PDA

View Full Version : Wspólne IP

rimean
30-10-2010, 18:19
Mam problem otóz mieszkam na wsi i PONAD 40 osób ma wspólne Ip nie przeszkadzało mi to dopóki podczas gdy chciałem się zalogowac pojawił mi się pewien napis niestety teraz nie potrafię go podac ponieważ już on zniknął
co mam robic jesli ktos poza mna z mojego osiedla gra w apo i ja tez chce zagrac?

Morfevious
30-10-2010, 18:22
Ja tu nie widzę żadnego problemu :O. Z jednego IP można zalogować się na parę kont... Przykładem tego jest np. Tibia MC.

Nie można jedynie zalogować się na 2 postacie z tego samego acc number.

@Xenius
Źle go zrozumiałem wtedy, trzeba było odświeżyć stronę, bo zedytowałem już dawno xd. OGÓL WONSA.

@Rimean
A nie dostałeś czasem debuga i nie próbowałeś się zalogować na inną postać? _._

Xienu$
30-10-2010, 18:24
Kupić internet u innego dostawcy albo rozpowiadać, że Tibia to dzieło szatana http://img89.imageshack.us/img89/4876/trollfacec.png

Innego wyjścia nie ma :).

ja gram a apo juz 4+ lat ze wspólnym ip innych osób co tez pizgają na apo... i żadnych problemow nie miałem

@down
chodzi ci chyba o napis "twje ip jest zablokowane spróbuj zalogować się później"
tylko ze po angielsku
a to znaczy ze ktos wbija na tibie apo i wbija jakie kolwiek passy i po 5x się blokuje

rimean
30-10-2010, 18:24
a jak mam grac jesli pojawia mi sie komunikat ze jakies konto jest juz zalogowane z twoje IP i ja sie nie moge zalogowac?
w takim razie ten komunikat był błędem
czy ktos mogl mi zhackowac konto? OH MY GEAT?!

Lesny Ludek
30-10-2010, 22:11
Grałem na apo war , ja i maniek[sąsiad kumpel] mamy to samo ip , gm sie troszke sapał ale pokazaliśmy ,że nie mc i dopuścił nas do gry. Nie było większego problemu. Więc możesz spać spokojnie.