View Full Version : Update 7.6
Ustawienia z test serwera zostały wprowadzone, możliwe są jeszcze drobne modyfikacje tych ustawień, jeżeli chcecie coś zmienić to proszę zakładać temat z propozycją i ankietą.
Oto co zostało zmienione:
exura vita - lekko polepszona dla ms/ed
Silver Wand - level pobierany do obliczeń siły został ustawiony na 60%
exori max - minimalnie zwiększony max hit
broń - level pobierany do obliczeń siły został ustawiony na 90%
UH - został zmieniony wzór na obliczanie siły
Golden Bolt - level pobierany do obliczeń siły został ustawiony na 90%
Dzisiaj z okazji Halloween na naszym ots exp x10
Rook.Men.Mariusz.
31-10-2010, 10:38
No to teraz czas na upa 8.42 prawda?
czyli ile uhac sie bedzie 1800ek??
kalkulator zaktualizowany?
czyli teraz nie dość ze knight nie będzie mógł expic solo... to jeszcze z broni ma bić mniej...
aha pozdro
a najszybciej expiący ed/ms będzie expil jeszcze szybciej bo będzie bil jeszcze więcej i więcej się leczył?? aha... pozdro
w czym ma byc dobry ek??
jeżeli tak to usuńcie z maina energy ringi...
leczę sie ekiem teraz 9k a ms bije we mnie 11+ wand... aha
Metaxa Grzesiek
31-10-2010, 10:40
Jebać te apo 7,6
hahaha dzieci zamiast się dziś bawić będą siedziały na ots bo supcio exp jest;o
SUPER XD!
W końcu będzie wyrównanie (chyba xd)
+ dla ekipy
Ciesze się A z vita pallka nic ;f? Dobrze, że chociaż bolt: D
Lesny Ludek
31-10-2010, 10:41
Ciekaweee, ale gdzie ten restart miał trwac minute?!
Dajcie jeszcze exp x8 na 8.42 bo "Halloween" będzie tylko na 7.6
No fajnie. xd w końcu wprowadziliście ten balans.
btw. nie wiem po jakiego ch*ja daliście ten exp x10, zamiast zrobić jakiś najazd, albo coś. :s
He, bije 1k mniej z bolta :/
Teraz to będę miał trudności z zabiciem eka -.-
#t
Exp git.
He, bije 1k mniej z bolta :/
Teraz to będę miał trudności z zabiciem eka -.-
Nie marudź nie marudź tylko budź siohera i wbijaj lvle xD :D
#topic
Fajnie że wreszcie został wprowadzony balans :)
A co do expa to pewnie dzisiaj będą pełne respy :)
no widze ze cos sie dzieje gz dla ekipy expy to beda zapelnione ze szok ;/
No ladnie, zaraz cisne na basen ale po obiedzie wbije sie pare tych lvl.
Zmiany no nie wiem jak to bedzie, trzeba sie z kims pobic i zobaczyc, ale cos czuje ze to bedzie porazka dla eka. ;x
Eh czyli nie będzie dziś eventa? http://i56.tinypic.com/2h8bhja.jpg
Szkoda, atmosfera na serwerze by się polepszyła.
A update dobry ; d
Widze ze bez crashow sie nie obejdzie XD Jeszcze nie sprawdzałem balansu bo na eka nie mam zamiaru logac, siema
norbix1995
31-10-2010, 11:48
moim zdaniem powinien być czar exori max erex ulepszony dla palladyna
Arcano Druid
31-10-2010, 11:49
heh wkoncu cos zrobili z ed/ms zeby mial wieksze szanse w pvp ;f
Mi sie to podoba ale pall mogl by miec wieksze hity z exori max erex jak bolta ma oslabiony a ed juz jest lepiej co do ek to moze byc
Zemsta Mnicha
31-10-2010, 11:52
ek teraz troche slabo sie uha ;/ lekko zwiekszone mogl by miec ale slabsze niz wtedy ;d
Czemu tak dlugo off?
Mi sie to podoba ale pall mogl by miec wieksze hity z exori max erex jak bolta ma oslabiony a ed juz jest lepiej co do ek to moze byc
Nie po to osłabiali bolta, żeby zwiększać hity z erexa. : O
#topic
Już się crashe zaczynają. ;s
#edit
Szkoda że Jeśli dają exp 2x to potem zamykają serwer może gdy się włączy dadzą exp 3x :) :cool:
Ta qrwa 50x od razu. Co za ludzie. ; o
Jest dobrze tylko mogli zostawić uha takiego jaki był.
W końcu coś się dzieje na apo ^.^ Exp też spox.:p
Trampish
31-10-2010, 11:54
Bardzo fajnie, że teraz 1k ek nie wyuha się od 1k ms. Propsy i brawa
No fajnie. xd w końcu wprowadziliście ten balans.
btw. nie wiem po jakiego ch*ja daliście ten exp x10, zamiast zrobić jakiś najazd, albo coś. :s
Tak jak napisał kolega wyżej , Kozacko że wprowadziliscie ten balans bo wydaje sie nam że bedzie odpowiedni.Ale po jakiego ch*j`a daliscie exp x10 XD ? !!
Schumen2
31-10-2010, 11:57
Myślałem że coś nowego wprowadzą a tu nic. Hehe powiększyli exp na dzisiejszy dzień chyba po to aby ludziska z domu nie wychodzili :D
Domcio666
31-10-2010, 11:57
;o narescei uptade i do tego exp 10 dzis gram caly dzionek i wbije 530 lvl bb
Schumen2
31-10-2010, 12:00
@ Up
ta ;ff apo off ;/
Spokojnie jeszcze się dziś nagrasz :) To jest choroba chyba skoro nie możesz wytrzymać 10 min :)
Trampish
31-10-2010, 12:02
Mam nadzieje, że serv off dlatego, że naprawiają eka, bo to jakieś nieporozumienie ;o ek nie ma szans z równym lvlem ms teraz
tomek mess
31-10-2010, 12:05
Szkoda że Jeśli dają exp 2x to potem zamykają serwer może gdy się włączy dadzą exp 3x :) :cool:
Trampish
31-10-2010, 12:07
Ta, najlepiej to w ogóle jak na mazurskim dać exp :)
Zakochana Rookqq
31-10-2010, 12:07
Teraz powinni być git. ;d
Ale czemu crashe ;x
Mam nadzieje, że serv off dlatego, że naprawiają eka, bo to jakieś nieporozumienie ;o ek nie ma szans z równym lvlem ms teraz
grasz ekiem to placzesz...w kazdym upie jakas profa dostaje po dupie normalka...
tomek mess
31-10-2010, 12:09
Albo i Jeszcze większy :)
Z tym boltem do ładnie dowaliłeś ;D
Nie da rady 2200 pallkiem wyspamowac 1800 ms (: GRATULUJĘ !
Z tym boltem do ładnie dowaliłeś ;D
Nie da rady 2200 pallkiem wyspamowac 1800 ms (: GRATULUJĘ !
@POPIERAM ....
#t
Nie płaczcie o eka teraz nie jest już najlepszy: )
W końcu dobry balans teraz ed/ms ma szanse solo z rp/ek o tym samym lvl..
Dla Knightow
Ek nie będzie zawsze czołgiem -.- a rp mastahem :O
Trampish
31-10-2010, 12:12
grasz ekiem to placzesz...w kazdym upie jakas profa dostaje po dupie normalka...
Tak, ale gdybym grał ms to bym się cieszył. Bo teraz 1k ek nie ubije 900ms, a 900ms wyspamuje 1k ek, bo uh nie wyrobi. Poza tym ok
edit: nie mowie ze ek ma byc najlepszy, ze ma byc czolgiem nie do ubicia. Ale to mial byc balans, a nie udupienie ek do samego dna
Myślę, że przed tym up'em profesje były bardziej wyrównane
@up to lataj z sio i masz po problemie...
Tal Rasz
31-10-2010, 12:17
all wporzadku tylko niehc polepsza uha bo poleszyli exure ed i ms wiec dla ek tez ;]
Blokus001
31-10-2010, 12:19
Teraz bedzie nareszcie dobrze :)). Tylko teraz kazdy knight bedzie plakal i dobrze poniewaz 3/4 ots to knighty ale i tak bym wrocil do uha i mm recznego ale to was ots wiec zrobicie jak chcecie;]
ogarnijcie sie!!!
ek byl najlepszy do pvp ale tylko jak było solo!!!
a np jak masz ekiem zabić 1,2rp na respie.... to mu nic nie zrobisz bo schody i ppm+num...
a sor/drut go weźmie na spama!!!
już rp szybciej zabije bo z bolta na dystans może bic...
N-series
31-10-2010, 12:38
totalna porażka
biłem 13-13.6 na 2362lvl
a bije 11.4-12.3
nie dość że nie dawno zrobiłeś że bije się różnie 1k~różnicy to jeszcze teraz osłabione są hity , ja piepsze jak mam ubić ek ?
ek bije tyle samo z maxa co rp a nie powinien , już nie wspomne że uh na hocie ma i dużo hp
ogólnie nie podoba mi się balans , ms/ed dostali mocniejszego wanda i już mają
mana shielda(ring)
już lepiej było zostawić rp w spokoju ,żeby równo bil i tak jak było wcześniej i ek
a ms/ed dodać legi na 10%mniejsze obrażenia z broni i bolta
Up zgadzam się z Tobą.
Pall to teraz porażka (:
Nie wyspamuje 1800 ms ! |TO jest balans? :DD
Jak bolta przywrócisz bd zajebisty balans!
Może być ale jeżeli zwiększycie siłę golden bolta...
#topic
Oczywiście nie pogram na exp 10 bo nie mam chara (;
wielkie Gz dla administracji za update ; - ]
szkoda, ze nie juz nie gram , ex x10 ehh:p
Baby Face
31-10-2010, 13:02
Szkoda slow.
Ed bije tyle i jeszcze bedzie wiecej bil i ta vita ;s
...
#Vimpexx
Dla ciebie git bo masz ed xdd
.Vimpexx.
31-10-2010, 13:09
Nooo... nareszcie zostało to wprowadzone.
Jest git.
http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Dragos Pal
31-10-2010, 13:19
ek dalej moim zdaniem jest za mocny a pall za słaby;d
totalna porażka
biłem 13-13.6 na 2362lvl
a bije 11.4-12.3
nie dość że nie dawno zrobiłeś że bije się różnie 1k~różnicy to jeszcze teraz osłabione są hity , ja piepsze jak mam ubić ek ?
ek bije tyle samo z maxa co rp a nie powinien , już nie wspomne że uh na hocie ma i dużo hp
ogólnie nie podoba mi się balans , ms/ed dostali mocniejszego wanda i już mają
mana shielda(ring)
już lepiej było zostawić rp w spokoju ,żeby równo bil i tak jak było wcześniej i ek
a ms/ed dodać legi na 10%mniejsze obrażenia z broni i bolta
dostali słabszego wanda idiotko...
nie pasuje ci rp??? nie trzeba było go kupować...
@topic
balans do poprawki!!! rp za duzo z bolta nadal bije!!!
za dużo się leczy!!!
2700+ ek ma trudności by 3x path ubić... aha pzdro dla Mortiisa
Ryśku xD
31-10-2010, 13:23
Dla Rp jak zwykle tylko golden bolt :rolleyes:
Ale dobrze że i tyle ;)
Old Vienio
31-10-2010, 13:25
http://i53.tinypic.com/11gkqxl.jpg
Palla mogli by zostawić w spokoju i by było dobrze
a np jak masz ekiem zabić 1,2rp na respie.... to mu nic nie zrobisz bo schody i ppm+num...
a sor/drut go weźmie na spama!!!
Nie pasuje ci ek? Było kupić inną profę.
#topic
Hooyowo. Z tymi hitami z broni to się nawet skillować odechciewa...
N-series
31-10-2010, 14:00
dostali słabszego wanda idiotko...
nie pasuje ci rp??? nie trzeba było go kupować...
@topic
za dużo się leczy!!!
2700+ ek ma trudności by 3x path ubić... aha pzdro dla Mortiisa
Zamknij już ryj abdolf bo pier**sz głupoty
1. nie kupiłem tylko zamieniłem , już z ponad pół roku temu
2.ty kupiłeś czeczen ek
3.grasz rp że wiesz ile się leczy? na 2360lvl lecze się 14k tyle co 2k ek więcej zamknij już ten ryj
2700+ ek ma trudności by 3x path ubić... aha pzdro dla Mortiisa[
skąd możesz to mule widzieć? 2k ek ubije 3 ; ] , chyba że stoisz
@topic wypowiedziałem się , ms i ed wymiatają
nikt na to nie patrzy , rp niby taki kox a najgorzej się expi , wiem co mówie
na wardach tylko z maxa bije , ms na moim lvl w b robe 24k bije i wanda za 6 ponad , ja mam maxa tylko za 17 ; s , już nie wspommne o tym że czar obszarowy jest wiekszy.
balans do poprawy było lepiej, problemy zaczyły się od uha na hotkeyu
wyjebcie uha zostawcie wandy ms/ed takie jak teraz i będzie dobrze
mi jakoś test server niewłazi ale widac po temacie zmiany niewielkie
@edit
można było by dodac nowe potwory i takie coś ze jak niema expu ze zwierzęcia/potwora to atakowanie jego będzie zablokowane, tylko czas sie traci
Nie pasuje ci ek? Było kupić inną profę.
#topic
Hooyowo. Z tymi hitami z broni to się nawet skillować odechciewa...
nie narzekam :rolleyes:
bo to nie ek jest zjebany tylko ms/ed za dobry
1st R. Boonek
31-10-2010, 14:38
Aha fajnie macie tylko ze to jest jeden wielki chuj pall ledwo co bije mniej z tego bolta.. na 2k lvlu 1k mniej? smiech smiech i jeszcze raz smiech... dalej... dziwne ze mort zostal ulepszony skoro 1300 druidem z full eq ledwo zabijam na spama 900 ek ... zenada .. cya
Hmm czyli golden bolt zwalony ? Odchodze na zawsze z apo tylko sprzedam postac ;) Jak ja lubie Moriix twoje update zwiazane z balansem ;*
Dexter Rook Sorcerer
31-10-2010, 14:53
Bardzo fajnie, że kolejny up na 7.6
Teraz tylko 8.42 i luks : )
Został wprowadzony balans i już zaczynają się narzekania, że to jest źle, to jest źle i nigdy nikomu się nie dogodzi. Ale przynajmniej widać, że ekipa stara się i robi coś na korzyść serwera więc nie krytykujcie ich tak :D
czyli teraz nie dość ze knight nie będzie mógł expic solo... to jeszcze z broni ma bić mniej...
aha pozdro
a najszybciej expiący ed/ms będzie expil jeszcze szybciej bo będzie bil jeszcze więcej i więcej się leczył?? aha... pozdro
w czym ma byc dobry ek??
11k to bije 2,2k ms w ludzi baranie p.p a uh jest jeszcze zjadliwy, 1,9k ekiem z chujowym eq uham sie koło 13k
Dobry balans nie jest zły, a jak!
Jak dla mnie jest spoko :) Sam gram ek i nie płaczę :) Pozdroo
No bardzo dobre zmiany ;)
Dobrze ,że wprowadziliście nowy balans ,wracam na Mainland ,ciesze się też z powiększonego experience.
Nareszcie ,coś się zaczyna dziać.
Tal Rasz
31-10-2010, 16:46
jak dlamnei to cienko;p poniewarz mam prawie 1600lvl i trundo mi sie wyuhac z 1600ms,ed powinni zwiekszyc uhy;p alo wysofac w oogle hoty i wrocic dawniejsza moc uhow xDe ja sie etraz uham po 10-11k a pzredtem 1300lvl bez hotow sie uhal po 10k wiec jest roznica kosmicza w pvp ;] wiec administracja prosze rozwazyc ta opcje itp. propsy
No i wreszcie ***** jakieś pozytywne zmiany.. Przez tyle czasu koxił paladyn potem knight a gdy wreszcie magiczne w jakimś stopniu maja szanse zabić inne profy, to wszystkie 0 w pvp płaczą jak to źle bo nie ściąga druta/sorca o 300 lvli mniej..
BYŁO KUPOWAĆ POSTACIE MAGICZNE, a że 90% robi profy takie jakie są najlepsze to po zmianie jest płacz :S
Precision
31-10-2010, 18:33
Balans jest dobry i lepiej to pozostawić już w spokoju. Ktoś wyżej pisał że 2.7k ek nie ubije patcha <śmiech>. Bywało że 2.1k ms'em udało się, ale rzadko wysolować 3, a 2 to brałem normalnie. ;>
ps. Fajnie że zrobiłem druida.. :D
Dragos Pal
31-10-2010, 18:50
jak dlamnei to cienko;p poniewarz mam prawie 1600lvl i trundo mi sie wyuhac z 1600ms,ed powinni zwiekszyc uhy;p alo wysofac w oogle hoty i wrocic dawniejsza moc uhow xDe ja sie etraz uham po 10-11k a pzredtem 1300lvl bez hotow sie uhal po 10k wiec jest roznica kosmicza w pvp ;] wiec administracja prosze rozwazyc ta opcje itp. propsy
a z ciekawości to twój 1st har i odrazu taki lvl kupiłeś?
nie mogeś sobie kupić 600lvla i potem jak sie nauczysz czegoś sprzedać go i kupić większego....
ek ma dobre pvp bo po balansie widzialem jak mój kolega 1400lvl i rozwalił 1570ed.
osobiście gram ed i ek jest i tak za mocny:)
Żeby ek walił z czaru tyle co rp? więcej z broni miał więcej hp i uhał się 50/50(podobnie)
balans zostawcie w spokoju mi się nie podoba ale już za dużo droga ekipo kombinujecie zostawcie apo w spokoju jest dobrze albo zróbcie restart postaci i tyle:)
EDIT jakby przywrócili dawnego uha i wycofali hoty to by było znowu kosmiczne WOSSO :) teraz przynajmniej wosso niema sensu:).
Strycnine
31-10-2010, 19:00
Mozna wiedziec w jaki sposob teraz się oblicza siłę UH?
^Hmm^ o.O
31-10-2010, 19:20
pall za bardzo udupiony....na 1,2k bije (w potwory) 500 mniej z ripper lance i 300-400 mniej z erexa....no trochce przesada z tym RP. EK nadal za mocny i to duzo za mocny , zmniejszyc mu sile UHa bo ma go na hocie czyli tak jakby mial e vite matoly...:/
Po chuj grzebiecie w tych profesjach? Wystarczy tylko wyjebać uha z hotkeya i przywrócić mu dawną wartość. To by z pewnośćią wystarczyło.
adobeman123
31-10-2010, 19:52
dobrze jest..
tylko ek /znów zjebany :D
ale ok ;D
administracja ma racje :P
:mad::mad::mad::mad:
adobeman123
31-10-2010, 19:55
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Morfeuxsz
31-10-2010, 20:17
No nareszcie doczekaliśmy się jakże oczekiwanego balansu.
pall za bardzo udupiony....na 1,2k bije (w potwory) 500 mniej z ripper lance i 300-400 mniej z erexa....no trochce przesada z tym RP. EK nadal za mocny i to duzo za mocny , zmniejszyc mu sile UHa bo ma go na hocie czyli tak jakby mial e vite matoly...:/
Człeniu to ty zajebisty jesteś jak bijesz mniej z erexa, mimo że nic z nim nie robili. XD!
#topic
Pisałem - nie jest za fajnie.
Co do manasa.. jest dobrze z komedami !mm , !uh ... Bajka.. po co maja usuwać? Jest dobrze Nie trzeba zmieniać tego..
Tal Rasz
31-10-2010, 23:22
ogolnie propsy dobre xDe! zwiekszcie sile uha;p
Tal Rasz
31-10-2010, 23:28
Dragos palo tala selnolem na 1355 i kupilem go znowu na 1521 za zł zarobine z sprzedaży kcc na allegro wiec ryj.
The End Topic Close!!
ogolnie propsy dobre xDe! zwiekszcie sile uha;p
Zwiększą siłę uha i wszyscy na nowo zaczną sapać.. Niech jest, jak jest, kwestia przyzwyczajenia. Ek bedzie sie ciezej gralo z poczatku.. pozniej wszystko (tak mi sie wydaje) wróci do normy ^^
Wszyscy się skarżą na tego uha.. Może "EKIPA" zrobi coś z tym i ZWIĘKSZY sile uha chociaż o troche bo ciężko się expi...
"To tylko moje zdanie i polowy serva na temat uha":mad:
Zarexoholik?
01-11-2010, 01:53
Wiadomo, że jak ktoś grał ek/rp to mu nie będzie pasować, bo się lekko pogorszyło. Bolt został osłabiony, bo był przesadzony? I tak za mało, ale lepsze to niż nic. Śmieszy mnie fakt, że powstał 'płacz' o siłę golden bolta, który od zawsze był ogromnym atutem paladyna - i nadal jest, bo został lekko zmniejszony.
Moim zdaniem lepszy taki balans niż wcześniejszy. Proszę, żeby na serwer nie dodawać kolejnych magicznych przedmiotów to nie trzeba będzie robić kolejnego balansu...
A ed dalej chujnia grzybnią.
Zgadzam się z Tobą "abn ibn". Gram ed i jakiś zmiań za bardzo nie zauważyłem...
@Vimpexx
Co do Silver'a to trudno mi powiedzieć, bo go nie mam;p...
.Vimpexx.
01-11-2010, 07:22
No, cze. :)
@Up
Zauważ, że ze Silver Wanda bijesz o jakieś 1,5k więcej, a z czarów nie patrzałem :P
Zmiany są, lecz 'lekkie'.
@Topic
Teraz jest płacz ze strony Allegrowiczów, którzy kupowali Pallów i Knightów.
Jak dla mnie ustawienia w balansie są teraz dobre i niech tak zostanie :P http://i52.tinypic.com/dc68eb.jpg
A na rooku nic nie majstrowaliście?!
Bo wydaje mi się że mniej biję:confused:
Dzięki za exp x10
Kapitan Alkohol.
01-11-2010, 10:13
Już widzę ten spam eków, którzy wyexpili się przez wprowadzenie hotów że teraz mniejszy lvl kładzie 1k ek :D Knight miał swoje '5 min' to teraz będzie je miał ms. Kombinujecie z tymi czarami, uhami etc, zamiast posłuchac użytkowników forum i usunąć hoty, ale ok. Mnie osobiście nie obchodzi ten update bo i tak nie gram XD
2.4k RP, bije z bolta 12k, Śmieszne ;), cóż
#mi się stanowczo to nie podoba zobaczymy jak będzie dalej
Darken Shadowbolt
01-11-2010, 11:18
2.4k RP, bije z bolta 12k, Śmieszne ;), cóż
#mi się stanowczo to nie podoba zobaczymy jak będzie dalej
Dokladnie na 667 rpku skille 109 bije z c arrowa po 2400 a z g bolta po 2500, wiec co to za roznica. Do tego g bolt kosztuje 40 kcc, a c arrow 1 kcc .
Po prostu poprawiono msa zapominając że profesją magiczną także jest ed który jest ciągle najbardziej zjebaną postacią. Z "minimalnie" polepszonym mortem. Paranoja. Ed to już nie profa ?
Dokladnie na 667 rpku skille 109 bije z c arrowa po 2400 a z g bolta po 2500, wiec co to za roznica. Do tego g bolt kosztuje 40 kcc, a c arrow 1 kcc .
do tego z c arrowa bijesz 0-2400 a z bolta 2200-2400 ;/
@top
zły balans!!! odpalcie test server!!!
MVP knighta jest teraz beznadziejne, ciezko jest mi na 1100 wystac na 3 queenach a stalem na 4... Powiekszcie troche sile uha... http://img137.imageshack.us/img137/2699/fuuc.png
do tego z c arrowa bijesz 0-2400 a z bolta 2200-2400 ;/
@top
zły balans!!! odpalcie test server!!!
co ma test do złego balansu? wtf
___
mam 1,9k ek i jest dosyć dobrze, da się expić, pkować trudniej ale nadal można rozpierdalać ed/ms/rp ; D
KarolWielki
01-11-2010, 12:45
co ma test do złego balansu? wtf
___
mam 1,9k ek i jest dosyć dobrze, da się expić, pkować trudniej ale nadal można rozpierdalać ed/ms/rp ; D
jak jest zły balans to się otwiera test server i się robi new balans ?
@topic
balans knighta pvm jest beznadziejny...
N-series
01-11-2010, 13:28
MVP knighta jest teraz beznadziejne, ciezko jest mi na 1100 wystac na 3 queenach a stalem na 4... Powiekszcie troche sile uha... http://img137.imageshack.us/img137/2699/fuuc.png
aha?
kto ci każe stać z 3?
1.1k ms/ed/rp ma problem z 2 quuenami na tym lvl ; [
@Up hahahah , ek jako jedyny najszybciej soluje potworki , jaką profesją na 1.5k -1.6k lvl możesz latać na wardach?, tylko ek
@topic wypowiedziałem się , balans jest do dupy , czekamy na poprawę
Chcialem pogratulowac zaposlowi... dojebaliscie knighta niezle... zabijam ledwno 2 wise meny a padam od samego apo na 1420 lvl!! pozdro.. tylko tak dalej, to doprowadzicie do upatku a apo z tego w zgledu iz 3/4 apo to knighty...
A hiy z miecza sa boskie... raz wale 5k a rac 500 wiec pozdro
Chcialem pogratulowac zaposlowi... dojebaliscie knighta niezle... zabijam ledwno 2 wise meny a padam od samego apo na 1420 lvl!! pozdro.. tylko tak dalej, to doprowadzicie do upatku a apo z tego w zgledu iz 3/4 apo to knighty...
Z twojego rozumowania wynika taki wniosek - knightów jest dużo, muszą być najlepsi. Może w ogóle niech usunął ms/ed/rp i będzie serwer tylko knightów? ty jesteś jakiś ułomny czy jak? Ms/ed nie zabiją apo na 1,4k a ty płaczesz, że czasem padniesz, wtf? Ty na 1,5/1,6k możesz iść expić na wardy, a ms/ed musi queeny męczyć pajacu. Ja mam 1,9k i nie zauważam różnicy pomiędzy starym uhem a tym, niewiele 1k mniej sie uham. A mam troszkę większy lvl niż ty. Swoje pomysły wyślij do vixona, na jego serwer pasują. Cze.
_
dobrze jest, trochę wkurzają te hity z broni, no ale co to za zabawa jak bez problemów zabijało się ed/ms.
pozdrówki
Zarexoholik?
01-11-2010, 13:42
Po prostu poprawiono msa zapominając że profesją magiczną także jest ed który jest ciągle najbardziej zjebaną postacią. Z "minimalnie" polepszonym mortem. Paranoja. Ed to już nie profa ?
Przestań płakać człowieku. Jak czytam twoje wypociny to mi się chce śmiać. Co ty chcesz więcej? Wanda poprawili i minimalnie morta. Chcesz, żeby elder druid bił tyle albo więcej niż master sorcerer? Nie dość, że masz sio to jeszcze chcesz bić tyle albo więcej niż najsilniejsza profesja w tej grze.
Zmiany są dobre, lepsze niż były, więc nie wiem o co jest ten płacz.
#edit
Sarumar 2575 ms vs Torus 2566 ed - sorcem bije w niego o 200 hp więcej niż on we mnie, ale on się leczy o 5k+- więcej niż ja. Chyba profesja, która ma największą siłę w tej grze powinna mieć przewagę w sile czarów. 200 hp to porażka. Jeśli ma tak być to ja poproszę o zmianę profesji na elder druid.
.Vimpexx.
01-11-2010, 13:57
A hiy z miecza sa boskie... raz wale 5k a rac 500 wiec pozdro
Kup słownik.
@Topic
Od razu było wiadomo to, że dzieci które kupiły chara na Allegro (Elite Knight) będą płakać...
Teraz będzie moda na ED/MS.
A moim zdaniem, teraz jest dobrze...
Łatwiej bylo by nic nie zminiac zostawic jak było tylko wyjebac uhy z hota i przywrocic ich dawną siłe ? Zero logicznego myślenia :mad: No i ew zwiekszyc sile czaru e vita dla ed /ms
Wszystko ładnie pięknie ale uha mogliście zostawić w spokoju
.Voorlon.
01-11-2010, 16:10
Noo.. lekka porażka co do EK ale lus, da sie grać
Lipa że mnie w domu nie było przez 2 dni bo bym 250 wbił a tak tylko 205 :/
aha?
kto ci każe stać z 3?
1.1k ms/ed/rp ma problem z 2 quuenami na tym lvl ; [
@Up hahahah , ek jako jedyny najszybciej soluje potworki , jaką profesją na 1.5k -1.6k lvl możesz latać na wardach?, tylko ek
@topic wypowiedziałem się , balans jest do dupy , czekamy na poprawę
według ciebie każdy ma 1600 lvl??
ogarnij się pajacu...
No fajnie, może nareszcie będzie jakiś balans.
Pako Kimg
01-11-2010, 17:23
Fajnie że wreszcie jakiś up.
Dzięki za exp x10...
Na teście bez sensu było jedynie to, że sorc miał wszystkich na dwa hity ; D
Strycnine
01-11-2010, 18:02
UP moze byc, ciezej sie expi EK ale moze byc... :p
Tylko dziwi mnie ze nie da rady zrobic balansu z prawdziwego zdarzenia... Na APO sa dominacje profesjii co UP. Dlaczego nie da rady zrobic tak zeby profa byla rowna profie?
Tal Rasz
01-11-2010, 18:29
Skryper jak padal,pada i ebdzie padac solo tak samo jak i Lord Morgan,Black Dervil i reszta psiarni!
Elite Vegox
01-11-2010, 19:50
troche ciezej ekiem ale coz kazda profesja ma swoje 5 min.5min eka juz minelo
Magnatek
01-11-2010, 21:17
Tylko nie róbcie nic z rookiem !!! :(
Tam balans jest dobry ! :P:eek:
Xardax aka Wargacz
01-11-2010, 21:38
@Xienu$ i wszystkich płaczących o ek
Nie było trzeba kupować ek : /
@Exoo
rp i tak jest zaje*****
Chyba profesja, która ma największą siłę w tej grze powinna mieć przewagę w sile czarów. 200 hp to porażka. Jeśli ma tak być to ja poproszę o zmianę profesji na elder druid.
Trzeba było grać od zera jedną profą a nie wymieniać się za chara 300 lvli więcej i akurat peszkiem był to ms. Nie umiało się msem nabić samemu do 2400 ? A to peszek.
West Knight
02-11-2010, 07:34
No jak dla mnie bardzo dobre update :) z tym expem x10 troche przesada bo niektorzy gracze zapomnieli zeby odwiedzic groby zmarlych... :P
Trzeba było grać od zera jedną profą a nie wymieniać się za chara 300 lvli więcej i akurat peszkiem był to ms. Nie umiało się msem nabić samemu do 2400 ? A to peszek.
Zamknij mordę pajacu, bo sam kupiłeś chara i płakałeś jaki to ed jest chujowy.
Jakbym aż tak bardzo narzekał na ed to bym sobie nie brał ed to raz.
Dwa to to że właśnie wymieniłem się rp za ed w dodatku równe lvle więc nie wiem w czym płacz a po 3 proponuje się nie udzielać bo jak ja grałem na APO z Kaczką Dziwaczką to ty jeszcze nie wiedziałeś co to komputer :<.
Jakbym aż tak bardzo narzekał na ed to bym sobie nie brał ed to raz.
Dwa to to że właśnie wymieniłem się rp za ed w dodatku równe lvle więc nie wiem w czym płacz a po 3 proponuje się nie udzielać bo jak ja grałem na APO z Kaczką Dziwaczką to ty jeszcze nie wiedziałeś co to komputer :<.
Nie pyskuj doświadczony tibijczyku :)
#temat
Dobry update : )
Strycnine
02-11-2010, 15:17
2,750ek ciezko sie wyuhac na spama od 2580ms :(
pijany ludek
02-11-2010, 21:12
slabe uhy jak chu.... wole juz uhac sie myszka a duzo wiecej
N<Sharks>H
03-11-2010, 09:11
Świetnie że teraz mając 890+ek z trudnością wyuham się od 900+ms/ed no trochę to dziwne , a na spama żeby nie paść od takich 2x musze albo schody albo map click wracam combo i znowu , a kiedyś to spokojnie 2x solowałem . No szczerze nie za dobry uptade , skoro robicie balans czemu na tym jedna postać musi być stratna a druga zyskać?? Knight to jest postać do blokania czyli powineła z tego co myślę więcej się uhać.
czyli UHY powinny byc silniejsze niz exura vita palladyna tak?
#up
Chyba zwariowałeś. Obecny balans jest dobry, troszkę ed wymiata teraz, ale cóż.
UH'y nie powinny być na hocie - od tego trzeba zacząć. :( Wtedy majstrowanie przy rp/ms/ed miałoby jakiś sens.
Dokładnie, teraz uh, to jak exura vita dla knighta. :)
Uhy powinny być dla ek takie jak przed updetem ....
1633 ek padam na apo solo ..... bo nie jestem w stanie się wyuhać żenada
A tu wypowiadają się same kidy którzy nie grają ek ...
//mistrzu wez sobie zalatw siohera
Magnatek
03-11-2010, 12:43
Człowieku kogo nazywasz kid?
Sam masz 16 lat i wydaje ci się że jesteś OlD mega stary...
@ MOrtis
To jest paranoja żeby Uh knighta był mocniejszy od vity...
Dziekuje
//dlatego nie mam zamiaru zmieniac sily UHA, chyba ze wraz z sila exury vity dla pala, innej opcji nie ma.
co do ms i ed to zamiescilem propozycje drobnych zmian w czarach leczacych w tym temacie (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=784069#post784069)
dlatego nie mam zamiaru zmieniac sily UHA, chyba ze wraz z sila exury vity dla pala, innej opcji nie ma.
No to zwiększ troche tą vite dla palla i zostaw uhy takie jakie były przed uptadem. Wtedy będzie OK. : ]
#niżej
Jak ten 'pro mastah pvp' uha się non stop na greenie to nie dziw się, że nie możesz go wysolować. xd
TyruS aka Tyr'ek XD
03-11-2010, 15:56
@up
Nie pierdol, że będzie ok, bo 2,2k msem nie mogę wysolowac 2,1k ek[akuzino] mimo, że ma oslabiony uh...
@top
Jak najbardziej dobre posunięcie ze strony administracji.
//mistrzu wez sobie zalatw siohera
Hahahahh brawo !!!
Na 1k jak jestes ogar mozna apo solowac nie przesadzaj albo idz graj w bierki elektryczne bo kupujac chara skilla nie nabierzesz.
Podwiekszyc Exori Max i Exura Vita u pallka.
Człowieku kogo nazywasz kid?
Sam masz 16 lat i wydaje ci się że jesteś OlD mega stary...
@ MOrtis
To jest paranoja żeby Uh knighta był mocniejszy od vity...
Dziekuje
//dlatego nie mam zamiaru zmieniac sily UHA, chyba ze wraz z sila exury vity dla pala, innej opcji nie ma.
co do ms i ed to zamiescilem propozycje drobnych zmian w czarach leczacych w tym temacie (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=784069#post784069)
16 lat to może Ty masz a nie ja. Nie znasz mnie to nie oceniaj kideq :)
Hahahahh brawo !!!
Na 1k jak jestes ogar mozna apo solowac nie przesadzaj albo idz graj w bierki elektryczne bo kupujac chara skilla nie nabierzesz.
A co do Ciebie to pokaż nam wszystkim jak 1k ek zabijasz apo uhając się ~ po 6k shuahsuahu Kretyn i nic więcej :)
Kumpel Armii
03-11-2010, 19:07
Brawo, Brawo, Brawo.
Ale może jednak w końcu zaktualizujecie APO 8.42 do najnowszej wersji 8.62 ??!!
Fan Alkoholika
03-11-2010, 20:54
aha pozdro
w czym ma byc dobry ek??
100% sie z toba zgadzam. Musialem zrobic tu konto na forum, poniewaz dobijalo mnie te pisanie "ek moze byc" etc. Dupa a nie moze byc , teraz po zwiekszeniu obrazen msa i zmniejszeniu uha ek nie jest mozliwe wyuhanie sie z ue msa. Trzeba bylo nie tykac ek -.- Zenada i jestem pewnien iz kazdy kto gra ek zgodzi sie ze mna.
Fan Alkoholika
03-11-2010, 21:03
Zwiększą siłę uha i wszyscy na nowo zaczną sapać.. Niech jest, jak jest, kwestia przyzwyczajenia. Ek bedzie sie ciezej gralo z poczatku.. pozniej wszystko (tak mi sie wydaje) wróci do normy ^^
Niech zrobia tak zeby ek mogl sie wyuhac od spamu msa tj przywroca moc sprzed update, a ten ms niech bije tyle co teraz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.