PDA

View Full Version : [FORUM]Scoop Unbanned..

Moon Red
30-10-2010, 16:12
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=19905

Co o tym sądzicie, czekam na wasze opinie.

p.S mi to jest obojętne :P

Azbestowy v.62.0
30-10-2010, 16:13
Jak dostanie moda, to będzie się mścić

1st R. Boonek
Mysle ze marcella tez powinni odbanowac

Voomex
Mysle ze marcella tez powinni odbanowac

zgadzam sie jesli scoopa to i marcella

Stoner
30-10-2010, 16:14
Tak ja w mitologii greckiej bogowie mieli słabość do syzyfa, tak tutaj
Admini mają słabość do Scoopa.
Nie podoba mi się ich postępowanie, ale nie mam na to wpływu.

KaZeK
30-10-2010, 16:14
Poproszę VIP'a dla Marcellla.

Zapomnieliście mu dać SM czy co?;d

#t
Witaj ponownie Albert! Miło Cię widzieć bez bana ;d

White Nygas
30-10-2010, 16:15
Aha jeśli scoop unban to marecki też.

Ja tam pierdole nie lubie scoopa.

Romus
Wg mnie Scoop nie zasługiwał na bana :) Dobrze ze wrocil. Powinien dosta moda i znow tępić ta cholote !!

ViVuSeK
Scoop zapłacił Mortiisowi ,albo Mortiis się nad nim lituje ,i przywrócili mu konto.
Nie do zaakceptowania - Marcello powinien też otrzymać unbana - przecież to nie od niego się zaczęło ,tylko od Scoopa z tego co wiem - on rozgłaszał ,że wyrzucili Marcello'a.
Aby miał range VIP/albo bez rangi ,tylko niech otrzyma unbana - bo to on na to zasługuje najbardziej co potwierdzi 90% forum.
Marcello (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=1173) w tej chwili ma nadal bana ,więc nie wiem o co tu chodzi.
Nic do Scoopa nie mam ,ale oczywiście ,nie chce aby tylko on był z nami.

Okey
30-10-2010, 16:16
Poproszę VIP'a dla Marcellla.

Zapomnieliście mu dać SM czy co?;d

#t
Witaj ponownie Albert! Miło Cię widzieć bez bana ;d

http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg

___
Jak dostanie możliwość warnowania, to mogę spokojnie napisać "MAMY PRZEJEBANE" http://i54.tinypic.com/24pxz03.jpghttp://i56.tinypic.com/2h8bhja.jpghttp://i55.tinypic.com/2e0l55s.jpghttp://i54.tinypic.com/2qbd5kz.jpg

Scoop
30-10-2010, 16:17
Jak dostanie moda, to będzie się mścić

Tak, czekam tylko aż Mortiis ustawi mi moda żeby zbanować wszystkich co w podpisie mieli ss z moim ip!

#topic
Dobrze że mnie odbanowali, przynajmniej się znowu coś dzieje na forum. ;D

//Veto
Cze Albercior.

Qυiet
30-10-2010, 16:18
No ostatnio trochę spokojniej było. Znowu mamy temat na tydzień :D

Azbestowy v.62.0
30-10-2010, 16:20
Tak, czekam tylko aż Mortiis ustawi mi moda żeby zbanować wszystkich co w podpisie mieli ss z moim ip!

#topic
Przyjaźnie nastawiony nie będziesz i wszyscy dobrze o tym wiemy.

#Lordzik#
30-10-2010, 16:21
Jest mi to w sumie obojętne. XD, nie miałem z nim jakichś zatargów.
Przez takie niespodziewane "powroty" forum się trochę bujnie ^^.

Xienu$
30-10-2010, 16:23
no ja pierdole... już się pozbyliśmy tego zaraz-twa a jakiś idiota go odbanował...
zastanówcie się co robicie z serverem i forum...

Dajcie Marcelllowi Moderatora.

Kurczak
30-10-2010, 16:26
nie ma to jak osoba która hakuje ludzi w grze, okrada ich, robi swoje boty, używa ich, działa na niekorzyść serwera, dostaje od mortiisa kcc ma odbanowane ponownie konto. jak taka osoba może być w administracji i może wymierzać kary, n/c! http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg

Arcano Druid
30-10-2010, 16:26
Wg mnie nie powinno byc unbana -.-
jak on dostal unban to ja tez chce na koncie: Anusiak Wielki -.-

.Vimpexx.
30-10-2010, 16:27
Skoro Scoop Unbanned, to moim zdaniem Marecki też powinien mieć Unbanned :D

http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Marcello na Moderatora! ;P

@Edit

@Szkop
Ja miałem ten podpis z Twoim IP.
:|
TERAZ SIĘ ZEMŚCIJ NA MNIE!

Crayon
30-10-2010, 16:29
Siemanko Scoop, szkoda że mnie zwyzywałeś kiedyś, ale już się pokolegowaliśmy i możemy znowu być ziomkami 4life Thug yea.

Zawsze było mi to obojętnie, może teraz na forum będzie troszkę śmieszniej : D

Morfevious
30-10-2010, 16:30
DAJCIE MU TEGO MODERATORA, ALE DO CHOLERY USUŃCIE BENNA!

#Top
Witamy spowrotem. Mamy nadzieję, że przemyślałeś swoje zachowanie (SUPER NIANIA MIAŻDŻY XD) i wyciągniesz z neigo jakieś wnioski :(.

Joogi
30-10-2010, 16:33
Ja tam nie bede mial przewalone, bo do Scoopa nic nie mam? Nigdy sie do mnie nie spinal, ja do niego tez wiec lus.

No jol, to teraz czekamy az Marcelll'a odbanuja, tez jestem za VIP'em dla niego ;)

Uhay
30-10-2010, 16:36
skóp i marcello dalej powinni mieć bana. Takie jest moje zdanie!

Refresh
30-10-2010, 16:37
Scoop torturuje Mortiisa ,dlatego dał mu vipa a za chwile będzie mieć SM...

Jak scoopa to i mareckiego odbanować ciule!

Magik
30-10-2010, 16:37
Co jak co, ale Scoop trochę zrobił dla forum, więc VIP mu się chyba należy. :D
Ale skoro jemu dali, to Marcelllo też powinien dostać VIP'a (w ramach kary można mu wyzerować pkt reputacji).

Maatinii
30-10-2010, 16:42
No to Mikiel ma przejebane teraz ; d

ps. Tez zasługuje na vipa : (

Crayon
30-10-2010, 16:47
Scoop dostał Vipa bo nic złego nie zrobił - stał się tylko ofiarą człowieka, który za dużo wiedział i za bardzo go to swędziało.
A Marcelllo złamał podstawową zasadę ekipy - sprawy ekipy pozostają w ekipie, dlatego nic nie dostanie

(16:44:14) Scoop: i koniec imprezy, dobranoc, ale urrwal, nie ma takiego bicia

Demon
30-10-2010, 16:54
ja pierdole, za co?!

_
niech bedzie, witaj scoop'ie :\

Panek Kitara
30-10-2010, 17:04
nie ma to jak osoba która hakuje ludzi w grze, okrada ich, robi swoje boty, używa ich, działa na niekorzyść serwera, dostaje od mortiisa kcc ma odbanowane ponownie konto. jak taka osoba może być w administracji i może wymierzać kary, n/c! http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Dokładnie :D

Marcello,wyjawił prawdę czego miał nie robić za to został sprawiedliwie ukarany.

Co do tego że scoop został odbanowany jest to śmieszne,mortiis albo się boi lub jest głupi,lecz chyba to drugie.

Morfeuxsz
30-10-2010, 17:05
Skomentuje ta sytuacje krótko słowem prymitywnym "Żal". To tyle, elo.

No i skoro tak, to od banujcie Marcella !

Przemas
30-10-2010, 17:35
Ale skoro jemu dali, to Marcelllo też powinien dostać VIP'a (w ramach kary można mu wyzerować pkt reputacji).

no bo te reputy sa tu bardzo wazne

topic
niech wraca i tak nic nowego nie wniesie na forum

Stoner
30-10-2010, 17:40
DAJCIE MU TEGO MODERATORA, ALE DO CHOLERY USUŃCIE BENNA!

Mam lepszą PROpozycje,
Zostawcie Scoopowi VIP'a, Benna wywalcie a Marcelllo na Super Moderatora, ew. na Moderatora a KaZeK na Super modka.

Ktos_
30-10-2010, 17:42
Pamietajcie vipy maja ujemna reputacje bac sie dzieci

Sub Zero 2
30-10-2010, 17:53
Jak Scoop unbaned , to się należy dla Marcella.Niech mu tylko nie dają czegoś więcej niż VIP'a jak w przypadku Benna.No gut , ale Benn niech też załapie bana przynajmniej na czas jak Scoop.

James
30-10-2010, 18:01
Pozdrawiam wszystkich którzy uważają że Marcelllo powinien mieć jakąkolwiek pozycję na forum.

On nie przestrzega podstawowych zasad, nie jest lojalny, wykorzystuje swoje uprawnienia w niecne sposoby, dlatego dostał bana i dlatego nie powinien tutaj wracać (na pewno nie na żadne stanowisko).

Scoop tak na prawdę nic złego nie zrobił, bo w afekcie mógł nawet mordować :D

Także siema

Strycnine
30-10-2010, 18:05
Jesli by nic nie zrobil, nie dostał by bana :( Nie ktorzy cos robia i dostaja UB a niektorzy tez cos robia i nie dostaja UB :(

Romus
30-10-2010, 18:06
Mam lepszą PROpozycje,
Zostawcie Scoopowi VIP'a, Benna wywalcie a Marcelllo na Super Moderatora, ew. na Moderatora a KaZeK na Super modka.

Zeby miec range Super Moderatora trzeba posiadac pozycje w grze. Co do marcella: Nie mam nic do niego ale wg mnie nie powinien wrocic na pozycje Cleanera. Dlaczego? Poniewaz zlamal zasade wiec musi ponieść konsekwencje.

Deads
30-10-2010, 18:09
Znowu będą bany,warny za free;/... nonsens ale to już sprawa Mortiisa

Ktos_
30-10-2010, 18:09
@DZEJMZ
Tutorzy nie daja sie hackowac wiec pozdrawiam :)
@top
Marcello na Prezydenta
Scoop na Stos

[James] - A co to ma do rzeczy?? Jak widać się dają, bo jesteśmy tylko ludźmi.

Wnorekkk
30-10-2010, 18:10
Takie jest ***** APO. Dostajesz delete, płacisz kilkaset kcc, oraz kilka lvl mniej - undelete. Dostajesz bana na Forum, gadasz z Mortiisem - unban. To jest conajmniej śmieszne.

Precision
30-10-2010, 18:18
Mnie to specjalnie nie obchodzi, kiedyś się znaliśmy - nie na apo.. :rolleyes:

Mój stosunek do niego był neutralny. :)
Jednak może ekipa przemyślała swoją decyzję i Go przyjęli.

sqlterpa
30-10-2010, 18:21
@Kurczok ma racje!

Co do Scoopa, to go nie lubie wręcz nie cierpię
http://i54.tinypic.com/24pxz03.jpg może i się zasłużył, ale to co wyczyniał na 8.42 nie powinno się nigdy ani nigdzie wydarzyć! Niech sobie ma tego vipa, ale jak dostanie inną pozycje to na prawde będzie za dużo -.- http://i54.tinypic.com/35i27gp.jpg

Marcello na MODERATORA http://i52.tinypic.com/s4wiae.jpg

__ __ __ __ __ __ __ __
druga opcja jest taka, że to nie prawdziwy Skóp tylko podróbka ?:D
w sensie, że tamtego wy***ali a innego lepszego sobie przyjęli ;d?

Ktoś II
30-10-2010, 18:29
Jeszcze nie wiecie, że Sherlock to Scoop? ;d

Akuz
30-10-2010, 18:31
Takie jest ***** APO. Dostajesz delete, płacisz kilkaset kcc, oraz kilka lvl mniej - undelete. Dostajesz bana na Forum, gadasz z Mortiisem - unban. To jest conajmniej śmieszne.

Tak tylko jakbys dostal delete zaplakał bys sie a pozniej bys beczał zeby ci oddali chara za kcc..

#top
marcello zasluguje na vipa? chuj was to zrobil burdel na forum i nie pownien tu byc.. z reszta wyje#ane mam na to forum (:

Wnorekkk
30-10-2010, 18:35
Tak tylko jakbys dostal delete zaplakał bys sie a pozniej bys beczał zeby ci oddali chara za kcc..

#top
marcello zasluguje na vipa? chuj was to zrobil burdel na forum i nie pownien tu byc.. z reszta wyje#ane mam na to forum (:

Nie, nie płakałbym, bo nie gram już na APO. A nawet jakbym grał, to i tak miałbym na to wyjebane. Grałem dla przyjemności.

Cinasek
30-10-2010, 18:44
Eh, Scoop ciężko mi to pisać ale Witaj ponownie :)

Ale Marcellla też odbanujcie http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg

#down
Scoop bez winy? Chyba źle Ciebie poinformowano.

`diGiel <3
30-10-2010, 18:44
Skończcie z tym Marcellem bo bez winy gość tak naprawdę nie jest,Mi wydaje się ,że tak naprawdę Scoop nic nie zrobił szczególnego no może wam bo się uwziął na niektórych ale zgadzam się z wami ,że Scoop skoro został zbanowany to powinien zostać przy Vipie,ostetecznie Klinerze bo jak się kogoś banuje to znaczy ,że się go nie toleruje.Administracja popełnia błędy w tym ,że o niczym nas nie informuje a to my tworzymy te forum/serwer więc powinniśmy wiedzieć co się dzieje!Aha,i skończcie pierdolić z tym ,że ktoś zapłacił ileś tam kcc lub zł. bo nigdy nikogo na tym nie przyłapaliscie więc swoją gadaniną na temat ,że ktoś zapłacił za coś jest pierdoleniem o przysłowiowej 'dupie maryni'.

Osobiście mi to wisi kto jaką rangę będzie miał na tym forum,dla mnie nawet Azbest,Mikiel czy Tony może mieć Super Moda a i tak szczerze będę miał na to wyjebane a wy przejmujecie się tym jak chuj wie czym.

Xienu$
30-10-2010, 18:50

kary?? to scoop oszukiwał i banowal wszystkich za to ze pisali prawdę... nie miałbym żadnego bana na tym 4um gdyby nie scoop
bo to piesek i tyle... a marcelllo powinien dostać z 5k reputacji w ramach rekompensaty -,-

@james
pisze się "w dupie byleś gówno widziałeś"

Metaxa Grzesiek
30-10-2010, 18:51

#topic

Dziać się będzie jak Oddadzą CB :D
Top; wali mnie to ;o

Panek Kitara
30-10-2010, 18:57
Jesli by nic nie zrobil, nie dostał by bana :( Nie ktorzy cos robia i dostaja UB a niektorzy tez cos robia i nie dostaja UB :(

A co zrobił? bo na 4um nic takiego,od dawna się mówiło jeżeli się udowodni w jakiś sposób że scoop-muflon wyleci. Marcello zrobił to co miałem zrobić zaraz po tym jak dostałem bana na pampaliniego. Wykorzystał błąd tygrysa i sprawdził logi IP scoopa aka muflona i w ten o to sposób wyleciał.

Z marcellem już skończcie,zrobiliście z niego boga bo przez niego scoop wyleciał _._ nasze zdanie gówno obchodzi ekipe i marne pisanie marcello unban/scoop ban nic nie da.

Teza
30-10-2010, 19:15
Scoop dostał Vipa bo nic złego nie zrobił - stał się tylko ofiarą człowieka, który za dużo wiedział i za bardzo go to swędziało.
A Marcelllo złamał podstawową zasadę ekipy - sprawy ekipy pozostają w ekipie, dlatego nic nie dostanie

(16:44:14) Scoop: i koniec imprezy, dobranoc, ale urrwal, nie ma takiego bicia

NIEEE, NIKT SIE NIE DOMYSLIL ZE TA SKAMLĄCA I PYSKATA PIERDOŁA TO MUFLON. ALEŻ OCZYWIŚCIE ŻE NIEEE ;D

Pomimo naszej rozmowy wciąż nie dotarło do Ciebie, że ruch marcella byl tylko drobnym niuansem? Mufi jest tak niepoprawnie złozoną osobą ze nie potrafi podmienić swojej osobowości na zawołanie, a że próbował robic to na siłe jeszcze bardziej go demaskowało ; > Pyskaty i łkający chłoptaś prezentujący akty zemsty i rozpaczy, które przejawiały się na co drugim juzerze, którego poglądy czy stosunek do niego mu nie pasowały. Odreagował. ; d

Ten wazeliniarz jest niekompetentny, zbyt stronniczy i zbyt niedojrzały do jakiejkolwiek pozycji czy to w grze, czy na forum. A na deser liżecie mu dupe, bo obawiacie się jego rezurekcji. Żałosna schiza.

Ryśku xD
30-10-2010, 19:23
Witamy z powrotem na pokładzie :rolleyes::rolleyes:

Midq
30-10-2010, 19:25
Witamy z powrotem na pokładzie :rolleyes::rolleyes:
Tytanic mejbi http://i55.tinypic.com/2i87nus.jpg

Orson_Pall
30-10-2010, 19:31
POWIEDZCIE MU *****, CO ZLEGO W TEJ CALEJ 'AFERZE' ZROBIL SCOOP, SKORO WASZYM ZDANIEM NIE ZASLUZYL NA UNBANA? Przeciez on padl tylko ofiara braku lojalnosci marcela -.- marcello w zadnym wypadku nei zasluguje na unbana, koniec kropka. On zlamal zasady, nie scoop. A jesli chodzi o vipa, to zrobil dla servera i forum wiecej, niz ktorykolwiek vip -.- wiec skonczcie plakac, nalezalo mu sie.

Muciu
30-10-2010, 19:33
Siema Scoop witamy z powrotem!
Dobra decyzja administracji, jedyny bardzo srogi i stanowczy moderrator, który dobrze wykonywał swoją pracę , jeden błąd nie powinien go przekreślać!

TyruS aka Tyr'ek XD
30-10-2010, 19:34
Pozdrowienia dla scoop'a środkowym palcem.

Żałosne... To tyle.

Metaxa Kamil
30-10-2010, 19:45
Siema Kulfon, tzn. Muflon, tzn. Scoop.
Za dużo tych nicków, ksyw masz/miałeś dlatego też nie wiem której używać :)

"Będzie się działo" - No nie wiem... Jakoś zawsze mulisz pałę :>

Krulowiec
30-10-2010, 19:54
Pewnie znowu pojawi się jakiś nowy GM na 7.6 bądź 8.42 i znowu Sccop lub Muflon nie wiem jak już pisać będzie okradał , dodawał levele kolegą itp.

Niestety, ja muszę martwić się czymś innym, użytkownik `Arcuś mnie zastrasza :f

Midq
30-10-2010, 20:02
http://4.bp.blogspot.com/_4yCHePD8HEU/SWPX7dpBVcI/AAAAAAAAAKA/HBsJvZtpSLI/s400/JesusWelcomeBack%5B1%5D.jpg

Lesny Ludek
30-10-2010, 20:39
Nie chce go tutaj , nie jest miły nie lubię go. Tyle odemnie =]

Rook.Men.Mariusz.
30-10-2010, 21:13
Hmm,a Gm'a na 8.42 masz dalej? Odkąd Ciebie nie ma,to byl chyba tylko 1 najazd : o.

#top.

Nic do Cb nie miałem wiec mi to tam pasi.

Google
30-10-2010, 21:35
No i zajebiście, że został odbanowany! a teraz przywrócić mu moda na Scoopa, pis joł.

Crayon
30-10-2010, 21:55
Pomimo naszej rozmowy wciąż nie dotarło do Ciebie, że ruch marcella byl tylko drobnym niuansem?
Dura lex sed lex.
Jak wchodzę w dział kadry, to na samej górze jest jak byk napisane, że wszystko zostaje w kadrze - każdy temat, post, myśl - nic nie może 'przeciec' na drugą stronę. Marcelllo złamał tę zasadę, został ukarany. Równie dobrze mógł wyciągnąć cokolwiek innego, ale został łatwo sprowokowany przez Scoopa i postanowił właśnie tak zakończyć swoją działalność.

@down
Ale była to tak jakby sprawa wewnętrzna Ekipy, nie?

KaZeK
30-10-2010, 22:00
//odmarcelllowypost:
W dziale ekipa forum widniało takie zdanie, że nic z tego działu nie może wyjść poza ścisłą ekipę forum :)
A IP Scoopa i Muflona w tym dziale nie było _/ Więc jak już trzymać się litery prawa to jestem bezkarnie zbanowany :( Bo nie ma na to żadnego paragrafu. A Scoop wbił na konto Sherlocka i co? xd

Domcio666
30-10-2010, 22:04
lol znow scoop jest mi to obojetne ale jak go odbanowali to marcellla tez powinni co im szkodzi

Veto
30-10-2010, 22:10
Dura lex sed lex.
@down
Ale była to tak jakby sprawa wewnętrzna Ekipy, nie?

Nie. To była tylko i wyłącznie niekompetencja osoby dającej uprawnienia Marcelllowi. Miał on m.in. warnowanie, banowanie na chatbox, sprawdzanie ip. Poza tym, hacking (wątpie, żeby Sherlock dał Scoopowi passy) jest chyba gorsze, niż "przypadkowe" najechanie myszką na komputerek obok postu i przypadkowe wciśnięcie prt scr?

@edit
Wniosek prosty.

begin
if scoop=unbanned then writeln('Odbanujcie Marcellla');
readln;
end.

Kamor Wielki
30-10-2010, 22:12
czesc ziomie,napisz do mnie na gg,pogadamy na vt hehe

Esine Palladin
30-10-2010, 22:17
Dajcie spokój ekipa ma włąsne sprawy...
Scoop to Scoop
Marcello to Marcello
Sherlock to Sherlock
Mortiis to Mortiis
Tygrys to Tygyrs
Santano to mistrz Santano
Scorpion to power legenda Scorpion nigdy nie zapomniany

Więc dajcie spokój każdy czasem lubiany a czasem nie.
Np nie wiem za co Benn'a nie lubicie mi ani razu nie dal warn'a
http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg

Crayon
30-10-2010, 22:21
Poza tym, hacking (wątpie, żeby Sherlock dał Scoopowi passy) jest chyba gorsze, niż "przypadkowe" najechanie myszką na komputerek obok postu i przypadkowe wciśnięcie prt scr?

Marcelllo zdawał sobie sprawę ze swojej władzy i możliwości. Wykorzystał ją do 'swoich niecnych celów' i otrzymał karę.
A hacking, jeśli tak to możesz nazwać, to moim zdaniem była wewnętrzna sprawa kadry, która również nie powinna wyjść na światło dzienne. Scoop nic nie zrobił na koncie Sherlocka, po prostu na nie wszedł pokazując, jakie luki w zabezpieczeniach ma nasz nowy SM ; d

@down
Tru

Esine Palladin
30-10-2010, 22:25
Marcelllo zdawał sobie sprawę ze swojej władzy i możliwości. Wykorzystał ją do 'swoich niecnych celów' i otrzymał karę.
A hacking, jeśli tak to możesz nazwać, to moim zdaniem była wewnętrzna sprawa kadry, która również nie powinna wyjść na światło dzienne. Scoop nic nie zrobił na koncie Sherlocka, po prostu na nie wszedł pokazując, jakie luki w zabezpieczeniach ma nasz nowy SM ; d

Jezu widać, że Scoop to nie jest Sherlock... Już po samym stylu pisania na forum użwanych emotikonkach itp.

Bondi
30-10-2010, 22:31
Jezu widać, że Scoop to nie jest Sherlock... Już po samym stylu pisania na forum użwanych emotikonkach itp.

Na zdrowy rozsądek - przecież nie pisałby tak samo jak pisał na Scoopie :p

Co do odbanowania Scoopa i całego tego zamieszania to trochę dziwna sprawa, ale jest mi to obojętne czy Scoop jest Banned czy VIP :p

Okey
30-10-2010, 22:37
Nawet jeżeli Sherlock to Scoop, to zmieniło się jego nastawienie i to pozytywnie. Sherlock jest ok, ej! i chuj XD

A to, że scoop ma vip'a to mi akurat nie przeszkadza... tyle, że jego wywyższanie się, gdy miał sm było dosyć irytujące i za to go nie lubiłem.

HAST
30-10-2010, 22:44
Mnie to specjalnie nie obchodzi, kiedyś się znaliśmy - nie na apo.. :rolleyes:

Mój stosunek do niego był neutralny. :)
Jednak może ekipa przemyślała swoją decyzję i Go przyjęli.
Boisz się o tym pisać ?
Z serwera cs na którym był pseudo adminem.
Ciebie też znam : > jbc.