View Full Version : Cena rh na rooku
Azbestowy v.62.0
30-10-2010, 16:09
POSZEDŁEM SOBIE DO SPIDERA SPRZEDAĆ LOOT A TU COŚ TAKIEGO
15:59 Spider: Skupuje warrior helmet (2cc), crown helmet(7kgp) i royal helmet (20cc).
Przedtem było 30. Po co komu ta obniżka? Nie atakujcie mnie argumentem o "przybywaniu kasy na rooku" bo jest ******* słaby.
royal helmet juz nie jest takim rarem jak kiedys....to i cena w sklepie maleje ale u ludzi raczej zostanie taka jaka jest
Proste - coraz więcej osób ma go na rookgardzie ,i staje się on coraz tańszy.
Za niedługo wszystko będzie bardziej tanie, mają obniżyć kasę na serwerze - na 100% ,i dlatego zmniejszyli cenę za RH.
Jestem na nie ,nie podoba mi się ta zmiana ,ewentualnie do 28cc może spaść.
Arcano Druid
30-10-2010, 16:34
zdecydowanie za duzo i to o 10x -.- cena powinna byc 3cc...
Nie atakujcie mnie argumentem o "przybywaniu kasy na rooku" bo jest chujowy słaby.
Jest za duzo kasy na rooku.
Nie no to prawda, kiedys rh to nawet i ceny 100cc widzialem, no ale wiecej osob posiedzialo na dl/serpencie (chyba tez leci?) i polecialo juz duzo tego. (:
Zarexoholik?
30-10-2010, 18:32
Jasne, że mi się podoba. Lepiej wychodzić na mniejszy + niż na większy, bo na tym ots'ie nie da się niczego wastować podczas expienia.
Po 1. Zły dział, jak już to propozycje.
Po 2. Codziennie sporo osób je looci i ich cena maleje cena 30 cc była dobra, gdy był rarem. http://i54.tinypic.com/a2xk9.jpg
#Lordzik#
30-10-2010, 18:42
Na początku 30cc było przesadą Xd. Jeżeli teraz kosztuje 20 to i tak dość sporo.
Drogi Azbescie w 100 % sie z toba zgadzam rh wylatuje dosc rzadko dlatego tez jego cena nie powinna ulec zmianią :mad:
Oczywiście że nie....
Ale Mortiis i Tygrys usprawiedliwiają to tym że "Loot z Dark Lordow jest bardzo dobry" A tam to się mało co na + wychodzi...
[Tygrys] Kiedy niby coś takiego powiedziałem? Nie zmyślaj...
Sensimila <3
01-11-2010, 09:32
Jeżeli spada normalnie, to cena powinna zostać zmniejszona.
Lesny Ludek
01-11-2010, 09:48
Nie przeszkadza mi to , ale jest dobrze ze zmniejszyli cene rh na rook u spiderka, jak nie chcesz tam sprzedawac to sprzedaj u ludzi za 30-40cc.
Morfeuxsz
01-11-2010, 10:20
Nie, nie podoba mi się ta zmiana, ponieważ podczas ostatniej loterii zeszło na pewno bardzo dużo kasy z rooka. Bo do zdobycia był wyjątkowy rar.
Ale można również rh sprzedać u ludzi. Tam nie ma żadnych ograniczeń w cenie.
Im tańsza cena skupu tym mniej kasy na serwie proste.
Magnatek
01-11-2010, 14:31
moim zdaniem powinno być 25cc za rh :)
adobeman123
01-11-2010, 15:05
Tak jak juz mówiłEM; d
nie gram na rook'u <róbta co chceta>
Pozdro AM. :D
1st R. Boonek
02-11-2010, 17:49
zdecydowanie za duzo i to o 10x -.- cena powinna byc 3cc...
Ja juz nie powiem ktory czlonek twojej rodziny jest warty 3cc ;|
Jasne, że mi się podoba. Lepiej wychodzić na mniejszy + niż na większy, bo na tym ots'ie nie da się niczego wastować podczas expienia.
Owszem da sie, padniesz na roku to palacisz 25cc - 1.5kcc(w przypadku aola) za jednego deda nie tak jak na main ;o
#T najlepszy helmet na roku i jeszcze obnizaja jego cene moim zdaniem to smieszne jest poprostu
Drogi Azbescie w 100 % sie z toba zgadzam rh wylatuje dosc rzadko dlatego tez jego cena nie powinna ulec zmianią :mad:
Broszka na main też wylatuje rzadko. Moje pierwsze zlootowane broszki sprzedawałem po 60kcc teraz stoją po 10kcc(?)
@Top
Ceny spadają... proste. Pofatyguj się i sprzedaj dla ludzi za 30cc.
<Magiczny>
05-11-2010, 23:03
Jestem na tak. Nie zawsze sprzedasz rh za 30 cc wiec tak to mozna isc do spiderka i szybko sprzedac ;>
W sklepie beda zawsze mniejsze ceny... u graczy bedzie drozej ;p
Royal Helmet już stracił swoją wartość... ;)
Jak na mój gust to 20cc u npc jest w sam raz.
Ale zawsze możesz selnąć u ludzi za 25-30cc na rh zawsze było i jest wzięcie
Rodowity _/
11-11-2010, 20:52
Lipa , troche...
Ale co . _/
Kierownik
28-11-2010, 20:48
Na co zwiększać cenę? Żeby na rooku było jest więcej kasy niż już jest?
20cc to jest optymalna cena.
RH to nie jest juz rare, wiec to normalne, ze jego cena bedzie spadala. Nie ma sensu zwiekszac jego ceny, bo i tak wiadomo, ze ludzie maja wieksze lvle i caly czas RH przybywa, a jak wiadomo kasy i tak nawet na rooku jest za duzo. Jestem na nie.
kiedys posiadac rh...
teraz to pewnie marzycie o mpa, zalosny rook apo 7.6, beka hueh.
_t
przejebaliscie ogolnie cala sprawe, ale rozumiem, ze serwer sie rozrasta i robimy orsh kk
też nie rozumiem tej obniżki z Red Dragona raz na ruski rook poleci,a serpent spawn co 10 minut się respi i wcale tak często rh z niego nie spada,jestem za przywróceniem starej ceny ;(
Co wy pie* ... ?!
Cena Royal Helmetu u npc Spider nie była zmieniana! W ogóle nic w tym npc nie było zmieniane!
Dżizas... =<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.