Zaloguj się

View Full Version : Filmik, poprawienie jako?ci (P?ac?)

lord max
30-10-2010, 13:48
Witam, są mi bardzo potrzebne 2 filmiki mają one po 2 minuty nagrania, są kiepskiej jakości dzwiękowej bo były nagrywane telefonem, jeżeli ktoś umie to zrobić i zrobi dobrze to zapłacę reputami, kcc, sms'ami lub złotówkami.

Poziomeʞ
30-10-2010, 13:50
Kup lepszy telefon/kamerę i nagraj jeszcze raz. Co ty sobie myślisz, że komp wszystko za ciebie zrobi? ;d

Mc Maciek
30-10-2010, 13:58
Próbowałeś kiedyś ze zgniłego jabłka zrobić świeże? Wg mnie nie da się. Jeśli masz film w złej jakości, w lepszej nie będzie.

lord max
30-10-2010, 14:43
poziomek - chodzi o to że jest to materiał który był nagrany, cóż w ważnej sprawie i nie można go powtórzyć, jest on potrzebny do sprawy sądowej.
Na bank się da dźwięk poprawić, tylko trzeba być profesjonalistą, jeżeli ktoś potrafi to proszę o pomoc.

Poziomeʞ
30-10-2010, 17:40
Jakości NIE DA SIĘ POLEPSZYĆ, można ją tylko pogorszyć. Już ci napisałem, że jeśli chcesz mieć lepszą jakość to po prostu nagraj materiał lepszym sprzętem.

Masstiv
03-11-2010, 19:00
Dokładnie tak jak poziom mówi, max możesz zwiększyć jego wagę zmieniając format ale jakość pozostanie taka sama.

"Z gówna bata nie ukręcisz"

Serenio?
04-11-2010, 14:38
Skoro to nagranie jest potrzebne jako dowód w sprawie sądowej to idziesz z telefonem do sądu, mówisz żeby specjaliści się zajęli tym nagraniem i koniec, krótka piłka, w sądzie raczej "specjalistów" mają ;o No chyba, że gdzieś na wsi mieszkasz ale jak w Twoim sądzie ich nie będzie to nie łudź się, że znajdziesz takowych na tibijskim forum haha, głupota ludzka nie zna granic.