View Full Version : Filmik, poprawienie jako?ci (P?ac?)
lord max
30-10-2010, 13:48
Witam, są mi bardzo potrzebne 2 filmiki mają one po 2 minuty nagrania, są kiepskiej jakości dzwiękowej bo były nagrywane telefonem, jeżeli ktoś umie to zrobić i zrobi dobrze to zapłacę reputami, kcc, sms'ami lub złotówkami.
Poziomeʞ
30-10-2010, 13:50
Kup lepszy telefon/kamerę i nagraj jeszcze raz. Co ty sobie myślisz, że komp wszystko za ciebie zrobi? ;d
Mc Maciek
30-10-2010, 13:58
Próbowałeś kiedyś ze zgniłego jabłka zrobić świeże? Wg mnie nie da się. Jeśli masz film w złej jakości, w lepszej nie będzie.
lord max
30-10-2010, 14:43
poziomek - chodzi o to że jest to materiał który był nagrany, cóż w ważnej sprawie i nie można go powtórzyć, jest on potrzebny do sprawy sądowej.
Na bank się da dźwięk poprawić, tylko trzeba być profesjonalistą, jeżeli ktoś potrafi to proszę o pomoc.
Poziomeʞ
30-10-2010, 17:40
Jakości NIE DA SIĘ POLEPSZYĆ, można ją tylko pogorszyć. Już ci napisałem, że jeśli chcesz mieć lepszą jakość to po prostu nagraj materiał lepszym sprzętem.
Dokładnie tak jak poziom mówi, max możesz zwiększyć jego wagę zmieniając format ale jakość pozostanie taka sama.
"Z gówna bata nie ukręcisz"
Serenio?
04-11-2010, 14:38
Skoro to nagranie jest potrzebne jako dowód w sprawie sądowej to idziesz z telefonem do sądu, mówisz żeby specjaliści się zajęli tym nagraniem i koniec, krótka piłka, w sądzie raczej "specjalistów" mają ;o No chyba, że gdzieś na wsi mieszkasz ale jak w Twoim sądzie ich nie będzie to nie łudź się, że znajdziesz takowych na tibijskim forum haha, głupota ludzka nie zna granic.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.