

Magik
30-10-2010, 12:48
Zanim zrobisz następne propozycje zbliżone do tej, przeczytaj to dokładnie...

1. Dodatkowe sqm domku (czyli tam, gdzie itemy zostają zapisywane) nie jest dorabiane!
2. Każdy ogródek oraz inne pomieszczenie dodatkowe musi posiadać pz!
3. W każdym ogródku lub w innym pomieszczeniu dorobionym, nie są zapisywane itemy! Rzeczy pozostawione w takim miejscu na ziemi, narażone są na skasowanie podczas Clean'u lub restarcie serwera.
4. W każdym ogródku lub w innym pomieszczeniu dorobionym, dodawany jest teleport, który jest wyjściem ewakuacyjnym. Taki teleport prowadzi nas przed domek.
5. Teleporty do różnych miejsc na mapie nie są dorabiane!
6. NPC nie są do kupienia!
7. Prywatne respy z potworami (do expienia) nie są dorabiane!
8. Akceptowaną formą płatności są jedynie pieniądze tibijskie (scarab coins) oraz runy PACC (runa pacc odpowiada 10k cc, czyli 100 sc na mainie. Na Rooku cena runy pacc odpowiada sumie 200cc, czyli 2 sc). Nie są przyjmowane żadne inne itemy!
9. Uzgodnić szczegóły można tylko ze mną na PW i tylko ze mną!
10. Zmiany zazwyczaj będą widoczne przy najbliższym restarcie serwera.
11. Na Rooku nie ma możliwości dodania potworów!
12. Podane ceny nie podlegają negocjacji!
13. Ceny dla osób, które posiadają domki na terenie pacc, są niższe o 50%. Nie dotyczy to jednak wyspy początkujących!

@Topic
Czyli NIE.

Zarexoholik?
30-10-2010, 18:43
Jasne, że NIE. Domek jest schronieniem tak samo jak depo, czy temple. Więc chyba w schronieniu nie można używać czarów ofensywnych? Zrozumiałe chyba, nie?

Kecart
31-10-2010, 00:43
Zakochana Rookqq - Po co podbijasz propozycje Tygrysa , który napisał jednoznacznie że nie robi pomieszczeń/ogródków bez PZ !! jeśli była by taka możliwość napewno dałby nam znać.

#ofc.Nie.

Solson.
31-10-2010, 00:54
Jasne że NIE !
Wyjdz przed domek , otwórz drzwi i treń m lvl.
Jak ktoś Cię zaatakuje po prostu - wejdź do domku.

Stoner
31-10-2010, 08:49
Nom, nom i bot 24/7. Jestem na nie.

Mamy dużo tutorów, którzy często są aktywni.

@Top
Takie 1 sqm w domku nie było by złe.
Na rs'ie można by skillwać m lvl bez obawy deda.
Jestem za, ale cena odpowiednio wysoka!

Lagga v3
31-10-2010, 10:09
Wedlug mnie gownianym pomyslem jest zarowno trainer w domku ktory zostal juz dawno wprowadzony oraz twoja propozycja. czemu?
jesli jestes w normalnym trainie albo trenujesz m lvl na mapce (np, w city) latwiej jest bota wykryc . jesli masz domek z trainem i 1sqm strefy bez pz odpalasz bota 24/7 i wbija ci skill .
zdecydowanie na nie.!

KaZeK
31-10-2010, 10:12
Jestem na nie, jakby w domku nie było strefy ochronnej to można by śmiało wbijać red skulla na Magic Axe Quest, a tak istnieje cień szansy że podczas wbicia rs'a gdzieś na ank zostaniesz zgładzony przez większego lvl'a.

Lesny Ludek
31-10-2010, 10:12
Nie , w domku se odpalisz bota a tam nikt ciebie nie będzie sprawdzał , nie i tyle.

Soi
31-10-2010, 10:13
Hah, i tak już trudno ludzi wyłapać na bocie jak się na mapie gdzieś ukryje a ty jeszcze chcesz, żeby ktoś sobie w domku brak pz robił..

NIE :S

Domcio666
31-10-2010, 12:02
ms i ed trenia mlvl jak expia i sobie hity sprawdzja jak bija potworki ;< to wgl jest niepotrzbne jestem na nie !

19NrX06
02-11-2010, 12:39
JEstem na tak , wszystkie profesje powinneły być na tym samym poziomie .

Juxxifi
02-11-2010, 12:48
JEstem na tak , wszystkie profesje powinneły być na tym samym poziomie .

Żaden translator tego nie ogarnia. Może przetłumaczysz na polski?
Jeżeli chodziło ci o to, że profesje powinny być na tym samym poziomie.. to są. Każdy może wyjść z pz'tu i trenować mlvl ;)

#temat

Idiotyczny i w ogóle nie potrzebny pomysł. Mało jest miejsca na trenowanie mlvl'a?
Nie.